Değerlendir:
  • 44 Oy - 3.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #125
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
HAZİRAN AYI GEZEGEN HAREKETLERİ VE AY FAZLARI

May 28, 2011 by Arzu Cengiz

Neptün 3 Haziran tarihinde Balık burcunda RETRO

Satürn 14 Haziran tarihinde Terazi burcunda düzeliyor

Pluto Oğlak burcunda geri hareketine devam ediyor

AY FAZLARI

1 Haziran 11 ° İkizler Burcunda Yeni Ay ve Güneş Tutulması

9 Haziran 18 ° Başak Burcunda İlk Dördün

15 Haziran 25 ° Yay/İkizler aksında Dolunay ve Ay Tutulması

23 Haziran 2 ° Koç Burcunda Son Dördün

GEZEGEN GEÇİŞLERİ

2 Haziran

Merkür İkizler burcuna geçiyor

4 Haziran

Jüpiter Boğa burcuna geçiyor

9 Haziran

Venüs İkizler burcuna geçiyor

16 Haziran

Merkür Yengeç burcuna geçiyor

21 Haziran

Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve yaz başlıyor.

Mars İkizler burcuna geçiyor

GEZEGEN HAREKETLERİ

1 Haziran

Ay İkizler burcunda

Güneş Satürn üçgeni; Bu dönemde özellikle Güneş tutulmasının etkisiyle aldığınız sorumlulukları yerine getirirseniz adil ve dürüst olursanız yaşam yolunuzda önemli bir adım atmış olacaksınız. Şimdi düzen, sabır ve detay en önem verdiğiniz kavramlar olsun. Belki hiç ummadığınız makamdaki kişilerden destek göreceksiniz. Uzun vadede ulaşmak istediğiniz amaçlarınız için dönemsel önemli bir fırsat zamanı.

Saat 23.02’de 11° 2’ İkizler burcunda Güneş tutulması.

Bu tutulma Aldebaran sabit yıldızının hemen üzerinde gerçekleşiyor.

Aldebaran üzerinde gerçekleşen son Güneş tutulması 31 Mayıs 2003 yılında 9°20¢ ikizler burcundaydı.

Şimdi o döneme geri gidin ve yaşamınızda ne tür değişimler yaşadığınızı bir hatırlayın.

3 Haziran

Ay Yengeç Burcunda

Neptün Balık burcunda geri gitmeye başlıyor;9 Kasım’a kadar sosyal ve kolektif olarak herkesi ilgilendiren birçok olay yaşayacağız. Hassasiyetin artacağı bir dönem başlıyor.

Merkür Neptün karesi; Mantığınız hayal gücünüzün yoluna engel olarak çıkabilir. Sorumluluklarınıza sırt çevirebilir verdiğiniz sözleri unutabilirsiniz. Oysa iki gün önce gerçekleşen Güneş tutulmasının en önemli kavramı dürüstlük biliyorsunuz. Zorluklardan kaçmak yerine onlarla yüzleşmek gerekiyor. Spiritüel konular için olumlu bir enerji olduğunu söylemeliyim. Ama bu konulara fazla kapılıp gerçeklerden uzaklaşmamalısınız.

4 Haziran

Jüpiter Boğa Burcunda; 11 Haziran 2012 ‘ye kadar kalacağı Boğa burcunda fırsatlar sunuyor olacak. Maddesel zenginlik, yatırımlar, düşünceleri gerçeğe dönüştürmek.

Merkür Uranüs sekstili; Bu görünüm dönemsel olarak eğitimcileri olumlu yönde etkileyecek. Elektronik fizik ve gizli ilimlerle alakalı konularda çalışıyorsanız yükselen zihinsel enerjiniz sayesinde önemli projelere imza atabilirsiniz.

7 Haziran

Ay Başak Burcunda

Merkür Satürn üçgeni; Mantık ve zihin gücünün bir araya geldiği çok olumlu bir gökyüzü enerjisiyle dans edeceksiniz.

Detaylarla boğuşmak yerine zihninizi disipline ederek, düşüncelerinizi herkesi hayran bırakacak şekilde sunabilmeniz için bu görünüm büyük bir fırsattır.

8 Haziran

Ay Başak Burcunda

Jüpiter Neptün sekstili; Pembe gözlükleri takınız. Çünkü geleceğe umutla ve iyimser düşüncelerle bakacaksınız. Ama hayal kırıklıklarına uğramanız olası bunu unutmamalısınız. Başkalarının derdini kendi derdiniz gibi üslenebilirsiniz ama sorunları ne kadar çözebilirsiniz bilemem. Mistik deneyimler yaşayabilirsiniz.

Çok uzak yolculuklara çıkmak için büyük istek duyabilirsiniz. Yada uzaklara doğru yol almış bile olabilirsiniz.

Mistik ve dinsel yerler mesela Hindistan sizi çağırıyor olabilir ne dersiniz?

9 Haziran

Başak Burcunda İlk Dördün

Venüs İkizler Burcunda; 4 Temmuz tarihine kadar ilişkilerde bereket ve hareket, çifter çifter şans. İlişkilerinizde ikiyüzlü davranmaktan kaçınmalısınız. Elinizde var olanı da kaybetmek istemiyorsanız dürüst olmak zorundasınız.

10 Haziran

Ay Terazi Burcunda

Venüs Neptün karesi; Gizli ilişkilere yönelebilirsiniz. Duyacağınız skandallarla sarsılabilirsiniz. İş hayatında ve ikili ilişkilerde çeşitli skandallar gündeme oturabilir.

12 Haziran

Ay Akrep Burcunda

Güneş Merkür kavuşumu; Bilginin önemi, tüm iletişim konularında başarı.

13 Haziran

Ay Akrep Burcunda

Satürn Terazi burcunda düzeliyor;7 Şubat 2012 yılına kadar kendi yolunda ilerlemeye devam edecek. İlişkileri yeniden ele almak gerekebilir. Sorumluluklarınız artabilir.Sevdiğiniz kişilerden ayrılabilirsiniz.

Venüs Uranüs sekstili;Aniden aşık olabilirsiniz. İlişkiniz başladığı gibi bitebilir. Belki de kimsenin beklemediği bir anda evlilik kararı alacaksınız. Uranüs sayesinde ilişkilerde ve sanatsal konularda beklenmeyeni bekleyebilirsiniz.

15 Haziran

Yay Burcunda Dolunay ve Ay Tutulması; İnancınız ve görüşleriniz konusunda fanatizmden kaçınmalısınız.

16 Haziran

Ay Oğlak Burcunda

Merkür Yengeç Burcuna Geçiyor;2 Temmuz’a kadar Yengeç te ilerleyecek olan Merkür objektiflikten uzaklaştıracak geçmişe doğru düşüncelere daldıracak. Daha hassas ve alıngan tavırlar sergiletecek. Deniz yolculukları ,mülk ve arazi ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

17 Haziran

Ay Oğlak Burcunda

Merkür Jüpiter sekstili; Bilimsellikten çok filozofik düşüncelerin ve entelektüel kişilerin büyük fikirlerini sunacağı bir dönemde sizlerde geleceğinizi düşünürken olabileceğin en iyisini ümit edebilirsiniz. Görmek istediğinizi en geniş perspektiften görebileceğiniz gibi kendinizi ve bilginizi abartabilirsiniz. Kibirden ve ukalalıktan uzak durmak en iyisi.

Merkür Neptün üçgeni; Hisleriniz ve düş gücünüz sayesinde yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayacaksınız. Şayet yazı yazıyorsanız fikirleriniz ve duygularınız kaleminizle dile gelecek. Zorluklardan ise nefret ederek kaçabilirsiniz.Ama keşke kaçmak yerine zorluklarla savaşabilmeyi tercih etseniz.

18 Haziran

Ay Kova Burcunda

Merkür Uranüs karesi; Görüşlerinizi ifade ederken aşırılığa kaçmak, uzlaşmak yerine savaşarak kabul ettirmek isteğinde olabilirsiniz. Fikirsel ayrılıkların savaş çığlığına dönüşeceği bir dönemde birçok engelle karşılaşabilirsiniz.

Venüs Satürn üçgeni; Bu görünüm soysal ilişkilerde kolaylık sağlayacak. Aniden başlayacak ama ortalığı kasıp kavuracak ilişkiler dikkat çekecek. Satürn devredeyken ne olursa olsun kısıtlayıcı etki yapacaktır. Gelip geçici diye başladığınız bir ilişki aniden tüm yaşamınız kısıtlayacak bir evliliğe doğru gidebilir.

Sosyal yaşamı kısıtlayan ama maddesel konularda kazançlı çıkaracak bir gökyüzü enerjisidir.

19 Haziran

Ay Kova Burcunda

Merkür Pluto karşıtlığı; Bilinçaltına gömülmüş kuruntularınızla yüzleşmeye hazırlanın. Alaycı ve aşağılayıcı konuşmalar yaparak karşınızdakini yaralamak tercihiniz olmamalı. Zihinsel gerginlikler ve acelecilik yüzünden hata yapma olasılığınızı arttıracaktır. Eleştirilmekten hoşlanmayabilirsiniz yada siz bir diğerini eleştirirken iyice düşünmelisiniz.

Gizli konulara doğru çekilebilirsiniz.

21 Haziran

Ay Balık Burcunda

Güneş Yengeç Burcunda Geçiyor ve Yaz Başlıyor.

Mars İkizler Burcunda; Düşünce savaşları ,iletişimde ve anlaşmalarda acelecilik kazanç değil kayıp olarak geri dönebilir. Mars’ın enerjisi ile son söyleyeceğinizi en başta söyleyerek karmaşaya sebep olabilirsiniz. Boğaz dokuz boğumdur unutmayın.

Merkür Satürn karesi; Düşüncelerin ifade ediliş tarzı çok önemli. Kendinizi ifade ederken engellerle karşılaşabilirsiniz. Önemsiz detaylar üzerinde çok fazla takılıp kalırsanız sizin için gerçekten önemli olanı kaçırabilirsiniz Bu dönemde kardeşler arası ilişkiler ve ebeveynlerle çocuklar arasındaki iletişim bozulabilir. İşiniz gereği yazılı teklif verecekseniz bu enerji ile ne siz istediğiniz alabilirsiniz ne de karşınızdaki

22 Haziran

Ay Balık Burcunda Boşlukta

Güneş Neptün üçgeni; Sorumluluk almak hoşunuza gitmeyecektir. Ne kadar kendi başınıza kalırsanız okadar verimli ve yaratıcı olursunuz. Kendinizi sanatın bir koluyla ifade edebilisiniz.Bu dönemde bol bol derin düşünme yaparak içinize dönebilirseniz ne mutlu size. Yalan dolan ,alavere dalavere yüzünüze gözünüze bulaşacaktır.

Mars Neptün karesi; Hırsların ve dürtülerin güçlendiği bir dönemde psikosomatik hastalıklarda artış gözlemlenecektir. Alkol ve ilaç bağımlılığı ,halüsinasyonlar ve nevrozlar Mars Neptün arasındaki gerilimin yaratacağı oluşumlar.

Dolandırıcılara karşı tetikte olmalısınız.

23 Haziran

Koç Burcunda Son Dördün

25 Haziran

Güneş Jüpiter sekstili; İyimserlik, neşe ve iyi niyet duygularını fazla abartmamak gerekir. Şimdi belki herşey yolunda her istediğinizi elde ettiniz bu çok güzel. Para şan şöhret istediniz o da oldu ne güzel. İlahi koruma kalkanlarına sahip gibi hissedebilirsiniz.

Bu görünüm transit haritanızda hangi alanı etkiliyorsa işte o alanlarda İlahi koruma kalkanlarına sahip gibi hissedebilirsiniz.

Her şeye karşı umarsız ve kayıtsız kalırsanız fazla şişirilmiş havanızın en kısa zamanda söneceğinden emin olabilirsiniz.

26 Haziran

Ay Boğa Burcunda

Güneş Uranüs karesi; Evliliklerde sorunlar yaşanabilir. Daha önce asla yapmam dediğiniz şeyleri yaparken kendiniz bulursanız şaşırmamalısınız.Aniden kendinizi bir dövmecide dövme yaptırırken bulursunuz yada Evlilik dışı bir ilişkiye girebilirsiniz.

Yaşamınızı temelden sarsacak bazı dramatik değişiklikler yaşayabilirsiniz.

Orijinal sıra dışı fikirlerinizi sunarken patavatsız ,aklına eseni söyleyen biri olmamaya dikkat edin.

Astrolojiye ilgi duymaya başlayabilir bu görünüm sayesinde kendi gerçeğinizi fark edebilirsiniz.

27 Haziran

Mars Neptün sekstili; Doğaüstü konular ve Holistik iyileştirme teknikleri için oldukça güzel bir görünüm. Bu dönemde telepati, duru görü gibi yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz. Güçlü sezgileriniz ve ruhani güçlerin etkisiyle geleceğinizin ne yöne doğru gittiğini görebilirsiniz.

28 Haziran

Ay İkizler Burcunda

Güneş Pluto karşıtlığı ;Bu dönemde gereksiz risklere girmekten kaçınmalısınız. Başkalarının hakkına saygı göstermeli kimseyi kendi amaç ve çıkarlarınız doğrultusunda kullanmamalısınız. Kişiliğinizin bir bölümü iptal olmuş gibi hissedebilirsiniz. Babanızla, eşinizle, gizli güçlerle, devlet kademeleriyle ve üstlerinizle karşı karşıya geleceğiniz olayların içinde kendinizi bulursanız şaşırmayın. Belki daha önce üstünü örttüğünüz herşey açığa çıkacaktır.

Arzu Cengiz

Astro Benefik

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
05-29-2011 10:44 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - gullusutcu - 05-29-2011 10:44 AM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 32,303 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 12,082 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 720,947 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,855 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 18,031 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 15,153 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 19,258 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,820 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,984 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 28,409 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 26 Misafir