astrosohbet
Kızıl & Mavi
|
RE: Satürn & Plüto Sürtüşmesi
öncelikle şunu vurgulayalım , satürn-plüto dinamik temasları ( kavuşum yada kare yada zıtlaşma ) her 8-10 yılda 1 mutlaka oluyor.
örneğin bundan önceki satürn-plüto bağlantısı İkizler-Yay aksında 2001 yılında gerçekleşmiş ( Türkiye'de ekonomik kriz ve beraberinde hükümet değişikliği ve tek başına iktidar olma deneyimi )
ve önümüzdeki Satürn-Plüto dinamik bağlantısı 2019 ile 2020 yıllarında Kavuşum şeklinde gerçekleşecek..
ben doğum haritasındaki satürn-plüto bağlantısını , zengin + güçlü ama kimseye pek güvenmeyip belinde silah taşıyan bir iş adamıyla özdeşleştriyorum.
öyleyse satürn-plüto transitlerinde de , olumsuz anlamda ŞÜPHE , KORKU gibi psikolojik deneyimleri TOPLUMSAL olarak deneyimleme ihtimalimiz var.
bknz ; domuz gribi vâkası
Satürn-Plüto bağlantıları mâdem oldukça sık tekrarlanıyor , hangi burçlarda gerçekleştiği daha da önem kazanacaktır fikrindeyim.
örneğin 2001 bağlantısı , değişken burçlar olan ikizler-yay aksında gerçekleşmişti.
şimdi ise Terazi - Oğlak burçlarında deneyimlyeceğiz bu sürtüşmeyi.
kısaca hikayeleşetirmek gerekirse ,
Satürn Terazi burcu arazisine girip , soğuk ve ciddi bir tavırla neleri kısıtlayabileceğini ve neleri düzenleybileceğini kara kara düşünürken
Plüto , Satürne bıyık altından gülerek '' sen kendi Oğlak arazini düşün önce ! '' mesajı vermektedir..
--------
Terazi burcu DENGELERİ ifade eder ve dünyada özellikle ilişkiler , ortaklıklar alanında bazı dengelerin köklü bir dönüşüme açık olması ihtimalinden söz edebiliriz.
bakınız , mutlaka köklü bir değişim olacak ve savaşlar çıkacak gibi pek gerçekçi olmayan yorumlarda bulunamayız bunu vurguluyorum.
ve ekliyorum , '' dengeler konusunda köklü bir dönüşüme açık bir dünya '' OLASILIĞINDAN söz edebiliriz.
|
|
11-27-2009 01:43 PM |
|