Değerlendir:
  • 8 Oy - 2.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Melankoli ve Depresyon Eğilimi
Yazar Mesaj
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #1
Melankoli ve Depresyon Eğilimi
Depresyon genellikle Ay yada Venüsün Satürnle etkileşiminden kaynaklanır. Ay yada venüs satürnyen burçlarda da olabilir, özellikle 3. ev buna katılıyorsada görülebilir. Venüsün marsla açısı tatmin ve mutuluğu yıkar. Eğer başka etkiler güçlü bir şekilde karşı koymuyorsa, venüs satürn karesi sıklıkla pişmanlığa sebep olan ve hüzünlü bir hayat verebilir.
Bu tarz insanlar sıklıkla tüm mutluluklarını bir kişiye bağlarlar ve bu kişiyi kaybettiklerinde her şeyi kaybederler.

su burçlarının hepsi huysuzluğa meyillidir; ateşler özellikle yay ya iniştedir yada çıkışta, terazi kolaylıkla irrite olabilir ama çok geçmeden sakinliğini geri kazanır ve hava burçları ile başak genellikle zihinsel sükunete erişir. Toprak burçları oğlak dışında genellikle mumnndur, oğlak saygısızlık ve küçük görmeden dolayı kolaylıkla depresifleşebilir.

Pesimizm, genel bir tutum olarak, ağır satürn etkisi ve zayıf üyücül etkinin sonucudur. (güneş dahil). Eğer 8. ev katılımdaysa, bu tutum bir felsefe form bile alabilir. Değişken burçlar ve özellikle başak pesimizmin en yaygın kurbanları olarak görülür, öncü burçlar buna yakalanmaya daha az eğilimlidirler. zararlı evlerin tümü özellikle biliç ile alakalıdır ve etkilediği tüm sorulara karşı dikkatli bir şekilde yaklaşma gerektirir.

Kaynak: Encylopaedia of Psychological Astrology, Charles E. O. Carter

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
03-11-2017 01:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Melankoli ve Depresyon Eğilimi - zeynepelif - 03-11-2017 01:41 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir