Değerlendir:
  • 26 Oy - 3.15 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
Yazar Mesaj
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #1
Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
[Resim: 4M1XLJ.gif]

Çocuklar duymasının yeniden başladığını gördüğümde çok heyecanlandım çünkü ben onlarla büyüdüm meltemin kuralları , haluğun baskınlığı , emre ve duygunun yaramazlıklarıyla ... Arada açar açar YouTube dan izlerim eski bölümlerini Atv de yayınlanan. Şöyle bir tüplü monitör kullandığımız 2003 yıllarına giderim benim 5-6 yaşlarım ama gayet net hatirlarım.

Herneyse her şeyi hatırladığım gibi o seneler annemin pınar altuğu görünce hızlıca kanalı değiştirmesi aklıma gelir çünkü o sene magazin haberleri ile sıkça gündemdeydi kaldı ki oturdum kendim araşırdım hal böyle olunca o yıllar yaşadığı transitlere bakmak istedim.

O olaylar nedir merak edene anlatmak isterdim ancak pınar altuğu bilirsiniz bu konuda her işin başına düşer siteyi dava eder diye korkuyorum ama ufacık çınlatmak gerekirse.

2003 yılında tamda çocuklar duymasın'ın tv rekorları kırdığı sene (Atv den Star'a transfer olmuştu) o sene kariyerindeki zirveyi yaşarken birden hali hazırda devam eden evliliğinin sonlanması gündeme geldiğinde diziden ayrılıp yerine başkası gelmişti (belki hatırlarsınız meltem amerikaya gidip gelmişti dizide)

Boşanmanın ardından 3.5 yıl kadar bir süre sevgili olup 2006 yılında bu ilişki bitmişti.

Son olarak 2008 de şuanda kızının babası olan Yağmur atacan için bırakıp evlenmiştir ve ardından çok mutlu bir evlilik devam ettirmiştir. Hep derim bir de bu kadın yaşlanmıyor.

Şimdi bu yılları dikkate aldığımda 2003 - 2008 yılları arasında çok ama çok önemli bir transit geçirdiğini merak ediyorum yaşadıkları çok ilginç ve açıkcası merak konusu tabiki burda kötü eleştiri yapmıyoeum ama kendisini çok da severim meltem ablamız o özel hayatı bir yana işi bir yana tabiki .. ayrıca çok yetenekli bilirsiniz aksesuarları var kendi tasarladığı altın temalı. Üretken kadın .. buda haritasında açıkca görülebilir.

Doğum haritasına gelirsek ;

Yükseleni ni röportaj da da yükselenin kova olduğunu belirtmişti. O yüzden saati 6 aldım. Ya 6 yada 6.30 dur en geç 7 dir ama böylecs eşit ev sistemine göre de olmuş oldu.

Bir kere önemli düzeyde bir güneş ay karşıtlığı var ve başak balık aksında gerçekleşmiş. Bence sıradışı bir düşünce yapısına sahip olmasında bu etkili olabilir. Duyguları hiçe saymak olabilir.

Güneş ve venüs 7. Evde. Buda gayet önemli sayılabilcek bir konum. Güneşi 7. Ev de olan imsanlar genelde bilirsiniz güçlü bir komuta sahibi yönetici karakterler olurlar. Venüsü 7.evde olması da şöyle açıklanabilir. Yağmur atacan boğa burcu gülücük yani eşinin boğa burcu karakterinde olacağı çok belliymiş.

8. Ev vurgusu var buda dikkat çekiyor.

Ay jupiter kavuşumda , 1. Evde. Gayet de bu kadın her istediğini elde eden , zevk sahibi bir kadın hatta bir röportajında "ben mutlulukla beslenen bir kadınım" demesi bunu çok iyi açıklıyor. Evliliği mutsuzluğun bitirdiğini de belirtmişti...

Bilirsiniz pınar altuğ harika saç renkleri kullanmıştır, saçlarıyla daima ön planda olmuştur. E buda venüs aslana borçlu bence. Gayet tabi bir venüs aslan kendisi. Kuaförü de çok başarılı ayrıca.

Aslında birazda tipik mars başak kadını. Mantıklı erkek seviyor demek... acaba partneri tamer karadağlı ile nasıl anlaşıyordu?? Bu kadar başak etkisi yüksek birinin ikizler burcuyla başrolü yıllarca paylaşması ilginç.


Yinede severim Pınar Altuğu .. siz ne dersiniz ? O yıllarki transitlere bakalım mı ?



----- BÜYÜK DÜZELTME ------- ;

Pınar altuğ'a instagramdan sordum ve sağolsun bizi kırmadı cevap verdi ancak verdiği doğum saati değişti buraya yeni haritayı yüklüyorum. Tekrar yorumlayalım.

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
06-25-2017 09:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Pınar Altuğ'un Doğum Haritası - Alejandro - 06-25-2017 09:20 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Seren Serengil'in Acı dolu hayatı ve Doğum haritası Alejandro 7 38,906 12-01-2021 03:59 PM
Son Mesaj: Rosa
  Haritası Bize En Çok Benzeyen Ünlüler Dark Lord 51 68,278 07-31-2019 03:51 AM
Son Mesaj: say24
  Bülent Ersoyun Doğum Haritası Alejandro 22 40,495 11-09-2016 02:35 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  İSA'nın Doğum HAritası aslında 21 32,645 06-01-2014 08:53 PM
Son Mesaj: ayşe kara

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir