Değerlendir:
  • 44 Oy - 3.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #120
Haftaya Astrolojik Bakış - 23 Mayıs Haftası
Güneş’in İkizler burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, iletişim ve haberleşmenin hız kazanacağı bir sürece de giriş yapmış bulunuyoruz. 1 Haziran’da gerçekleşecek İkizler burcunda güneş tutulmasıyla birlikte bu alanlarda iyice hız kazanacağız. Boğa burcundaki Merkür, Venüs, Mars dizilimi hafta boyunca devam ediyor. Huzur ve sakinlik arzusunun öne plana çıkacağı zamanlardan geçiyoruz. Öte yandan kilo almaya, tembelliğe ve üşengeçliğe eğilim gösterebiliriz ...

Pazartesi günü boyunca Kova burcunda hareket edecek olan Ay, zihinsel yaratıcılığımızı ön plana çıkarabileceğimiz, olaylara tarafsız bakabileceğimiz bir günde olacağımızı gösteriyor. Bağımsızlığımız ve bireyselliğimize ağırlık verebilir, başkalarının otorite ve yaptırım arzusunu kaldırmakta zorlanabiliriz. Duygularımızı bir kenara alıp, rasyonel ve soğukkanlı davranmamız sayesinde başarı sağlayabiliriz. İnsani konulara yönelmek, yardımlaşma içerisinde bulunmak adına güzel bir gündeyiz. Bir müddettir yakın derecelerde ilerleyen Venüs ve Mars’ın Boğa burcundaki kavuşumu kesinleşiyor. Özel ilişkilerimiz adına önemli bir gündeyiz. Bu yüzden duygusal ve tensel ihtiyaçlarımızı çok kuvvetli hissedebiliriz. Bu güzel günü artistik ve sanatsal becerilerimizi ortaya koymak, estetikle ilgili işlere girişmek, evde veya işyerinde dekoratif değişiklikleri gündeme almak, yeme içme ile ilgili konuları organize etmek şeklinde değerlendirebiliriz.

Salı günü sabah saatlerinde Ay Kova burcunda hareket ediyor. Yeni şeyler öğrenmeye girişmek, bilgimizi genişletmek veya bildiklerimizi geniş kitlelere yaymak adına sabah saatlerini kullanabiliriz. 10:41’de Ay boşluğa girene kadar henüz Jüpiter ile uyumlu açısının en etkin zamanında olacak. Ay-Jüpiter arasındaki uyumlu açılar önemli kararlar vermek, hukuki işlere girişmek, yatırım ve spekülatif işlere girişmek, bilgiyi geniş alanlara yaymak, eğitim ve yayıncılıkla ilgili işlere yönelmek, seyahatler organize etmek, yabancılara yönelik işlere adım atmak, anlaşmalar yapmak adına değerlendirilebilir. 10:41-15:24 saatleri arasında Ay boşlukta hareket ediyor olacağından, girişeceğimiz işlerden somut ve kalıcı sonuçlar almakta zorlanabiliriz. Ama yine de Ay’ın en son açısı Jüpiter ile altmışlık olduğundan, bu saatler arasında olumlu ve akıcı enerjiler ağırlık kazanacak. 15:24’te Ay Balık burcuna geçiş yapıyor. Duygusal temaların öne çıkacağı ve sezgilerimizi daha iyi kullanabileceğimiz akşamüzeri saatlerinde, Ay-Neptün arasındaki dik açının etkisiyle duygusal karmaşalar yaşayabiliriz. Yanılma veya yanlış yönlenme riskimiz de var. Gece saatlerinde Ay-Güneş karesi etkinleşiyor ve ilişkilerde gerginlikler, türbülanslar, hayal kırıklıkları riski artıyor. Bu saatlerde özel ve sosyal ilişkilerimizi fazla zorlamamamızda fayda var.

Çarşamba günü boyunca Ay Balık burcunda hareket ediyor. Empati ve fedakarlığın ön plana çıkacağı bu günde, Ay’ın uyumlu açıları olduğundan, üzerinde uğraştığımız iş ve girişimlerde daha rahat akış yakalayabiliriz. Sabah erken saatlerde etkinliğini henüz sürdüren Ay-Plüton altmışlığı sayesinde, sevdiğimiz kişilerden güçlü destekler alabileceğiz. Öğle saatlerinde Ay-Mars ve Ay-Venüs altmışlıklarının olumlu etkisi de devreye giriyor. Duygusal ilişkilerimizde olumlu sonuçlar alabileceğimiz, yeteneklerimizi ortaya koyabileceğimiz, zevkimizi yaptığımız işlere yansıtabileceğimiz bir öğle sonrası bizi bekliyor. Aşk ve ilişkilerle ilgili konularda, giyim kuşam veya yeme içme ile ilgili alanlarda, estetik ve zarafetle, artistik ve sanatsal konularda girişim yapmak adına gayet olumlu etkiler mevcut. Akşamüzeri saatlerinde Ay-Merkür altmışlığının iletişim becerilerini ön plana çıkartan uyumlu açısı da etkinleşiyor. Önemli konuşmalar, iş bağlantıları, anlaşmalar, ticari girişimler yapmak, yazma veya yayınlama işlerine girişmek, bilgi aktarımında bulunmak için bu saatleri kullanabiliriz. 21:14’te Ay boşluğa giriyor. Bu saat sonrasında girişeceğimiz işlerden somut ve kalıcı sonuçlar elde edemeyebiliriz.

Perşembe günü boyunca Ay Balık burcunda ve boşlukta hareket edecek. Bir planetin, özellikle Ay’ın, içinde bulunduğu burçta önünde herhangi bir temel açısı kalmamışsa (bir sonraki burca geçene kadar) o planet boşlukta demektir. Klasik astroloji anlayışına göre, Ay boşlukta ise konular nadiren olumlu gider. Ortaçağ astrologu Guido Bonatti’ye göre, Ay boşlukta iken sorulan bir soru, sorudaki şeyin zarar göreceğine işarettir, iyi bir sonla sonlanmayacaktır; soru soran utanç ve kayıp yaşayacaktır. Veya eğer başarılacak ise de, bu çok çalışma ile, belalarla uğraşarak, üzüntülerle olacaktır. Öte yandan, Ay’ın hangi burçta boşlukta ilerlediğinin önemi vardır. Örneğin Ay Boğa, Yengeç, Yay veya Balık’ta ise, bazen performans gösterir. Bugün Ay Balık burcunda boşlukta ilerleyeceğinden, çok kalıcı ve belirginleşmesini bekleyeceğimiz durumlar dışındaki işlerimizin daha rahat akacağını düşünebiliriz. Ay’ın en son yaptığı açıların uyumlu olduğunu da hesaba katarsak, özel ve sosyal ilişkilerimizde fazlaca bir zorlanma beklemeyebiliriz.

Cuma günü 03:37’de Ay Koç burcuna giriş yapıyor. İlgimizin daha ziyade kendi üzerimizde yoğunlaşacağı, hızlı hareket ve kararlılık sayesinde başarı elde edebileceğimiz bir gündeyiz. Öte yandan, hızlı hareket etmekle aceleciliği birbirine karıştırmamamız gerekiyor. Sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Uranüs kavuşumunun heyecan getiren etkileri sayesinde, kendimizi dinç, dinamik ve bir o kadar da çocuksu biçimde hevesli hissedebiliriz. Hızlı kararlar almaya yatkın olacağımız bu saatler civarında, duygularımızı da hızlı bir şekilde yansıtma eğiliminde olacağımızdan, aceleci ve düşünmeden hareket etmememiz daha doğru olur. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Güneş altmışlığı etkinleşiyor. Karşı cinsle ilişkilerimizde olumlu etkiler ve hızlı gelişmeler devreye giriyor. Önemli ve etkin kişilerle görüşmeler yapmak için hemen öğle sonrasındaki saatleri kullanabiliriz. Ama akşamüzeri saatlerinden itibaren Ay-Plüton karesinin duygusal anlamda gerginlik ve stres yaratabilecek etkileri devreye giriyor. Bu yüzden önemli işleri, girişimleri, görüşmeleri bu saatlere bırakmamakta fayda var. Gece saatlerinde Ay-Satürn karşıt açısının yakınlaşıyor olması yüzünden gergin etkiler ağırlık kazanıyor.

Cumartesi günü boyunca Ay Koç burcunda hareket ediyor. Ay’ın soğuk ve nemli doğası, Koç’un sıcak ve kuru doğasına uyumsuzdur. Ay, genel anlamda huzur ve güven arayışındadır ve aradıklarını Koç burcunda bulması zordur. Ay’ın başkalarıyla duygudaşlık tahsis eden özelliği, bu burçta rahat çalışmayacaktır. Bu yüzden, diğer kişilerin duygularını anlamakta zorlanabiliriz. Ay’ın Satürn ile karşıtlığının gergin etkileri uzaklaşarak da olsa günün ilk saatlerinde henüz etkili olacak. Bu yüzden duygusal ilişkilerde zorlanabiliriz. Anne ve kadınlarla, ailevi temalarla ilgili sorunlarla ya da mesuliyet getiren konularla karşılaşabiliriz. Günün ikinci yarısında ise olumlu yönde akış devreye girmeye başlıyor. Ay-Jüpiter yakınlaşmasının olumlu etkileri sayesinde, sosyal organizasyonlar içerisinde olmaktan keyif alacağız.

Pazar gününün önemli bir kısmında Ay Koç burcunda hareket ediyor. Hevesli, heyecanlı ve hareketli bir gündeyiz. Kendimizi son derece aktif ve dinamik hissedebiliriz. Çocuksu bir biçimde, adeta içimizin içimize sığmayacağı, enerjinin sıcakkanlı akacağı bu güzel günü spor yapmak, sosyal aktiviteler içerisinde yer almak, yakın yerlere geziler veya eğlenceli aktiviteler düzenlemek şeklinde değerlendirebiliriz. Sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Jüpiter kavuşumunun olumlu etkileri sayesinde, girişeceğimiz işlerden güzel sonuçlar elde etmemiz kolay olacak. Öğlen 13:28 ile 16:02 arasındaki saatlerde Ay boşlukta hareket ediyor olacağından, somut ve kalıcı sonuçlar bekleyeceğimiz işlere girişmemek daha uygun olur. Ama herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Ay’ın Boğa burcuna giriş yapmasıyla birlikte, günün kalan kısmında kendimizi daha huzurlu ve sakin hissedebileceğiz. Boğa burcu yeme içme temalarını, keyif yapmaya yönelik işleri anlattığından, akşamüzeri saatler günün daha sakin ve keyifli kısmını içeriyor. Bu saatlerde Ay-Neptün arasındaki altmış derecelik olumlu açı da kesinleşiyor. Müzik ve sanatla haşir neşir olmak, yaratıcı aktivite ve sanatsal konulara girişmek, meditasyon ve benzeri gevşeme-huzur tekniklerini uygulamak için güzel saatlerdeyiz…


Öner DÖŞER

22 Mayıs 2011, Pazar

ASTROLOJİ OKULU
05-22-2011 08:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 23 Mayıs Haftası - Derin - 05-22-2011 08:28 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 32,303 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 12,082 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 720,947 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,855 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 18,031 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 15,153 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 19,258 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,820 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,984 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 28,409 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 28 Misafir