Değerlendir:
  • 17 Oy - 2.35 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #4
RE: Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda
GEREKSİNİMLER

BİR RAHATLIK KUŞAĞI OLUŞTURMAK

Boğa Kuzey Düğümü insanının başka bir kişiye bu kadar ba­ğımlı hale gelmesinin nedeni, kendi içsel rahatlık duygusundan kopmuş olmasıdır. O zaman onun, diğer kişiyle olan bağı dışın­da, tutunacağı bir şeyi kalmamıştır bu da olsa olsa, savunmasız ve dengesiz bir pozisyondur. Eğer o kendi rahatlık düzeyiyle bi­linçli olarak temasta kalırsa, ilişkileri çok daha iyi yürür, çünkü bu durumda o kendi içinde sağlam ve dengeli bir şey yaratmış­tır. Bu insan geçmiş yaşamlarında o kadar çok köklü değişimler geçirmiştir ki, bu enkarnasyonda onun dinlenmesi, mal mülk edinmesi ve yaşamın iyi yiyecekler, iyi seks ve rahat, dengeli bir ev ortamı gibi basit zevklerinin tadını çıkarması için programlan­mıştır. İçsel "rahatlık" hissi, doğru yolda olmanın doğru bir gös­tergesidir. Eğer o kendi rahatlık kuşağının sınırlarına bağlı ka­lırsa, kazanacaktır.

İSTEKLERE KARŞI GEREKSİNİMLER

Zaman zaman, kıskançlık Boğa Kuzey Düğümü insanı için bir sorun olarak ortaya çıkar. O başkalarının mallarını mülklerini görüp onlara imrenir. Bu insanın, çoğunlukla, başkalarının mal­larını mülklerini arzulamaya dayanan, sonsuz bir "istekler" zin­ciri vardır. O bir komşusunun yeni arabasını görür ve hemen onun içindeki bir mekanizma, "Bunu istiyorum," der. Ama iste­yişi güvensizliğe dayandığında, bu onun için asla iyi bir sonuç vermez bu dipsiz bir kuyudur. Aradığı varlık duygusunu kazan­mak için onun yapacağı en iyi şey, sahip olmadığı şeye odaklan­mayı bırakıp, sahip olduğu zenginliği takdir etmeye başlamaktır.
Bu, Boğa Kuzey Düğümü insanı için bir maddi birikim enkarnasyonudur; bu yüzden, onun mal mülk edinmeyi arzulama­sı yanlış değildir. Ancak, o arzuladığı şeyleri kendi çabalarıyla el­de etmeye gönüllü olmalıdır. Kıskançlık hissettiğinde, o bu hisse gerçekten gereksindiği bir şeyin neden olup olmadığını araştırabilir; sonra onun uğrunda uğraşmaya değip değmediğine karar verebilir. "İstemenin" kurbanı olmak yerine, o eğer onu kazan­maya istekliyse, arzuladığı her şeye sahip olabileceğini öğreni­yor.
Boğa Kuzey Düğümü insanı dikkatini başkalarının istek­lerine ve güdülerine verme eğilimindedir. Bunun altında, onun yaşamı sürdürme güdüsü vardır, bu güdü onu başkalarıyla ilgi­lenmeye sevk eder. O, işleri sadeleştirmelidir: "Başkalarının zih­nine girmekten" vazgeçmeli ve kendisiyle temasa geçmelidir. "Be­nim burada neye ihtiyacım var? Bu durumda kendimi rahat his­setmek için benim neye ihtiyacım var?"
Bu insanın aslında istediği şey, güvensizliğinin ortadan kaldırılmasıdır tüm gereksinimlerinin karşılanacağını bilmektir. Bu, başkalarının sahip oldukları şeyleri kapmayı değil, evrenin sunduğu bolluğu takdir etmeyi içeren bir enkarnasyondur. Eğer o paniğe kapılıp, yaşamına bu bolluğun gelişini hızlandırmaya ça­lışırsa, kendi doğal zamanlamasının rahatlığıyla teması yitirir.
Boğa Kuzey Düğümü insanı, kaderi tarafından, kendi içsel öz duygusunu, varlık duygusunu artıracak şeyin birikimini yap­maya yönlendirilmiştir. Onun başarması gereken şey, yaşamın sunduğu armağanları almak için yeterince uzun bir süre yavaş­lamaktır. Belli kişileri "kaynağı" olarak görmekten vazgeçerek ve doğrudan yaşamla partner olarak, o yaşamını sürdürebilme konusundaki güvensizliğinden en nihayet kurtulabilir. O, her ye­ni gereksinim ortaya çıktığında yolculuğunu kolaylaştırmak için, yaşamın ona çoğunlukla beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan doğru insanları gönderdiğini görecektir.

Zamanlama ve Değer

Boğa Kuzey Düğümü insanı her konuda "acele içindedir." Araba sürerken bile, çevredeki manzaranın keyfini çıkarmak yerine, gitmek istediği yere bir an önce varmak ister, bu yüzden de o yolculuk ona çok uzun gelir. Bu insan anında sonuç almak ister. O inanılmayacak kadar yoğundur ve şimdi kendisini dizginleme­yi, kendi rahatlık kuşağı içinde kalmayı ve kendi gücüne bağlı kalmayı öğrenmektedir.
Bu insan, temelinin sağlam olması için yavaş yavaş inşa etmeyi öğreniyor. Yavaş yavaş ilerlemek onun için zordur, çün­kü o buna alışkın değildir; ancak, bu enkarnasyonda kader onu hızlı yoğunluğun yerine, yavaş ve düzenli ilerlemeyi geçirmeye yöneltmiştir.
Onun yapması gereken geçişe şöyle bir örnek verilebilir: Bir gökdelenin yerine yenisinin yapılması gerektiğinde, bu işte iki çalışma ekibi yer alır. Ekiplerden biri mevcut gökdeleni di­namit, vinç ve buldozerlerle yıkıp ortadan kaldırır. Bu işi onlar bir hafta içinde yapabilirler, ama yeni gökdeleni inşa etme süreci bir yıl alabilir. Geçmiş yaşamlarda, Boğa Kuzey Düğümü insanı yı­kıcılar ekibindeydi ama şimdi o inşa etmek için buradadır. İnşa etmek çok daha fazla zaman alır ve hiçbir aşama aceleye getiri­lemez ya da atlanamaz, aksi takdirde tüm yapı çöker!
Bu insan yavaşlamayı ve onun için önemli olanı dikkatle acele etmeden inşa etmeyi öğreniyor: Bu bir ilişki, bir iş girişimi ya da bir hayali gerçekleştirmek olabilir. Eğer o kendisini rahat­sız hissediyorsa, bu onun inşa etme sürecinde gerekli bir adımı atladığını gösteren bir uyarıdır. O kendisine güvenmeyi ve tek başına elde ettiği yavaş ve düzenli ilerlemeden kazandığı dingin­liği takdir etmeyi öğreniyor.
Başarılı sonuçlar yaratmak için yavaş yavaş gitmesi gerek­mesine karşın, Boğa Kuzey Düğümü insanının harekete geçmek için belli ölçüde bir uyarıya da ihtiyacı vardır. Bir kriz onu hare­kete geçirebilir ve bu kriz enerjisinin olmaması onun projelerini geliştirmesini engelleyebilir. Hedeflerini çevreleyen bir kriz olma­dığında, ona yardımcı olabilecek bir şey, kendisi için “zaman sı­nırları” koymasıdır.
Zaman sınırları "yapay bir kriz" görevi görebilir. Boğa Ku­zey Düğümü insanı atması gereken adımları gözden geçirebilir ve onları yazabilir. En iyi sonuçlar için, bu süreç kesin ve net ol­malıdır: Hedef nedir, hangi aşamaları içermektedir ve her aşa­manın tamamlanma tarihi. Bu ona doğal bir "kriz enerjisi" ve­rir.
Bu insan plânına en yüksek önceliği vermelidir: O tek hedefe erişmek onun yaşamındaki en önemli şey olmalı ve baş­ka her şey o hedefe tâbi olmalıdır. Örneğin, eğer o on beş kilo vermek istiyorsa, önceden saptanmış bir süre için, bu onun en önemli ve öncelikli işi olmalıdır. Başka her şey iş, eğlence, vs. ikinci plânda kalmalıdır. İş yerinde, onun perhizi önce gelmeli­dir; başkalarının ne yaptıklarına aldırmadan, o perhizinde ne varsa tam olarak onu yemelidir, çünkü bu onun en önemli işidir. Eğer öğleden sonra enerjisinin azalmış olduğunu hissederse, bir fincan kahve ya da Çin çayı içebilir, perhizi bozmanın dışındadır. Kendisini açığa vurması, başkalarının onun gerçekte kim ol­duğunu anlamalarını, gereksinimlerini fark etmelerini ve amaç­larına ulaşmasına yardımcı olmalarını sağlayacaktır.
Boğa Kuzey Düğümü insanı başkalarının gizli arzularına karşı duyarlıdır. O, çoğunlukla, başkalarının kendi kendilerinin daha çok farkına varmalarına ve kendini sabote edici bilinçaltı güdülerinden daha az zarar görmelerine yardımcı olabilecek ka­dar çok kavrayışlıdır. Ama bu insanın bir kör noktası vardır: O, başkalarının kendilerini "nasıl sabote ettiklerini" açıkça görebilir, ama kendisinin bunu nasıl yaptığını göremez. Daha kötüsü, o kendi bilinçaltı güdüleri hakkında başkalarından gelen geribildirime kuvvetle direnir. Onu sevenler, bu insanın kendisini in­cittiğini ya da engellediğini açıkça görebilirler. Ama bu davranı­şı onun dikkatine sunduklarında, bu insan bunu yadsıma eğilimi gösterir. Bu enkarnasyonda ilerlemek için, o bilinçaltı suçluluk duygusunu ve kendini sabote edici davranışlarını fark etmeli ve bırakmalıdır.
Onun yardıma direnmesi, kısmen, kendisinin yardım eden kişi olmaya alışkın olmasından kaynaklanır. Bu insan, başkaları­nın onun değerli niteliklerini görebileceklerini ve onları mükemmelleştirmesine yardım edebileceklerini kabullenmeye alışık de­ğildir. Ayrıca, eleştiriye o denli duyarlıdır ki, çoğunlukla, başka­larının eleştirilerini kendisini tam olarak ifade etmeye teşvik edici olarak yorumlamak yerine, kendi değerinin onaylanmama­sı olarak yorumlar. Bunun çözümü, onun geliştirmek istediği şeylere, yani kendi fikirlerine ve amaçlarına odaklanmasıdır. Bo­ğa Kuzey Düğümü insanının işi, bu kez başkalarının onu güçlen­dirmelerine izin vermektir.
Büyük bir dönüm noktası, onun zamanını ve enerjisini, kendisi için önemli olan projelere odaklaması, başka bir kişi için önemli olduğunu düşündüğü şeylerle oyalanmamasıdır. Örne­ğin, insanlara onların ilgi alanlarını içeren kitaplar satın almayı seven Boğa Kuzey Düğümlü bir müşterim vardı. Bu çok cömert­çe bir davranıştı ve bu hanım kendi işini gücünü bırakıp o insanlar için değerli olacağını düşündüğü mesajlar içeren kitaplar arardı. Onun kitaplar yolladığı bir kişi, benim hiç kitap okuma­yan bir arkadaşımdı! Bu, bu insanın kendisinden yardım isteme­miş ve bu yardımı takdir etmeyebilecek kişiler uğruna kendi he­definden sapmasının bir örneğidir.
Bu enkarnasyonda, Boğa Kuzey Düğümü insanı kendi gü­cünü geri almak için buradadır. O kendi gücü içinde durduğun­da, başkalarına muhtaçlıktan değil, cömert olmasını sağlayan bir hoşnutluk duygusundan ötürü sevecen davranabilir ve yar­dım edebilir. Böylece, onun ilk sorumluluğu kendisine karşıdır: Kendi değerini tanımasını ve yaşamdan zevk almanın doyumu­nu sağlayan şeyler yapmak. Artık onun yapacağı savaşlar, vazge­çeceği şeyler, fırlatıp atacağı yanları yoktur. Bu bir inşa etme enkarnasyonudur: Bu yaşamda o kendisiyle bağ kurarak bir rahat­lık duygusu geliştirmelidir.

BAĞIŞLAMAK

Kendisini tam olarak kabullenebilmek için, bu insan geçmişte onu yaralamış olan kişileri bağışlama yoluyla bırakmalıdır. Bu­na, şimdiki yaşamdaki insanlar ve geçmiş enkarnasyonlardan kaynaklanan her türlü kuşku ve öfke hissi de dahildir. Bağışla­ma, bu insanın gücünü tam olarak koruyabilmesi için gereklidir. Ve onun bağışlamak için en iyi güdüsü cömertlik değil, kendi ge­reksinimlerini karşılamak olmalıdır.
Geçmiş yaşamlarda, Boğa Kuzey Düğümü insanının kendi­ni koruma yöntemi intikam almaktı: Eğer birisi ona bir taş atar­sa, o da ona bir taş fırlatırdı ayrıca o kişiyi durdurmak için bir taş daha atardı. O enkarnasyonlarda başkalarının gücüne karşı koymak canlandırıcıydı, ama bu enkarnasyonda bu bir enerji is­rafıdır, onu yeni, huzurlu yönünden saptıran bir tutumdur. O yalnızca rahat ve dengeli bir yaşam kurmak ve dünyada olmanın tadını çıkarmak istemektedir.
Ancak, bunu başarmak için, Boğa Kuzey Düğümü insanı kötü muamele görme ya da yaralanma sorunuyla uğraşırken bağışlamanın gerekliliğiyle yüzleşmelidir onun diğer kişiyi psi­şik alanından temizlemesinin ve iç huzurunu yeniden kazana­bilmesinin tek yolu budur. Diğer kişi ona her ne yapmış olursa olsun, o hem o kötü muameleyi, hem de o muameleye izin verdi­ği için kendisini bağışlamalıdır. Onun bu deneyimden kazandığı gücü fark etmesi de çok yardımcı olur.
Eğer birisi ona bağışlama noktasının ötesinde bir yanlış yapmışsa, onun bu durumu bırakabilmek için o kişiyle yüzleş­mesi gerekebilir. Boğa Kuzey Düğümü insanının bunu başarma­sının bir yolu, rahatsız edilmeyeceği bir yere gitmek, gözlerini kapamak ve bağışlayamadığı kişiyi bir iskemleye oturmuş ona bakarken imgelemektir. İmgeleme yoluyla, o bu kişiyle yüzleşebilir ve neler hissettiğini ona anlatabilir. Sonra o, sezgisel olarak, karşısındaki kişiden gelecek yanıtı dinlemelidir.
Eğer onun zihninde bu kişi içtenlikle özür dilerse, Boğa Kuzey Düğümü insanı onu bağışlayabilir. Ancak, eğer o kişi küs­tahça karşılık verir ya da kendisini haklı çıkarmaya çalışırsa ve­ya yaptığı haksızlığın ağırlığının hâlâ farkında değilse ona karşı­lık vermek uygun olabilir. Hayalinde, Boğa Kuzey Düğümü insanı o kişiye ona yaptıklarını ve vermiş olduğu acıyı aynen yaşatabilir. O zaman, onu bağışlayabilir ve yaşamından çıkarabilir.
Bağışlamak bu insan için gereklidir; bağışlamak onun geç­mişteki acı verici anılardan kurtulmasının anahtarıdır. Eğer o birisine kızmış ve onu bağışlamamışsa, bu onu o kişiye psişik olarak olumsuz bir biçimde bağlar.
Onun bağışlamak istememesinin bir nedeni korkudur. Eğer o kişiyi bağışlayacak olursa, o kişinin ona ne yapabileceğini bilmez ve kendi öfkeli anılarının saldırısına karşı korunmasız ka­lacağından korkar. Onu istismar etmiş birisine karşı tekrar sa­vunmasız kalabileceğini düşünür. Ama aslında, eğer o gerçekten bağışlarsa, o kişiyle olan bağını koparır. O zaman, o kişinin yaptı­ğı hiçbir şey onu incitemez.

KÖRLENMEK

Boğa Kuzey Düğümü insanı birçok enkarnasyonu kendisi ve baş­kaları arasındaki birbirine bağlı enerji alanlarının ağına dolana­rak geçirdiğinden, fiziksel köklenme duygusuyla, bedeniyle te­masta olma ve yaşamın fiziksel veçhelerinden zevk alma duygu­suyla teması yitirmiştir. Geçmiş yaşamlarda o "uçmak" için yüksek âlemleri deneyimlemek istediğinden, diğer realiteleri deneyimlemek için bir ayağını yerden kesmiş, sonra her iki ayağı­nı da yerden kesmiştir! Bu yüzden, bu enkarnasyonda o bir kök­lenme duygusuna ya da içsel istikrar ve dengeye sahip değildir. Onun başarması gereken şey, ayaklarını tekrar yere basmak ve kendi içsel güç duygusunu yeniden kazanmaktır.

Takdir Etmek

Bu insan için bu yaşamda doyumun esas anahtarlarından biri, takdir etme duygusunu bilinçli olarak uyandırmaktır. Yalnızca bu uygulama bile onun yaşamında önemli bir fark yaratacaktır. Geçmiş yaşamlarda, takdir etmeyi hissetmek için zaman ayır­mak onun aklından geçen son şeydi. Onun bilinci kriz yönetimi­ne sıkıca bağlıydı ve o heyecana bağımlıydı. Arzuları asla doy­mak bilmezdi, o daima daha fazlasını isterdi. Bu enkarnasyonda aşırı aktif arzuyu dengelemek için, o onun panzehirini uygula­malıdır, bu da sahip olduğu şeyleri takdir etmektir.
Bu insanın takdir etme enerjisini geliştirmesi, kısmen, ya­şamında zaten var olan bolluğu kabul ve tasdik etmesini içerir. O, yaşamın o âna kadar ona getirdikleri için şükran duyduğun­da, rahatlar, huzur duyar ve sevildiğini hisseder. Takdir etme enerjisi onu tekrar kendi içine çeker ve o böyle kendi içinde mer­kezlendiğinde kendisini yaşamın ona daha çok şey getirmesine açar.
Örneğin, ne kadar çok ya da az parası olursa olsun, Boğa Kuzey Düğümü insanı şöyle diyebilir: "Bana (sahip olduğu ne varsa: bir ev, sofrada yiyecek, vs.) satın alabileceğim kadar para sağladığın için sana teşekkür ederim, Evren." Eğer bir partneri yoksa o şöyle diyebilir: "Beni sevmeleri için yaşamıma gönderdi­ğin dostlar, aile, iş arkadaşları, çocuklar, evcil hayvanlar, vs. için sana teşekkür ederim, Evren." Onun aradığı doyumun, tamlığın anahtarı budur. Bunun dışsal olarak olup bitenlerle hiçbir ilgisi yoktur; bu onun sahip olduğu şeyleri incelikle kabul ve takdir etmesiyle ilgilidir. O sahip olduğu şeyleri açıklıkla ve hissede­rek takdir etmek için zaman ayırdığında, içindeki sevginin tamlığını deneyimlemeye başlar; bu da onun sık sık hissettiği heye­can ve çalkantının yerini alır.

DOĞA İLE BAĞLANTI

Kendini yenilenmiş ve doyumlu hissetmek için herkesin besle­yici enerji almaya ihtiyacı vardır. Geçmiş yaşamlarda, Boğa Ku­zey Düğümü insanı bu beslenmeyi sağlamak için eşruh ilişkile­rine bağımlı hale gelmişti. Bu yaşamda, o her ne zaman bu ge­reksinimini karşılaması için başkasına bel bağlasa, kendisini düş kırıklığına uğramış hisseder. Bu böyle programlanmıştır, çünkü onun dersi kendi gereksinimlerini karşılamada bağımsız hale gel­mektir.
Bu enkarnasyonda, bu insanın Doğa Ana ve yerküre ile bü­yülü bir ilişkisi vardır ve kaderi gereği, beslenmesinin büyük bö­lümü doğadan gelecektir. Doğa Ana'ya uyumlanması onun Doğa Ana'nın enerjisine doğrudan bağlanmasını, onu şifa ve enerji ve­rici bir biçimde mest etmesini sağlar. İç huzuruna ve güce kavuş­mak için, Boğa Kuzey Düğümü insanı düzenli biçimde doğada zaman geçirmeli ve Doğa Ana'nın ona verdiği desteği bilinçli ola­rak takdir etmelidir. Bu süreç onun temel duygusal halini sihirli bir biçimde dinginliğe dönüştürecektir. Bu insan kendi içinde sürekli olarak dingin bir destek temelini güçlendirdiğinde, baş­kalarıyla ilişkilerinde güvensizlik uyandıran durumlar daha az sıklıkta meydana gelecektir.
Bu düğümsel gruptaki insanların bazıları iyi bitki yetiştir­me yeteneğine sahiptir ve onlar bitkilerle ya da bahçeyle uğraşmayı yatıştırıcı bulabilirler. Doğa Ana'dan gereğince enerji al­mak bir bitkiye ya da ağaca dokunmak ve doğanın onu besleme­sine izin vermek bu insanın en yüksek hayrınadır. Bir ağaca sarılmak ona bir insana sarılmak kadar enerji ve mutluluk vere­bilir. Onun bir insana sarılması da iyidir (bedensel sevgi onun için her zaman yararlıdır), ama eğer kime sarılacağı ya da onla­rın güdüleri ile ilgili tereddütleri varsa, bir ağaç ona ihtiyaç duy­duğu "birleşmeyi" her zaman sağlayacaktır.
Doğadan enerji alma yeteneği onun başkalarıyla paylaşabi­leceği bir armağandır. Örneğin, eğer o parkta bir arkadaşıyla do­laşıyor ve "ağaç enerjisi" hakkındaki bilgisini onunla paylaşıyor­sa, arkadaşı onunla birlikteyken doğanın enerjisini daha çok fark edecek ve bu deneyimle kalıcı bir biçimde zenginleşecektir.

