Değerlendir:
  • 8 Oy - 2.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Melankoli ve Depresyon Eğilimi
Yazar Mesaj
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #31
Cvp: Melankoli ve Depresyon Eğilimi
(03-21-2017 08:17 PM)zeynepelif Yazılan:  
(03-21-2017 06:43 PM)cancimini Yazılan:  Satürn 7. evde. Satürn 7. evde zararlı diye biliyorum. Yaşım gelmiş olmasına karşın evlilik fikrine sıcak bakmayanlardanım. Sanki özgürlüğüm elimden uçup gidecek gibi geliyor.

Merhaba, satürnle alakalı bir fikrimi paylaşmak istiyorum belki tabuları yıkacak bir fikir olabilir ama kendi görüşüm bu yönde. zodyakta 7. ev terazinindir ve satürn terazide yücelir. Ayrıca satürn disiplin, olgunluk, uzun vadeli başarı, uzun süreli ilişkileri temsil eder. evlilik içinde bunlara ihtiyacımız yokmudur zaten; evliliğin yürümesi için olgun davranışlı ve düşünceli olmaya, çiftin birbirine karşı sabırlı olmasına,evliliğin uzun süreli olmasına ihtiyacımız vardır. bu yüzden satürn 7. evde zararlı olmayabilir. zaten evlilik olayının aktifleşmesi bile satürn transiti gerektirir genellikle.. bulunduğu burca göre anlamı değişebilir 7. ev satürnün..
sizin harita üzerinden gidecek olursak yay burcu özgürlüğüne düşkün bir burçtur
satürn yayda ve 7. evde oluşu evlilikte özgürlüğünüzün kısıtlanma hissinize sahipp olma sebebi, evlilik yapmadan önce harita sahibinin olgunlaşması gerektiğine işaret ediyorda olabilir. belki eşinizle dini görüşleriniz aynı yönde olmayabilir satürn yayda dini konularda katı inanç verir diye düşünüyorum. zaten bence satürnü 7. evde olanlar satürn dönüşünü tamamlamadan evlenmemeleri daha iyi olur.
bazen jüpiterde 7. evde zararlı olabilir (örneğin dokunduğu şeyi büyütmek gibi 1. den fazla evlilik ihtimali) bunu kestirmek için aldığı açılar ve bulunduğu burç önemli.örneğin 7. evdeki sabit burçta bulunan bir jüpiter belki 2. evlilik vermez ama değişken çift karekterli burçlarda ise jüpiter 1.den fazla evlilik verme ihtimali güçlenebilir(kesinlik kazanmaz). içinizi bir nebze rahatlatmış olmuşumdur umarım..

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Satürn neye değerse onunla ilgili konuları kısıtlar denir ya hep, ben de bundan yola çıkarak 7. evle ilgili konularda gerileme yaşadığımı düşünüyorum. Zaten doğum anımda Satürn, Uranüs, Neptün, Mars, K.A.D gibi ağır gezegenler geriliyor. Bu da mücadele gerektiren bir süreç. Bir de 7. evi eksik anlatmışım aslında. 7. evde Ay ve Uranus kavuşumu var bende yine özgürlük ihtiyacı çok olan bir burç olan Yay'da... Jüpiter Balık'tan da karelerim var bu sebepten. Ben de bu gezegenlerde değişken burçlar ağırlıkta olduğundan çok kararsız bir yapıya sahibim. Hayatta belki de en nefret ettiğim huyum kararsızlığım

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
03-23-2017 03:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: Melankoli ve Depresyon Eğilimi - cancimini - 03-23-2017 03:22 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir