Değerlendir:
  • 44 Oy - 3.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #132
Haftaya Astrolojik Bakış - 6 Haziran Haftası
Ülkemiz için çok önemli bir haftaya giriyoruz. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçim gününde Ay Akrep burcunda olması ve Türkiye astrolojik haritasının Güneş’inin Akrep burcunda olması bir tesadüf olmasa gerek. İlginç bir şekilde 2007 seçimlerinde ve Referandum oylamasında da Ay Akrep burcunda idi. Sonuç her nasıl olursa olsun, ülkemiz için en hayırlısı olması şüphesiz hepimizin dileği kuşkusuz ...

Pazartesi günü boyunca Ay Aslan burcunda ilerliyor. Başkalarının ilgi ve beğenisini üzerimize çekme arzumuz güçleniyor. Yönetme becerimizi ortaya koyarak başarılı sonuçlar alabileceğimiz, Ay’ın açılarının rahat olacağı bir gündeyiz. Sabah erken saatlerden itibaren etkin olacak Ay-Merkür üçgeni, kendimizi ifade edebilme yeteneğimizi güçlendiriyor. Merkür’ün de İkizler burcunda hareket ediyor olması ve Ay’dan olumlu açı alıyor olması, anlaşma ve sözleşmeler, toplantı, yazışma ve konuşmalar, imzalamak ya da takip etmek gereken evraklarla ilgili konularda olumlu ve hızlı ilerleyebileceğimizi gösteriyor. Öğle saatlerine doğru etkinleşecek Ay-Satürn altmışlığı kalıcı adımlar atabileceğimiz, somut sonuçlar elde edebileceğimiz saatlerde olduğumuzu gösteriyor. Akşam saatlerinde etkinleşecek Ay-Güneş altmışlığı, her türlü otorite figürüyle görüşmek, özel ve sosyal ilişkilerde önemli adımlar atmak, her türlü alışverişe girişmek için çok uygun zamanda olduğumuzu gösteriyor. Etkiler gece boyunca geçerli.

Salı gününün büyük çoğunluğunda Aslan burcunda ilerleyecek Ay, bir gün öncesine nazaran daha zorlanarak ilerleyeceğimiz, otorite ve gücümüzü kabul ettirmekte zorlanacağımız bir günde olacağımızı gösteriyor. Sabah erken saatlerden itibaren Ay-Mars karesinin güç çekişmelerine yönelten gergin etkileri devrede olacak. Etkin ve bizim için önem taşıyan kişilerle görüşmeler yapmak için pek de ideal saatlerde değiliz. Günün büyük çoğunluğunda bu etki işlerliğini koruyor. Akşam saatlerine doğru Ay-Venüs karesi etkinleşiyor. Nispeten daha az gerginliğe sebep olsa da, bu ikili arasındaki sert açılar duygusal ilişkilerde gerginliklere, aşırı alınganlıklara, yeme içme konusunda sorunlara sebep olabilir. Ay’ın gergin açılarına rağmen, gün boyunca etkin olacak Merkür-Satürn üçgeninin olumlu etkileri sayesinde yapacağımız konuşmalarda aklı başında ilerlemeler kaydedebilir, geleceğe yönelik önemli işlerin adımlarını atabiliriz. 18:27’de son temel açısını tamamlayıp boşluğa girecek olan Ay, 22:34’te Başak burcuna geçiş yapana kadar boşlukta kalmaya devam edecek. Başak burcunun yardımlaşma ve başkalarına hizmet verme temasının etkilerini hissedeceğimiz gece saatlerinde, Ay’ın Jüpiter ile üçgeninin olumlu etkileri sayesinde başkalarıyla yardımlaşmak, destekleşmek daha mümkün olacak. Sağlık konularındaki sorunlarımızı çözmek için girişimde bulunmak adına da bu saatler civarından itibaren temaslarda ve girişimlerde bulunabiliriz. Gecenin ilerleyen daha geç saatlerinde ise Ay-Neptün karşıtlığının hayal kırıklığına uğramaya ve yanılmaya açıklaştıran uyumsuz açısının etkisi devreye giriyor.

Çarşamba günü boyunca Ay Başak burcunda hareket ediyor. Üzerinde uğraştığımız işleri iyi organize etmemiz ve detaylara hakim olmamız kaydıyla başarıya ulaşabileceğimiz bir gündeyiz. Bugün Ay’ın fazla açısı yok. Dolayısı ile geçtiğimiz iki gün kadar aktif bir günde değiliz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Plüton üçgeni, girişeceğimiz işlerde güçlü destekler alabileceğimizi ve duygularımızı işlerimize daha güçlü yansıtabileceğimizi gösteriyor. Etkin kişilerle görüşmeler için sabah ve öğle saatlerini tercih edebiliriz. Akşam saatlerine doğru etkinleşecek Ay-Merkür karesi, karşılıklı anlaşmalarda ve sözlü-yazılı ifadelerde zorlanabileceğimizi gösteriyor. Beceriklilik gerektirecek iş ve girişimleri, anlaşma ve konuşmaları, yazışma ve düzenlemeleri akşam saatlerine bırakmamakta fayda var. İlerleyen saatlerde de henüz Ay-Merkür karesinin etkileri geçerliliğini koruyor.

Perşembe gününün tamamında Ay Başak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Yapacağımız işlerde başarı yakalamamız için, onları önceden iyi hesap etmemiz ve onların ortaya çıkması için oldukça gayret sarf etmemiz gerekecek. Sabah erken saatlerde etkinleşecek Ay-Güneş karesi, otorite çekişmelerine açık olacağımızı, ailevi ve özel ilişkilerimizde duygusal gerginlikler yaşayabileceğimizi, zorlanabileceğimizi gösteriyor. Öğleye doğru saatlerde Ay-Mars üçgeninin yumuşatıcı ve olumlu etkisi devreye giriyor. Öğle sonrasındaki saatlerden itibaren Ay-Venüs üçgeninin olumlu etkisi de devreye girince, özel ve sosyal ilişkilerimizde çok daha ılımlı bir atmosfere kavuşuyoruz. Bu yüzden gerek ilişkilerimizde, gerekse iş ve organizasyonel işlerimizde öğle civarındaki saatlerden itibaren adımlar atmamız, bize daha kolay akış ve başarı getirebilir. Gün boyunca etkin olacak Jüpiter-Neptün altmışlığı, dini, ilahi, mistik, sanatsal ve artistik konularda güzel bir atmosfer yakalayabileceğimiz, başarılı işler çıkarabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Akşam 17:24’ten itibaren Ay son açısını tamamlayıp boşluğa giriyor. Bu saatten sonra girişeceğimiz işlerden kalıcı ve somut sonuçlar beklemiyorsak, pek de sorun değil. Ay’ın son açısı Venüs ile üçgen olacağından, olumlu ve ılımlı atmosfer akşam ve gece saatlerinde de devam ediyor olacak.

Cuma günü 01:31’de Ay Terazi burcuna geçiş yapıyor. Huzurlu ve uyumlu ilişkileri içerisinde olmamız, başkalarını da düşünerek davranmamız başarıya giden en temel anahtar olacak. İlişkilerimizde denge ve huzuru sağlama arzumuz artacak. Fakat bunu sağlamakta zorlanabiliriz. Zira Ay’ın gergin açıları var gün boyunca. Sabah saatlerinde Venüs İkizler burcuna giriş yapıyor. Bu demektir ki ilişkilerimizde her zamankine nazaran daha fazla iletişimci olacağımız ama aynı ölçüde de yüzeysel kalabileceğimiz bir sürece giriş yapıyoruz. Venüs’ün ilk açısı Neptün ile kare olacağından, gün boyunca sosyal ve özel ilişkilerimizde kırgınlık, hayal kırıklığı ve yanılgı gibi zorlu etkilerle karşılaşabiliriz. Sabahın erken saatlerinde Ay-Uranüs karşıtlığı etkinleşiyor. Duygusal anlamda çıkışlar yapmaya çok açık olacağımız bu saatler civarından itibaren, kendimizi kontrol etmeye daha fazla özen göstermeliyiz. Kırıcı ve bizden beklenmeyen çıkışlar yapabiliriz. Öğle saatlerine doğru Ay-Plüton karesinin gergin etkileri de devreye giriyor. Güç çekişmelerine çok açık bir gündeyiz. Tehlikeli ve riskli işlerden ve kişilerden ya da ortamlardan uzak kalmamızda fayda var. Akşam saatlerinde Ay-Satürn kavuşumu etkinleşiyor. Engellenme hissi ve depresiflik ön plana çıkabilir. En iyisi sevdiğimiz ve değer verdiğimiz, bizi duygusal anlamda anlayacak ve destekleyecek kişilerle bir arada olmak…

Cumartesi günü boyunca Ay Terazi burcunda ilerliyor. Bir gün öncesine nazaran çok daha huzurlu ve sakin bir gündeyiz. Duygularımızı dengelememiz ve etrafımızda gelişen şartları kontrol etmemiz daha mümkün olacak. Sabah erken saatlerde etkinleşecek Ay-Merkür üçgeninin olumlu etkileri sayesinde yapacağımız konuşma ve girişeceğimiz işlerden olumlu sonuçlar almamız daha kolay olacak. Öğleye doğru Ay-Güneş üçgeninin olumlu etkileri de devreye giriyor. Karşı cinsle ve ebeveynlerimizle olan ilişkilerimizi daha iyi dengeleyebileceğimiz bir gündeyiz. Ama 11:03’ten itibaren Ay’ın boşluğa girecek olması, somut sonuç ve kalıcılık beklediğimiz işlere girişimlerden kaçınmamız isabetli olacak. Ay’ın boşlukta olması, günlük normal akışları, rutinleri olumsuz etkilemiyor. Ta ki kalıcı adımlar atıp beklenti içerisine girene kadar. Ay gün boyunca boşlukta olacak, ama Güneş ile üçgeninin olumlu etkilerine günün geri kalanına da yansıtacak. Akşam saatleri sosyal ilişkiler açısından gayet güzel gözüküyor…

Pazar günü 03:34’te Akrep burcuna geçiş yapacak olan Ay, mücadele ve dayanıklılık isteyen bir günde olacağımızı, sezgilerin ön plana çıkacağını gösteriyor. Sabah erken saatlerinde Ay-Neptün üçgeni ve Ay-Jüpiter karşıtlığı devrede olacak. Kararsızlıklar ve ikilemler içerisinde kalabileceğimiz bir gündeyiz. Ay-Jüpiter karşıtlığı, duyguları abartılı bir şekilde ortaya koyma riski taşır. Ayrıca yeme içmeyi abartma sonucunda ortaya çıkacak rahatsızlıklar ihtimalini de gösterir, dikkat! Tabii buna kişisel hazımsızlık neticesinde ortaya çıkan duygusal taşkınlığı da ekleyebiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Plüton üçgeninin olumlu etkileri devreye giriyor. Duygusal anlamda güç destekleri içerisinde olunacak etkiler akşama değin devrede olacak.

Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hafta dileğiyle…



Öner DÖŞER

5 Haziran 2011, Pazar

ASTROLOJİ OKULU
06-05-2011 02:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 6 Haziran Haftası - Derin - 06-05-2011 02:42 PM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 32,303 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 12,082 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 720,947 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,855 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 18,031 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 15,153 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 19,258 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,820 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,984 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 28,409 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 20 Misafir