Kara Ay Lilith - Yazdırılabilir Sürüm +- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum) +-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Forum: ASTROİDLER VE SABİT YILDIZLAR (/forumdisplay.php?fid=162) +---- Forum: Lilith (/forumdisplay.php?fid=166) +---- Konu: Kara Ay Lilith (/showthread.php?tid=1376) 1 2 |
RE: Kara Ay Lilith - Serena - 07-12-2010 04:23 PM (07-12-2010 04:14 PM)BBMurder Yazılan: Lilith bende Yay'da ve bakiyim hııımm 8.evde. lilithinin tam derecesini bilemiyorum ama bu durumda mars-venüs karene kare bakan bir lilith sözkonusu oluyor. ben lilithin çok etki edip etmediginden emin değilim, ama yinede ilişki tarzına tehlikeli bir tat verebilir. başkaldıran, boyun eğmeyen, ilişkisinde gerektiginde çatır çatır hakkını savunan, tepesi attı mı dönüp giden, erkekler tarafından cazibeli ama yıldırılması güç bir dişi olarak algılanabilirsin. tabii, bu noktada haritada bunu destekleyen başka faktörler de önemli. mesela yoğun kova etkin, bu doğrultuda destekleyen bir güç olabilir RE: Kara Ay Lilith - Serena - 07-13-2010 10:36 AM (07-13-2010 06:21 AM)BBMurder Yazılan:(07-13-2010 01:53 AM)Vena Yazılan: Ay oğlak, Satürn Venüs kare Mars, üçgen Plüto hayır, lilith'den değil demek istiyor. sen de bu etkiler var, nedeni bu demek istiyor. ya zaten , şimdi gezegenleri balık-başak gibi pasif, sessiz bir burçta kümelense, neptünle açılar alsa, lilith istedigi kadar sert açı alsın ne kadar etki edebilir ? fazla etmez. bu tarz astroidleri yorumlarken, diğer etkileri de hesaba katmak lazım. başka faktörlerle desteklendigi takdirde, (ki senin haritan destekliyor) astreoid etkileri öne çıkabilir. gezegenler kadar etkin olduklarına ben de inanmıyorum ama, yorumlarda es geçmeyi, etkisiz gibi ele almayı da pek doğru bulmuyorum. |