Değerlendir:
  • 44 Oy - 3.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #116
Haftaya Astrolojik Bakış - 16 Mayıs Haftası
Venüs ve Merkür Boğa Burcunda

Mars’tan sonra Venüs ve Merkür de Boğa burcuna geçiş yapıyorlar ve bu üçlünün yakın dizilimi hafta boyunca sürüyor. Pazartesi günü 01:14 itibariyle Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu yerleşim sayesinde ilişkilerde huzur ve güven arayışı, uzun süreli aşk ilişkileri ve maddi güvence çok öne çıkacaktır. Arkadaşlıklarda ve dostluklarda sadakat her zamankinden daha önemli olacak. Artistik ve sanatsal konularda, dekorasyon ve dizayn etme ile ilgili konularda becerilerimizi ortaya koymamızın zamanı gelmiş durumda. Kendimize yeme içme konusunda müsamahakar davranma eğilimimiz artacağından dolayı kilo almaya, tembelliğe ve üşengeçliğe eğilim gösterebiliriz, dikkat! Hemen bir saat sonrasında, 02:19’da Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Merkür bu burçta, pratik, yapıcı ve temkinli konuşma tarzına; yavaş ama kalıcı öğrenme yeteneğine işaret eder. Merkür’ün Boğa burcunda yer alacağı bu süreçte uzun vadeli ve kalıcı kararlar almaya yatkın olacağız. Finanssal ve ticari konularda, el becerileri ve sanatsal konularda yeteneklerimizi etkin bir şekilde ortaya koyabiliriz. Fikirlerimizde inatçı ve önyargılı olmaktan ise kaçınmalıyız.

Güneş İkizler Burcunda

12:22’de Güneş İkizler burcuna geçiş yapıyor. İletişim ve haberleşmenin, bilgi alışverişlerinin öne çıkacağı bir sürece giriş yapıyoruz. İkizler burcunda yerleşmiş Güneş, hayata yönelik akli bir yaklaşım sergileneceğini; zihinsel açıdan sürekli tetikte olunacağını ve öğrenmeye hevesle yaklaşılacağını gösterir. Medya ve tüm iletişim kaynaklarının çok aktif kullanılacağı, bazı zamanlarda asılsız haberlerin de dikkat çekeceği bir dönemdeyiz.

HAFTANIN GENEL DEĞERLENDİRMESİ

Pazartesi günü boyunca Ay Akrep burcunda olacak. Sezgilerimizin yön bulmamızda önem taşıyacağı bir gündeyiz. Gece saatlerinde etkin olacak Ay-Mars karşıtlığının gergin etkilerinden sonra, sabah erken saatlerde Ay-Plüton altmışlığının güçlülük ve dayanıklılık sağlayıcı uyumlu açısı devreye giriyor. Güç destekleşmeleri içerisinde olacağımız sabah saatlerinde, Merkür-Venüs kavuşumu da kesinleşiyor ve ilişkilerimizde yumuşatıcı, olumlu hava esmeye başlıyor. Artistik ve sanatsal becerilerimizi, el becerilerimizi, dekorasyon ve giyim kuşam konusundaki zevkimizi çok güzel yansıtabileceğimiz bir gündeyiz. Öğle sonrasındaki saatlerden itibaren Merkür-Neptün ve Venüs-Neptün altmışlık açılarının olumlu etkilerinin de devreye girmesiyle birlikte, fedakarlık ve empati iletişimimize ve ilişkilerimize yapıcı bir nitelik kazandıracak. Duygusal konularda olumlu ilerlemeler sağlayabileceğimiz, edebi ve sanatsal konularda ilham alma ve yaratıcılığımızı ortaya koyma adına güzel enerji taşıyan bu günü iyi değerlendirmeliyiz.

Salı günü boyunca Ay Akrep burcunda hareket ediyor. Duygusal çalkantıların öne çıkabileceği, duygularımızı kontrol etmekte zorlanabileceğimiz bir gündeyiz. 14:09’da Ay-Güneş tam karşıt açıda oluyorlar ve Akrep burcunda dolunay gerçekleşiyor. Özel ve sosyal ilişkilerimize, iş ve geleceği ilgilendiren konularda çekişme ve gerginlik yaratacak durum ve kişilerden uzak kalmamızda fayda var. Akrep burcundaki dolunaylar duyguların en çalkantılı olduğu dönemlerdir. Ama bir o kadar da sezgilerin güçlü olduğu, duyguların derinleştiği, konsantrasyonun arttığı dönemlerdir. Özellikle güneş-merkezli bakıldığında, ardı ardına etkin gezegen dizilimlerinin oluşacağı dolunay sonrasındaki birkaç günlük süreçte, bizi büyük değişimlere yöneltecek ve önemli dersler almamız gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Öte yandan, tutkulu bir şekilde istersek, bu isteklerimizi engelleyecek durumları daha güçlü bir şekilde aşabiliriz. Pek çok ezoterik ve ruhsal gruplar tarafından Güneş’in Boğa ve Ay’ın Akrep burcunda bulunduğu dolunaylar özellikle güçlü bulunur. Hemen dolunaydan sonra Ay’ın önünde herhangi bir açısı olmayacak ve dolayısıyla Ay 14:08 ile 20:23 arasındaki süreçte, Yay burcuna geçiş yapana kadar boşlukta ilerleyecek. Gerek dolunay sonrasında Ay’ın boşlukta kalması, gerekse dolunayın Neptün ile irtibat kuruyor olması netleşme eksikliğinden doğan belirsizliklere, kararsızlıklara yok açarken, duygusal tatminsizlik hissi de oluşturabilir. Bu yüzden dolunay günü somut sonuç bekleyeceğimiz veya büyük beklentiler içerisinde olacağımız işlere girişmememiz, bunun yerine niyet etmemiz ve hazırlık yapmamız yerinde olacaktır. Ayrıca sevgi ve destek alacağımız kişilerle birlikte olmaya özen göstermemiz, dua, ibadet, meditasyon, yoga, tefekkür ve benzeri dinginleştirici tekniklere yönelmemiz çok faydalı olacaktır. Gece saatlerinde etkinleşecek Ay-Neptün karesi de yukarıda bahsettiğimiz temaları vurgular cinsten. Bu konuda detaylı bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. http://www.onerdoser.com/Y48_1_no-panik.html

Çarşamba günü boyunca Ay Yay burcunda hareket ediyor. Hareketlilik ve değişken koşulların egemen olacağı, iyimserlik etkisinin öne çıkacağı bir gündeyiz. Özgürlük ihtiyacımız çok artacağından, mesuliyet almamız gereken konularda zorlanabiliriz. Henüz Ay-Uranüs üçgeninin etkilerinin aktif olacağı sabah saatlerinde bu hissiyatımız daha güçlü olacak. Öğle sonrasındaki saatlerde ise, Ay-Satürn altmışlığının sayesinde sorumluluk almak ve tamamlamak gereken işlerde daha kontrollü ve disiplinli ilerleyebiliriz. Felsefelere, dinsel ve ruhsal konulara ilgi göstereceğimiz, uluslar arası iş ve konularda daha hızlı ilerleyeceğimiz bir gündeyiz. Uç noktada, dogmatik, felsefi ideallere ya da dini prensiplere körü körüne kişilerden zarar görülecek durumlar doğabilir. Bilgiye, eğitime ve kişisel gelişime yönelik konularda başarı elde edebileceğimiz, kontrollü risk almak kaydıyla spekülatif konularda başarı elde edebileceğimiz bir gündeyiz.

Perşembe günü boyunca Ay Yay burcunda ilerliyor. Yeniliklere açık ve toleranslı olmamız sayesinde daha kolay mesafe alacağımız bir gündeyiz. Yaptığımız işlere heyecan katabilir, iyimserlik, cesaret ve kendine güven sayesinde başarı elde edebiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Jüpiter arasındaki üçgen açının olumlu etkileri devreye giriyor. Samimi ve coşkun bir şekilde istediklerimizi beyan etmemizin, yaratıcılığımızı ortaya çıkartmamızın tam zamanıdır. Ay-Jüpiter arasında uyumlu açının olduğu günler her türlü yeni risklere girişmek, asil ve etkin kişilerle görüşmek, profesyonel ve saygın kişilerle görüşmek, devletle olan işlere girişmek, parasal alışverişlere yönelmek açısından uygundur. Ayrıca manevi konularda da hızlı gelişmeler sağlamak mümkündür. 17:18’de Ay’ın boşlukta kalacağı zamana kadar yapacağımız girişimlerden çok olumlu sonuçlar elde edebiliriz. 17:18’den Ay’ın Oğlak burcuna giriş yapacağı 23:16’ya kadar boşlukta ilerleyecek olan Ay, somut ve kalıcı adımlar atmak adına pek de uygun bir süreçte olmayacağımızı gösteriyor. Gece saatlerinde etkin olacak Ay-Neptün altmışlığının olumlu etkileri sayesinde, duygularımızı daha iyi ifade edebilme şansımız artıyor. Manevi temalara ve çalışmalara yönelmek için güzel saatlerdeyiz.

Cuma günü boyunca Ay Oğlak burcunda hareket ediyor. Girişeceğimiz işleri ciddiye almak ve gereken mesuliyetleri üstlenmek sayesinde başarı elde etmemiz daha mümkün olacak. Sabahın erken saatlerine kadar etkin olan Ay-Uranüs karesi duygusal çalkantılara açık bırakırken, sabahın ilerleyen saatlerinde etkinleşecek Ay-Venüs ve Ay-Merkür üçgenlerinin olumlu etkileri sayesinde duygusal denge ve istikrarı sağlamamız daha kolay olacak. Bu açıların ardından Ay-Mars üçgeni ve Ay-Plüton kavuşumunun daha da güçlendirici, etkinleştirici etkileri devreye giriyor. Önemli ve etkin kişilerden güçlü destekler alabileceğimiz bu saatlerin ardından, akşam saatlerine doğru etkinleşecek Ay-Satürn karesi, stresli ve gergin etkilerin, blokaj ve gecikmelerin devreye gireceğini gösteriyor. Mars-Plüton üçgeni ve Merkür-Plüton üçgeninin kesinleşeceği bu ilginç günde, enerjimiz çok yüksek olacağa benzer. Düşüncelerimizi de güçlü bir şekilde ifade edebileceğimiz bu enerjik günde, dünyanın çeşitli yerlerinde doğal afetler oluşturabilecek kadar güçlü bir enerji akışı mevcut. Aklımızı iyi şeylere kullanmalıyız!

Cumartesi günü boyunca Oğlak burcunda ilerleyecek olan Ay, endişe ve depresiflikten kaçınmamız, boşta kalmayıp kendimize küçük de hedefler koymamızın daha isabetli olacağı bir günde olacağımıza işaret ediyor. 12:22’de Güneş İkizler burcuna geçiş yapıyor. İletişim ve haberleşmenin, bilgi alışverişlerinin ve özellikle de yakınlaşan Güneş-Neptün karesinin etkisiyle asparagas haberlerin dikkat çekeceği bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Mars kavuşumu sayesinde, aklımız gereğinden fazla güvenlik konularına takılabilir. Hızlı düşünüp hızlı kararlar almak ve agresif konuşmak yerine, sakin ve düşünerek konuşmamız sayesinde iletişimsel agresyondan uzak kalabiliriz. Akşam saatlerinde etkinleşecek Venüs-Plüton üçgeninin olumlu etkileri sayesinde, gerek özel ve gerek sosyal ilişkilerimizde güçlendirici etkiler devrede olacak. Ay-Jüpiter karesinin etkin olacağı gece saatlerinde yeme içme konusunda abartılardan kaçınmamız yerinde olur.

Pazar günü 05:32’de Kova burcuna ilerleyecek olan Ay, yaratıcılığımızın had safhaya varacağı, insani konuların ve yardımlaşmanın öne çıkacağı bir günde olacağımızı gösteriyor. Yeni şeyler öğrenmek, sosyalleşmek, idealistçe ve yardımseverce çalışmalar yapmak için güzel bir gündeyiz. Ay-Güneş arasındaki uyumlu açı sayesinde, gerek özel ve gerekse sosyal ilişkilerimizde daha olumlu sonuçlar alabiliriz. Bilgi alışverişlerinde bulunmak, seminerler vermek, yeni şeyler öğrenmek, yazmak, iletişim kurmak adına akıcı enerjilerin hakim olacağı bir gündeyiz. Ama Güneş-Neptün karesinin en etkin olacağı sabah saatlerinde, düşünce ve görüşlerimizi ifade etmekte zorlanabiliriz, dikkat! Öte yandan, asılsız ve dedikodu yaratacak bilgiler de dikkat çekebilir. Ay-Uranüs arasındaki üçgen açının olumlu etkilerinin devreye gireceği sayesinde yaratıcılığımız çok güçlü olacak. Akşam saatlerinden sonra ise gergin açılar devreye giriyor. Ay’ın sırasıyla Venüs, Mars ve Merkür ile dik açıları olacak. Bu gergin açılar ilişkiler, iletişimsel konularda gerginliklere işaret ederken, ani ve agresif davranışlar yüzünden sakarlıklara ve kazalara da açık olacağımızı, riskli ve tehlikeli girişimlerden uzak kalmamızın yerinde olacağını gösteriyor…

Öner DÖŞER

15 Mayıs 2011, Pazar

ASTROLOJİ OKULU
05-15-2011 12:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 16 Mayıs Haftası - Derin - 05-15-2011 12:54 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 32,303 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 12,082 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 720,947 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,855 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 18,031 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 15,153 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 19,258 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,820 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,984 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 28,409 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 27 Misafir