Değerlendir:
  • 40 Oy - 2.85 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

VESTA - Bulunduğu Ev ve Burçlar(ETKİLERİ)
Yazar Mesaj
açelya Çevrimdışı
Venus Vip
Venus Vip
lt=

Rep Puanı: 0

Cvp: RE: VESTA - Bulunduğu Ev ve Burçlar(ETKİLERİ)
Lavinya Yazılan:
Gizem Yazılan:Sevgili Lavinya vestam ikizlerde ve 8.evde benim içinde rica etsem yorum yapabilri misin?

Öğrenme konusunda meraklı olabilirsin,öğrenmek için sorular sorarsın ve her yeni bilgi kafanda yeni sorular oluşturabilir.Çok yönlü olabilirsin,insanları dinlemek,onlarla iletişim halinde olmak ,bilgilerini ve düşüncelerini paylaşarak yardım etmek isteyebilirsin.Bazen sivri dilli olabilirsin,hızlı hareket edersin ve her şey'in hızlı olmasını isteyebilirsin yavaşlık canını sıkabilir.Becerilerini işbirliği ile gösterebilirsin,mesafeli olabilirsin ve mesafeli olduğunu kelimelerle de aktarırsın.Paylaştığın varlıkların,mallarını nasıl kullanacağını öğrenirken üzerinde baskı olduğunu hissedebilirsin,gizli bilgilere ulaşmak isteyebilirsin.Kendini feda etme,adama görülebilir bazı amaçlarına ulaşmak için.Gizemli,tutkulu,duygu yoğunluğu seninle aynı seviyede olan kişilerin olmasını isteyebilirsin hayatında

Lavinya inanırmısın bilmem gerçek samimi düşencelrim bu kadar birebir uyan yorum okumadım kelimesi kelimesine herşeyi 12 den vurmuşsun..okuyunca gerçekten pes dedim yani.. bu kadar birebir örtüşen bir yorum..yavaşlık evet gülücük yavaş hareket eden insanlara tahammülüm yok..

07-22-2009 09:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: VESTA - Bulunduğu Ev ve Burçlar(ETKİLERİ) - darkvenus - 06-17-2008, 02:19 AM
Cvp: RE: VESTA - Bulunduğu Ev ve Burçlar(ETKİLERİ) - açelya - 07-22-2009 09:59 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Vesta açıları Yakamoz 2 61,719 02-21-2017 06:36 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Vesta Angel 12 26,458 01-06-2013 06:57 PM
Son Mesaj: bu şarkı yarınlara

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir