Değerlendir:
  • 44 Oy - 3.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #181
Haftaya Astrolojik Bakış - 8 Ağustos Haftası
Tansiyonun yüksek olacağı bir haftaya giriyoruz. Mars transitlerinin etkisi Pazartesi gününden itibaren belirgin bir şekilde kendisini göstermeye başlıyor. Ama haftanın en dikkat çeken olayları, Mars’ın Uranüs ile dik açı, Plüton ile karşıt açı yapacağı ve Ay’ın da bu üç gezegen arasında belli bir müddet için oluşan T-kareyi tetikleyecek olduğu Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerine denk gelecek gibi gözüküyor ...

Haftanın bu ilk yarısında tehlike ve risk içeren durum ve girişimlerden uzak kalmamızda, insan ilişkilerinde gerginlik yaratacak atmosfer oluşturmaktan kaçınmamızda, ekonomik anlamda da dikkatli olmamızda fayda var. Doğal afetlere, terör ve çatışma içeren gelişmelere, kaza riskine, iletişimsel sorunlara çok açık bir haftadayız. Hafta genelinde maksimum kuzey deklinasyonundaki hareketine devam edecek olan Mars kızgın, agresif ve kışkırtıcı yüzünü daha belirgin ve hızlı bir şekilde gösterecek. Cuma günü kısmi rahatlama devreye giriyor. Ama Cumartesi gecesi gerçekleşecek Dolunay, henüz duygusal anlamda dengeyi sağlamakta zorlanabileceğimizi işaret ediyor. Venüs’ü de karşıtlığın içine alan Dolunay, özel ve sosyal ilişkilerde zorlanmalara, kopuş risklerine ve abartılı duygusal çıkışlara işaret ediyor.



Pazartesi günü boyunca Yay burcunda ilerleyecek olan Ay haftaya hareketli başlayacağımızı gösteriyor. Sabah erken saatlerde kesinleşecek Venüs-Satürn altmışlığının Ay tarafından da tetiklenecek olması, özellikle öğle sonrasındaki saatlerde özel ilişkilerimizle ilgili konularda pozitif gelişmelerin ağırlık tutabileceğini, genel olarak ilişkilerimizde denge ve uyumu sağlayabileceğimizi gösteriyor. Akşam saatlerinde Ay-Venüs üçgeni ve ardından Ay-Güneş üçgeni etkinleşecek. Mars’ın sert açıları yüzünden haftanın gergin akışına nazaran, en azından bugün olayları daha ılımlı ve dengeli yönlendirme şansımız var. Kadın-erkek ilişkilerinde, otoriteyi temsil eden kişilerle ilişkilerde olumluya yönelik gelişmeler yaşayabiliriz. Öte yandan, Merkür-Neptün karşıtlığı kesinleşiyor ve bu karşıtlık yanılgı, hayal kırıklığı, yanlış yönlendirilme riski taşıyor. Merkür’ün geri harekette olduğunu da işin içine katarsak, kararlarımızda çok dikkatli olmamız gerektiğini hatırlayabiliriz. Önemli imzalar, anlaşmalar için pek de ideal bir günde sayılmayız!



Salı gününün büyük çoğunluğunda Ay Yay burcunda hareket ediyor. Ay’ın günün büyük çoğunluğunda majör açısı yok. Bu yüzden duygularımızın yönünü kestirmekte, netlik kazanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinden itibaren netlik kazanmaya başlıyoruz. Ay-Merkür arasındaki olumlu açı, kendimizi ifade etmemiz konusunda destekleyici etki yaratıyor. Ama Merkür gerilemesini hesaba katmayı unutmamak gerekiyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde etkin olacak Ay-Neptün altmışlığı, duygularımızın öne çıkacağı, romantik etkilere açık olacağımız, artistik ve sanatsal yaratıcılığımızı aktif bir şekilde kullanabileceğimiz, ruhsal konulara ve çalışmalara yönelmek için ideal saatlerde olacağımızı gösteriyor. 23:25’te boşluğa girecek olan Ay, 23.38’de Oğlak burcuna giriş yapıyor ve riskli zamanlar iyice etkinleşmeye başlıyor. Gün boyunca etkin olacak en önemli açı Mars-Uranüs karesi olacak. Günün genelinde karşı çıkış ve isyan enerjisi taşıyan, kaza ve şiddete yönelik etkilerin aktif olacağını, ama özellikle Ay’ın Oğlak burcuna geçiş yapacağı gece saatlerinden itibaren gergin etkilerin devreye gireceğini söyleyebiliriz.



Çarşamba günü boyunca Oğlak burcunda ilerleyecek olan Ay, ekonomi ve iş dünyasıyla ilgili konuların, maddi güvence arayışı ve olayları kontrol etme arzusunun öne çıkacağı bir günde olacağımıza işaret ediyor. Sabah erken saatlerde Ay-Uranüs karesinin duygusal anlamda patlayıcı, aniden ortaya çıkan ve nereye gideceği belli olmayan durumlar yaratan etkileri aktif olacak. Bu açının hemen ardından Ay-Mars karşıtlığı ve Ay-Plüton kavuşumu oluşacak. Sabah saatlerinde oldukça yüklü enerjiler ve sert etkiler var demektir. Gerek ekonomik, gerek sosyal, gerekse özel ilişkilerde türbülanslara açık bir güne başlıyoruz. Riskli ve tehlikeli işlerden, yatırım ve girişimlerden uzak durmamız yerinde olacak. Öğle sonrasında etkinleşecek Ay-Jüpiter üçgeni, tüm bu saydığımız konularda kurtarıcı ve toparlayıcı rol üstleniyor ama geç akşam saatlerinde Ay-Satürn karesinin gergin etkileri dengenin tekrar bozulmasına, duygusal anlamda depresifleştirici, engellenme ve başarısızlık hissi yaratan etkilerin ağırlık tutacağına işaret ediyor. Sevdiklerimizden destek bulmaya ve sevgi alışverişleri içerisinde bulunacağımız ortamlara yönelmemizde, bize yabancı ve gergin ortamlardan uzak kalmamızda, kendi içimizde dengeyi bulana kadar dış menşeli işlere kalkışmamamızda fayda var. Yollarda, trafik içerisinde, uçak veya diğer vasıtalarla yolculuklarda sorunlarla karşılaşılabilir. Doğal afetlere ve iletişim sorunlarına çok açık bir gündeyiz! 23:34’ten itibaren temel açısı kalmayan Ay boşluğa giriyor.



Perşembe gün boyunca Oğlak burcunda ve boşlukta ilerliyor. Ay’ın boşlukta olması, şartların belirsiz kalabileceği, olayların nereye gideceğinin belli olmayacağı bir günde olacağımızı, somut ve kalıcı sonuç beklediğimiz projelerde önemli gelişmeler olmayacağını gösteriyor. Oğlak burcunun maddi ve ekonomiyle ilgili temaları ve şartları kontrol arzusunu gün boyunca ziyadesiyle hissedeceğiz. Çünkü Ay’ın en son açısı Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ile oldu ve bu gezegen limit ve sınırlamaları, engellenme ve gecikmeleri, güvence ve kontrol arzusunu, gerçekçilik ve somutluk beklentisiyle oluşan sağlamcılık duygusunu temsil eder. Şartları stabilize etmenin, kontrole almanın zor olacağı bir gerçek. Zira Mars-Plüton karşıtlığının kesinleşeceği bir gündeyiz. Plüton, Mars gezegeninin üst oktavıdır; yani Mars etkisinin katlanmış ve etkinleşmiş halidir. Mars, fethetme güdüsü taşır ve mücadele edip galip gelme arzusu yaratır. Mars’ın sert açılarının egemen olduğu zamanlarda kavga ve çatışmaları, şiddet ve teröre yönelik olayları görürüz. Mars etkisini katlayacak olan Plüton ile karesi, şiddete yönelik olayların aktif olabileceği bir günde olduğumuzu, kıran kırana rekabetin, engel tanımazlığın, asiliğin, otorite ve güç çekişmelerinin devrede olacağını gösteriyor. Olayları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmamızda, başımızı derde sokması muhtemel olay ve kişilerden uzak kalmamızda fayda var. Yollarda, trafik içerisinde, uçak veya diğer vasıtalarla yolculuklarda sorunlarla karşılaşılabilir. Doğal afetlere ve iletişim sorunlarına çok açık bir gündeyiz!



Cuma günü 06:48’den itibaren Ay Kova burcuna geçiş yapıyor. Olaylara daha insani boyuttan bakabileceğimiz, idealist tavır ve girişimlere açık olduğumuz, yenilikçi ve liberal bakış açısı geliştirerek şartları daha doğru yönlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Öğle saatlerinden itibaren etkin olacak Ay-Uranüs altmışlığı da bu atmosferi destekliyor. Pozitife yönelten, sürpriz ve beklenmedik şekilde gelişebilecek olaylara açık bir gündeyiz. Yenilikler, yaratıcı fikirler, duygusal anlamda nedensiz coşkular günümüze renk katabilir. Ay’ın fazla açısı olmadığından, çok olaylı bir günde olmayabiliriz, en azından duygusal açıdan. Gece saatlerinde ise, yakınlaşan Ay-Jüpiter karesinin etkisiyle duygusal anlamda kendimizi daha coşkun ve heyecanlı, nedensizce iyimser hissedebiliriz. Ay-Jüpiter temaslarında duygular normalin üzerinde seyreder. Bu yüzden abartılı çıkışlar yapmaya da açık olabiliriz, dikkat!



Cumartesi günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor. Kolektif ve sosyal temaların ön plana çıkacağı, organizasyonların ve arkadaş toplantılarının aktif olacağı, oldukça hareketli ve tempolu bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Satürn üçgeni, duygusal sakinliği ve dengeyi sağlayabileceğimiz, şartları daha dengeli yönlendirebileceğimiz, kontrol ve güveni sağlayabileceğimiz saatlerde olacağımızı gösteriyor. Günün büyük çoğunluğunda bu etkiler geçerli olacak. Ama akşam saatlerinden itibaren denge bozulmaya başlıyor. 21:57’de Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, biraz öncesinde Ay’ın karşıt açı yapacağı Venüs’ü de içerisine alıyor; özel ve sosyal ilişkilerde zorlanmalara, kopuş risklerine ve abartılı duygusal çıkışlara işaret ediyor. Bu yüzden, ilişkilerimizde atacağımız adımlara ve sözlerimize dikkat etmemizde, yeme içme konularında abartılardan uzak kalmamızda fayda var. Parasal konularda da abartılara, lüks tüketime yönelik dengesiz harcamalara açığız. Estetik ve güzelliğe yönelik temalarda da stresler yaşanabilir. Dolunay civarında, daha evvelce giriştiğimiz projelerin sonuçlarını ürün olarak alırız. Yaratıcılık da yüksektir. Bundan istifade edebilir, zihnimizi yaratıcı projelere yönlendirebiliriz.



Pazar gününün büyük çoğunluğunda Ay Kova burcunda hareket ediyor. Sosyal içerikli ve insani konuların, yardımlaşma ve organizasyon temalarının vurgu kazanacağı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde Ay-Merkür karşıtlığının iletişimsel sorunlara, yanlışlıklara, yanlış anlaşılma ve yanıltılma, yanlış yönlendirilme riskine, kararsızlıklara açık tutan etkileri devrede olacak. Bu yüzden bu saatlerde ve Ay’ın Neptün ile karşıt açıda olacağı öğle saatlerinde de geleceğe yönelik net ve kesin kararlar almamamızda fayda var. Zihinsel anlamda kendimizi toparlamamız, kafamızı netleştirmemiz zor olabilir. Öte yandan, ruhsal çalışmalara yönelmek, hayal gücümüzü geliştirecek dergi, sinema, yazı, sanatsal içerikli temalara yönelebiliriz. Meditasyon gibi zihin boşaltmaya yönelik çalışmalar yapabiliriz. Hayal gücümüzün çok aktif olacağı bu zamanları yaratıcı esinlenmelere yöneltebiliriz. 15.26’da boşluğa girecek olan Ay, kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra 15.55’te Balık burcuna geçiş yapıyor. Bu saat sonrasında olayları akışına bırakmakta, olduğu gibi kabullenmekte zorlanmayacağız. Duygusal temaların ve fedakarlıkların öne çıkacağı, sezgilerimizin ve hayal gücümüzün bizi yönlendireceği akşam saatleri bizi bekliyor…



Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…



Öner DÖŞER

8 Ağustos 2011, Pazar

Ayvalık
08-07-2011 12:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #182
Güneş Bilinçliliği
Son dönemdeki yazılarımda belirttiğim gibi, güneş aktivitelerinde göreceli hareketlenme var. Halbuki Güneş aktivitelerinin artık iyice azaldığı söylenmişti ve bu gazetelere yansımıştı Haziran ayında. Bence Ağustos ayından itibaren Güneş aktivitelerinde belirgin bir artış söz konusu olacak. Eylül ayında daha belirgin artışlar yaşanabilir. Oldukça hareketli, aktif, agresif bir dönemden geçmekteyiz ve geçtiğimiz hafta boyunca ardı ardına gerçekleşen güneş/jeomanyetik aktivitelerinin sonuçlarını deneyimleyeceğimiz, başka yeni güneş/jeomanyetik aktivitelerin de oluşabileceği bir sürece ilerliyoruz. Streslerin yanı sıra, güneş rüzgarlarıyla tetiklenecek yeni bir bilinç dalgasına da girmiş durumdayız. Ben buna GÜNEŞ BİLİNÇLİLİĞİ diyorum.

Güneşmerkezli bakışla, dikkat çekici gezegensel geometrik açıların etkin olduğu önemli bir hafta yaşadık. Merkür’ün güneşmerkezli aktif açıları, güneş/jeomanyetik aktivitelerin etkinleşeceği, bu yüzden iş dünyası ve ticari koşulların ve bu alandan gelen haberlerin hızlı bir şekilde değişeceği bir haftada olduğumuzu göstermekteydi.



Son dönemdeki yazılarımda belirttiğim gibi, güneş aktivitelerinde göreceli hareketlenme var. M sınıfı, C sınıfı güneş alevlenmeleri ve 31 Temmuz itibariyle 3 adet CME (Koronal Kütle Fışkırması) oluştu. Leke sayısı 130'a kadar çıktı. NASA’dan yapılan açıklamada, Koronal Kütle Fışkırmalarının (CME) Dünya manyetik alanında yıllardan bu yana kaydedilmiş en etkin jeomanyetik fırtınalardan birini yarattığı belirtildi. (K-index ölçeğinde 0-9 arasında 8 olarak kaydedildi) Jeomanyetik fırtına neticesinde oluşan auroralar Avrupa’da ve ABD’nin kuzey bölgelerinde gözlemlendi.



“Earth's magnetic field is still reverberating from a CME strike on August 5th that sparked one of the strongest geomagnetic storms in years. Registering 8 on the 0 to 9 "K-index" scale of magnetic disturbances, the storm at maximum sparked auroras across Europe and in many northern-tier US states.” http://spaceweather.com/



6 Ağustos itibariyle NASA’nın sayfasında verilen bilgilerde 1263 numaralı güneş lekesinin hafta sonu itibariyle iki misline ulaştığı, bunun güçlü bir güneş fırtınasına yol açabileceği belirtiliyor.



“BIG SUNSPOT GETS BIGGER: Behemoth sunspot 1263 has almost doubled in size this weekend. A 28-hour movie from NASA's Solar Dynamics Observatory shows the spot developing a tail that has added some 50,000 km of length to the active region. This development may increase the likelihood of a strong flare.”



Halbuki Güneş aktivitelerinin artık iyice azaldığı söylenmişti ve bu gazetelere yansımıştı Haziran ayında. Bence Ağustos ayından itibaren Güneş aktivitelerinde belirgin bir artış söz konusu olacak. Eylül ayında daha belirgin artışlar yaşanabilir. Oldukça hareketli, aktif, agresif bir dönemden geçmekteyiz ve geçtiğimiz hafta boyunca ardı ardına gerçekleşen güneş/jeomanyetik aktivitelerinin sonuçlarını deneyimleyeceğimiz, başka yeni güneş/jeomanyetik aktivitelerin de oluşabileceği bir sürece ilerliyoruz. Streslerin yanı sıra, güneş rüzgarlarıyla tetiklenecek yeni bir bilinç dalgasına da girmiş durumdayız. Ben buna GÜNEŞ BİLİNÇLİLİĞİ diyorum.



Bazı bilim insanları, güneş elektromanyetik radyasyonunun hızlandırıcı etkisi olduğundan söz etmektedir. Güneşten gelen partikülleri bize ileten güneş rüzgarları merkezi sinir sistemimizi, beyin aktivitelerimizi ve hormonlarımızı hızlı ve etkili bir biçimde uyarır. Bunun neticesinde insan bilincinde önemli değişimler gerçekleşir. Son dönemde dünyada gelişen kitlesel uyanışlar, artan güneş aktivitelerinin tetiklediği bilinç gelişmesinin bir sonucudur. Güneşten gelen ışınlar, bireyleri ve toplumları bilinç kaymasına hazırlamaktadır. Şüphesiz bir yanda, agresif insan zihninin yarattığı kaos ve kargaşa yaratan atmosfer de oluşmaktadır. Güneş aktivitelerinin yoğun olduğu dönemlerde kitlesel isyanlar, devrimler, savaşlar da görülmektedir. Her şeyin iki farklı yüzü olduğu gibi, güneş aktivitelerinin de ortaya çıkarttığı iki farklı yön vardır ve hangi yönde ilerleyeceğimiz, bilinçli ya da bilinçsiz seçimlerimizle alakalıdır.



Bu kargaşalı gözüken süreçten korkacağımıza, bilinçliliğimizi hızlı bir şekilde yükseltecek güneş rüzgarı dalgasını ve bu dönemde etkin olan gezegen pozisyonlarının ortaya çıkartacağı yüksek frekanslı enerjiyi potansiyellerimizi gerçekleştirmek ve hayat amacımızı oldukça kısa zamanda yerine getirebilmek için eşsiz bir fırsat olarak görebiliriz. Zihinsel olarak agresyon hissedeceğimiz bu süreçte, yaratıcı ve aktif düşünme, çabuk çözüm üretebilme kapasitemiz de devrede olacak. Zihnimizi yaratıcı aktivitelere yönlendirebilirsek bu durumdan istifade edebiliriz. Güneşin etkilerinin yıkıcı veya yapıcı yönlendirilmesi, bizim ne kadar bilinçli olduğumuza bağlı. Bilinçliysek, sonuçları öngörebilir, bize verilen potansiyel ölçüsünde değerlendirebiliriz. Dünya’da ne olduğunu anlamak için, Güneş’te ne olduğunu anlamak gerekir. GÜNEŞİN TAVRINI ÖNGÖREBİLİRSEK, DÜNYANIN GELECEĞİNİ TAHMİN EDEBİLİRİZ!



Gezegenlerin Güneş’i merkez alarak hizalanmaları, etkin güneş aktivitelerinin zamanının tahmin edilmesinde kullanılabilir. Çalışmalarım neticesinde vardığım kanıya göre güneş yüzeyindeki yerçekimi alanındaki değişim oranını asıl etkileyen şey gezegenlerdir. Yerçekimi etkilerinin Güneş’inkinden az olmasına rağmen gezegen alanı vektöründeki değişim güneş alevlerinin oluşumunda tetikleyici bir etki oluşturur. Böylelikle gezegenlerin konumlarına göre güneş alevleri önceden tahmin edilebilir. Genellikle, gezegenlerin kesin açılara gelmesiyle, güneş lekesi sayısının artması, pik yapması arasında birkaç günlük fark vardır. Eğer Dünya, iki veya daha fazla sayıda gezegenle hizalanırsa, güneş lekesi aktivitesi çok daha çabuk, doğrudan ve açıktır. Eğer gezegenler arası dizilim Dünya’yı dahil etmiyorsa, güneş aktivitesi artmadan önce vakit geçmekte, gecikme olmaktadır. Önümüzdeki yakın süreçte, Dünya’yı da dahil edecek gezegen dizilimleri (açıları) oluşacaktır.

Yakın dönemde gerçekleşecek güneşmerkezli gezegensel irtibatlara ve önümüzdeki bu önemli sürecin genel tahminlerine gelince…

7, 8, 9 Ağustos 2011: Bugün itibariyle (7 Ağustos) Merkür-Satürn dik açısının etkileri içerisindeyiz. 8-9 Ağustos tarihlerinde Merkür-Jüpiter dik açısı etkinleşiyor. Bu üç günlük süreçte iletişimsel aksamalar, sorunlar, rüzgarlı hava koşulları, uluslar arası ticaret ve para piyasalarında önemli sorunlar yaşanabilir, zorunlu açıklamalar yapılabilir. Özel ilişkilerimizde sözlerimize ve tavırlarımıza dikkat etmemizde fayda var. Öte yandan, yaratıcı aktiviteler, yeni fikirler tasarlamak için çok güzel fırsatlar olduğunun da farkında olmalıyız. Zihnimiz her zamankinden daha aktif çalışacak ve bu agresyondan dolayı yaratıcılık/üretkenlik artacak.



13, 14 Ağustos 2011: Dolunayın güçlü enerjisini hissedeceğimiz günlerde olacağız. Dolunay esnasında Dünya-Venüs-Güneş dizilimi de oluşmaya başlıyor. Merkür de dizilime birkaç derece toleransla dahil oluyor. Bu günlerde Dünya manyetik alanında önemli türbülanslar yaşanabilir. Bu durum, insan ilişkilerinde gerginliklere sebep olabilir. Agresif ruh hali yaratabilir. Etkin doğal afetler yaşanabilir. Dolunayın etkileri iki gün öncesinden itibaren aktif bir şekilde kendini göstermeye başlayacağından, 11 Ağustos itibariyle pozitif olumlamaya ve imgelemeye yönelik meditasyonlar, dualar yapılabilir. Toplum için iyi niyetler içeren toplu meditasyonlar, dualar düzenlemek isabetli olabilir. Yağmur duası tarzında aktivitelerin işe yaramasının sebebi, en derin şuurumuzla bağlantı kurabilmemizdir. Bu türde eylem ve çalışmalar, gerginliği yumuşatıcı etkiler yaratmaktadır. Her birimiz olası depremleri, volkanik patlamaları, olumsuz hava koşullarını, insan ilişkilerindeki huzursuzlukları yumuşatmak için yardım edebiliriz. Öte yandan, artistik ve sanatsal yaratıcılığımızın tavan yapacağı günler bunlar. Yaratıcı yazarlar ve sanatçılar, tasarımcılar, yeni plan ve projeler, programlar yapanlara önemle duyurulur!



16, 17, 18 Ağustos 2011: Dünya-Merkür-Güneş-Venüs diziliminin tam anlamıyla aktif olacağı günlerdeyiz. İnsan ilişkilerinde gerginliğin yüksek olacağı zamanlardayız. Bu yüzden, mümkün olduğunca toleranslı ve esnek olmalı, şartları zorlamamalıyız. Kopuşlara sebep olabiliriz. Öte yandan, doğal afetler bakımından en kritik tarihlerde olduğumuzu söyleyebiliriz. Dünya genelinde etkin ve şiddetli doğal afetler olabilir (deprem, volkan aktivitesi, sel baskınları, kasırgalar vs), terör artış gösterebilir, insan ilişkilerinde gerginlikler, iletişimsel sorunlar yaşanabilir, uluslar arası alanda, iç ve dış politikada gerginlikler yaşanabilir. Dünyamerkezli bakışla, 1 Temmuz 2011 tarihinde gerçekleşmiş olan güneş tutulmasının Mars tarafından tetikleneceği tarihler de bununla çakışıyor. Diğer taraftan, zihnin artistik tasarım ve dizayn, yaratıcı fikirler ve buluşlara çok açık olacağı günlerdeyiz. Her zamankinden daha hızlı çalışacak zihnimizi iyi kullanabiliriz.



Öner DÖŞER

7 Ağustos 2011, Pazar

Ayvalık
08-07-2011 09:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #183
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
8 Ağustos
Günün önemli planet hareketleri
01:45
05:18
17:06
17:27
18:12
22:21
Bu haftaya karmaşık göksel enerjilerin etkisinde başlıyoruz. Kendi içsel savaşımız yetmezmiş gibi evrensel boyutta savaş naralarını dinleyeceğiz. Her şekilde tetikte olmamız gereken günlerdeyiz. Merkür ve Neptün arasındaki kutuplaşma gerilimlere neden oluyor. Aldanma ve aldatılma konuları sık sık gündemde olacak. Hayal gücünü besleyen ve geliştiren bu karşıt enerji kararsızlık ve karmaşık düşünceler arasında boğulmanıza neden olabilir. Ruhsal karmaşa iletişimde de karmaşa olarak karşınıza çıkacaktır. Endişe ve gerçek dışı kuruntuların esiri olmayın. Bilgileri iki kere ya da daha fazla kontrol edin. Gerçekleri çarpıtan ve saptıran kişilere karşı tetikte olun. Merkür’ün yalancı ve düzenbaz yönü sizi her an kandırmaya müsait bir konumda. Sakandalar ve dedikodularla çalkalanacağız Ağustos ayında… Ama ne kadar doğru acaba duyacaklarımız? Psişik hassasiyetin artacağı bu dönemde, geniş hayal gücünüzü Merkür’ünde geri gitmesini fırsat bilerek yazarak geliştirin. İş dünyasında bu göksel görünüm kargaşaya, endişeye ve kaos a neden olmaktadır.

Günün anlamına ve göksel enerjilerine uygun olan günün tarot kartı JUDGEMENT; İnanç dürüstlük yargı diriliş ve dönüşüm anlamlarını taşımaktadır. Bu kart sorununuzu çözmek istediğinizi ama bunu nasıl yapacağınızı bilmediğinizi, kuruntu ve endişelerinizi belirtir. Dahası, bilinmeyene duyulan korku yüzünden, sorunu inkâr etmeye çalışan bir insanı da ima eder. Belki parasızlık, hazırlıksız olma veya sorumluluk sahibi olamamak gibi durumlar olanı yok gibi görmenizi gerekli kılıyor olabilir… Bu kart, tüm itirazların birer mazeret olduğunu açıkça belirtir, sonuçta mazeretleriniz baskın çıkar ve siz kısıtlanırsınız ama yaşamınızın gerçeklikleri değişmektedir. Artık inadı bırakmalı ve hem kendinizde, hem de çevrenizde nelerin değiştiğini algılamalısınız. Zaten bu göksel enerjilerin altındaki insanlık istemese de değişim rüzgârına kapıldı gidiyor. Bunun ötesinde, değişimin zorunlu sonucu olarak amaçlarınızı değiştirecek, ilişkilerinizi baştan yorumlayacak hatta yenileyeceksiniz. Bu kartın kehanet anlamı: Karar verme, tamamlama. Ün ve başarı kazanmanın verdiği duygu. Yenilenme ve durum değişimi. Sonuç alma ve tüm sorunların yok olması. Uyanış, kişisel şuur değişimi. Haklı çıkma ve fizik sağlığı elde etme zevki. Eğlence. Mental uyanış, faydalı görünüm, yeni düşünme ekolleri ve nihai sonuca ulaşma. Olumsuz olarak; Fırsatların kaçırılması nedeni ile başarısızlık ve ceza görme. Kayıplar, suç ve ölüm korkusu. Umutların kaybolması. Fizik sağlığa uyarı. Yanlış kararlar ve korkaklık, zayıflık. Geçici ün ve başarıdır.
Tanrıların habercisinin Okyanuslar Tanrısıyla kutuplaşması kişilere kararsızlık ve konsantrasyon eksikliği olarak yansıyabilir. Toplumsal olaylarda ya da kendi kişiliğimizin iki uç noktasını birleştirerek bir bütünlük sağlamamız gereken dönemlerdeyiz. İçsel huzurun ve dengenin bozulması olaylara objektif bakabilmemizi de önleyecektir. Gerçek anlamda farkındalığımızı arttırmak için evrensel bir dürtü mekanizması çalışıyor. Âmâ ne kadar farkındayız kim bilir?
Ay Yay burcunda ilerlerken yolculuklar ve yabancılarla ilgili konular gündeminizde yer edebilir. Sabah saatlerinde Jüpiter’e 150 derece ile bağlanan Ay’ın enerjisi şevk verirken başladığınız işi tamamlamakta zorlayabilir sizleri. Çok iyi düşünmeden herhangi bir işe girmekten kaçınmalısınız. Zaten önümüzdeki iki gün boyunca yeni kararlar almak ve aceleci olmak pek size pek fayda sağlamayacaktır.
İlişkileri sarsacak, rahatsız edici ve çatışmalara neden olacak Mars-Juno karesinin sıkıcı enerjisini göz ardı etmemeliyiz.İlişkilerde belirsizlik ve şüphe hakim olabilir. Bu bir kısır döngüye dönüşecektir. Barışı ve huzuru bozan son derece gerilimli bir enerji.
Ay- Venüs üçgeni ve Pallas- Juno üçgeni ve Mars- Chiron üçgeni cesaret veren günün güzel ve faydalı enerjileri. Başka her hangi bir gün olsa bu pozitif etkiler sunan göksel enerjiler size istediğinizi elde etmeniz için gerekli gücü verecektir. Ama bugün karmakarışık bir gündeyiz.


Astrobenefik-Arzu CENGİZ

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-08-2011 09:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #184
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
9 Ağustos
Günün önemli planet hareketleri
23.25′de Ay boşlukta
23.39′da Ay Oğlak burcunda
19:33
22:20
23:24
Başak burcunda geri gitmeye başlayan Merkür 9 Eylül’e kadar Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Düşüncelerinizi dramatik bir şekilde ifade edebilirsiniz. Aslandaki Merkür’ün olumsuz yönü kibirli ve her şeyi ben bilirim tavrıdır.
Kara pazartesi diye tarihe geçen günün hemen ertesinde göksel enerjiler hala sarsıcı etkiler taşıyor. Aslında günün önemli gökyüzü enerjisi, Mars-Uranüs karesi; Kare açılar yüksek enerji fazlası yaratırlar. Bu göksel görünümün etkisi ise ani, tehlikeli, şok edici, şiddet içeren yangınlarla kazalar… Aman dikkatli olun, bu oldukça yüksek göksel enerji cesaret hapı almışsınız gibi hissettirebilir… Sabırsız, gergin ve çoğunlukla sinirli olabilirsiniz… Siz sakin olabilirsiniz ama karşınızdakinin aceleciliği yüzünden yaşamınız alt üst olabilir. Aile içi şiddet ve hoşgörüsüz davranışlar canınızı sıkabilir. Ne istediğinizi biliyorsanız karar verdiğiniz konularda kimsenin önünüzde durmasına müsaade etmeyeceksiniz. Anında harekete geçme isteği yüzünden kazalara davetiye çıkarabilirsiniz. “Çabuk ol” …”acele et”…diyerek etrafınızda dört dönenlerden nefret edebilirsiniz.
Bu dönemde başkaları tarafından sınırlandırılmak hoşunuza gitmeyecektir. Otoriter ya da otorite gibi gözüken kişilere karşı isyankâr ya da kayıtsız olabilirsiniz. Toplumsal alanda zulüm ve baskıyla mücadele eden, insan haklarını savunan kişilerin eylemlerine şahit olabilirsiniz.
İçsel enerjinin hızlanması yaşam alanında da sürat ihtiyacını ve haliyle hız tutkusunu ortaya çıkaracaktır. Sonuç mu? Acele eden ecele gider.
Uranüs-Juno ve Mars arasında oluşan T-Karelik açı çok fazla enerji açığa çıkarıyor. Bu alanlarda bir kriz yaşıyor olabilirsiniz. Bu gökyüzü elemanlarının hareket ettiği alanlarda planlı ve programlı davranarak organize olabilmeyi ve sabırlı davranabilmeyi başarmalısınız. Aynı anda üzerinize gereğinden fazla yük almamalısınız.
Gökyüzündeki hareket sinir sistemini zorlayan, konsantrasyon yeteneğini zayıflatan ve karar verme mekanizmasını neredeyse yok eden bir ruh haline soktu bizleri. Her şeyin yolunda gitmesi duygusal rahatlığımız la ilgili. Yaratıcı gücünüzü Merkür’ünde geri hareketinin destek enerjisi ile iletişim konularında kullanabilirsiniz.
Şu anda etkilerini hissettiğimiz ve 11 Ağustosta kesinleşecek Mars-Pluto karşıtlığı kişisel ve toplumsal alanda oldukça zorlayacak. Ay büyürken duygularda büyür. Bilinçaltında birikmiş duygular 13 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunayın enerjisi ile patlayacak. Mars-Pluto karşıtlığı demek; gücün dayatılması ve birikmiş öfkenin dışarı çıkması demek. Rakiplerinizi bir düşman gibi algılayabilirsiniz ve aranızdaki mücadele şiddete dönüşebilir. Gücün dayatılması içte birikmiş öfkenin dışarı çıkması, işte Mars ve Plüton’un acımasız enerjisi. Rekabet ama son derece sert bir rekabet vardır bu göksel enerjide. Cesaret ve dayanıklılık testine tabi tutulacağız bu dönemde.
Güç sahibi olanların ya da güç sahibi olmak isteyenlerin aşırı hırsına tanık olabilirsiniz. Aşırı uçlardaki görüşlerin acımasız saplantılı doymak bilmez zorbalıklarını bir film karesi gibi izleyebilişiniz. Tecavüz olaylarında artış gözlemlenebilir. Bu demektir ki ıssız yerlerde tek başınıza gezinmeye bir süreliğine ara vermelisiniz.

Günün Tarot kartı olan THE WORLD; Bu kart ruhu maddeyi yaşam ve ölümü yüceltir. Arkana majör kartlarının sonuncusudur. Bugüne kadar attığınız adımlar doğrultusunda her şey yolunda gittiğinde hedeflerinizi gerçekleştirebilir ve istediğiniz alanda başarılı olabilirsiniz. Satürn ve Plüton’un hareket ettiği ve açı yaptığı alanlarda her şeye rağmen mutlu iseniz ve kendinizi iyi hissediyorsanız Dünya kartının pozitif etkileri altındasınız. Ama kapana kısılmış gibi hissediyor ve değişime direniyorsanız bu kartın negatif yönünün tesiri altındasınız demektir. Girişimleriniz sonuçsuz kalabilir ve başarısızlığa uğrayabilirsiniz. Aldığınız kararların yanlışlığını şimdi daha iyi görebilirsiniz. Önünüze engeller çıkabilir, hayal kırıklığına uğrayabilir ve bitiremediğiniz işlerinizle nasıl baş edebileceğinizi kara kara düşünebilirsiniz.
Gökyüzündeki T-Kare açı kalıbının enerjisinden bahsetmiş plan ve program dahilinde organize olmanız gerektiğini belirtmiştim ya. İşte özellikle bugün gerçekten kendinizi bırakmayın umursamazlık yapmayın ve gereğinden fazla işi ve sorumluluğu yüklenmeyin.
Maddesel ve ruhsal dünyanın bütünleşmesi ile ilişkili olan bu kart bir yolun sonuna gelindiğini ama bunun bir bitiş olmadığını yeni başlangıçlara kapı açacağını gösteriyor.Belki bir yolculuk yada bir taşınma olayı ile hayatınızda yeni başlangıç yapabilirsiniz.
Astrobenefik Arzu CENGİZ

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-09-2011 11:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #185
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
12 Ağustos 2011 Cuma
Bugün Venüs’ün günü
Güneş Aslan Burcunda
Ay Kova Burcunda
Aslan Burcunda Merkür
Koç Burcunda Uranüs
Oğlak Burcunda Pluto
Kova Burcunda Neptün
Kova Burcunda Pallas
Kova Burcunda Vesta
Balık Burcunda Chiron
Balık Burcunda Ceres
Günün Tarot Kartı XV-THE DEVİL
Günün sayısı 6

Günün Planet Saatleri Tablosu

12 Ağustos
İki gündür iletişim hatlarım neredeyse tamamen koptu. Merkür’ün geri gidişleri beni oldum olası zorlar. İnternet bağlantı modemim arızalandı değiştirdim o da arızalandı. Yetmedi bilgisayarımın bağlı bulunduğu güç kaynağım iflas etti. Bedensel olarak zaten yerlerde sürünen bağışıklık sistemim tekrar çöktü. Çöken çökene… Beni olumlu yönde etkileyen enerjisi tüm fiziksel engellemelere karşın Merkür’ün geri gidişlerini sevmeme sebep oluyor. Merkür fiziksel boyutta ne kadar zorlarsa zorlasın ruhsal boyutta da bir okadar ufkumu açıyor. Daha
Merkür şu anda Aslan burcunun son derecelerinde ilerlemeye geri hareketine devam ediyor ve Satürn’e 45 derecelik bir açı ile bağlanıyor. İşte engelleyici ve sıkıcı bir göksel enerji daha. Kendinizi çok yorgun hissedebilirsiniz. İlişkinizde eskiden beri içinizde birikmiş sizi üzen ve sıkan detaylara takılı kalabilirsiniz, kendinizi ifade etmek isterken boğazınıza bir şeyler düğümlenebilir. Söylediklerinizle düşünceleriniz arasında uçurumlar olabilir.
Beklenmeyeni beklemeye hazırlanın. Aslan burcunda ilerleyen Güneş, Uranüs ve Plüton ile 135 derece ile bağlanıyor. Devrimci Uranüs alarmda ve Dolunayın enerjisi ile beklenmeyeni bekleyebilirsiniz hayatınızın bazı alanlarında. Ani şok dalgaları ile şimşek çarpmışa dönebiliriz. İstikrarsızlık ve zamansız tepkiselliğe neden olan oldukça güçlü bir açı kalıbıdır.
Gökyüzü tanrıçalarından Ceres Koç burcunda başladığı geri hareketine devam ediyor ve 10 Temmuzda Balık burcuna geçti ve 19 Ocak 2012 tarihine kadar Balık burcunda kalacak. Bu, diğer göksel enerjilerin arasında göz ardı edilen neredeyse yok farz edilen ama önemli bir göksel hareket. Ceres Koç burcunda hareket ederken özgürlüğünüz ve bireyselliğiniz önemliydi. Belki bu özgürlük nidalarınız ailenizle aranızın bozulmasına sebep oldu. Belki de bir rekabet ortamı doğdu aranızda. Şimdi geri giden Ceres ‘in Balıktaki enerjisini olumlu kullanarak ailenizle ebeveynlerinizle aranızda yaşadığınız sorunları tekrar gözden geçirilebilirsiniz. Karşınızdakinin duygularını daha iyi anlayacağınız daha merhametli ve fedakâr davranacağınız bir döneme girdik.
Geleneksel astrolojide Ay ve Venüs yani sadece iki gezegen kadınsı nitelikler taşır. Güneş, Merkür, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton Olympos’un erkek tanrılarıdır.
Ay ve Venüs’ün kadınları ve kadınsı duyguları anlattığı astrolojide dünyaya diğer planetlerden daha yakın ve etkileri kısa sürede kendini gösteren gökyüzünün tanrıçalarını göz ardı edemeyiz.

Ceres, Juno, Vesta ve Palas gökyüzünün tanrıçaları. Bu asteroitlerden her biri gelişmekte olan kadınsı bilinci ve diğer geleneksel planetler tarafından kapsanmayan yeteneklerini ve psikolojik durumunu açıklamak için bize yardımcı olur.
Ceres asteroidi büyük anne arketipidir, çevreci örgütleri, tarım ürünlerini ve kişinin kendisini ve başkalarını besleyebilme potansiyelini gösterir ayrıca doğum ve ölüm dahil olmak üzere tüm yaşam döngüleri ile ilgili bilgi verir. Ceres küserse bereket yok olur ve kıtlık baş gösterir.
Bunun yanında Kovadaki Ayın büyüyen ışıkları duygusal provokeye hazır bir ruh haline sokuyor insanoğlunu.
Aylık, Ay- Pallas kavuşumu zihinsel güç ve güven verici bir göksel birleşimdir. Pallas yaratıcı zekâyı ve baba kız ilişkilerini temsil eder.

Zeus’un bilgelik ve zekâ tanrıçası olan kızıdır Pallas. Efsaneye göre Metis Zeus’tan hamile kalmış. Gaia bunu duyunca Zeus’u uyarmış bunun üzerine Zeus’ Metis’i yutmuş. Pallas babasının yani Zeus’un başından çıkarak dünyaya gelmiş. Bu nedenle Zeus’un kişiselleşmiş aklı olarak ta kabul edilir. Zeus kızları arasında en çok onu sever ve o nedenle kalkanını ve öldürücü şimşeğini onun taşımasına izin vermiş.
Şu anda Kova burcunda geri hareket eden Pallas devrimci ve insani değerleri koruyup kollayan yönünü ön plana çıkarıyor. Problemleri çözmek, özellikle duygusal problemleri çözmek ve yardıma muhtaç olanlara destek olmak için bu gökyüzünün iki tanrıçasının birleşen güçlü enerjisini kullanabilirsiniz.
Günün kartı Devil; Bu kart sizin için yol göstericidir. Gerçek veya psikolojik bir mutsuzluk veya bağlılıktan kopmaya çalışmayı da belirtir. Çevrenizde gelişiminizi engelleyen birçok faktör olabilir. Daha başka alternatiflerin farkına vardıysanız bu sizi daha da yıpratacaktır. Artık bulunduğunuz şartları kabul etmek istemiyorsanız zincirlerinizden kurtulmak isteyeceksiniz. Şu anda belki kendinizi çok mutsuz hissediyor hatta psikolojik tedavi bile görüyor olabilirsiniz. Nede olsa zor bir geçiş dönemindesiniz. Dayanılmayacak kadar büyük acılar hissediyorsanız bu sizin kişiliğinizin gelişimi zincirlerinizin kırılıp yok olması için gereken önemli bir dönemin habercisidir
Astrobenefik Arzu CENGİZ

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-12-2011 10:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #186
Haftaya Astrolojik Bakış - 15 Ağustos Haftası
Önemli bir gezegen dizilimine şahit oluyoruz. Dünya-merkezli bakışla Merkür-Venüs-Güneş Aslan burcunda kavuşum yapıyorlar. Bu kavuşum Kova burcunda geri hareket etmekte olan Neptün gezegeniyle de karşıtlık oluşturuyor. Bu dizilim yaratıcılığı destekleyen, ruhsal temaları ve maneviyatı güçlendiren, sezgileri öne çıkaran, farkındalığı ve başkalarına hizmet ve yardım duyarlılığını da yükseltici etkilerinin yanı sıra, bütünün hayrına olmayan şeylerin temizlenmesi döneminde olduğumuzu da gösteriyor. Önemli bir çekim ve titreşim etkisi de yaratacak olan bu dizilim, dünyevi olaylarda hızlanmaya da sebep olabilir. Bu bağlamda 16 Ağustos, 17 Ağustos ve 18 Ağustos tarihleri dikkat çekiyor ...

17 Ağustos Çarşamba ve Perşembe günlerinde Ay gökyüzünde bir müddettir oluşan Mars-Satürn-Uranüs-Plüton arasındaki Büyük Kare açı kalıbını tetikliyor ve maksimum kuzey deklinasyonunda etkin durumda olan Mars, 1 Temmuz 2011’de 9 derece Yengeç’te gerçekleşen güneş tutulması derecesini tetikliyor. Haftanın en gergin etkileri bu iki güne odaklanıyor. İnsan ilişkilerinde huzursuzluklar, doğa olaylarında artışlar ve etkin doğal afetler, sular ve denizlerle ilgili sorunlar, yangınlar gibi olaylar söz konusu olabilir. Hafta sonunda Venüs-Neptün karşıtlığı da etkinleşiyor ve ilişkilerde hayal kırıklığı, çözülme ve yön değişikliği yaratacak durumları aktif ediyor, dikkat!



Pazartesi günü boyunca Ay Balık burcunda hareket ediyor. Duygusal temaların, kabulleniş duygusunun ve fedakarlık temasının öne çıkacağı, duyguların rahat akacağı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Mars altmışlığı, güçlü duygusal destekler alabileceğimiz, duygularımızı etkin bir şekilde yansıtabileceğimiz saatlerde olacağımızı gösteriyor. Girişeceğimiz işlerde sezgilerimizi izleyerek başarılı olabiliriz. Sabahın ilerleyen saatlerinde Ay-Jüpiter altmışlığının olumlu ve iyimserlik yaratan etkileri bizimle olacak. Maddi ve manevi bakımdan destek almaya yakın olacağımız, güzel şans ve fırsatlar elde etmeye açık olacağımız bu saatleri değerlendirebiliriz. Ay-Jüpiter arasında irtibatlar olduğu zamanlar her türlü yeni risklere girişmek, asil ve etkin kişilerle veya işinde usta ve profesyonel kişilerle görüşmek, dava ve önemli işlere başlamak açısından uygundur. 11:22’de Ay boşluğa giriyor. Bu saat sonrasında girişeceğimiz işlerden kalıcı ve somut sonuç almakta zorlanabiliriz. Ama bu hiçbir şey yapmayacağız anlamına gelmiyor. Bağlayıcı ve sonuç beklediğimiz projelerin dışındaki işlerimizi devam ettirebiliriz.



Salı günü boyunca Ay Balık burcunda ve boşlukta ilerleyecek. Gün boyunca acil sonuç almak istediğimiz işlerden beklediğimiz kadar hızlı geri dönüş alamayabiliriz. Ay boşlukta iken girişilen işlerin sonucunun nereye varacağı ve ne zaman sonuçlanacağını kestirmek zordur. Merkür gerilemesini de işin içine katarsak, mesuliyet getirici durumlardan veya sonuçlarından mesul olacağımız önemli girişimlerden uzak kalmamızın isabetli olacağını söyleyebiliriz. Çalışmayan kişiler açısından gezip tozmak, sosyal çevredeki insanlarla sosyalleşmek için de güzel bir gün. Güneş-Venüs kavuşumu da bu türde keyifli zamanlar için biçilmiş kaftan. Aşk ve ilişkilerin çok önem taşıyacağı bir gündeyiz. Romantizm ön plana çıkacak. Ama Ay boşlukta iken evlilik veya uzun süreli birliktelik için kararlar almak ne denli beklenen sonucu sağlayabilir, tartışılır tabii…



Çarşamba 03:02’de Ay Koç burcuna geçiyor. Hareketli ve hararetli bir gün bizi bekliyor. Sabah erken saatlerde etkin olmaya başlayacak Ay-Uranüs kavuşumu, ani ve beklenmedik gelişmelere çok açık bir günde olacağımızı gösteriyor. Elektrikli ve gergin etkiler, keskin duygular, öfke parlamaları, kıran kırana rekabet Koç burcundaki Ay-Uranüs kavuşumu için öngörebileceğimiz etkilerden bazıları. Öğle saatlerinde Ay-Plüton karesinin duygusal anlamda patlayıcı, hırpalayan, başkalarıyla agresyona iten, tehlikeli ve riskli durumlara açık bırakan etkileri de devreye giriyor. Akşam saatlerinde ise Ay-Mars karesinin kavga ve çekişmeye, rekabete maruz bırakan gergin etkileri aktifleşiyor. Kazalara ve sakarlıklara çok açık olacağımız, düşüncesizce ve aceleci bir şekilde girişeceğimiz işlerden zarar görebileceğimiz bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Venüs-Güneş kavuşumu, Aslan burcunun kendine güvenli, cesur ve yürekli, cömert ve alicenap yönlerini de aktif edecek. Kendimizi güvenli ve cesurane ifade edebileceğimiz bir gündeyiz.



Perşembe günü boyunca Koç burcunda ilerleyecek olan Ay, duygularımızı net bir şekilde ifade etme güdüsünde olacağımız, yeni girişimlere heves ve heyecanla yaklaşacağımız bir günde olduğumuzu gösteriyor. Direkt ve atılgan tavır takınırken, dengeyi ve ölçüyü iyi ayarlamamızda fayda var. Sabah erken saatlerde etkin olacak Ay-Satürn karşıtlığı, duygusal anlamda depresiflik hissine neden olabilir. Günün ilk kısmında rahat ilerleyemeyebilir, zorluklar ve engellenmelerle karşılaşabiliriz. Günün ikinci yarısında ise, girişimlerimizden daha hızlı geri dönüşler alabileceğimiz, iyimser ve pozitif etkenlerin öne çıkacağı saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde etkin olacak Ay-Merkür üçgeni, iletişimsel anlamda daha rahat olacağımızı gösteriyor. Tabii Merkür’ün geri harekette oluşunu da hesaba katmalı, önemli iş, karar ve girişimlerde kontrollü ve detaylara hakim olmaya çalışarak adımlar atmalıyız. Gün boyunca etkin olacak Mars-Jüpiter altmışlığı, efor ve gücümüzü yüksek seviyelerde hissedeceğimiz, aktif ve dinamik bir günde olacağımızı gösteriyor. Güç, efor ve cesaret gerektiren işleri bugüne denk getirebiliriz.

Cuma gününün büyük çoğunluğunda Ay Koç burcunda hareket ediyor. Kendi isteklerimize odaklanacağımız, egomuzun belirgin bir şekilde öne çıkacağı, yaşam sevincimizin yüksek olduğu bir gündeyiz. Sabah saatlerinde özel ve sosyal ilişkilere yönelik çok olumlu ve dengeleyici etkiler söz konusu. Haftanın belki de en akıcı ve iyi kullanılabilirse, belirgin başarılara imkan sağlayabilecek günündeyiz. Sabah erken saatlerde Ay-Güneş arasında üçgen açı oluşuyor ve bütün girişimlerimizde destekleyici etkiler devreye giriyor. Önemli kişilerle görüşmeler yapmak, mesafe kaydetmek istediğimiz işlere yönelmek adına güzel saatlerdeyiz. Hemen ardından devreye girecek Ay-Venüs üçgeni sayesinde olumlu etkiler daha da artacak. Aşktan yana şanslı olduğumuz, giyim-kuşam ve estetik-güzellikle alakalı konularda olumlu etkilerin hakim olacağı saatlerdeyiz. Öğle saatlerinde Ay-Neptün altmışlığının özveri ve romantizm temalarını vurgulayan, sanatsal ve artistik konularda ve ruhsal konularda olumlu etkilerin hakim olacağı saatlerdeyiz. 14.50’de kısa bir süre için boşluğa girecek olan Ay, 15:37’de Boğa burcuna geçecek. Bu geçişten sonraki saatlerde şartları stabile etmek, somutlaştırmak, pratik hale getirmek daha mümkün olacak. Akşam saatlerine daha huzurlu giriyoruz.

Cumartesi günü boyunca Boğa burcunda hareket edecek olan Ay, maddi güvence ve sağlamcılık arzusunu arttırıyor. Genel olarak da bunu sağlayabileceğimiz bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde henüz Ay-Plüton üçgeninin duygusal anlamda destekleşmeye ve birlikte güçlü hareket etmeye imkan sağlayan olumlu etkileri devrede olacak. Ardından, öğle saatlerine doğru Ay-Jüpiter kavuşumunun şans ve fırsatlara açık enerjisi etkinleşiyor. Bu saatlerde yapacağımız iş ve girişimlerde olumlu sonuç alma şansımız oldukça yüksek. İyimserlik ve kendine güven de artıyor. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Mars altmışlığının olumlu etkileri devreye giriyor. Efor ve güç gerektirecek işlere girişmek, spor yapmak adına olumlu etkiler hakim. Enerjimizi dengeli ve yapıcı kullanabileceğimiz saatlerdeyiz. Olumlu enerji akşam saatlerinde de devrede olacak.

Pazar günü boyunca Ay Boğa burcunda hareket ediyor. Bir gün öncesi kadar rahat akışlar mevcut değil bugün. Sabah saatlerinde Ay-Merkür karesinin iletişimsel sorunlara ve zorlanmalara sebep olabilecek gergin etkisi devrede olacak. Sözlerimize ve tavırlarımıza dikkat etmemiz gereken saatlerdeyiz. Fikirlerimizi kabul ettirmekte zorlanabiliriz. Gün boyunca bu etki zayıflayarak da olsa devam ediyor. Akşam saatlerinde ise Ay-Güneş karesinin özel ve sosyal ilişkilerde türbülanslara sebep olabilecek gergin etkileri devreye giriyor. Karşı cinsle, ebeveynlerimizle ve hayatımızda önemli-etkin rol oynayan kişilerle gerginlikler yaşamamak adına daha dikkatli davranmamızda fayda var. Gün boyunca etkin olacak Venüs-Neptün karşıtlığı, ilişkilerde hayal kırıklıklarına, yanılgılara, aldanma ve aldatmalara açık bir süreçte olduğumuzu gösteriyor. Aradığımızı bulmakta, mevcut ilişkilerimizden tatmin bulmakta zorlanabiliriz. Öte yandan, ilişkilerimizde önemli fedakarlıklar, tevazu ve anlayış da gerekiyor.



Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…
Öner Döşer
08-14-2011 02:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #187
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Haftasonuna yaklaşırken tez canlılık ve acelecilik birtakıp iletişim kazalarına sebep olabilir. Ay’ın Koç burcuna geçisiyle yeniye adım atma, tohum bırakma duygusu, yeni hedefler çizmemiz için motivasyon sağlacaktır. Sahip olma duygusunun ağır basacağı ve maddi kazanımlar için stratejik planlar yapmamız da mümkün görünüyor. Bu hafta bitiş çizgisindeki ipi göğüslemek için daha dikkatli düşünüp, gerçek planlarla hareket etmeye gayret gösterceğiz. Mutlaka zaman zaman zorlanacağız. Ancak çıkış yolu için gökyüzü bizi destekliyor olacak. Yeterki biz biraz kendimizi dinlemeyi seçebilelim. Çözüm herzaman avuçlarımızda….

İyi haftalar

Didem CAN İSTANBUL

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-15-2011 10:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #188
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
15 Ağustos
Günün önemli planet hareketleri
01:54
07:06
11:21
Ayın günündeyiz ve Dolunayın yüksek enerjisi hala kendini hissettiriyor , belki kendi içimizle baş başa kalmamız için uzun bir boşluk döngüsüne giriyor. Bu biraz durmak dinlenmek ve kendi iç sesinizi dinlemek için evren tarafından verilmiş bir mola zamanı.
Balık burcunda ilerleyen Ay,saat 11.21’de Jüpiter’e 60 derecelik bir açı yapıyor ve sonra boşluğa düşüyor. Birçoğunuz için sıkıcı ve bir o kadarda engelleyici bir enerji olsa da bitirmeniz gereken yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için iyi bir fırsat .
Hafta başında sabah saatlerinde Ay -Mars ve Ay -Pluto arasında olumlu bağların etkisinde olacağız ama bundan önce belirtilmeliyim; size muhtaç olan çocuklarınız, hayvanlarınız, hasta ve bakıma ihtiyacı olan yakınlarınıza bugün ve önümüzdeki 5 gün boyunca olduğundan daha fazla özen gösterin onlarla ilgilenin, sevginizi sunun. Güneş ve Ceres arasındaki kontra paralellik bakıma muhtaç olanlara ekstra özen göstermemizi gerekli kılıyor. Tabiki kendimize de…
Ay’ın Mars ve Pluto ile pozitif enerjisi birde öğleden önce Jüpiter’le 60 derecelik bağı doğa ve insanlık için faydalı bir şeyler yapma ihtiyacı doğurabilir içinizde.
Bu göksel görünümler içinizdeki yaratıcı güçleri hareket ettirir. Zihninizde parlayan yeni bir fikri mutlaka not edin belki daha sonra kullanabilirsiniz.
Yarın kesinleşecek ve geçtiğimiz 5 gündür etkisini gösteren Aslan burcunda ki Güneş-Venüs kavuşumu önümüzdeki 5 gün daha etkili olacak. Sevgi ihtiyacının artacağı bu dönemde popüler olma isteği ile toplum içerisine girmek ve kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Sevginizi sunarken daha sıcak samimi ve içten davranızsınız. Sanatsal konularda kendinizi ifade edebilirsiniz. Rahatınıza daha fazla düşkün olup yüksek talepleriniz le diğerlerinin canını da sıkabilirsiniz.

Aslan, gücün cesaretin ve iktidarın sembolüdür. Eski uygarlıkların mitolojilerinde sık sık aslan sembolü kullanılmıştır. Ezoterik bilgilerde ise Aslan sembolü ilahi iradeyi temsil eder ve hemen her yerde Güneş sembolü ile birlikte kullanılmıştır. Biliyorsunuz Aslan burçlarını da Güneş yönetir. Günümüzde de gücü ve iktidarı seven kişilerin evlerinin önünde Aslan heykellerine rastlayabilirsiniz.
Güçlü kişilerin güçlerini, otoritelerini ve kendi fikirlerini ortaya koyacakları ama kendi bakış açıları ile olaylara yaklaşacakları bir dönemdeyiz 17 Ağustosta Ay Koç burcuna geçtikten hemen sonra kesinleşecek ama hâlihazırda etkilerini gösteren Güneş Merkür kavuşumu ve bu iki planetin de Aslan burcunda hareket ediyor olması yüksek egoyu canlandırdı. Kişisel olarak kendi fikirlerinizi başkalarına kolaylıkla aktarabilirsiniz ama diğer görüşlere de açık olabilmelisiniz.
Tarot kartlarından The Sun;
Gerçeklerin gün ışığına çıkarak aydınlanmasıdır bu kartın sırrı. Ay’ın şanssızlık ve karanlık veren enerjisinin tam tersi bu kart aydınlık ve şans getirecektir. Basit şeylerden zevk alabilirsiniz, hayatın gerçeklerini olduğu gibi kabul edeilirsiniz. Ay’ın bu boşluk döngüsünde çalışmalarınızı tamamlayarak diğerlerinin övgülerini alabilirsiniz.
Arzu Cengiz
AstroBenefik

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-15-2011 10:37 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #189
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
16 Ağustos
Günün önemli planet hareketleri
15:07
Dünden beri süregelen ve yarın 03.01’e kadar devam edecek olan Balıktaki Ay’ın boşluk döngüsü huzursuzluğa ve içsel sıkıntıya sebep olurken yaşamınızdaki bazı aksilikler canınızı sıkabilir.
Gökyüzünde planetler arası ilişkiler gerildikçe aşağıdaki bizler için de bu gerilim had safhaya ulaşıyor. Sabah saatlerinde Aslan burcunda hareket eden Güneş, Venüs ve Merkür birlikteliğine 150 derecelik bir bağ kuran Balıkta ve boşlukta ilerleyen Ay’ın enerjisi sıkıntınızı ve huzursuzluğunuzu ikiye katlayabilir.
Yetmezmiş gibi,Marsın da yine Aslanda ilerleyen ,Venüs Güneş ve Merkür üçlüsüne 45 derce açı yapması gösteriyor ki bu dönemde içe dönmeli ve sakin kalabilmelisiniz. Olaylar, kişiler ve dahil olduğunuz konular sıkıntınızı ikiye katlayabilir. Unutmayın Marsın günündeyiz ve Marsın diğer planetlerle bağının oluşturduğu göksel enerjiyle acele atmekten kaçınmalısınız..Yüzleşmekte zorluk çekeceğiniz sorunlar yaşayabilirsiniz. Şayet, 15–17 Ağustos tarihleri aralığında doğduysanız özellikle bu dönemde içe dönmeniz ve sakin olmanız gerekiyor.
Evrensel güçler şu anda hayatımızı oldukça karmaşık bir hale getirebilir. En önemlisi ilişkiler iyiden iyiye aşınıyor.
Jüpiter ve Vesta arasındaki kare açı ruhumuzda iki farklı enerjinin çarpışması gibi hissettiriyor kendini. Bu oldukça zorlayıcı bir göksel enerjidir. Din ve inanç sisteminde çatışmalara neden olacak yüksek gerilim hattı gibi etki eder. Sürekli büyüme isteğiyle başarı, kazanç ve kar etme peşinde koşarken maceraya girecek kadar gözü kara davranışlar sonrasında büyük kayıplara neden olabilir.Ruhsal ve cinsel çatışmalar ,fanatizm ve sürekli yemek yeme isteği gibi aşırılıklar gerçekte ruhsal doyumsuzlukla ilişkilidir.
İnanç sisteminizi sorgulayabilir farklı inanç sistemlerini keşfetmek isteyebilirsiniz. Belki içinizde büyüyen özgürlük isteği ile sürekli seyahat etme isteği duyabilirsiniz.Unutmayın Merkür retrosu seyahat planlarınıza çelme takabilir.
Dün büyük bir hata yapmışım ve günün Traot kartı olarak The Star yerine The Sun olarak yazmışım.Merkür Retrosu dikkatimi dağıttı bunun için özür diliyorum.Gerçekte bugünün Tarot kartı The Sun; Aydınlık, Gerçeklerin aydınlatılması, fark etme hali, bilgelik, ruhaniyet, değişim, yüksek yaratıcı enerji anlamını taşımaktadır.
Güneş dünyaya tüm hayatı mümkün kılmak için ışık verir. Güneş, canlılık ve iyimserlik, doğada ise açan çiçek demektir
Ama Güneşin de olumsuz yönleri vardır,su gibi derinliği olmazsa, güneş bir çöl yaratacaktır unutmayın.
Güneş Sembolü vücutta kalptir, gözün içinde gözbebeği, dünyanın çekirdeğinde magma tabakasıdır.
Güneş İlahi ruhu ve ruhumuzun hayata gelme amacını sembolize ediyor. Canlılık; birey olma duygusu; yaratıcı enerji, iç kişiliğin yayılması (ruhun ayak uydurması); temel değerler. Var olma ve yaratma isteği.
Fark edilme ve kendini ifade etme ihtiyacı Güneşimizle bağlantılıdır.
Sembolü olan tam daire ve içindeki nokta sonsuz devirin ortasındaki ana prensibi anlatır. Daire tasavvufta, okült ve ezoterik öğretilerin tümünde bütünlük, ‘birlik’, tamlık yani var olan her şeyi, sonsuzluğu, sonsuz ruhu, ilahi yaşam kaynağını ifade eder. Ortadaki nokta ise insanı; bütünün bir parçası, varoluşun özü, tohumu olarak gösteriyor. Var olan herşeyin içimizde potansiyel olarak var olduğunu anlatıyor.
Günün sayısı Bir;
Bir, yani” tek ”, yani Monad,tüm rakamların temelidir. Mu sembollerinde (.) noktanın veya bir daire içindeki noktanın tanrıyı temsil ettiğini görürüz… Bunu ‘Güneş’ ile özdeşleştirmişler.
Güneş sistemimizde tek enerji veren ve yaşamın devamını sağlayan güçtür.
Bir sayısı aynı zamanda tanrının yeryüzündeki yansıması olan insanı da temsil eder.
Bu bir bakıma tanrı ile insanın birleşmesini, yani makro ve mikro kozmosun tekliğinin ifadesidir.
Dünyadaki karmaşa ve gelecek kaygısıyla ruhumuzu daraltan içimizi sıkan günlerdeyiz,evet Ay boşlukta belki ama siz bu boşlukta kaybolmayın.
24 Nisanda paylaştığım Nietzsche’den bir alıntıyı sizlerle tekrar paylaşmak istiyorum.
Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.
Güneş onu yakıp kavurur.
O da Tanrı’ya yakarır keşke güneş olsaydım diye.
“Ol” der Tanrı. Güneş oluverir.
Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.
Bulut olmak ister. “Ol” der Tanrı. Bulut olur.
Rüzgar alır götürür bulutu, rüzgarın oyuncağı olur.
Rüzgar olmak ister bu kez. Ona da “Ol” der Tanrı.
Rüzgar her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur.
Herşey karşısında eğilir.
Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.
Oradan eser, buradan eser, kaya bana mısın demez!
Bildiniz… Tanrı kaya olmasına da izin verir.
Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı…
Sırtında bir acı ile uyanır…
Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır…
‘KADERİNİ SEV, BELKİ SENİNKİ EN İYİSİDİR…’
NİETZSCHE…))))
Arzu Cengiz
AstroBenefik

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-16-2011 11:05 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #190
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
17 Ağustos
Günün önemli planet hareketleri
02:20
04:03
11:03
13:16
22:11

Bugünün tarot kartı olan JUDGEMENT; İnanç,Dürüstlük,Yargı,Diriliş,Dönüşüm anlamlarını taşımaktadır. Bu kart sorununuzu çözmek istediğinizi ama bunu nasıl yapacağınızı bilmediğinizi ve endişelerinizi belirtir. Dahası, bilinmeyene duyulan korku yüzünden, sorunu inkâr etmeye çalışan bir insanı da ima eder. Belki parasızlık, hazırlıksız olma veya sorumluluk sahibi olamamak gibi durumlar olanı yok gibi görmenizi gerekli kılıyor olabilir… Bu kart, tüm itirazların birer mazeret olduğunu açıkça belirtir, sonuçta mazeretleriniz baskın çıkar ve siz kısıtlanırsınız ama bu dönemde yaşamınızın gerçeklikleri de değişmektedir. Artık inadı bırakmalı ve hem kendinizde, hem de çevrenizde nelerin değiştiğini algılamalısınız yada kabul etmelisiniz. Bunun ötesinde, değişimin zorunlu sonucu olarak amaçlarınızı değiştirecek, ilişkilerinizi baştan yorumlayacak hatta yenileyeceksiniz.
Fırsatların kaçırılması nedeni ile başarısızlık ,kayıplar, suç ve ölüm korkusu. Umutların kaybolması. Fizik sağlığa uyarı. Yanlış kararlar ve korkaklık, zayıflık. Geçici ün ve başarı bu kartın olumsuz yönüdür.
Evet birkaç gündür devam eden huzursuzluk ve asabiyet bugün had safhaya ulaşıyor.Uzun bir boşluk döngüsünün ardından Koç burcuna geçen Ay’ın Uranüsle birleşip Pallas’a da 60 derece ile bağlanıyor olması size duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissettirebilir .Cesur ve gözü kara davranabilirsiniz.Bunun yanında ortaya çıkan problemleri çözebilecek pratikliği ve eksantrik düğünceler de sağlayacaktır bu göksel görünüm.Sorunlarınızla başa çıkarken en yakınınızda annenizi yada bir bayan arkadaşınızı bulabilir onlardan destek görebilirsiniz.
Pallasın transit haritanızda hareket ettiği alanlarda cesaret sınavı verebilirsiniz.Kararlı davranarak risk almaya meyilli olabilirsiniz.Ya bir başkası yada başkaları için içinizde biriken enerjiyi ve gücü kullanabilirsiniz.Pallas ,Altair sabit yıldızının hemen üzerinde.Bu sabit yıldız Kartal takım yıldızının en parlak yıldızıdır ,Mars ve Jüpiter doğasındadır.Cesaret ,hızlı hareket etmek ve kan dökmekle ilişkilidir.Mitolojide kartal Zeus’un cezalandıran yardımcısı olmuştur.Altair Kabalistlere göre tarot kartlarından The Lovers ile ilişkilendirilmiştir. Anlam olarak hem büyük bir aşkı, hem de bir konu hakkında karar aşamasına gelindiğini gösterir. Yasam tarzını değiştirmek, tek bir seçim yapma olarak da açıklanabilir. Aşıklar, kayıtsız şartsız söylenecek “evet”i simgeler.
Aşıksanız bir karar aşamasına gelmiş olabilirsiniz ve bu karar sonucu bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.Yapacağınız seçim yaşamınızda bir çok şeyi değiştirebilir .
Aslan burcunun son derecelerine doğru ilerleyen Güneş Mars’a 45 derece ile bağlanırken Mars Vestayla 150 derecelik bir bağ kuruyor.Bu göksel enerjiler ise yatırımlarınız ve maddi varlıklarınız konusunda çok dikkatli davranmanızı gerekli kılıyor.Daha fazla büyümek isterken risklerin farkına varamayabilirsiniz.
Güneş 22 Ağustos’ta Neptün’le karşı karşıya gelecek fakat şimdiden enerjisi kendisini hissettirmeye başladı.Kafanızı karıştıran ve duygusal çıkmaza sokan bu görünümün en kötü yanı medyumik güçleri olduğunu söyleyen ve kendine mistik havası veren kişilerin ortaya çıkmasıdır.Bu tarz kişilere karşı tetikte olun,önce paranızı sonra aklınızı kaybedersiniz.
Öğle saatlerinde netleşecek Ay Pluto karesi duygusal yoğunluğu arttırıken yaşamın belli alanlarında özellikle ikili ilişkilerde duygusal karmaşaya,kıskançlığa ve takıntılı davranışlara neden olacaktır.
Akşam saatlerindeki Ay Mars karesi ise duygusal anlamda iyice istikrarsız ve değişken bir ruh haline sokabilir sizi. Ayın bu bağları kişisel alanda ailevi karmaşaya sebep olurken bu göksel enerjiler toplumsal karmaşanın ateşini körüklüyor..
Arzu CENGİZ ASTROBENEFİK

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-17-2011 09:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 32,303 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 12,084 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 721,029 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,855 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 18,031 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 15,154 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 19,260 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,820 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,984 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 28,409 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 23 Misafir