Değerlendir:
  • 44 Oy - 3.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #180
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
AĞUSTOS 2011 GÜNLÜK KOZMİK TÜYOLAR
Ağu 1, 2011 by Arzu Cengiz

2 Ağustos 2011 Salı
Bugün Mars’ın günü
Güneş Aslan Burcunda
Ay Başak Burcunda 02.39′dan itibaren tüm gün ve gece boşlukta
Başak Burcunda S Merkür
Koç Burcunda Uranüs
Oğlak Burcunda Pluto
Balık Burcunda Neptün
Kova Burcunda Pallas
Kova Burcunda Vesta
Balık Burcunda Chiron
Koç Burcunda Ceres
Günün Tarot Kartı XIV-THE TEMPERANCE
Günün sayısı 5
Günün Planet Saatleri Tablosu
Günün önemli planet hareketleri
02:37.’de Başak burcundaki Ay ,Aslandaki Venüs’e üçgen açı ile bağlanıyor ve boşluğa düşüyor.
Ay Başak burcunda boşlukta ilerlerken düzenlemek istediğiniz kitap raflarınızı,dolaplarınızı çekmecelerinizi boşaltın. Başağın düzeni seven tarafını ev ve iş yerinizdeki düzen gerektiren alanlarda kullanmaya çalışın.Gerekli olmayanları ayıklayın giymediğiniz giysilerinizi ihtiyacı olanlara verin.
Bugün tüm gün ve gece, yarın saat 13.05′e kadar boşlukta kalacak Ay’ın ve Merkür’ün durağanlığını ilerlemek istediğiniz yolda önünüze çıkan büyük bir engel olarak görebilirsiniz. Biz insanoğlu yarış atı gibi koştuğumuz yaşamımızda arada bir mola vererek geride bıraktıklarımızın ne durumda olduğunu kontrol etmeyi unutuyoruz. “Hiç bir engel önümüze çıkmasın, hiç bir sorun bizi yolumuzdan geri bırakmasın” düşüncesiyle hırslarımızla iç içe geçmiş ruhumuzu yoruyoruz. Evet, bugün tam bir gün ve yarın öğle saatine kadar sürecek olan bu boşluk döngüsü, Merkür Retro’sundan hemen önce duygusal ve ruhsal boyutta nefes almanızı ve gelecek için ilerlediğiniz yolda geçmişten arta kalanları temizleyip arınmanızı sağlayacak evrensel bir mola zamanıdır.
Retro dönemleri de öyle değil midir? Her geri gidiş, geride bıraktığımız, tamamlanmamış, ardımızda kalanları halletmek, belki de yüzleşmek için gerekli zamanlardır.Sanki bir felaket gibi gösterilen Retro zamanlarında her ne geliyorsa başımıza kendi hatalarımız yüzünden.
Her gün işinize giderken kullandığınız güzergâhta bir yol çalışması olacağını ve bunun biraz uzun süreceğini günler öncesinden size duyurmalarına rağmen siz bunu umursamaz her günkü gibi aynı saatte yola çıkarsanız ya da güzergâhınızı değiştirmezseniz çalışmanın yapıldığı yolda trafiğe takılıp kalırsınız. Şimdi burada kim suçlu.
Detaylara odaklanan kusursuzluk peşindeki Başakta ilerleyen Merkür geri gitmeye hazırlanıyor. Merkür’ün yönettiği İkizler burcunun 29. derecesinde ilerleyen Mars, Balık burcunda geri hareket eden Neptün’e 120 derece ile bağlı. Yaratıcı faaliyetleri destekleyen fikirsel cesaret veren bir göksel görünüm bu. Mars cesarettir ve ikizlerde aklın ve dilin yoluyla harekete geçer.Zihinsel anlamda ve konuşurken agresyona neden olan ve rekabete giren yönü karşısındakini dinlemez bir yapı oluşturur. Aceleci kararlar almaya yönelik ve sonrasında büyük kayıplara neden olacak olan aldatıcı Mars -Vesta 135 derecelik bağı göz ardı edilmemeli. Şimdi atacağınız yanlış adımların ve alacağınız yanlış kararların yaşamınızdaki etkilerini 30 Eylül 2011 tarihinde Mars ve Vesta karşı karşıya geldiğinde görebilirsiniz. Aynı dönemde Marsın Pluto ile 150 derecelik bağı bugünden kalan sinirsel sorunların birikiminin oluşturup açığa çıkaracağı sağlık problemleri olarak size geri dönebilir.
Bugünlerde ilişkilerinizde sorunlarınızı konuşurken bağırmaya başlayabilirsiniz. Boğazınızdan çıkarken dile gelen cümleleriniz bir süzgeçten geçmezse sonrasında çok üzülebilirsiniz.Öfke nöbetleri ve öfkeyi kontrol edememe gibi problemler yaşayabilirsiniz.
Zihinsel enerjinizi kontrol edemeyeceğiniz konulara yoğunlaştırmayın. Aceleciliğiniz ve sinirli tavırlarınız kesiklere ve yanıklara neden olacaktır. Dindirmediğiniz baş ağrınızın sebebi 29 derece İkizlerdeki Marsın Vesta ve Neptün’e olan bağı olabilir.
Mars 29.derecede iken insanlarla çatışmaya girmek pek sorun çözücü davranış değildir.Kendi sorunlarınıza odaklanırken karşınızdakinin sorunlarını görmezden geliyor olabilirsiniz.Bu alanda öğrenmeniz gereken en önemli ders cesaret gerektiren ve bugüne kadar içinize attığınız konuları iradenizi de kullanarak öfkenizi kontrol altına almayı başarıp karşınızdakine aktarabilmektir.
Bugün bu göksel enerjiler altında, dengesiz ruh halinin getireceği sıkıntılı olaylardan korunmak için yapılacak en iyi şey,meditasyon yoluyla dünyanın ruhu ile iletişime geçmek ve içsel huzursuzluklardan arınmak.
Günün Kartı TEMPERANCE yani bugünün tarot kartı gereken ne ise o yapılmalı der: Yani durum ne olursa olsun uygun olanı yapma anlamına gelir. Bugün sakinleşmeli ve aşırıya kaçmamalısınız
“Ölçülülük “kelimesi Latince ´de karıştırma veya birleştirme anlamına gelen “temperare”den oluşur. Gerçekte bunun anlamı hiçbir şey yapmama demektir.
Hayatın farklı yönleriyle birleşebilmek için kişiliğin serbest kalması gerekir. Nerede olursanız olun gülünmesi gereken yerde gülebilmelisiniz. Kendinize uyguladığınız kontrol mekanizmasının ayar düğmelerini kırıp atmalısınız. Hayatın birbirinden farklı yönlerini dengelemeli kendinizin dışında bir kişiliğe bürünerek öz kişiliğinizi yok etmemelisiniz. Bu şekilde, kişiliğinizin öğelerini birleştirebilirsiniz ve böylece siz ve dış dünya doğal olarak bütünleşerek uyum sağlayacaktır. Bu şekilde sorununuzu daha kolay aşacak veya engelleri çok daha iyi göreceksiniz.
Hayatın tüm farklı yönlerini dengeleyerek tüm eski alışkanlıkları ve korkuları geçmişte bırakabilmelisiniz.

1 Ağustos
Günün önemli planet hareketleri
07:08
09:19
11:50
13:28
17:41
20:35
Ağustos ayına yüksek göksel enerjilerin etkisinde girdik. Her şeyden önce sabah saatlerinde kısa süreli de olsa Aslan burcundan Başak burcuna geçmeye hazırlanan Ay’ın boşluktaki döngüsüyle haftaya merhaba diyeceğiz.09.19′dan -11.45 ‘e kadar boşlukta kalacak olan Ay süresince rutin işlerinizle ilgilenmeli yeni başlangıçlar ve anlaşmalar için biraz sabretmelisiniz.
Ay Başak burcuna geçtikten hemen sonra Balıktaki Neptün’le karşı karşıya gelecek. Bu demektir ki günlük problemlerden kaçmaya, aldanmaya ve aldatmaya hazır bir ruh haline bürünebilirsiniz. Yani, yeni bir karar ve anlaşma öncesindeyseniz aldanmalara ve kendini kandırma hallerine karşı tetikte olmalısınız.
Haftanın ilk günü Pazartesi Ay’a aittir ve Ağustos ayının bu ilk gününde gökyüzünde geri hareket eden planet sayısı dünyevi ve kişisel anlamda karmik etkilere maruz kaldığımızı gösteriyor. Ağır hareket eden Uranüs, Neptün ve Plüton’un geri hareket ediyor olması yetmezmiş gibi tanrıların habercisi Merkür’ün yarın tüm gün hareketsiz kalması ve ardından Retro’ya başlaması ile insanlığın ruhu bir bedel ödeme döneminde. Her geri Merkür hareketi tanrılardan geçmişe dair bir mesaj içermekte. Oysa şimdi materyalist zihin hiç bir şeyi bir olgu olarak göremiyor ve geçirdiğimiz bu evrensel süreçten kendisine düşen payı fark etmiyor.Geri gidişler zorlasa da geride kalmış problemleri çözmek için büyük bir fırsattır aslında. Şu şu anda gökyüzünde bu kadar fazla geri hareket enerjisi varken bizler geçmişten bugüne kadar süregelen belki üstünü kapattığımız ve artık gün yüzüne çıkarıp yüzleşmemiz gereken ne varsa tamamlamaya ve ardımızda ağır bir yük bırakmamaya çalışmalıyız
Toprak ana kendisini yok eden insan ruhuna karşı acımasız bir cevap verecek. Görünen şimdilik maalesef bu.
Ceres geri hareket ediyor ve kendisi gibi geri giden Pluto ile 5 derecelik bir mesafeyle kare açı yapıyor 13 Şubat 2012 tarihinde ölümü ve yerin altını anlatan bu iki gökyüzü tanrı ve tanrıçası arasındaki kare açı kesinleşecek. ..
Ceres ‘in Merkür’e 150 derecelik bağı özellikle ailevi ilişkileri zorlarken iletişimi bozuyor. Kardeşler, ebeveyn ve çocuklar, arkadaşlar arasında ilişkilerde duygular ve eylemler görmezden geliniyor ya da hiç önemsenmiyor. Birbirini anlamayan problemleri görmezden gelen kişiler bir arada yaşamakta zorlanmaya başlıyor. Hani derler ya her şeyi bana batıyor. İşte belki sizde aynen bu duygusal rahatsızlığı yaşıyor olabilirsiniz.
Ceres ‘in Plüton ile kesinleşen kare açısı yani, 2012 13 Şubatı ,tüm görmezden geldiğimiz konularda, umursamadığımız, önemsemediğimiz yada gerilimi fark edemediğimiz alanlarda aslında onların ne kadar değerli ve önemli olduğunu anlatacak acılar yaşatacak.
Şimdi güne dönelim. Öğle saatlerinde 13.28’de Başak burcundaki Ay- Merkür kavuşumu duygularınızı aktarırken zorlanmamanızı sağlayacak. Merkür’ün bir toprak burcu olan Başak’ta hareket ediyor olması nedeniyle transit haritalarınızda Merkür’ün ilerlediği alanda düşünce ve hareketlerinizden memnun olmayabilirsiniz. Belki daha pratik ve somut hareket ediyorsunuz ama daha mükemmele ulaşmak için gereksiz olan detaylarla savaşabilir her şeyi analiz etmeye kendinizi mecbur hissedebilirsiniz. Bu arada size gerekli olan gerçekleri gözden kaçırma olasılığını düşünmelisiniz.
17.41’de kesinleşecek ve önümüzdeki bir hafta boyunca etkili olacak Güneş-Jüpiter karesinin enerjisiyle savurganlıktan, kibirden ve fiyakadan kaçınmalısınız. Bu göksel enerji neşe, iyimserlik ve kendine güven ile ilgilidir. Fakat aşırı güven sonrasında havanızın bir balon gibi sönmesi moralinizi bozacaktır. Kendinizle ve geleceğinizle ilgili gerçekten uzak beklentilere girmemelisiniz. Birde unutmadan belirtmeliyim ki şayet danışmanlık alacaksınız kendisini Tanrı gibi görmeye başlayanlara karşı uyanık olmalısınız.
Bu dönem hukuksal ve dinsel konularda çekişmelere sahne olacaktır.
Bu iki büyük göksel enerjinin birleşimini olumlu kullandığınızda karşınıza çıkacak fırsatları akılcı bir iyimserlikle başarılı bir şekilde değerlendirebilir ve ulaşmak istediğiniz hedeflerinize yaklaşabilirsiniz.
Bu göksel önemli bağ, kendisini tanrı gibi hisseden her şeyi yapabileceğini düşünen güçlü gibi görünen kişileri de ortaya çıkarırken hiçbir şeyin aslında göründüğü gibi olmadığını anlatıyor. Güvendiğiniz dağlara kar yağmasın aman dikkatli olun.
Sabahın erken saatlerinde Ay Aslan burcunda boşlukta ilerlerken netleşecek Venüs-Uranüs üçgeninin enerjisiyle; Aniden başlayan heyecanlı ilişkilerin içerinde kendinizi bulursanız sakın şaşırmayın. Sıra dışı kişilere doğru çekilebilirsiniz. Özgürlük nidaları ile etrafınızdakileri şaşkına çevirebilirsiniz. Duygularınızı ve dürtülerinizi engellemek neredeyse imkânsızlaşır. Yaratıcı sanatlarda sınırları zorlayabilir iç sesinizi dinleyerek özgün tasarımlara imza atabilirsiniz. Stilinizi birden değiştirmeye karar vererek dikkat çekici bir biçimde giyinmeye başlayabilirsiniz. Bu göksel görünümün birde kötü tarafı var ki tüm olan bitene kayıtsız kalabilirsiniz.
Günün Tarot kartı DEATH; Her yönde beklenen köklü değişikliğin habercisidir. Artık sona geldiniz ve yeni bir kapıyı açmak için bir kapıyı kapatmanız gerekiyorsa bu bölümü tamamlamak zorundasınız.
Belki bilinmeyene doğru gitmek zor, belki kendinizi kaybolmuş gibi hissediyorsunuz ya da boşlukta amaçsız.
Ama şimdi tüm eski tutum ve korkularınızdan sıyrılmak zorundasınız.
Eski, kullanılmayan ne varsa süpürmelisiniz geçmişin çöplüğüne.
Belki de kendinizi yenilemek için içinizdeki gizli gücün açığa çıkmasını bekliyorsunuz.
Ruhsal ve maddesel dünyanızda önleyemeyeceğiniz büyük değişimler söz konusu olabilir. Kaçınılmaz olanı kabullenmek mi? ya da kaçtığınız kaçınılmaz olana yakalanmak mı? Seçim sizin
Ağustos ayı herkese, hepimize yüreğimizden geçecek olan güzelliklerin kapılarını açsın. Kayıplarımız bizi yıkmasın, kazançlarımız ise şımartmasın. Herşey gönüllerce olsun.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-02-2011 02:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - gullusutcu - 08-02-2011 02:59 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 32,303 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 12,082 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 720,947 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,855 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 18,031 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 15,153 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 19,258 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,820 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,984 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 28,409 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 11 Misafir