Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.
Transit Jüpiterin Açıları - Yazdırılabilir Sürüm

+- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum)
+-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: TRANSİTLER (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Forum: Jüpiter Transitleri (/forumdisplay.php?fid=208)
+---- Konu: Transit Jüpiterin Açıları (/showthread.php?tid=2636)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Transit Jüpiterin Açıları - bu şarkı yarınlara - 07-06-2011 11:02 PM

(07-06-2011 11:01 PM)eylülmavi Yazılan:  canım, t-jüpiter n-satürnüme kare yapmaya başlamış.. henüz bi değişiklik yok gibi.. 4-b'liydim kadroya geçtik, bu bir deneyimdir belki..

teşekkür ederim. ne bileyim, bir işe başlamak için biraz hayırsız bir zaman gibi geldi.

RE: Transit Jüpiterin Açıları - Messa - 07-07-2011 12:00 AM

(07-06-2011 11:02 PM)bu şarkı yarınlara Yazılan:  
(07-06-2011 11:01 PM)eylülmavi Yazılan:  canım, t-jüpiter n-satürnüme kare yapmaya başlamış.. henüz bi değişiklik yok gibi.. 4-b'liydim kadroya geçtik, bu bir deneyimdir belki..

teşekkür ederim. ne bileyim, bir işe başlamak için biraz hayırsız bir zaman gibi geldi.

Hayırsız deme önüne bir fırsat gelmişse değerlendir. Belki işin başlangıç aşamasındaki zorluklara işaret ediyordur bu açı. Sonuçta bu bir transit ve geçici bir durum.

RE: Transit Jüpiterin Açıları - ateskızı - 09-28-2011 04:45 PM

3. evimde gerileyen transit jüpiter, ayıma(6.ev) kare, neptünüme(11.ev) üçgen, plutoma(9. ev) kare açı yapıyor,nasıl yorumlanır sizce?

RE: Transit Jüpiterin Açıları - astrosohbet - 09-28-2011 05:03 PM

(09-28-2011 04:45 PM)ateskızı Yazılan:  3. evimde gerileyen transit jüpiter, ayıma(6.ev) kare, neptünüme(11.ev) üçgen, plutoma(9. ev) kare açı yapıyor,nasıl yorumlanır sizce?

neptün ve plütoya olan transitleri gözardı edebiliriz.

Jüpiterin Ay burcuna yaptığı bağlantı evini , aileni , yaşadığın yeri ilgilendiren gelişmelere işaret edebilir.
Aya göre düşündüğümüzde ( Ay'ın burcunu 1.ev varsaydığımızda ) Jüpiter transiti 10.eve yerleşiyor. Senin yada ailenden birinin mesleki konumuyla ( genel toplumsal imajı ) alakalı gelişmeler olabilir.
Ay burcunun 7.evde olduğunu düşünürsek , ilişkiler konusu ( evlilik , ortaklık ) gündeme gelebilir. Jüpiterin retro olduğunu düşünürsek geçmişle alakalı bir konunun yeniden büyüyerek gündeme gelmesi ihtimali vardır.

RE: Transit Jüpiterin Açıları - hilal-e - 09-29-2011 12:35 PM

Banada yorum yapabilirmisin Yildirim abi?gülücük
Transit Jupiter 9 cu evimde gûnes ve Merkür ile nerde ise kavusumda.
Yûkselen ile Trigon ve Natal Pluto ile karsit acida.
Pluto ile olan acisi etki yapti bile..Son 4 aydir babam ile aram cok kötû.
Bana "silens Treatment" veriyor kendisi su an. Yani konusmayarak varligimi yoktan sayarak psikolojik ceza veriyor. Babam kadar inat adam yoktur herhalde. Bu cezaya sebep? Onun kendi psikolojik travmalariaðla...
Ben hic bu kadar tutmam kendimi normalde ama artik bende umursamiyorum ne yapim yani?sürprizzz

RE: Transit Jüpiterin Açıları - astrosohbet - 09-29-2011 03:57 PM

(09-29-2011 12:35 PM)hilal-e Yazılan:  Banada yorum yapabilirmisin Yildirim abi?gülücük
Bana "silens Treatment" veriyor kendisi su an. Yani konusmayarak varligimi yoktan sayarak psikolojik ceza veriyor. Babam kadar inat adam yoktur herhalde. Bu cezaya sebep? Onun kendi psikolojik travmalariaðla...
Ben hic bu kadar tutmam kendimi normalde ama artik bende umursamiyorum ne yapim yani?sürprizzz

Hilal senin imzandaki haritayı astro.com'a transfer edelim müsait bir zamanda. Yine açamadım gülücük

Aslında şu zamanlar ( venüs-satürn-terazi kombinasyonu var gökyüzünde ) yolunda gitmeyen ilişkileri onarmak için uygun olabilir fikrindeyim.
Şöyle dokunaklı yüreğine oturacak bir iki söz söylesen belki bakışaçısı değişebilir ;)

RE: Transit Jüpiterin Açıları - hilal-e - 10-01-2011 03:13 PM

(09-29-2011 03:57 PM)Yldrm Yazılan:  
(09-29-2011 12:35 PM)hilal-e Yazılan:  Banada yorum yapabilirmisin Yildirim abi?gülücük

Hilal senin imzandaki haritayı astro.com'a transfer edelim müsait bir zamanda. Yine açamadım gülücük

Aslında şu zamanlar ( venüs-satürn-terazi kombinasyonu var gökyüzünde ) yolunda gitmeyen ilişkileri onarmak için uygun olabilir fikrindeyim.
Şöyle dokunaklı yüreğine oturacak bir iki söz söylesen belki bakışaçısı değişebilir ;)

Kusura bakma Yiıldırım abi!.....buraya yazdığımı tamamen unutmuşum...saskin.w
Sende sağol hemen cevap yazmışınçiçek

Ben imzadamdaki haritayı deyiştirmiştim daha geçen? astro.com ma?...yinede çıkmıyormu?

Malesef babama söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum. İki yabancı gibiyiz. Allahdan ev 2 katlıda geceleri işten gelincede bir birimizi görmüyoruz.
Ben bir kere denedim konuşmaya ama hayatta bir daha ilk adımı atamam...bin pişman oldum yani onu söyleyeyim. Sorunlu olan o. İçindeki sorunlaru çözmeden ben istediyim kadar çırpınayım bir yere varmaz sözlerim....neyse böyle açık açık yazmakta istemiyorum aslında...:( ....

RE: Transit Jüpiterin Açıları - ayşe kara - 01-30-2012 04:36 PM

beneim 180/Tr. Jüpiter natal venüsle açıları; Hoş bir dönemdir. Bu dönmede özellikle olumsuz açılarda rejimdekiler dikkat etmeliler çünkü tatlı yeme ihtiyacı artabilir. Hayal kırıklıkları ve bazı geçici kayıplar meydana gelebilir. İlişki için uygun zaman olmayabilir, bağlanılan kişinin gitmesiyle ayrılık görülebilir ve bu gidiş üzüntü yarabilir fakat çok da derinden etkilemez. Bu dönmede kişide gevşeme ve eğlenme isteği görülmeyebilir. Uygun zamanda projeleri gerçekleştirmek zorunda hissedilebilir. Olumlu açılarda, venüse ait konularda başarılar görülebilir. Yapabildiklerinden daha fazlası başarılabilir. Yaratıcı faaliyet ve hobilere enerjiler aktarılabilir.

kavuşum benim Tr. Jüpiter natal marsla açıları; Olumsuz açılarda, kişide gereksiz bir kendine güven görülür. Saldırganlık ve öfke de görülebilir. Örneğin bir ticarette, iş için, yapılacak harcama ve görüşmeler için uygun zaman değildir fakat olumsuz açılar kişiye güven verir ve kişinin doğru zaman olarak algılamasına neden olur. Kazalar görülebilir,

ksre benim7Tr. Jüpiter natal Jüpiter’le açıları; Olumsuz açılarda, kişinin kendisine güven duymasını ve bu güvenin kişiye yanlış yaptırdığı görülebilir. Bir kaç yolda, birkaç işte çalışabilir fakat bu işlerin sonucu alınmayabilir. Bu dönmede kişi tembel olmamalı, yeni bir şeyler öğrenmeli, yeni bir işe başlamalı vb. Tedbir alınmalı her konuda.

60 benim/Tr. Jüpiter natal satürnle açıları; Bu dönemde olumsuz açılarda, kişi de stres ve bunalım görülebilir ayrıca, beklenmedik sorunlar ve para kaybı olabilir, Büyümek için amaçları vardır. Kendisinden daha yaşlı ve karalı birilerinden yardım görülebilir.

180 benim/Tr. Jüpiter’in natal uranüsle açıları;Bu dönem,yeni anlayışlar ve bazı şeylerden haberdar olmayı gerektiren bir zamandır.Çözümler birden eskiden kalma problemlere dönüşebilir yada kişi kendini bu dönemde zorlanmış hissedebilir.Rutin sorumluluklar ortaya çıkar, bu dönemde.Olumlu açılar,beklenilmeyen ve iyi bir kısmete işaret edebilir, iş değiştirmeye karar verilebilir yada evlenilebilir.Kişide özgürlük için yeni istekler görülür ve yeni tecrübeler edinilebilir..Olumsuz açılarda,değişiklik için uygun zaman değildir,planları gerçekleştirmek için biraz beklemek gerekebilir,bu dönemde dikkatli olmak gerekiyor.

astrolojinin zor tarafı bi iyi bişey diyor bi kötü neye göre sonuca varacaz anlamadım

RE: Transit Jüpiterin Açıları - Messa - 01-30-2012 08:04 PM

Arkadaşlarımın iki tanesinin haritasına baktım. Kilo problemleri vardı ve normalde çok zayıf olan bu arkadaşlarım transit jüpiter yükselen burçtan geçerken aşırı kilo almışlar. Kilo aşırı aldıkları seneleri transit jupiterin hareketne göre buldum işte sen üç sene önce sen 7 sene önce dedim hayret ettiler nasıl bildin diye gülücük Yengeç burcunda transite başladığında çok dikkatli olmam gerekecek benimde yoksa ne güzel 14 kilo vermiştim heba olmasın gülücük

RE: Transit Jüpiterin Açıları - ateskızı - 03-09-2012 04:42 PM

teşekkürler Yıldırım. ekim 2011'de karşımdaki kişinin geçmişiyle ilgili benden gizlediği bir şey öğrendim ve aniden bir günde ilişkim bitti (gerçi bu tr uranüs zıt venüslede bağlantılı olabilir), yine ekim 2011de işimi değiştirip başka bir şehre taşındım ve taşındığım şehir, aileme çok yakın. şimdilerde transit jüpiter (3.ev), yükselenime kare yapıyor,nasıl gelişmeler olabilir?

(09-28-2011 05:03 PM)Neptunian Yazılan:  
(09-28-2011 04:45 PM)ateskızı Yazılan:  3. evimde gerileyen transit jüpiter, ayıma(6.ev) kare, neptünüme(11.ev) üçgen, plutoma(9. ev) kare açı yapıyor,nasıl yorumlanır sizce?

neptün ve plütoya olan transitleri gözardı edebiliriz.

Jüpiterin Ay burcuna yaptığı bağlantı evini , aileni , yaşadığın yeri ilgilendiren gelişmelere işaret edebilir.
Aya göre düşündüğümüzde ( Ay'ın burcunu 1.ev varsaydığımızda ) Jüpiter transiti 10.eve yerleşiyor. Senin yada ailenden birinin mesleki konumuyla ( genel toplumsal imajı ) alakalı gelişmeler olabilir.
Ay burcunun 7.evde olduğunu düşünürsek , ilişkiler konusu ( evlilik , ortaklık ) gündeme gelebilir. Jüpiterin retro olduğunu düşünürsek geçmişle alakalı bir konunun yeniden büyüyerek gündeme gelmesi ihtimali vardır.