Değerlendir:
- 13 Oy - 2.62 Yüzde
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
TUTULUMLAR ve SAĞLIK
|
Yazar |
Mesaj |
galaxia
Kayıtsız
|
RE: TUTULUMLAR ve SAĞLIK
selam bu tutulmalar bebeği anne karnında 3.ayını tamamladıktan sonra etkiliyor etkisi genetik faktörlerle çok veya az oluyor
misal
ben ceninken daha 4. ayın başında 29 nisanda boğada tam güneş tutulması olmuş en çok yüzü ve boyun etkiler
bendeki etkileri kısaca
kulaklar ağır darbe almış az miktarda işitme kaybı ile doğmuşum bünye sağlam -başka hastalıktan doktara pek gitmedim- ama gözümü açtığımdan beri kbb kapısındayım boğa tutulumda ne yazıyorsa hepsi olduğu gibi hayatımda satürn kavuşum satürn-aslan sabit 12.ev- ameliyat oldum-9 haziran 2004- ve 2000 li yıllarda alerji başladı şiddetli histamin alerjim var her gün ilaç alıyorum
doğmadan 1 hafta kadar önce 23 ekimde terazide tam güneş tutulması olmuş ne kadar etkili olur bilmiyorum ama ben son derece düzgün ve akışkan konuşan biriyken -insanlar bu yönümü çok takdir ederdi- ama son 5 yıldır dilimde bir tutukluk var hiçbir sebep yok görünürde birden başladı
yine ceninliğimin 4. ayında 13 mayısta akrep te tam ay tutulması olmuş fazla ayrıntıya girmeyeceğim evet vücut fonksiyonlarım tutuk tamamen psikolojik çok sinirli ve öfkeli bir insanım
|
|
04-20-2008 03:01 PM |
|
Bu Konudaki Mesajlar |
RE: TUTULUMLAR ve SAĞLIK - galaxia - 04-20-2008 03:01 PM
|
Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir