Değerlendir:
  • 31 Oy - 2.81 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Güneş / Yükselen Karması
Yazar Mesaj
bu şarkı yarınlara Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 633
Üyelik Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 65

Mesaj: #1
Güneş / Yükselen Karması
kaynak: astroloji katina destesi forumu

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Koç

Kişiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Koç karakteristiklerinin çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir.

Koç-Koç insanının fikrini değiştirmek, onu girdiği yoldan döndürmek, amaçlarından caydırmak neredeyse imkansız gibidir. Genellikle Güneş de I.Ev de olduğu için, Koç-Koç insanı, bireyselliğinden ödün vermekte ciddi anlamda zorlanır.

Dış görünüşü, fiziksel cazibesi ve giyim tarzı Koç-Koç için son derece önemlidir. Çekiciliğini kullanarak insanları etkilemeyi ve istediklerini elde etmeyi bilir. Bağımsızlık ve hareketlilik de en önemli özelliklerdendir. Enerji fazlasının muhakkak yapıcı ve faydalı bir alana yönlendirilmesi gereklidir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Boğa

Hedeflediğinize sakin ve sabırlı bir şekilde ulaşmak en önemli özelliklerinizdendir. Kişiliğinizde korkusuzluk ve ataklık olmasına karşın, bu özelliklerinizi kontrol altına alabilmeniz yaşama daha güvenli yaklaşımanıza ve başarılı olmanıza nedendir. İnançlarınız yaşamda size her zaman rehberlik eder. Kendinizi yenileyebilmek için yalnızlığa ve uykuya şiddetle ihtiyaç duyarsınız. Özellikle finanslar konularda başarılı olma şansınız çok yüksektir.

enerjik, atak ve güvenli yapının üzerinde, yumuşak, sakin ve ayakları yere basan bir kabuk meydana gelmiştir.Koç-Boğa insanı yaşamının pek çok alanında, insanlarla ilişkilerini hiç bozmadan, arzuladığı hedeflere sakin ve ılımlı bir tarzla ulaşır. Koç un risk almaya yatkınlığı, Boğa nın itidali ve sakin yapısı ile kontrol altına alındığı için, istikrar ve denge kişilikte kendini gösterir.

Boğa yükselene sahip Koç, finansal konularda oldukça girişimci ve başarılı olmaya yatkındır. Kuvvetli ve sağlam karakteri, dürüstlüğü insanların kolayca güven duymasına neden olur. En büyük hatası, insanlara sahiplenmeye çalışarak, tasarruf haklarınızı kullanmak istemesidir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz İkizler

Koç karakterinin daha da hareketlenmesine neden olur. Koç-kontrol altına almasıdır. Kararlarını sonuna kadar saklamak ve emin olduktan sonra paylaşmak da diğer önemli gereksinimler arasındadır. Arkadaşlıklar ve dostluklar yaşamının en önemli hareket alanıdır.

Yükselen Burcu İkizler olan Koç, Zodyak kuşağının en açık sözlü, en hareketli tiplerindendir. Sahip olduğu farklı yetenekler, çok yönlülük ve merak iyi bir araştırmacı olmasında önemli role sahiptir. Doğasındaki enerji ve hareket, kendini zeka parıltıları olarak gösterir. Zaman zaman ateşli tartışmaları kavgaya dönüşebilir. Koç-İkizler in en büyük zorluğu konsantrasyon sağlamak ve tek bir konuya odaklanmaktır.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Yengeç

Koç un ateşli, sımsıcak ve atak özelliklerinin, aşırı duygusal, kırılgan ve hassas bir kabuğun altına gizlenmesine neden olur. Meslek ve kariyer yaşantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır.
Koç-Yengeç insanının gerçek yüzünü insanlara göstermesi çok uzun zaman alabilir. Bu kombinasyona sahip insanın, içindeki ateşi canlandırmak ve ortaya çıkarabilmek için, emniyet ve güven birincil gereksinimidir. İnsanlara daha çok duygusal yanlarını göstererek, ben çabuk kırılırım mesajını verip, savunma mekanizması oluşturur. Ancak Koç-Yengeç in ailesi söz konusu olduğu zaman özüne dönerek, atak, saldırgan ve mücadeleci olması mümkündür.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Aslan

Karşı tarafa ilk adımı sen atabilirsin,kendini karizmatik,asil bulabilirsin ya da böyle göründüğünü söyleyebilirler,kendine güvenin yüksek olabilir,hem koç hem aslan dan dolayı liderlik özelliğin vardır,her şeyin en iyisini isteyebilirsin.
Koç kişiliğine, romantik ve macerasever bir yapının da eklenmesine neden olur. Yabancı ülkelere yapılacak seyahatler, farklı kültürlere ait bilgi sahibi olmak, inançlar ve felsefeler konusunda merak ve araştırma Koç-Aslan kombinasyonun en temel özellikleri arasındadır.

Yükselen Burcu Aslan olan Koç, karşı cinsle ilişkilerinde mutlaka ilk adımı atanın kendisi olmasını ister. Doğuştan getirdiği asalet, karizma ve çekicilik hemen farkedilmesine neden olur. Sosyal ilişkiler yaşam gündeminde ilk sırayı alır. Yöneticilik ve liderlik yetenekleri çok gelişkindir. Meslek yaşamında başarılar Koç-Aslan insanı için kaçınılmazdır. Her şeyin en iyisini istemesi ve gece hayatına düşkünlük zaman zaman problemler yaşamasına neden olabilir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Başak


kişilikte fazla eleştirici ve kolayca tatmin olamayan özelliklerin görülmesine neden olur. Koç-Başak insanı yaşamını devam ettirirken ortak kaynaklarla yakından ilgilenir. Cinsellik ve bedensel paylaşımlar hayatın en önde gelen alanlarındandır. detaylarla uğraşmaktan zevk alır. Entellektüel konularda ve edebiyatta doğal bir yeteneği vardır. Koç-Başak insanı kendini en fazla bildikleriyle ifade etmek ve dikkat çekmek arzusundadır. En zor yanı, kendisi ve etrafındaki insanlar için koyduğu yüksek standardlarla yaşamını bir kabus haline getirmesidir. Diğer bir özelliği de kimi zaman düşünerek, kimi zaman da dürtüleriyle hareket etmesinden doğan çelişkilerdir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Terazi


kişilikte ikili ilişkilerin derinden etkili olmasına neden olur.Koç-Terazi insanının yaşamında, lüks ve estetik, en iyisine ulaşmak ve sahip olmak temel motifleridir. Yükselen Burcu Terazi olan Koç, dış görünüşüne ve sosyal ilişkilere çok önem verir. İkili ilişkiler bu kombinasyona sahip insanlar için çok önemli olmasına rağmen, egoizme yatkın, benmerkezcil davranışları problemlere yol açar. Sanatta ve grup çalışmalarında çok başarılı olabilir. Güzelliğe düşkünlüğü ve doğal zerafeti insanları etrafına toplamasına nedendir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Akrep


analitik yaklaşımların, üretkenliğin ve detaycılığın kişiliğe hakim olmasında etkilidir. Çalışma hayatına verilen önem, insanlara hizmet yoluyla duygu vedüşüncelerin aktarılması Koç-Akrep insanının en belirgin özellikleri arasındadır
Yükselen Burcu Akrep olan Koç, inanılmaz bir yaşam gücüne sahiptir. Meraklı, gizli kalmış şeyleri ortaya çıkarmaktan zevk duyan bir yapısı vardır. Hem enerjisiyle hem de araştırmacı yapısıyla rahatlıkla bir dedektif olabilir. Mars etkisindeki Koç-Akrep insanı yaşamını çok kolaylıkla yönlendirme gücüne sahiptir. Gururu, onuru zedelendiği zaman, inanılmaz saldırgan bir tavırda olabilir. Bakışlarıyla ve hareketleriyle bir mıknatıs gibi insanları kendine çeker. Koç-Akrep insanının iç kaynakları görüldüğünden çok daha kuvvetlidir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Yay

kişiliğe maceraperestlik, risk tutkusu, eğlence yaşamına düşkünlük gibi özellikler katar. Yükselen Burcu Yay olan Koç için çocukları çok büyük bir öneme sahiptir. Yaratıcılığını kullanabileceği her alanda büyük başarılar elde edebilir.

Koç-Yay insanının düşüncede, eylemde ve duyguda bağımsızlık arzusu, yaşamını ve kişiliğini şekillendiren temel motiftir. Bilimsel ve felsefe konularına yatkınlığı fazladır. Yükselen Yay etkisindeki Koç un maceraperest ruhu hayatı bir film gibi algılamasına neden olabilir.

İlişkilerinde mental tatminler ve diyalog birincil ihtiyaçtır. Ancak bağlanamamak, çok aşk ilişkisinin olmasındaki en büyük nedendir. Koç-Yay yılda en az bir kez yolculuk yapmadan kendini tatmin olmuş hissetmez. Öngörüleri, insan sevgisi sosyal yaşamda aranılan birisi olmasını sağlar.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Oğlak

kişilikte aileye bağlılık, ev yaşamına düşkünlük gibi özelliklerin ortaya çıkmasına nedendir. Koç-Oğlak insanı, aile bağlarını sağlamlaştırmak için elinden geleni yapar ve çocuklarına çok bağlıdır.

Yükselen Burcu Oğlak olan Koç un, liderlik vasıflarıyla ve kararlılığıyla her elini attığı konuda başarılı olma şansı çok yüksektir. Koç-Oğlak için, için iş hayatı kendini gösterebileceği bir arena gibidir. İnatçılık zaman zaman problemlere yol açsa bile, kararlılığının en temel göstergesidir. Enerjilerini sadece emin olduğu alanlara yönlendirmesi, kimi zaman bir süre geri planda sessiz kalmasına neden olabilir. Oğlak-Koç kombinasyonunun en belirgin özelliklerinden olan mesafeli ve tedbirli yaklaşımları, soğuk bir insan olarak tanınmasına da neden olabilir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Kova


kişilikte merak, hareketlilik, kolayca iletişime geçebilme, ticarete ve eğitime karşı yetenek gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Koç-Kova insanı için yakın çevresi ile olan ilişkileri, kardeşleriyle olan bağlantıları son derece önemlidir.

Yükselen Burcu Kova olan Koç insanının idealleri uğruna her türlü riske atılması mümkündür. Her zaman çağın ötesinde bir düşünce sistemine sahip olması, insanlar tarafından anlaşılmasını zorlaştırır. Ancak Koç-Kova nın hümaniter davranış biçimi ve toplumsal çıkarları her zaman ön plana alması, sevilen ve sayılan bir insan olmasına nedendir. Bireyselliğini demokratik kalkanlarla kamufle etmeye çalışması, iç çelişkilerin doğmasına neden olabilir. Koç-Kova kombinasyonun sahip kişiler farklı olma istekleriyle her zaman insanların ilgisini çekecek bir şeyler bulurlar.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Balık

somut konularla ilgilenmeyi seven, yaşamını deva ettirebilmek için kaynak yaratmakta usta olan bir kişiliğin ortaya çıkmasında etkilidir. Özellikle finansal konularda ve maddeye şekil vermek alanında Koç-Balık insanı oldukça yeteneklidir.
Yükselen Burcu Balık olan Koç insanı yumuşak ve sıcak konuşmalarıyla, sevgi dolu kocaman gözleriyle insanlar için değer biçilemez bir arkadaştır. Koç-Balık ın içindeki atılganlık, ateş ve liderlik, utangaçlığı, diğer insanlara da fırsat tanımak isteği yüzünden çok uzun yıllar ortaya çıkmayabilir. Dışarıdan çok kırılgan ve duygusal gözüken Koç-Balık kombinasyonunun insanı, özellikle ikili ilişkilerde problemler yaşayabilir. Kendine ve diğer insanlara karşı gelişkin acıma duygusu suistimale ve manipülasyona açıklık getirir.

t'as l'air d'une chanson...

kafka'nın takıntısı yalnızlığın laneti değil, tecavüze uğrayan yalnızlıktır! m. kundera

dance me to the end of love...!
07-13-2011 01:26 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Güneş / Yükselen Karması - bu şarkı yarınlara - 07-13-2011 01:26 AM
RE: güneş/yükselen karması - nisan15 - 07-13-2011, 01:39 AM
RE: güneş/yükselen karması - Nâr - 07-13-2011, 07:18 AM
RE: güneş/yükselen karması - Nâr - 07-13-2011, 11:22 AM
RE: güneş/yükselen karması - picachu - 07-13-2011, 10:17 AM
RE: Güneş / Yükselen Karması - aeon - 07-13-2011, 12:14 PM
RE: Güneş / Yükselen Karması - Venüs - 07-13-2011, 12:24 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Güneş Burcumuzla Yükselenimizin Uyumu yaren 29 45,029 01-23-2019 06:54 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Güneş iki burcun da enerjisini birleştirebilir mi ? Alejandro 35 39,106 08-11-2016 12:10 AM
Son Mesaj: Alejandro
  Güneş Burcu mu Yükselen mi? kariyb 19 36,352 02-14-2012 11:31 PM
Son Mesaj: michiru

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir