Değerlendir:
  • 58 Oy - 2.76 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

LİLİTH - Ev ve Bulunduğu Burçlar(ETKİLERİ)
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
Saturna Vip
lt=

Rep Puanı: 19

RE: LİLİTH - Ev ve Bulunduğu Burçlar(ETKİLERİ)
Aprilios Yazılan:Ben de küçük bir yorum isteme şansına sahip olabilir miyim gülücük sevgili Beyhan?

Aslan, 5. evde.

Satürn, Uranüs, Merkür, Güneş - Üçgen.

Lilith bilinçaltında saklı, esrarengiz düşünceleri ortaya çıkarır. Yer aldığı burç ve evin gölgelerini temsil eder.

Senin haritandaki konumuna baktığımızda;

Lilith Aslan burcunda ve 5. evde ve Güneşle üçgen açı bulunmakta.
Şimdi Lilithin haritanda güçlü konumda olduğunu söylemek isterim. Neden; çünkü Aslan burcunun yöneticisi Güneşle üçgen açı mevcut ve Güneşin evi 5. ev.

Lilithin burçlar ve evler üzerine derin bir yorum okumadım hiç, ben bir şeyler yazmaya çalışacağımgülücük

Yorum yaparken pek iyi şeyler söylemeyebilirimgülücük
İçinde hapsettiğin duygular ve düşüncelerde son derece baskıcı biri olabilirsin. Lükse düşkünlük söz konusu olabilir. Yaptığın bir işte takdir almak istekten öte bir zorunluluk olabilir senin için. Yani yaptığın bir şey için mutlaka ödüllendirilmelisin. Yaratıcı zekan yüksek olabilir fakat; bu durumu iyi yönde kullanman senin için faydalı olacaktır. Haritandaki konuma göre kumar gibi sana getirisi olumsuz olan bazı oyunlara ilgin olabilir, ya da böyle alışkanlıklar edinebilme olasılığı mevcutgülücük
5. evdeki gölgelenmiş yönlerini temsil ediyor Lilith.
5. ev konumuna da tekrar göz atmanı öneririm.
Lilithin özellikle Güneşle olan açılarının gülü olduğunu okumuştum. Güneşle oluşan kare açı;
Kullanıldığını düşündüğün anda karşındaki kişinin beklemediği kadar acımasız olabileceğini düşünüyorum. Lilithin acımasız öfkesi, intkam duygusu, inatlığı bu durumda ortaya çıkabilir.

Çok bir şey bilmemekle birlikte, kendimce küçük bir yorum yapmaya çalıştım, ne kdar Başarlı olduğum konusunda tartışmaya açığımgülücük
Bilgi konusunda gerçekten yetersiz olduğum bir konu, fakat; lilith ile ilgili bir kaynak bulunursa araştırılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.

Lilithin sana vereceği mesaj şu;

Karanlıkta görmeyi ve yürümeyi öğren…

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-25-2009 04:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Bu Konudaki Mesajlar
RE: LİLİTH - Ev ve Bulunduğu Burçlar(ETKİLERİ) - Sahinde Hülya - 09-04-2008, 10:53 PM
RE: LİLİTH - Ev ve Bulunduğu Burçlar(ETKİLERİ) - Sahinde Hülya - 09-05-2008, 01:35 AM
RE: LİLİTH - Ev ve Bulunduğu Burçlar(ETKİLERİ) - KoçAslanı - 10-11-2009, 10:24 PM
RE: LİLİTH - Ev ve Bulunduğu Burçlar(ETKİLERİ) - tiyatral_gitarist - 06-12-2010, 11:31 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Lilith açıları Yakamoz 17 161,776 05-01-2019 01:15 PM
Son Mesaj: cancer123
  Haritalarda Lilith (Sinastri de Dahil) BayanKararsız 0 61,107 12-07-2018 06:02 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Lilith ve Kötülük astrosohbet 31 56,904 11-02-2018 12:47 AM
Son Mesaj: Taelalapupu
  Kara Ay Lilith yezda 11 65,065 07-13-2010 10:36 AM
Son Mesaj: Serena

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 4 Misafir