Değerlendir:
  • 29 Oy - 2.79 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MADONNA
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #11
Cvp: KENDİNİ YIRTAN KADIN MADONNA
madonnayı seviyorum. michael jackson vb..isimler gibi sönen bir yıldız olmadı , bir şekilde kalıcı oldu buna saygı duyuyorum.
kalıcılık için satürne bakarsak , güneşiyle üçgen açı yaptığını görüyoruz.
çılgınlığı ve aykırılığı için uranüse bakarsak mars ile kare yaptığını görüyoruz. bu çılgınlığı fiziksel cazibesini ( boğadaki mars ) , gösterilerinde danslarında ( aslandaki uranüs ) kullanıyor diyebiliriz.
peki onu en çok mutlu eden ne ? ay başakta yani mükmmelliyetçilik duygusu..
pek çok konuyla bizzat kendisi ilgileniyor , büyük bir star için ağır bir yük. bunu nasıl kaldırıyor sorusu için , merkür - plüto (başakta dayanıklılık verir) etkisine bakmakta yarar görüyorum..

06-29-2007 04:44 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #12
RE: KENDİNİ YIRTAN KADIN MADONNA
madonna nın haritasında neptün 4. evinde ve akrep burcunda.buda onu eski fikirlere karşı ve yeniliklere açık biri yapar,fantezileri vardır,sezgileri çok güçlüdür bir işe başladığında başarılı olup olamayacağını hissedebilir,batıl inançları vardır ve çok dürüsttür.kolay pes etmez ayrıca koruyucu bir kimliğide vardır bu kendini yırtan kadının...

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-29-2007 05:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #13
Cvp: KENDİNİ YIRTAN KADIN MADONNA
çok haklısın yaren ayrıca;
Gezegenler batıda:gezegenlerin sol kanata yani doğuda –horoskobun sol tarafı doğudur normal haritanın tersi---toplanması madonnanın kararlarını kendi veren kolay etki altında kalmayan ve kendini kadere teslim etmeyen yanını gösterir..
uranus mars karesi;mars karesi ona hemen her işte eylem yeteneği verir..bağımsız ve aceleci olması uranusun karesinin marifeti..
Jüpiter terazi 2. ev jüpiter burada maddi kazanç evinde şanslı bir konumda ,,çoook para ev mülk ediniminde yardım edecek …terazide olması da onun adalet ve sevgi ilkelerine büyüteç tutacak
Neptün jüpiter kavuşumu:hayallerini büyütecek belki de gerçekleşmesi için bu koca gezegen ona yardım edecek ..neptün medya evi yani iletişim evinde olması da ilginç tabii…
Pluto 12. evde:madonna her ne kadar dış dünya insanı gibi gözükse de öyle değil 12. evlerinin dolu olması hem güneşin hem merkürün hemde enerji dönüşüm yok etme ve var etme gezegni plutonun burada olması onun yalnız kalma meditasyon ibadet kndini feda etme ,egonun yok olması gibi özelliklerinin olduğunu gösterir..
Merkür 12.evde:mistik şeylere ilgisi vardır sezgileri kuvvetlidir pluto ile kavuşan merkürü kendini eleştirdiğini gösterir..gülücük)
06-29-2007 12:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #14
Cvp: MADONNA
Madonna 19.Ağustos.2007 / 22:05:08
Aslanların Aslan'ı Madonna
Madonna 1.Bölüm Kişilik ve Karakter Analizi

Başarılı kadın örneklerinden Madonna’yı masamıza yatırıyoruz.Bakalım dünyada ki herkesi etkileyen,trendleri belirleyen bu harika kadının haritasında ne gibi ipuçları var.



16 Ağustos 1958 yılında dünyaya gözlerini açan Madonna, tam bir Aslan kadını,ancak Güneş ve Mars etkisinde olan bir yıldız.Motivasyonları onu hayatta hep en üst noktalara taşımış.Güneşi Aslan ve 12.evde yerleşmiş.Buradan doğuştan lider,yaratıcı,cömert,kendine güvenen ama yalnız kalmaktan memnun olan,bencil,sır saklayan bir insan olduğunu anlıyoruz.Otuz yaşından önceki hayatı kısıtlamalar ve engellerle geçmiş.Yine de her türlü zorluğu yenmesine yardımcı olan Güneş-Jüpiter sekstili şans açısından iyiye işaret.Güneş-satürn üçgeni organize etme ve konsantrasyon konusunda ona yetenek verirken,başarısını kendi çabasıyla oluşturacağının da ispatı. Tabi ki keskin ve güçlü kişiliğinin,güçlü arzularının Güneş-Plüton birleşmesinden kaynaklandığını da atlamamak gerek.