Bedensel Zevk

Amaçlarını gerçekleştirmeye odaklanmak için, bu insanın kendi değerini bilme sorunuyla yüzleşmesi gerekir. O kendisinin ken­dine zaman ve enerji harcamaya değmediğini hissedebilir, oysa bu his tümüyle yersizdir. Boğa Kuzey Düğümü insanı kendisi­nin önemli gördüğü şeyleri yaparak zaman geçirmelidir; çünkü bu onun yaşamı ve ilişkileri kendi kendine yeterlilik temelinden deneyimlemek için gereksindiği kaynaklan geliştirecektir.
Gerçek şu ki, ruhsal denge için, onun bu enkarnasyondaki kaderi yaşamın bedensel zevklerini deneyimlemek, köklenmek ve dünyevi varlığının duygusunu yeniden kazanmaktır. Geçmiş ya­şamlarda, Boğa Kuzey Düğümü insanı ruhsal/psişik duyulardan derin bir zevk almış, bu yanını geliştirmiştir. Şimdi, beş fiziksel duyunun daha derin bir farkındalığını geliştirme zamanıdır. Bu enkarnasyonda, onun duyuları genellikle epey duyarlı ve iyi ge­lişmiştir. Amaç, onun fiziksel duyularının ona sunduğu zevke dikkat etmesidir: İlkbaharın kokusu, iyi bir yemeğin tadı, hoş­landığı bir parfümün kokusu, ya da sevgilisinin dokunuşu. Ağır­lık kaldırmak ya da başka bir bedensel egzersiz bile ona bedensel olarak zevk verebilir; bu onu bedeniyle temasa geçiren zevk alma ve/veya özsaygısı ile sonuçlanan herhangi bir şey olabilir.
Müzik bu insan için, zihinsel frekanslarını uyumlu kalıpla­ra sokan mükemmel bir zevk kaynağıdır; o, arka plânda düzenli olarak müzik çalınmasından yarar görebilir. O, doğanın sesleri­ne sahile vuran dalgaların sesine ve kuşların ötüşüne uyumlanır. İşitme duyusundan zevk alması tamamıyla onun "yolunda" bulunan bir şeydir. O, görme duyusundan da çevresindeki gü­zelliği fark etmekten, sanat eserlerini takdir etmekten, ya da gü­neşin batışını seyretmekten zevk alır.
Boğa Kuzey Düğümü insanının tat alma duyusu da iyi ge­lişmiştir; iyi bir yemeğin tadını tam olarak çıkarmak ve lüks lo­kantalara gitmek tümüyle onun "yolunda" bulunan şeylerdir. Onun dokunma duyusunun farkında olması da yararlıdır. Za­man ayırıp bir ağaca, bir yaprağa, bir tahta ya da kumaş parçası­na dokunması ve fiziksel rahatlık hissetmesi onun için tümüyle uygundur. Ayaklarının altında karın çıtırdadığını hissetmek bile onun için bedensel bir zevk olabilir.
Onun köklenme duygusunu geliştirmesinin bir başka yolu, giysilerinin bedenine nasıl bir his verdiğinin bilincinde olması­dır. Bu giysi bedene zevk mi, yoksa rahatlık mı veriyor? Bu ku­maşın temasından hoşlanıyor mu? Onun kendisine özen göster­mek ve kendini şımartmak için giymesi gereken giysiler onlar­dır. Giyinme, kendi değerini bilme konusunda güçlü bir vasıta da olabilir. Önemli bir randevuya giderken, eğer onun kendisini rahat ve güvenli hissettiren bir giysi ile buluşacağı kişiyi etkile­yeceğini düşündüğü bir giysi arasında seçim yapması gerekiyor­sa, onun için en iyisi, içinde kendisini rahat hissettiği giysiyi giy­mektir. Böylece, buluşacağı kişinin tepkisi her ne olursa olsun, o kendisini kendi içinde rahat hisseder.
Bu insan için "iyi karma" olan diğer bedensel deneyimler, masaj yapmayı ya da yaptırmayı ya da manikür, yüz beden kom­presi, sauna ve jakuzi ile şımartılmayı içerir. O kendisine bu be­densel ödülleri ve zevkleri verdiğinde, diğer insanların verebile­cekleri bedensel zevke o kadar çok ihtiyaç duymayacaktır.

04-30-2012 11:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda - astrosohbet - 04-30-2012 11:05 PM
RE: Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda - Kaktüs - 05-14-2012, 12:36 AM
RE: Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda - Presence - 08-09-2012, 12:50 AM
RE: Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda - Presence - 08-09-2012, 02:30 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Ay Düğümü Transitleri Venüs 29 125,785 03-14-2019 04:38 PM
Son Mesaj: yagmurimu
  Kuzey Ay Düğümü Yay Burcunda astrosohbet 11 20,046 10-02-2018 09:45 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Kuzey Ay Düğümü açıları Yakamoz 62 230,516 07-03-2018 09:52 PM
Son Mesaj: Libra
  Kuzey Ay Düğümü Oğlak Burcunda astrosohbet 5 15,059 04-24-2018 05:18 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Kuzey Ay Düğümü Yengeç Burcunda astrosohbet 7 14,122 05-02-2012 05:11 PM
Son Mesaj: Yakamoz
  Kuzey Ay Düğümü Kova Burcunda astrosohbet 7 13,128 05-01-2012 09:53 PM
Son Mesaj: Mahinur
  Kuzey Ay Düğümü Balık Burcunda astrosohbet 3 10,131 05-01-2012 05:12 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Kuzey Ay Düğümü Akrep Burcunda astrosohbet 4 9,700 05-01-2012 04:53 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Kuzey Ay Düğümü Terazi Burcunda astrosohbet 4 8,518 05-01-2012 04:44 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Kuzey Ay Düğümü Aslan Burcunda astrosohbet 4 17,604 05-01-2012 04:40 PM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir