darkvenus Yazılan:Nihal Yazılan:Yıldırım Yazılan:darkvenus Yazılan:Vesta;Çalışması için taahhüt; Bir telafi olarak işi kullanmak; Başarı veya amaçlara kendini adama; Duygusal uzak tutma; Sert iş koşulları ve profesyonel talepler; Kişisel olmayan. Kariyer veya meslek yolunda feda edilen şeyler. Bir amaca ulaşırken, kendini veya diğerlerini feda etmek, gözden çıkarmak. Daha büyük bir amaç yolunda vazgeçilen şeyler.
bu ise..
2.evimde akrepteki Satürnle kavuşumda olan ve akrep burcunda olan Vesta bana nasıl bir hedefe kilitlenmişlik verir
yukarıda ki güzel bilgilerden anladığım kadarıyla vesta , başak burcunun kendini çalışmaya adama özelliğiyle paralel anlamlar taşıyor gibi..
darkvenüs ,
satürnün kavuşum yaptığı gezegenleri disipline ettiğini ama bazı bedeller istediği prensibini düşünürsek , vestanın ateşinin kısık kısık yanma olasılığından sözedebiliriz.
seni heycanlandırabilecek ideallerin konusunda karamsarlıklar , tereddütler , dışarıdan gelen fren niteliğinde geciktirici sebepler sözkonusu olabilir gibi bir yorum geldi aklıma..
tabii satürnün hediyesi uzun vadeli olacağından , o kısık ateşi disipline edip parlatıp , gecikme ihtimalide olsa başarıya ulaşma ve istikrarlı bir başarı elde etme olasılığınıda ilave edeyim..
satürnle bağ kuranlar-gezegenler,evler-yaşamın erken döneminde kısıtlı halde, ancak yaşamın ileri döneminde - orta yaş sonrası - şanslı hale geliyor
Şimdi söyleyin ben bu Satürnü kısık ateşte kaç dakika pişireyim
Şaka bir tarafa..
Nihal,benim 2. ev ile ilgili herşeyim gerçekten kısıtlı.
2. ev akrep Satürn döngüsünü yaşadığımda bu evde yaşayacagım,tahayyül edemiyorum pek ne gibi gelişmeler olur.
(şu anda güneşimin üstünden 12. evden geçiyor...)
Bu döngü vesta ile birleşimde olan satürnüm üzerinden geçeceginden sanırım ocağın altını harlı yakmaya ve pişmeye başlıycam...
Maddi olarak ipleri elime alacagım gibi görüyorum...
Benim satürnüm Mc ile de 120...
Sanırım orta yaşlarımda ancak kendimi idealize ettiğim o standartlara ulaşacagım.
Geç olsun güç olmasın
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Darkvenüs,
Vesta'nın Satürn'e benzerliğini bilmem farkettiniz mi?
satürn başarı için çok çalışma, adanmayı şart koşar. satürn'ü memnun etmek için izole olup - kapanıp - çalışman şarttır ve kendin dahil, yaşamındaki herkesi ihmal edersin. bir de bakmışsın ki bir işkolik olup çıkmışsın. zihninden, aralıksız "çok çalışmalıyım" mesajı geçer.
Akrepte, 2. evindeki satürnle birleşen vesta için ,öncelikle, iyi anlaşan bir ikili diyebilirim. ikiside - kapanıp - deliler gibi çalışmayı ilke edinmeniz durumunda başarı verdiği için bir uyumları vardır.
ben de 2. evde kovada yerleşmiş bir satürne sahibim. Mirasyedi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. yaşamımın erken döneminde -çocukluk,ilk gençlik- bol harcanan paralarla lüks içinde yaşamıştık. Har vurup harman savurmuştuk ailece.
babamın -para yönetimi- yeteneğinin olmaması yüzünden mirasın büyük bölümü elden çıktı. sonra geriye kalanla idare etme dönemi başladı. ve ben öğrenciliğimin bir döneminden itibaren çalışmak zorunda kaldım. yaşamım öğrencilik ve çalışmakla geçti.
2. evde yerleşmiş satürn'ün sizden en önemli beklentisi SAĞLAM BİR TEMEL OLUŞTURMANIZDIR. hangi meslekte olursanız olun, o işle ilgili tam donanımlı olmanızı şart koşacaktır. siz, kestirme yolları deneyip, sağlam temek kurmakla uğraşmayıp, göz boyamaya kalkarsanız "sert bir satürn tokadı" suratınızda patlayacaktır.
2. evde yerleşmiş satürn, parayı devletle ilgili bir işten kazanmanıza sebep olabilir.bunlar neler olabilir? devlete çalışırsınız ya da devletle ortak bir iş yaparsınız.
Buradaki satürn, size önemli başka birşeyi daha zevkle öğretecektir, "PARANIN DEĞERİ" bu ders çok önemli bir derstir, eğer bu dersi içselleştiremezseniz, bir başka tokat için, suratınızın diğer yarısını hazırlayın derim - bu tokat, benim suratımın ortasında patlamıştı -
orta yaşa doğru parasal özgürlüğümü elde etmeye başladım. her geçen gün bolluğum biraz daha arttı.
2. ev satürn döngünüzde para kazanma ile ilgili deneyimler yaşarsınız. Bu olaylar size öğretme amaçlı olacaktır.
Yıldırımın söylediği gibi bu evde satürnle birleşmiş olan Vesta'nın ateşi parlamayacaktır. cılız bir ateş olacaktır, ancak, siz, bu ikilinin derslerini öğrenip içselleştirdikçe ve gereken tüm çabayı gösterdiğinizde ateşiniz parlamaya başlayabilir,
evet darkvenüs, insan çabası kadar önemli bir başka şey yoktur. kör sabahlarda uyanıp yine kör akşamlara kadar çalışın, donanımınızı arttırın, bakın o zaman neler oluyor. SİZ, GEZEGENLERİ YÖNETMEYE BAŞLIYORSUNUZ. ama bunun tersi olursa gezegenler sizi yönetiyorlar ( sille, tokat )