Yükseleni Başak,yükselen Başak yüzde ovallik verir.Alın yapısı fırtlak olur.Küçük dudaklar belirgindir.Estetik ve esnek vücut hatları,yükselen başakta kadınlara güzellik verir.Yükselen yöneticisi merkür Başak’ta geri harekette ve Asc’la(Yükselenle) birleşmiş.Pratik,toplumsal ve mantıklı düşünceler hakim.Kendinden oldukça emin,ikna edici,güçlü hisleri kendisinde barındırıyor.Kendini fazlaca eleştirmeye müsait.Meraklı,asabi ve oldukça etkileyici bir tavrı var.Hızlı düşünüyor, ben merkezci ve huzursuz.Merkür-Ay birleşimi hayalgücünü ve sezgisel gücü doruğa çıkarırken,konuşma ve ses konusunda yetenek vermiş.Konuşmalarında dişiliği ve duygusallığı kullanıyor.Merkür-Neptün sekstili aşka ve evliliğe yaklaşımında onu hayalci yapmakta.Yine de tiyatro,sanat,dans ve müzik konularındaki yeteneğininde destekçisi.



Ay’ı yani his dünyası Başak’ta ve Asc’yle birleşmiş.Mantıklı,pratik,bilime ve gizemli olaylara ilgi duyan,cesur bir insan olan Madonna,dini konularda açık fikirli,farkedilmek için çaba sarfetmeyi önemsiyor ve annelik kompleksine sahip biri.Diyet,sağlık ve hijyen onun için çok önemli,iyi bir ticaret kafası var.Sindirim ve dolaşım sistemine hayatı boyunca dikkat etmeli.Ay-Mars üçgeni çalışmak için doğduğunu vurguluyor.Çok hırslı,çabuk davranmayı seviyor ve mükemmel fiziksel dayanıklılığı var.



Venüs’ü Aslan’da ve 11.evde.Aşk hayatında romantik bir insan.Hayatı,aşkı,partileri ve sosyal ortamları seviyor.Farkedilmek ve alkışlanmak onun için çok önemli.Sekse aşırı düşkün olan Madonna,organizasyon,tur ve bir çok klibinde seks temalarını en fazla kullanan isimlerden biri.Çok çeşitli arkadaşları var,organizasyonlarda başarı şansı veren bu yerleşim sanatsal yetenekleri destekler.İşinden biriyle evlenme olasılığını yükseltir.(bakınız Sean Penn,Guy Ritchie).Venüs-Jüpiter karesi bir çok aşk ilişkisi verirken,insanları kullanma,abartmaya olan meyilini bize açıklar.Venüs-Neptün karesiyse sanatsal ortamlardan fazlasıyla etkilendiğini ve kolay kandırılabilen bir yapısı olduğunu vurgulamakta.



Mars’ı(hayat enerjisi) Boğa’da.Enerji bakımından,hayatla başetme şekli,pratik,kararlı ve ısrarlı.İşinde iyi, 9.evdeki Mars özgür yapısının altını çizerken,kendini istediği her konuda eğittini ve meraklı olduğunu anlatmakta.Yurtdışı gezilerinde kaza ve olumsuzluklara karşı dikkat etmeli.Mars-Uranüs karesi yine kaza riskini vurgularken,sınırlarının farkına varmalı ve gereksiz risklerden kaçınmalı.



Jüpiter’i Terazi’de ve 2.evde.Evine bağlı,kendi yuvasını güzelleştiren,misafirlerini ağırlamayı seven biri.Adaletli bir dünya isteği ve söylediği şeyler onu popüler yapıyor.Jüpiter-Neptün birleşimi verimli hayalgücünü müzik ve sanat için kullandığını açıklamakta.Sıradışı dinlere eğilimi var ve yaşlılığında kendi dünyasına çekilme olasılığı çok yüksek.



Satürn’ü yay’da ve geri harekette.Din,felsefe ve ruhsal olaylara olan ilgisi çok fazla.Gerçeği ve adaleti arıyor.Bu konularla ilgili iyi bir lider olabilir.Yine de her ne kadar hayatını yönlendirme şansına sahip olsa da onun da yaşlılığı için endişe ettiğini Satürn 4.ev yerleşiminden anlamaktayız.Ayrıca bu yerleşim doğduğu yerden ayrılırsa daha mutlu olmayı da verir.Arazi ve gayrimenkul işlerinde başarılı olan starımız bilgiye saygı duyuyor.Özgür, iyi mantık ve idare yeteneği Uranüs- Satürn üçgeninden kaynaklanıyor.



Uranüs’ü Aslan ve 12.evde.Artistik ifade ve aşka yeni yaklaşımlar sunan Madonna alışkanlıkları ve tabuları yıkma isteğini 12.evdeki Uranüs’ten almış.Farklı yöntemlerle insanları şaşırtmayı seviyor ve zamanında gizli aşk ilişkileri olmuş.Eğer kendisiyle başa çıkmayı öğrenmezse en büyük düşmanı yine kendisi olacaktır.



Neptün Akrep’te.Araştırmacı ve kurnaz bir yapısı var.İkna edici özelliğini yaptığı işte kullanmayı biliyor.



Plüton’u başak ve yine 12.evde.Çok tutkulu bir insan.Korku ve zayıflıklarını anlayışla kapatmalı.Sürekli keşfetmeyi,mükemmeli aramayı ve yol almayı seviyor.



Kariyer evinin yöneticisi tam Asc’ın üstünde.Buradan kariyerini hayatı boyunca kendi yapılandıracağı,istediklerini gerçekleştireceğini görüyoruz.4.evinin(ev,aile,yuva) yöneticisi 12.evde.Hepimiz onu tanıdığımızı düşünebiliriz ama gerçek yüzünü evini paylaşan insanlara gösterecektir.yedinci evinin(evlilik,ortaklık) yöneticisi 2.evde olduğundan ortaklaşa işlerden iyi kazanç sağlayacaktır.Ayrıca eşinin parasını kendi parası gibi görecek ve eşinden kazanç,mal sağlayacaktır.

Yazan: Hande Kazanova

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
09-20-2007 03:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #15
Cvp: MADONNA
Atak, yaratıcı, aykırı ama her zaman kendinden emin. Çünkü o bir Aslan kadını

Aslan güneşinin ışığı altında dünyaya gelen efsanevi şarkıcı Madonna’nın burcundaki Venüs ve Uranüs etkisi sanatçının şov dünyasında bu derece başarılı olmasına sırrı. Uranüs’ün pozisyonu kimliği ve seksapelliğini kullanarak yaptığı işlerde her zaman bir numara olmayı başaran sanatçıyı alanında benzersiz bir isim yapıyor.

Madonna’nın burcundaki Başak etkisi ve duygularını yönlendiren ay’ı, iletişim tarzına yön veren Merkür gezegeni, ve Başak burcundaki güç gezegeni olarak bilinen Pluto gezegeni ünlü şarkıcıya başarının kapılarını açan bir hırs yelpazesi sunuyor. Bu saydığımız gezegenlerin etkisiyle Madonna ayrıca mükemmel bir iş kadını portresi çiziyor.

Tutku gezegeni olarak bilinen Mars’ın Boğa yıldızıyla yaptığı açı Madonna’nın inatçı mizacının nedeni. Maddiyata önem veren seksi yıldız kendini seven ve kendine değer veren bir kişilik. Birçok kişi tarafından reddedilen değerlere sahip olan sanatçı bu değerlere çok önem veriyor. Madonna ona bir şeyler öğretebilme potansiyeli olan erkeklerden hoşlanıyor. Terazi burcundaki Jüpiter etkisi sanatçıya birisiyle eşit olarak bir şeyleri paylaşmayı öğretiyor.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-08-2007 02:58 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
darkvenus
Kayıtsız

 
Mesaj: #16
RE: MADONNA
Madonna'nın venüsü aslan jüpiteri teraziyse nasıl kare açı oluyor? gülücük
12-08-2007 04:46 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #17
Cvp: RE: MADONNA
artemis Yazılan:Madonna'nın venüsü aslan jüpiteri teraziyse nasıl kare açı oluyor? gülücük

selam Artemis ; senin dereceler ve açılarla ilgili bazı noksanların var dersini iyi çalışmamışsın tek ayak üstünde 3-5 dk dur ceza verdim sana gülücük

madonna'nın haritaya baktığımızda venüs aslan burcunun ilk derecelerinde görünüyor. oysa jüpiter terazi burcunun son derecelerinde görülüyor. yani venüsten teraziye kadar yürüsek yaklaşık 85 adım kadar yürümüş oluruz ki 90 derece kare açı tanımına uyar bu yaklaşımımız. ( 85 - 95 derece arasındaki tüm açı değerleri için 90 derece kare yorumunu yapabiliriz )

mesela artemis senin venüs aslan , plüton akrep.. geçen bi mesajında venüs-plüto karen olduğunu söylemiştin. biiiiiiiip yanlış gülücük
yine derece hesabı yapacağız ok. senin venüs 15 derece aslan. plüton yaklaşık 2 derece akrep. aralarındaki açının tam tarifi 77 derece yani kare açın yok ki bence bu olumsuz açıya üzülme yok diye ;)

umarım yanlış anlamazsın aydınlatmak niyetiyle açıklama gereği duydum ok.

12-08-2007 06:38 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
darkvenus
Kayıtsız

 
Mesaj: #18
RE: MADONNA
Yok yok yanlış anlamam gülücük Hoşuma gitti
Hem güzel de oldu...Belki benim gibi düşünen birileri varsa mantık yürütme biçimlerinin değiştirilmesi gerektiğini
onlar da fark etmiş olmuşlardır.Hem de,minik bir dipnotla tazelenmiş oldu bilgiler...
Teşekkür Ederim gülücük

Üzülmem gülücük Pluto1 yeterince yoruyor beni zaten
Neyse Madonna kızmasın konusunu mahvettim diye gülücük
12-09-2007 09:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
dilek8855 Dışarıda
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 359
Üyelik Tarihi: Aug 2014

Rep Puanı: 37

Mesaj: #19
RE: MADONNA
sabah tv izlerken tv8de maddonanın astroloğ gelicek denilince merak ettim biraz haritasını inceledim.

öncelikle yükselen kesinlikle 8 derece başak doğru çünkü saat gibi çalışan bir haritası var..

en güçlü gezegeni uranüs. transit uranüsün yaptığı her açı yada transit bir gezegenin natalindek i12 derece uranüse yaptığı her açı büyük bir gelişme getirmiş.

2.evinde jüpiter var ama tr uranüs burdan geçerken çok para getirmemiş. fırsat ve şans getirme özelliğini orta çıkarmış.ani bir kararla new yorka gelmesi ve bir yapımcının dikkatini çekmesi..

3.evindeki plüto satürn ve mars transitleri ona ülke çapında tanınmayı getirmiş.. tabi birde 10.evindeki güneş ay tutulmaları...

tr plüto venüsüne kare yaptığında 1985te hayatına plüton vurgulu bir ilişki çekiyor.. sean peanle evleniyor.. tabi bu arada tr uranüs 4.evde..

1988in sonunda tam dsc üstünde çok güçlü bir güneş tutulması oluyor ve 3 ay içinde boşanıyor..

tr satürnünü 5.evine girmesiyle kısa süreli bir sürü aşk yaşıyor.. tabi bu arada 1993 civarı tr plüto 3.evinden 12.evdkei güneşine kare yapmasıyla çılgıııın ve sansosyonel devrini yaşıyor...

derken mart 1998de tr neptün 5.evinden venüsüne zıt yapar... vee kendi haritasındaki en kesin açısı olan aslan 23 güneş+ terazi 24 kad olan açısına 2koç 24 satürni ile tutunan guy ricthie ile 15 ekim 2008de yani yine ilk evliliği gibi yıl sonunda (asc başak olduğu için hayatının önemli olayları hep eylül ekim civarı) 1.evindeki tr satürn ve 7.evindeki tr uranüsün tam zıt yaptığı günlerde... 6.evinde tr neptün ve tr kad ın güneşine yaptığı zıtlıktan paçayı kurtaramayıp boşanmış....
12-27-2017 06:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kumsal Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 222
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 11

Mesaj: #20
RE: MADONNA
Ağzına sağlık Dilek. Canın istese de sık sık yapsan böyle analizler. Seviyorum yorumlarını.

Mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim forum dostlarım gülücük
12-28-2017 10:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir