Değerlendir:
  • 6 Oy - 3.17 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hint astrolojisiyle 2011 Burçları neler bekliyor?
Yazar Mesaj
trend Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 84
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Hint astrolojisiyle 2011 Burçları neler bekliyor?
2011 burç yorumları Hint astrolojisine göre yükselen veya Ay burcunuz üzerinden hazırlanmıştır. Yorumları öncelikle yükselen burcunuz ve sonra da Ay burcunuz üzerinden okumanızı tavsiye ederim.


KOÇ YÜKSELEN:

Bu sene şans gezegeni Jüpiter size ışık saçıyor. Öncelikle yılın ilk yarısı yabancılarla ve yabancı ülkelerle bağlantı veya ilişkileriniz varsa, yurtdışı bağlantıları açısından Haziran’a kadar olan dönem oldukça bereketli geçebilir. Öte yandan maddi konularda yılın ikinci yarısı daha rahat etkiler söz konusu olacak. Öncelikle Mayıs’a kadar olan dönemde giderlerinizi iyi organize etmeli, gelir gider dengelerinizi iyi planlamasınız.

Eğer yükseleniniz veya Ay’ınız Koç’ta ise ve hukuk, eğitim, uluslararası ilişkiler ve finans gibi konularla uğraşıyorsanız bu sene yoğun ve tempolu bir koşturma içinde olacaksınız. Diğer yandan miras, nafaka gibi sizin kaynaklarınız dışından gelecek maddi konulardaki beklentileriniz açısından özellikle yılın ikinci yarısı sürprizli geçebilir.

Bu sene Mars, 15 Şubat’a kadar olan dönemde kariyer evinizde konaklayacak ki iş ve kariyer konularında mücadeleci, hırslı ve atak bir dönem geçireceksiniz. Diğer yandan Mart ayı sosyal çevrenize, arkadaş ve dost ilişkilerinize yönelik olacağınız bir döneme işaret ederken, parasal konular, kazançlarınız açısından yeni arayış ve planlamalar içinde olabilirsiniz.

Çalışma hayatında olan Koç’lar için bu yılda geçen seneler gibi çok çalışma ve temponuzu yüksek tutacak enerjiler var. Ancak bu sene biraz daha farklı olarak sonuç alma, uğraşılarınızı elde etme söz konusu. Kısacası bu sene ektiklerinizi biçme yılından geçiyorsunuz diyebiliriz. Dikkat etmeniz gereken diğer bir durum, yılın ilk altı ayı etkisini hissettirecek olan Satürn Retro’su sizi çalışma alanlarınızdan yakalayacak ki özellikle Haziran ayına kadar olan dönemde işinizde planlı hareket etmeli, dağılmamaya çalışarak organize olmalısınız. Bu sene Ağustos ayı iş yerinizle ilgili bazı gerginlikler, iş alanlarınızda yükselen tempo, ama bir yandan sizi zorlaya bilen enerjiler söz konusu. Dolayısı ile yıl içinde Ağustos dönemi işinizle ilgili konularda biraz daha esnek olmalı, üstlerinizle olan diyaloglarınıza özen göstermelisiniz.

Bu yıl sizin için öne çıkan alanlar

Kendinizi daha rahat öne çıkarabilecek, ani değişikliklere karşı çabuk ve yerinde kararlar alabileceksiniz. Dolayısı ile zaten güçlü ve dominant olan kişiliğiniz bu sene daha fazla kendinizi gösterme imkânı bulacak diyebiliriz. Genel olarak ise, yurtdışı bağlantıları, yabancılarla olan ilişkiler ve yurtdışı seyahatleri, yolculuklar, hukuksal konular, eğitim, öğretim konuları, akademik çalışmalar, çocuklarla ilgili gelişmeler sizin için daha fazla öne çıkacak alanlar. Eğer çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız bu sene bir bebek gelebilir.

Daha kısıtlayıcı olan alanlar

İşinizde güzel fırsatlar gelecek, ama çok çalışmanız ve iyi organize olmanız koşulu ile fırsatları reel hale getirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, planlı olmalı ve giderlerinizi iyi koordine etmelisiniz.

Bu yıl ki sağlık etkileriniz

Öncelikle bu sene Jüpiter sizi ziyaret edeceği için bilhassa yılın ikinci yarısından itibaren kilonuzu kontrol etmeye çalışmakta fayda var. Jüpiter hayatınıza genel bir neşe ve bolluk verirken, bir yandan da sizi genişletebilir.

Öte yandan boğaz bölgenizle ilgili hassasiyetler söz konusu ki özellikle kış aylarında boğaz enfeksiyonlarına karşı dikkatli olun. Yiyeceklerden geçebilen bakteri ve virüs türlerinin neden olduğu sıkıntılara da açık bir sene olacağı için, yıl boyunca yediğinize dikkat etmeniz, bilmediğiniz bir yerde yemek yerken iyi seçimler yapmanız akılcı olur. Özellikle sıklıkla yurtdışına giden Koç’lar bilmedikleri ve hijyeninden emin olmadıkları yemekleri pek tatmasınlar.

Bu yıl “Aşk” hayatınız

Eğer bekârsanız, Mayıs ve Ağustos aylar yeni bir ilişkiye geçebilir, yeni biri ile tanışabilirsiniz. Bu sene hayatınızda ilk önceliği aşk almıyor. İş ve genel yaşamsal planlarınız biraz daha önde gibi duruyor ama bir taraftan burcunuzdan geçen Jüpiter genel olarak hayatınıza bir ivme ve hareketlenme verecek. Bu sene ani değişimlere, yeni oluşumlara yelken açtığınız bir sene. Dolayısı ile bu yükselme aşk hayatınızı da canlandıracak. Bu yıl ani ve farklı ilişkiler, birden gelişen duygusal durumlar aşkta sizi yorabilir. Duygusal iniş ve çıkışlar yaşayabilir, beklemediğiniz bir anda aşkla tanışabilirsiniz.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

Astrolog Şebnem Ekşib http://www.sebnemeksib.com.tr
01-06-2011 11:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Hint astrolojisiyle 2011 Burçları neler bekliyor? - trend - 01-06-2011 11:16 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Hint astrolojisinde fiziksel özelliklerimiz ve burçlar Lajâ 2 7,561 09-26-2010 09:21 PM
Son Mesaj: Daily
  Hint Astrolojine Göre Yükselen Burcunuzu Bulun merakli 0 4,038 01-19-2010 12:44 PM
Son Mesaj: merakli
  Hint astrolojisinde yeni limanlar qulsah 2 5,537 01-10-2009 12:34 AM
Son Mesaj: qulsah
  Hint Astrolojisinde Evlilik Öncesi Uyum Analizi qulsah 0 15,711 10-22-2008 12:32 PM
Son Mesaj: qulsah
  Hint Astrolojisi ve Yorumlar yezda 0 3,667 06-07-2008 07:31 PM
Son Mesaj: yezda
  Hint Astrolojisine Göre İlişkiler! yezda 3 9,251 04-30-2008 09:05 PM
Son Mesaj: yezda

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir