Değerlendir:
  • 44 Oy - 3.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #204
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011
Lütfen hem yükselen burcunuza, hem de asıl burcunuza göre okuyun. Her ikisi de üzerinizde etkili olacaktır.
Koç:

İş: Kararsızlığınız iş hayatınızı olumsuz etkiliyor. Eğer çalışıyorsanız, şimdi önemli kararlar almakta zorlanacaksınız. Bu yüzden bu ayın geçmesini beklemenizde yarar var. Eğer iş arıyorsanız, sizi olumlu yönlendirebilecek dostlarınıza akıl danışmalısınız. Kendi başınıza alacağınız kararlar sizi memnun etmeyebilir. Bu ay, zorunlu olmadıkça, iş hayatı ile ilgili fazla girişimde bulunmayın.

Sağlık: Eklemleriniz hassas, bu yüzden fazla hareketli olmaktan kaçınmalısınız. Bedeninizi fazla zorlamayın. Bu ay boğaz bölgeniz hassas, dikkatli olun.

Aşk ve İlişkiler: Bir ilişkiniz varsa, lütfen tek başınıza olmadığınızı hatırlayın. Sadece kendinize odaklı olmanız, ilişkinize zarar verebilir. Özellikle Eylül’ün son 10 gününde partnerinizin beklentilerine odaklanmalısınız. Bu davranışınız bu ay tüm ilişkilerinizde belirgin olabilir.

Boğa:

İş: Uzun dönemi kapsayan planlara ağırlık vermelisiniz. Şu an ilgilendiğiniz işlerin daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Önemli projelere el atabilirsiniz. Bu ay enerjinizi iş hayatınıza yönlendirmelisiniz.

Sağlık: genel anlamda sağlığınız iyi ancak böbreklerinizin daha hassas olduğunu söyleyebilirim. Su tüketimini artırmaya ve tuzu azaltmaya özen gösterin.

Aşk ve İlişkiler: Yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Kendinizi iyi hissediyorsunuz. Samimi ve cana yakın tavırlarınız, size yeni bir ilişki fırsatı sunabilir. Eğer partnerinizle bazı problemleriniz varsa, iyimser havanızla bu sorunların kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz.

İkizler:

İş: Sizi başarılı bir ay bekliyor. Yaratıcılığını ve uyum sağlama yeteneğiniz sayesinde önemli projelerde yer alabilirsiniz. Çalışkan ve verimli olacaksınız. Bu dönemi iyi değerlendirin.

Sağlık: Hem fiziksel, hem de ruhsal anlamda kendinizi mutlu edecek çalışmalara yönelebilirsiniz. Yoga, masaj, enerji çalışmaları, spor ve egzersiz hayatınızda ağırlık kazanabilir. Kendinizle ilgilenme zamanı.

Aşk ve İlişkiler: Keyfiniz yerinde ve mutluluğunuzu sergilemekten keyif alıyorsunuz. İkili ilişkiler adına iyi bir dönemdesiniz. Birlikteliğinizi olumlu anlamda etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yengeç:

İş: Kazancınızın artmasını istiyorsanız, bu ay işinize daha fazla sarılmalısınız. Maaş artışı ve emeğinizin fark edilmesi söz konusu olacak. Üstleriniz size güveniyor ve bu güveni göstermek için, sorumluluğu daha yüksek projelerde yer almanızı isteyebilirler. Sorumluluklarınız artıyor ve bu durum geleceğe yönelik bazı avantajların habercisi olabilir.

Sağlık: Sağlığınızın çok iyi seyrettiği, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir aydasınız. Belki tek tük alerji şikâyetleriniz olabilir, ancak bunlar da fazla önemsenmesi gereken sorunlar olmayacaktır.

Aşk ve İlişkiler: İlişkilerinizde kolayca gerginliğe düşebilirsiniz. Huzursuzluğu engellemek istiyorsanız, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Belirsizlikler yakanızı bırakmayacak, şartları fazla zorlamamalısınız.

Aslan:

İş: Para kazanmaya odaklı olduğunuz bir aydasınız. İşinizi her zamankinden daha sıkı sarılabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı kontrol altında tutmazsanız, bu ay çok zorlanabilirsiniz. Bütçenizi dengelemek pek kolay görünmüyor.

Sağlık: Uzun zamandır sinirli ve gergin halinizi bastırmaya ve belli etmemeye çalışmış olabilirsiniz. Ancak tüm bu bastırılmış duygular mide problemlerinin ve sindirim sistemi zorluklarının habercisi. Bu ay enerjiniz pek yüksek olmayacak gibi.

Aşk ve İlişkiler: Partnerinizle ilişkiniz son derece keyifli geçecek ve romantizmin tadını çıkaracaksınız. İlişkinizi olumlu etkileyen sürprizler de yaşayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, bu ay yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Şanslı bir ay!

Başak:

İş: Hangi projelere el atmanız gerektiğini, işinizde istediğiniz verimi yakalamak için neler yapmanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz. Kendi fikirlerinizi devreye sokarak iş hayatınızı başarılı etkileyen bir ay geçirebilirsiniz. Ayrıca iş ortamınızda düzeltilmesi gereken sorunlar varsa, bu ay bunları düzeltebilecek parlak fikirlere ve güce sahipsiniz.

Sağlık: Solunum yolları ile ilgili sorunlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Sigara içiyorsanız, bu ay lütfen dozajı azaltmaya özen gösterin. Bunun dışında enerjiniz yüksek ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Işığınız parlıyor.

Aşk ve İlişkiler: Aceleci ve düşüncesizce alınmış kararlardan kaçınmalısınız, aksi takdirde yolunda giden ilişkileri bile zedeleyecek sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerinizde sabırsız olmamaya dikkat edin. İlişkilerde yaşanan problemleri çözmek için olayların derinine inmek ve problemlerin sükûnetle ele alınması gerektiğini unutmamalısınız.

Terazi:

İş: Kafanız karışık. Bir yandan ne istediğinizi bilen, cesaretli bir hava sergilerken, diğer yandan cesaretinizi küçücük bir düşünce kırıntısı ile yerle bir edebiliyorsunuz. Dengesiz bir tutum içindesiniz. Bu ayın son haftasına girmeden önemli kararlar almamaya gayret edin.

Sağlık: Kendinizi fazla zorlamayın. Şimdilik arzu ettiğiniz hareketliliği destekleyen bir bünyeye sahip değilsiniz. Fiziksel olarak kendinizi fazla yormamalı, ruhsal olarak ise sizi sükunete taşıyacak yoga, meditasyon, tai chi gibi çalışmalara yönelebilirsiniz.

Aşk ve İlişkiler: Aşka ayıracak pek vakit yok gibi. Hayatınızı yoluna koymak için harcadığınız zaman, partnerinizi ihmal etmenize, ilişkinizde sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Eğer bir partneriniz yoksa bu ay yeni bir ilişkiye başlamak için uygun değil.

Akrep:

İş: Bu ay işlerinizle ilgilenmelisiniz. İşlerinizi ele alış biçiminiz birçok işi çabucak yoluna koymanızı sağlayacak. Profesyonel ve çalışkan tutumunuz işinizi kolaylaştıracak. Buna rağmen iş ortamında huzursuzlukların çıkabileceğini unutmayın.

Sağlık: Enerjiniz çok yüksek ve bu enerjinizden spor yaparak maksimum faydayı sağlayabilirsiniz. Bitmek bilmeyen bu enerjiniz, hızlı ve atik olmanızı sağlayacak.

Aşk ve İlişkiler: Aşk ve ilişkiler alanı Eylül’ün ilk yarısı pek belirgin bir etkiye sahip değil. Ancak ayın ikinci yarısı tutku ve ihtiras aşk hayatının içine giriyor ve duygu dünyanıza hareketlilik getiriyor. Hayranlık duygularının devreye girdiği bir dönemde olacaksınız. Duygularınızın tadını çıkarmaya özen gösterin.

Yay:

İş: İşinizde sabır ve dayanıklılık göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Beklentileriniz büyük; bu beklentilerinizi elde etmek için daha fazla çaba göstermeli, daha fazla emek sarf etmelisiniz. Aksi takdirde beklentilerinize ulaşmakta zorlanabilirsiniz.

Sağlık: Bu ay spora ağırlık vermelisiniz. Hatta yeni bir spor türünü de deneyebilirsiniz. Genel olarak sağlığınız iyi görünüyor olsa da, ayın ikinci yarısından itibaren solunum yolları ile ilgili problemlerin ortaya çıkma olasılığı da var.

Aşk ve İlişkiler: Huzurlu ve sakin bir ayın içerisindesiniz. Aktif olmak istemeyecek, var olan şartları olduğu gibi korumaya odaklı olmayı arzulayacaksınız. 26 Eylül’den itibaren ise huzurunuzu kaçırabilecek hareketlilik kapınızı çalıyor. Bu yüzden ay sonuna doğru ruhsal ve sinirsel gerginliğe yenik düşmemek için kendinizi sakinleştirecek yöntemleri bulmalısınız. Bu dönem, özellikle çiftlerin zorlanacağı, negatif etkilere maruz kaldığı bir süreç olacak gibi.

Oğlak:

İş: Yeni tecrübeler ve yaratıcılık iş hayatınıza hareket getirecek. Size yararı olabilecek teknolojik çözümleri kullanmaya başlayabilirsiniz. İşinizi olumlu etkileyecek yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Sağlık: Eylül’ün ilk yarısında hem bedensel, hem de ruhsal sağlığınız son derece iyi durumda. Ancak 15 Eylül’den sonra, enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Ay’ın ikinci yarısı gerginlik ve stresten uzak durmaya gayret edin.

Aşk ve İlişkiler: Eylül’ün 20’sine kadar pek de iyi bir atmosferde olmayacaksınız. Ancak ardından gelen dönem aşk hayatınızı ve ilişkilerinizi olumlu etkileyecek. 20 Eylül’den itibaren birbirinizi anlayacak ve birbirinizi dinlemeye vakit ayıracaksınız.

Kova:

İş: Hedeflerinize odaklısınız. Ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz ve beklentilerinizi elde edecek girişimlerde bulunmaktan kaçınmamalısınız. Başkalarının sizi hedefinizden uzaklaştırmaya çalışmasına izin vermeyeceksiniz. Karşınıza çıkan teklifleri iyice inceleyin, sizi olumlu etkileyecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sağlık: Kendinizden emin tavrınız ve güçlü duruşunuz, içeriden dışarıya yansıyan bir iksir etkisinde. İçsel gücünüz sizin hem sağlığınızın, hem de güzelliğinizin ışıldamasını sağlıyor. Kendinize nasıl bakmanız gerektiğini bu ay iyi biliyorsunuz!

Aşk ve İlişkiler: Eylül’ün ilk yarısında yolunda giden aile hayatı ve ilişkiler, ay ortasından itibaren sizi biraz zorlamaya başlayacak. Özellikle fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar, huzursuz olmanıza sebep olabilir. Enerjinizi yükseltecek çalışmalara ağırlık verin.

Balık:

İş: İş hayatında telaş ve acelecilikten, panikten uzak durmaya gayret etmelisiniz. İşinize profesyonelce yaklaşmayı ihmal etmediğiniz sürece, önemli iş bağlantıları kurabilir, önemli projelerde yer almanızı sağlayacak ilişkileri sağlamlaştırabilirsiniz. Bu ay düzene koyulması gereken işlerinizle ilgilenmelisiniz.

Sağlık: Sindirim sisteminize ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. Tansiyon iniş çıkışları ortaya çıkabilir. Bunun dışında genel olarak sağlıklı bir ay geçireceksiniz.

Aşk ve İlişkiler: İçe kapanma ve kendinizi soyutlama eğilimindesiniz. Özellikle genç yaştaki Balık burcu üyeleri daha fazla bu etki altında. Karşınıza çıkan davet ve teklifleri değerlendirmek yerine, kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. 20 Eylül’den itibaren şartlar değişecek ve enerjiniz geri gelecek.
Güzel bir Eylül diliyorum.
Yurda Hal
08-30-2011 10:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 32,303 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 12,082 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 720,947 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,855 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 18,031 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 15,153 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 19,258 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,820 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,984 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 28,409 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 19 Misafir