Değerlendir:
- 37 Oy - 3.22 Yüzde
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
astrosohbet
Kızıl & Mavi
|
RE: Ceres
(11-21-2011 02:48 PM)zemzem114 Yazılan: (11-20-2011 10:39 PM)Yldrm Yazılan: (11-20-2011 10:07 PM)zemzem114 Yazılan: Bir ay kadar önce annemi kaybettim. Babam 1997'de vefat ettiğinde transit Satürn natal Ceres'le kavuşum, natal Plüton'la ise 90 derecelik açı yapmıştı. Annemi kaybettiğimde ise transit Satürn natal Plüton'la kavuşum, natal Ceres'le 180 derecelik açı yaptı. Yıllarca Batı Astrolojisiyle ilgilendim ama Ceres haricinde Batı Astrolojisinde tam bir gelecek yorumu göremedim. Gelecek yorumlarında Vedic Astrolojisinin tam gerçeği yansıttığını kendi hayatımda ve haritalarını yorumladığım yüzlerce insanın hayatlarında gördüm. (3ay önce benim ve kardeşlerimin Vedic haritalarında annemin hangi gün öleceği bile görülmüştü)... Konu hakkında ise özellikle bayan arkadaşların Ceres'le ilgili deneyimlerini paylaşmasını diliyorum.
O vedic yorumunu yapan başarılı astrolog kimdir paylaşırmısın ?
Ceres zaten Vedic'te kullanılmıyor, ben Batı Astrolojisine göre sadece Ceres'in hayatımdaki etkisini gördüğümü ifade ettim. Vedic Astroloji ise geleceği gerçekten gösteriyor, benim ve yüzlerce kişinin haritalarında ölüm, evlilik, çocuk, iş vs. zamanları görülebiliyor. ( Yıldırım, senin tarafından başarılı bulunmak güzel, Vedic yorumu yapan benim. Her ne kadar yazı yazmayı sevmediğim için bu sitede fazla paylaşımda bulunmasam da senin bütün yazılarını takip ediyorum. Ayrıca belirteyimki Batı Astrolojisiyle ilgili onlarca kitap okudum ve eşit ev sistemine göre bazı gerçekleri gösterdiğinden şüphem yok ama Vedic Astrolojinin Batı Astrolojisinden daha net ve kesin sonuçlar verdiğini ilgilenip görmeni isterim.)
Vedic astrolojisinin gelecekle ilgili tahmin konusunda iyi oldugu hep soyleniyor, ileride ilgilenebilirim tabi neden olmasin
|
|
11-21-2011 05:26 PM |
|
Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir