Değerlendir:
  • 44 Oy - 3.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #28
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası
Haftanın ilk gününde Kova burcundaki gezegen toplaşması devam ederken, Salı akşam saatlerinde bu gruptan ayrılan Kiron Balık burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat 2019’a kadar Balık burcunda hareket edecek olan Kiron bize, erdem ve bütünlüğün ne olduğunu, sezgiler ve spiritüel gücün maddi şeylerden daha fazla önemli olduğunu öğretecek ve yaratacağı etkiler, ilahi ve manevi temalar dolayısıyla olacak ...

Mistisizm dilinde Balık, ruhun Yaratıcı’ya teslimini sembolize eder. Ayrılıkların ortadan kalkması ve birliğin oluşması aşamasında Balık, diğer kişilere hizmet eden burçların başında gelir. Balık burcundaki Kiron’u, bencil olmayan şifacı olarak karakterize edebiliriz. Bencillikten uzak aksiyonlar, büyük amaçlara hizmet eder. Kendilerini bu amaca adayanlar kendi şifa süreçlerinde de bir yol bulacaklardır. Dünya, kendi özel dertlerimizden sıyrılıp bu yaklaşmakta olan değişimlerde ona destek olmamızı bekliyor!


Pazartesi 00:45’te Koç burcuna geçiş yapacak olan Ay, gün boyunca bu burçta hareket ediyor. Haftaya aktif, enerjik ve dinamik başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde Ay-Jüpiter kavuşumunun olumlu ve iyimser etkileri devreye girecek. Bu şanslı kavuşum, genel olarak pek çok şey için, örneğin doktorlarla, avukatlarla, dini kişilerle ve profesyonel kişilerle görüşmek, davalar veya buna benzer pek çok konu açısından uygundur. Finansal konularda da şanslı etkiler maksimumdadır. Pek tabii bu kavuşumun hemen ardından Ay’ın tetiklemesiyle halihazırda etkin olan Venüs-Jüpiter karesinin genel olarak yumuşak, ama duygusal anlamda biraz abartılı etkileri devreye giriyor. İlişkilerimizi iyi dengelemeli, kendine güven temasını abartmamalıyız. Öğle saatlerine doğru etkin olacak Ay-Merkür altmışlığı, önemli konuşmalar, anlaşmalar, yazışmalar için uygun saatlerde olacağımızı gösteriyor. Öğle sonrasındaki saatlere egemen olacak Ay-Plüton karesi ise, gergin ve çekişmeli durumlara yöneltebilir, dikkat! Öğle sonrasındaki saatlerden akşam saatlerine kadar güçlü ve etkin kişilerle görüşmek, somut sonuçlar ortaya çıkması beklenen işlere girişmek, mücadele ve risk gerektiren işlere girişmek, seyahat etmek, ameliyata girmek, ilaç tedavisine başlamak, hoşgörü ve esneklik gerektiren işlere kalkışmak için uygun zamanlarda değiliz.

Salı günü boyunca Koç burcunda hareket edecek olan Ay, liderlik özelliklerimizi ve öncülüğümüzü ortaya çıkarabilmemiz ve cesur kararlar alabilmemiz sayesinde başarı elde edebileceğimizi gösteriyor. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Satürn karşıtlığı, engelleyici durumlar ve deprese edici eğilimler ortaya çıkarabilir. Ay-Satürn sert kontakları yeni risklere girişmek açısından uygunsuzdur. Yeni çalışanlar almak, mali işlerde girişim yapmak ve riskli yatırımlar, başkalarından yardım istemek, iyilik ve ilerleme beklemek durumunda olduğumuz işlerde engellerle veya gecikmelerle karşılaşabiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Mars altmışlığının hareket kazandıran ve hızlı ilerlemeye imkan veren etkileri devreye giriyor. Efor ve cesaret gerektiren işlere girişmek için bu saatleri kullanabiliriz. Ay-Güneş arasındaki altmışlık uyumlu açı sayesinde akşam saatlerinde de bu olumlu hava devam ediyor. İkili ilişkilerimizde başarı elde edebileceğimiz, güçlü ve etkin kişilerle görüşmek için uygun saatlerdeyiz…

Çarşamba gününün ilk yarısında Koç burcunda hareket edecek olan Ay, sabah erken saatlerde Neptün ile altmış derecelik uyumlu açı yapıyor ve işbirliğine uygun bir zemin yaratıyor. Ama Ay’ın Neptün ile bu açısından sonra önünde herhangi bir temel açısı kalmayacağından sabah 09:31’de boşluğa düşeceğini göz önüne almamızda fayda var. Öğlen 13:23’de Boğa burcuna geçiş yapacak olan Ay, bu saatlerden sonra somut ve kalıcı adımlar atabilmemizin daha mümkün olacağını işaret ediyor. Boğa sabit burçların en sabitidir diyebiliriz. Özellikle de maddi konularda güvence gerektiren işler, yatırımlar, içinde kalıcı olmak istediğimiz ev veya işyerine adım atmak, satın almak gibi konular açısından değerlendirilebilir. Günün devamı pek de hareketli ve değişken gözükmüyor. Duygusal anlamda huzur ve dengeyi sağlayabileceğimiz, sakin ve durağan bir gündeyiz.

Perşembe günü boyunca Boğa burcunda hareket edecek olan Ay, sakin ve dingin kalırsak ve girişeceğimiz işlerde güven ve sadeliğe önem verirsek daha başarılı ilerleyebileceğimizi gösteriyor. Sabaha karşı saatlerde henüz etkin olan Ay-Venüs altmışlığı ve gün boyunca etkin olacak Venüs-Plüton kavuşumu, aşk ve tutkuların öne çıkacağı bir günde olacağımızı düşündürüyor. Bu ikilinin kavuşumları, karşı cinsle çekimin ve bazen de aşırı ihtirasın göstergesidir. Birini veya bir şeyi saplantı yapmaya varacak denli etkin bir arzu ve istek doğurabilir. Kıskançlıklara da açıktır. Her ne kadar sert açılarla tetiklenmeyecek de olsa, bu açının kıskançlık ve ilişkiyi manüple etmeye yönelik eğilimlerine karşı dikkatli olmalı, karşı cinsten beklentilerimizi makul düzeyde tutmaya çalışmalıyız. Bu etkiler gün boyunca geçerliliğini koruyacak. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Merkür karesi, en azından öğle saatlerine kadar iletişim alanında zorlanmalara, duyguları ifade etmekte sorunlara, yanlış anlaşılma riskine işaret ediyor. Beyan ve konuşmalarımızda, imzalamak veya söz vermek gereken işlerde dikkatli olmamızda fayda var…

Cuma günü boyunca Ay Boğa burcunda hareket ediyor olacak. Her ne kadar Ay bu burçta iken ortama sakinlik ve huzur egemen olsa da, gün boyunca etkin olacak gergin açılar, aradığımız değişmezlik, sakinlik ve durağanlığı sağlamakta zorlanacağımızı gösteriyor. Sabah erken saatlerden itibaren Ay-Mars karesinin ve ardından da Ay-Güneş karesinin gergin etkileri devreye giriyor. Ay’ın bu iki eril gezegenle gergin açılarda olması duygusal gerginliklere işaret eder, yeni bağlantılar ve arkadaşlıklar kurmak, etkin kişilerle görüşmek, eni riskler almak, seyahatlere başlamak, önemli kadın figürleriyle görüşmek için uygun görülmez. Mali konular ve borsaya yönelik etkilerde de zorlanmalar olabilir, dikkat! Gün boyunca etkin olacak bu gergin açıların ardından, akşam saatlerinde Ay-Neptün arasındaki doksan derecelik gergin açı da kesinleşiyor. Bu uyumsuz açı seyahatler, spekülatif konular, yeni arkadaşlıklar, aşkla ilgili konular ve evlilik, kontratlar yapmak, müzikle alakalı, artistik veya ruhsal ve psişik konularla ilgili başlangıçlar yapmak, ameliyatlar ve tedavilere girişmek açısından uygun görülmez. Bu açının ardından etkisi devreye girecek Ay-Uranüs altmışlığı, gecenin ilerleyen saatlerinin sürprizlere açık ve heyecanlı olacağını gösteriyor. Uranüs ile temasından sonra temel açısı kalmayacak olan Ay, 21:27’de boşluğa girecek.

Cumartesi 00:21’de Ay İkizler burcuna geçiş yapıyor. İletişim yeteneklerimizi ön plana çıkarmamız, hareketliliğimiz ve olaylara esnek yaklaşımlarımız sayesinde hızlı ilerleyebileceğimiz bir gündeyiz. Merakını gidermek ve yeni şeyler öğrenmek, gezip tozmak, eğitim ve yayıncılık alanlarında adımlar atmak, kalabalık ortamlara girmek ve değişik kalitede pek çok kişiyle iletişim kurmak için güzel bir gün. Sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Jüpiter kavuşumu, öğle öncesi saatlerde seyahat etmek, rutin dışına çıkmak ve değişik bir şeyler yapmaya yönelik planlar oluşturmak, medya ve yayıncılık, internet ve tanıtım alanlarında adımlar atmak, eğitim almak veya vermekle ilgili işlere girişmek açısından çok olumlu gözüküyor. Gün boyunca Ay’ın başka bir temel açısı olmayacağından, şanslı ve olumlu etkiler gün boyunca devam edecek.

Pazar günü boyunca İkizler burcunda hareket edecek olan Ay, son derece hareketli ve iletişim trafiğinin hızlı akacağı bir günde olacağımızı gösteriyor. Sabah erken saatlerinde etkin olacak Ay-Merkür üçgeni, bilgi aktarımında bulunmak, haberleşmek, yazmak ve yayınlamak, konuşmalar yapmak, alışverişler yapmak gibi konularda çok avantajlı bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ardından devreye girecek Ay-Satürn üçgeni, kalıcı ve somut sonuç ortaya çıkartıcı adımlar atmak, aklı başında ilişkiler kurmak, olgun insanlara ve olgunluk gerektiren olaylara yönelik girişimler açısından destekleyici etkiler taşıyor. Bu etkiler öğle sonrasındaki saatlere de yayılıyor. Akşam saatlerinde Ay-Mars altmışlığının olumlu etkileri de devreye giriyor. Cesaret ve efor gerektiren işlere girişmek, enerji çalışmaları veya spor yapmak için uygun olan bu saatlerin ardından, gece saatlerinde iyice etkinleşecek Ay-Güneş üçgeni, ikili ilişkilerimizde maksimum olumlu etkilerin devreye gireceğini gösteriyor. Bu olumlu etkileri önemli kişilerle görüşmek, ebeveynlerle ilgili işlere girişmek, evliliğe adım atmak gibi konularda kullanabiliriz.

Öner DÖŞER

6 Şubat 2011

ASTROLOJİ OKULU, Caddebostan
02-06-2011 03:40 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 32,303 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 12,082 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 720,947 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,855 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 18,031 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 15,153 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 19,258 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,820 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,984 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 28,409 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 18 Misafir