Değerlendir:
  • 18 Oy - 2.06 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Venüs İkinci evde
Yazar Mesaj
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Venüs İkinci evde
Gökyüzü evlerinin ikincisi parayı temsil eder.Gelir, kazanılacak her türlü para mal mülk, değer taşıyan herşey bu eve aittir.Dolayısıyla da bu eve düşen burca ve varsa yıldızlara çok dikkat etmek gerekir.Venüsün ikinci eve düşmesi genelde iyi sayılır.Çünkü serveti ve büyük parayı temsil eden Jüpiterden sonra venüs ikinci para yıldızı sayılmaktadır.Venüs daha çok gelir veren yıldızdır.Venüs 2. evde düştüğü buçlara göre para durumunu etkiler.

Venüs 2. evde ve Koç burcundaysa
:Koç burcuyla ikinci eve düşen Venüs insana epey para verebilir.Fakat Venüs bu burçta pek rahat sayılmaz.Özellikle zevkler için harcamalar olabilir.Bu konuma sahip kimsenin harcamalar konusunda dikkat etmesi gerekir.Gelen paranın bir bölümünü tutmaya gayret etmelidir.Harita sahibinin bankada vadeli hesap açtırması çok yararlı olabilir.Böylece el sürmeyeceği zaman para çoğalabilir.Venüs tatlı açılar yapıyorsa Koç burcunda bolluk olacaktır.Ama sert çalıysa bol para gelse bile zaman zaman para sıkıntısı çekilebilir.Bunun nedeni de harita sahibinin parayı tutmasını bilmemesidir.Koçtaki Venüs çalışma sayesinde epey para geleceğine de işaret edebilir.

Venüs 2. evde ve Boğa burcundaysa
:Boğa burcunda Venüsün maddeye olan yatkınlığı daha belirgin hale gelir.Bu konumdaki Venüs bolluk verir.Harita sahibi ömür boyu büyük gelir sahibi olacaktır.Hatta çalışmasına gerek kalmadan rahat rahat geçineceği parayı her ay alacaktır.Tatlı açılı Venüs harita sahibinin her türlü yerden gelir sağlamasında yardım edebilir.Yine harita sahibi mal mülk de edinebilir.Zamanla güzel bir evi gelir getirecek emlakı vb. de olabilir.Harita sahibi hangi burçta doğmuş olursa olsun paraya Boğa burcundanmışcasına önem verecektir.Zaten onda Boğa özellikleri de görülecektir.Fakat 2. evde Boğadaki Venüs Mars ,Satürn gibi yıldızlarla sert açılar yapıyorsa parayı kazanmakta, tutmakta güçleşebilir.Bu durumda haritadaki jüpiteri incelemek yararlıdır.

Venüs 2. evde ve İkizler burcundaysa
:İkinci ev parayla ilgilidir.Buna karşılık ikizler bir zeka , akıl ve bilgi burcudur.Para evine düşen böyle bir burcun yararlı olmayacağını sanabilirsiniz.Fakat bu doğru değildir.İkizler çift karakterli ve çift kısmetli bir burçtur.Dolayısıyla da birden fazla yerden gelir sözkonusudur özellikle buradaki Venüs tatlı açılıysa.Venüs İkizlerde duygularını yitirir ve Merkür gibi hareket eder.Bu yüzden haritasında ikinci evde İkizlerde Venüs bulunan kimse para konusunda tam anlamıyla akılcı olabilir.Paranın nerelerden gelebileceğini saptayıp ona göre davranabilir.Böylece bolluğa da kavuşabilir.Yalnız bütün bunlar için Venüsün tatlı açılar yapması şarttır.Satürn,Mars Uranüs gibi yıldızlarla sert açılar oluşturan Venüs parayla ilgili planları başarısızlığa uğratabilir.Ayrıca kazanılan para çok kısa sürede çarçur olup gidebilir.

Venüs 2. evde ve Yengeç burcundaysa:Yengeç burcu en verimli burçtur.Ayrıca ikinci para burcu sayılmaktadır.Venüs aslında Yengeçte rahat edemez.Çünkü Yengecin aşırı duyguları Venüsün özelliklerini etkiler ve hatta bazen yok edebilir.Fakat 2. evde Yengeçte yer alan tatlı açılı bir Venüs para durumunun çok iyi olacağını müjdeleyebilir.Harita sahibi maddi güvene büyük önem veren biri olabilir.Bu yüzden devamlı olarak parayla ilgilenebilir.Parayı tutmayı ve biriktirmeyi isteyebilir.Bu durumda da biraz sıkı elli olabilir.Ama gelen para harcanmayarak artar.Hem Yengeç burcunda bu para çabuk ürer ve çoğalır.Ayrıca Yengeçteki Venüs bir kadının neden olacağı gelire de işaret edebilir.Parayı harita sahibinin annesi,eşi vb. de sağlayabilir.Yalnız Yengeçteki Venüsün bolluk vermesi için hiç sert açı yapmaması gerekir.2. evde Yengeçteki Venüs Jüpiter,Mars,Satürn gibi yıldızlarla sert açılıysa parayı kazanmak da tutabilmek de güçleşecektir.

Venüs 2. evde ve Aslan burcundaysa:Venüs Aslan burcunda fazla rahat sayılmaz.Ama burçta değerli şeylere olan ilgiyi arttırır.Harita sahibi kendi gayretiyle bol para kazanabilir.Parasını da değerli taşlara,madenlere vb yatırabilir.Yine gitgide değer kazanacak şeyler alabilir.Zamanla büyük gelir sahibi de olabilir.Ancak harita sahibinin daima sağlam yerlere yatırım yapması gerekir.Spekülasyon ve kumar türü işler zarar verebilir.Hele Venüs sert açılıysa zarara kesin gözüyle bakılabilir.Venüs tatlı açılıysa değerli kağıtlar,tahviller,vb. almak uygun olabilir.Parayı sağlam yere bağlamakla geliri artırmak da olasıdır.Özellikle orta yaştan itibaren harita sahibinin rahat yaşamasını sağlayacak dolgun geliri olabilir.Ancak Venüsün bu evde tatlı açılar yapması gereklidir.
Dergiden yazıyorum, devam edeceğim

Nin.Me.Sar.Ra
11-09-2010 02:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Venüs İkinci evde - NinMeSarRa_ - 11-09-2010 02:08 PM
RE: Venüs İkinci evde - NinMeSarRa_ - 11-10-2010, 09:51 PM
RE: Venüs İkinci evde - NinMeSarRa_ - 11-11-2010, 04:29 PM
RE: Venüs İkinci evde - NinMeSarRa_ - 11-11-2010, 10:25 PM
RE: Venüs İkinci evde - Messa - 11-12-2010, 02:52 PM
RE: Venüs İkinci evde - mutluluklar - 05-09-2011, 03:55 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Jüpiter 2.Evde atl@s 6 14,288 01-21-2013 04:11 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Mars 2.evde astrosohbet 18 26,403 11-02-2012 05:49 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Uranus 2.evde astrosohbet 3 7,884 01-18-2012 05:48 PM
Son Mesaj: Venüs

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir