Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.
Transit Jüpiterin Açıları - Yazdırılabilir Sürüm

+- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum)
+-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: TRANSİTLER (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Forum: Jüpiter Transitleri (/forumdisplay.php?fid=208)
+---- Konu: Transit Jüpiterin Açıları (/showthread.php?tid=2636)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Cvp: Transit Jüpiterin Açıları - JoMaJa - 01-09-2010 06:33 PM

Gelecek 1 ay boyunca bol bol Jüpiter transiti yaşıyacağım Natal Güneş Venüs Jüpiter Uranus transit Jüpiterden etkilenecek.Hepsi zorlayıcı açılar zıt ve kare açılar.Deneyimlerimi buradan paylaşırım.

Bende zaten Jüpiter fobisi var.İnşallah daha da depreşmez.Ama ne derler iyi düşün iyi olsun .Secret çı bir bakış açısıyla yaklaşıyorum olaya bu sefer :D Büyük iyicil inşallah bu sefer bi güzellik yapar.

RE: Transit Jüpiterin Açıları - Serena - 01-09-2010 08:45 PM

ben şu anda natal mc ve güneşimle transit jüpiter kavuşumunu yaşamaktayım. bu transit gerçekleştiğinden beri cebim para görmeye başladı gülücük) patronumdan çok güzel övgüler alıyorum. ileriki iş yaşamım için hep güzel güzel konuşmalar, maaş zammı vaatleri.. bakalım gülücük görücez..
ayrıca hangi şartı önlerine sunsam kabul ediliyor. günde 11 saatlik çalışma saatlerini kendime özel 8 saate indirttim. hayatta kabul etmeyeceği şeyleri ediyor. ufukta kısmetse parise iş seyahati de var.
elim çok açıldı bir de. herkese hediyeler, mediyeler..
bol keseden dağıtıyorum. memnunum transitimden. bir de bu transit beni evlendirdi mi başka şey istemem ,))

Cvp: RE: Transit Jüpiterin Açıları - JoMaJa - 01-09-2010 09:25 PM

(01-09-2010 08:45 PM)Serena Yazılan:  ben şu anda natal mc ve güneşimle transit jüpiter kavuşumunu yaşamaktayım. bu transit gerçekleştiğinden beri cebim para görmeye başladı gülücük) patronumdan çok güzel övgüler alıyorum. ileriki iş yaşamım için hep güzel güzel konuşmalar, maaş zammı vaatleri.. bakalım gülücük görücez..
ayrıca hangi şartı önlerine sunsam kabul ediliyor. günde 11 saatlik çalışma saatlerini kendime özel 8 saate indirttim. hayatta kabul etmeyeceği şeyleri ediyor. ufukta kısmetse parise iş seyahati de var.
bol keseden dağıtıyorum. memnunum transitimden. bir de bu transit beni evlendirdi mi başka şey istemem ,))

Duy bunları Jüpiter.karamsar Ellere var da bize yokmu !! :D

Allah bozmasın Serena aslında daha transitinde pek başlamış sayılmaz.

Bu arada son isteğin de gerçek olabilir(yada ona benzer bir atraksiyon).Jüpiter 7. ev yöneticisi durumunda.

Cvp: RE: Transit Jüpiterin Açıları - Tuğçe - 01-09-2010 10:22 PM

(01-09-2010 08:45 PM)Serena Yazılan:  ben şu anda natal mc ve güneşimle transit jüpiter kavuşumunu yaşamaktayım. bu transit gerçekleştiğinden beri cebim para görmeye başladı gülücük) patronumdan çok güzel övgüler alıyorum. ileriki iş yaşamım için hep güzel güzel konuşmalar, maaş zammı vaatleri.. bakalım gülücük görücez..

serena etkileri yazman güzel olmuş bu sene balıkların yılı gülücük diğer balık burcu arkadaşlarda aynı etkileri yaşıyor mu merak ediyorum paylaşırlarsa güzel olur=) bnmde balık burcu bir arkadaşım var güneşi 2.evinde şu an inanılmaz para kazanmaya başladı

Cvp: Transit Jüpiterin Açıları - Félicé - 01-10-2010 03:43 AM

Bende güneşle kavuşum, ayla jüpiter zıtlığı yaşıyorum. İdeallerimi gerçekleştirme tohumları attığım bir dönem. Kendi adıma başarı olarak adlandıracağım ve toplum önünde daha çok tanındığım bir dönem oldu. Ama benden çok para çıktı. Tutamıyorum kendimi. Bide rahimsel ameliyat oldum, güneş ve ay'ım jüpiter ve mars transitine maruzken...

Cvp: RE: Transit Jüpiterin Açıları - Derin - 01-26-2010 09:14 PM

oh oh oh Allah artırsın yakında ben de MC tr jüpiter kavuşumu yaşayacağım darısı başıma gülücük)

RE: Transit Jüpiterin Açıları - ateskızı - 01-28-2010 03:38 AM

1.ewimden geçen transit jüpiter(10. ve 11. ewimin yöneticisi) MCme kare açı yapıyor,anlamları nelerdir acaba?

Cvp: RE: Transit Jüpiterin Açıları - Simurg - 01-28-2010 10:21 PM

(01-28-2010 03:38 AM)ateskızı Yazılan:  1.ewimden geçen transit jüpiter(10. ve 11. ewimin yöneticisi) MCme kare açı yapıyor,anlamları nelerdir acaba?

İşine çok fazla vakit ayırmayabilirsin daha fazla arkadaşlarınla vakit geçirmeyi isteyebilirsin,işinde dikkat eksikliği yaşayabilirsin,işle ilgili değişiklikle olabilir,maaş artışı ve terfi isteğin olabilir,işle ilgili planların,amaçların olabilir ve bu planlarını uygulamak şsteyebilirsin.

RE: Transit Jüpiterin Açıları - engül - 01-29-2010 01:24 AM

acaba progres haritada güneşin 1 derece balık ve 10.evde oluşu ve transit jüpiterinde onun üzerinde oluşu açılar güzel(annemin haritasında)ne anlama gelir ?

RE: Transit Jüpiterin Açıları - vuslat - 02-21-2010 09:39 PM

tr jüpiterin ascye üçgen açısı nedir bu ikinci soruşum oluyoda