Değerlendir:
  • 26 Oy - 2.46 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

OĞLAK ERKEĞİ
Yazar Mesaj
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
OĞLAK ERKEĞİ
Gurubu Toprak
Günü Uğurlu Çarşamba
Uğurlu Ayı Aralık
Dost burçları Balık
Düşman burçlar Koç
Uğurlu Sayısı 9
Uğurlu Taşı Akik, Kurşun
Uğurlu Renkleri Beyaz ve Açık renkler
Uğurlu Çiçekleri Gül, Nergis
Uğurlu Kokuları Fulya, Lavanta
Uğurlu Müzik Her tür müzik
En Belirli Özelliği Sadakat
En Büyük İdeali İnanç büyüğü olmak
En Büyük Hatası Dar zihin
En Büyük Arzusu Yöneticilik

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 04:39 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: OĞLAK ERKEĞİ
OĞLAK BURCU ERKEĞİ
Bu burçtan doğan erkek, her şeyden önce hırslıdır. Çok genç yaştan itibaren yükselmeyi, başarıya erişmeyi hayal eder. Her arzusuna kavuşacak kadar kafalı, güçlü, çalışkan, sebatlı ve dikkatlidir. Onun için paranın büyük önemi vardır. Beğendiği, sevdiği insana her şeyi verebilir, ama israftan hiç hoşlanmaz.

Oğlak burcu erkeği zıt burcu olan Yengeç’ten aldığı etkiyle zaman zaman karamsarlaşır ve hayata küser gibi olur. Bunu sebebini genelde kendisi bile bilmez. Ayrıca Oğlak erkeği çabuk kırılır. Bu burçta doğan erkek iyi para kazanır. Bugün varlıklı olamasa bile, yarın servet yapabilir. Paraya saygısı vardır.

Oğlak burcu erkeği içine kapanıktır, hislerini belli etmez. Kafası her şeye iyi işleyen bu erkek sevgi konusunda çok çekingendir. Karşısındaki kişiyi beğense bile kolay kolay açıklamayacaktır. Hisleri konusunda kendisine güvenmeyen bir tiptir. İlk anda bir kadını görüp beğense bile onu uzun uzun inceler ve aradığı şeylerin onda olup olmadığını anlamak ister. O herşeyden önce kadının üstün olmasını arzulamaktadır. Güzel vücutlu ve iyi giyinen kadınlara hayrandır. Çünkü kendisi derli toplu ve intizamlıdır
(ALINTI)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 04:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
Cvp: OĞLAK ERKEĞİ
Oğlakların yüzde sekseni olayların üzerine, öğretici ve sınırsız güvene lâyık güçlü bir karakterle gider.

Ona yaklaşmak kolay değildir. Yeryüzündeki en sakin ve sessiz insanlardandır. Ancak güvenilir ortamlarda açılır ve kendini neşe seline bırakır, ama yine de kendisinden bir parçayı sakladığı hissini kaybetmezsiniz.

Doğuştan koruyucu bir insandır. Yaslanacak omuz arayan bir kadınsanız, uzun süre aranmanıza gerek yok. Oğlak sizin adamınızdır! Şunu da belirtmek gerekir ki bu erkek, baba figürünün sadece meziyetlerine değil, aynı zamanda olumsuzluklarına da sahiptir. Oğlak erkeği otoriterdir. Başkaları adına, onlar için
iyi ya da kötü olduğuna bakmadan, karar vermeye eğilimlidir. Bazen eşi o kadar güvensiz davranır ki Oğlak insanı olmadan hiçbir karar veremeyeceğini sanırsınız.

Dikkat: İş ve para, Oğlak erkeği için hayattaki en önemli şeylerdir. Her şeyde başarılı olmak ister. Aşk, ikinci sırada gelir. Şüphesiz ona çok yakın olmanız şartıyla sizi de bu başarıya ortak edecektir. Kendisi şirketin verdiği görevle Alaska'ya giderken, sizin de onunla gitmeniz konusunda ayak diremenizi anlayamayacaktır.

Oğlak erkeği, bir kadının onunla yanlış bir oyun oynamasından veya kendine güveninin yaralanmasından çok korkar. Aşk konusunda size karşı net bir düşüncesi olduğunda bile, bunu göstermeyecektir. Ta ki sizin onu başınızdan savmayacağınıza emin olana kadar. Bu adamı seviyorsanız, bu size en azından başta tek yanlı bir ilişki gibi görünür. Zaman içinde, onun aslında yumuşak ve uyumlu olduğunu fark edeceksiniz.

Oğlak erkeği gerçekten de sıcak kanlı bir âşık değildir. Bir kadını kendine bağlama tarzı gerçekten çok beceriksizcedir. Doğuştan bir kavalye değildir, randevuya geç gelecek, size çiçek getirmeyi ya da arabanın kapısını açmayı unutacaktır. Buna rağmen, çok namuslu ve sadıktır. Tüm burçlar içinde kaçamaklara en az meyilli olan erkektir.


Oğlak burcu hakkında bilgi isteyen bir arkadaşımız için koydum bu yazıyı umarım işine yarar,oğlak erkeğine aşk konusunda biraz değinmiş bir konu.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
08-08-2007 03:35 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ayşe Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 10
Üyelik Tarihi: Sep 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: OĞLAK ERKEĞİ
bir oğlak erkeğini seviomm..ama onla yaşıyamıyorum..kindarlığı, öfkesi, küsüp çekip gitmelerinden yıldım..
bende idareci bi karakter değilim. kova kadınıyım....
ne onunla ne onsuz hesabı....nolcak bana ya..aðla...

kaderimin kölesiyken,hayatımın efendisi olma yolunu seçtim...
09-06-2007 12:45 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
RE: OĞLAK ERKEĞİ
bende de az bişi oğlak potansiyeli var. yani sevdiğin o insanı anlıyorum ayşe , inatçılığınıda anlıyorum gülücük haritasında başka hangi etkiler var , eğer sabırla okumaya devam edersen , ay burcunu ve yükselen burcunuda öğrenebilirsin ve onun hakkında ki fikirlerin netleşecektir zamanla.

sen kurby'nin arkadaşıydın sanırım , ona söyleyelim senin ve erkek arkadaşının haritalarını müsait olduğunda buraya koysun. bizlerde müsait olduğumuzda yorumlamaya çalışırız ok

09-06-2007 02:53 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
RE: OĞLAK ERKEĞİ
KOVA KADININA GÖRE OĞLAK ERKEĞİ

Oğlak erkeğinin zevkleri size göre çok aşırıya kaçar, çünkü siz her şeyle belli bir mesafeden ilgilenirsiniz. İlişkinizin geleceği pek umutlu görünmüyor, çünkü ondan çekmiyorsunuz. Ve o da coşkunuzu anlamıyor, düşüncelerinizi takip edemiyor. Bu yüzden birbirinizi entelektüel yönden tamamlamanız daha olasıdır. Onun alaylı ve zeki tavırlarına hayranlığınızla, ilgi çekme isteğini karşılamış oluyorsunuz.

Oğlak erkeği aranızdaki ilişkide baş rolü oynamak ister. Mesleğinize devam etmenize karşı çıkmaz. Çünkü aile bütçesine katkıda bulunmaktasınız. Ama ona da zaman ayırmanız şarttır.

Bu erkeğin elinizi tutması veya ufak bir öpücük vermesi için uzun zaman beklemek zorunda kalabilirsiniz. Bu çekingenliğinden çok, gururuyla ilgilidir. Onu reddetmenizi kaldıramaz. Dünya görüşünüz ve zorluklarla savaşma tarzınız çok farklı. Siz her şeyin olumlu tarafını görmeye ve her şeyden en iyisini çıkarmaya çalışırken, onun hemen cesareti kırılabilir.

Oğlak erkeği tutkuludur, çok duyguludur ve teklifinizi asla reddetmez. Seksten hiç bıkmaz. Kendisi olgunlaştıkça cinsel yönden de gelişir. Başka erkekler sallanan sandalyelerinde otururken, Oğlak erkeği hala kadınları yatak odasına götürmeye çalışır. Oğlak erkeğinin yanında geleceğiniz güvence altındadır. Ama parayı kolay kazanamasa da kolay harcayabilir. Size iyi bir hayat yaşatmak onun için önemlidir.


(ayşe için)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
09-06-2007 04:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #7
RE: OĞLAK ERKEĞİ
Bir oğlak erkeği olarak size oğlak burcunun yalın ve saf yani yorumsuz halini yolluyorum...

Mevsimsel Özellikler :

Kış baslangıcı
Soğuk,sert
Değişken (günesli,yağışlı,kar)
Tedbirli,ihtiyatlı (kış icin biriktirdiği yemekleri tasarruflu kullanmalı,çünkü önünde uzun bir kış var.)
Oğlak hayvanı zirveye tırmanmayı sever (otların en tazesi,en körpesi ve lezzetlisi hep zirvelerde,yükseklerde olur)
Hesaplı,cesaretli,sabırlı ve dengelidir.(incecik bilekleri ve ufak ayaklarındaki tırnaklarıyla bayagı iyi matematiksel hesaplar yaparak,kayalara düşmeden atlar,zıplar ve tırmanır.)
Kış baslangıcı oldugu icin içe dönüktür,yuvasına dönüktür.(kış uykusuna yatacak,veya yatmıstır.)
Kendini örter

Element: TOPRAK
Görünür
Katı
Mat
Örter
Somut
Ağır
Yavaş
Emici

Yönetici Gezegen: SATÜRN
Kronos (zamanın yöneticisi)
Büyük ögretmen
İrade
Disiplin
Metanet

[Ögretmek icin tecrübeler meydana getirir.Bu tecrübeler baskalarını zorlayıcı nitelikte de olabilir.Yani karsisindakini zorlayabilir.]

Satürn transit gecerken , bu özelliginden dolayi,istemediğiniz ama aliskanliklardan dolayi devam ettiginiz bir ilişki,bir olayla bitebilir,veya vücudunuzda yillarca tasidiginiz bir minyondan veya bir yag kesesinden bir ameliyatla kurtulabilirsiniz.Cunku bu zaman icinde bu potansiyel vardır.Veya vücudunuzdan bir işaret gelir,kalbiniz teklemeye baslar ve siz sigarayi birakirsiniz.
Bunlar hep satürnün etkisiyle olur.
O yüzden Satürn transitinde cok dikkat etmek gerekir.

SONUC (sentezleme):

Zamanını cok iyi kullanır.
Öncüdür (mevsim baslangıcı)
Sabırlıdır (önünde uzun bir kıs var ve o yüzden sabretmek zorunda,sabırı bilir.)
İradelidir,disiplinlidir (satürn etkisinde oldugu icin)
Zamanı kullanma yetenegi,dolayısıyla program yapma yetenegi vardır.
Matematik iyi bilir,uygular ve iyi ögretir. (öğretmek icin ögrenci aramaz)
Tutumludur,
İce dönüktür
Mücadelecidir,dayanıklıdır.
Gercekçidir.
Bir cok bilgiye sahiptir,tecrübeleri vardir,ve o yüzden zirvede gözükmek ister.

İhtiyacı : Zirveye cıkmaya ihtiyacı vardır.Yoksa rahatsızlık duyar. Zayıflık gösterdigi zaman hasta olur.O yüzden bunu bildigi icin katı ve sert olabilir.Ama aynı zamanda kıvraklıgı da vardır.

Hassas Organlar : Dizler,kemikler,dişler ve sacları hassastır.Bir kaza sırasında ,en cok bunlar zarar görebilir.Zarar görme potansiyelleri vardır. Veya psikolojik bozukluk,stres altındayken, vücutla ilgili ilk arıza sinyalleri bu organlardan gelir.

Bunlar oğlak burcunun saf , yorumsuz halleri, potansiyelleridir. Bunların nasıl acıga çıkacağı kişinin kendi haritasında saklıdır arkadaslar, dolayısıyla yukardaki yorumlarınızda haklı olmakla beraber her oğlak için kadın ya da erkek, öyle oldugunu kabul edemeyiz, genelleme yapamayız... ama bu yazdıklarım saf, ve yorumsuz olduklarından bunları , yani bu potansiyelleri genelleyebiliriz her oğlak için...

sevgiyle kalınız...gülücük)

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
09-07-2007 01:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Musti Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 17
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #8
RE: OĞLAK ERKEĞİ
Benim tanıdığım oğlak erkeklerinin çoğunda kasıntılık var ama. Herşeyin en iyisini kendisi biliyormuş havasındalar.
08-05-2008 01:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
redroseee Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 211
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
RE: OĞLAK ERKEĞİ
bana gore ayakları yere saglam basan erkek tıplerınden bırısı.-)hata olasılıgı az oldugundan ve fınansal konularda kafaları ıyı calıstıgından genelde zengınler bu burctan cıkıyogülücük)ornegı var yaagülücük)

YILDIZ HARITAM
08-05-2008 01:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
mislina Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 22
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
Cvp: OĞLAK ERKEĞİ
şimdi problem olmasında gördüğüm oğlak burcu erkekleri uzun boylu çok konusan biraz balkonlu tiplerdi =)))

●•۰Yıldızlarım•●
08-05-2008 02:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Oğlak Burcunun Hayat Amacı astrosohbet 24 48,248 07-21-2020 02:45 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Oğlak Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 19 27,366 07-23-2017 06:12 PM
Son Mesaj: Merau
  Oğlak Burcu Yüzü Nin.Me.Sar.Ra 5 9,827 05-10-2017 12:33 AM
Son Mesaj: Nin.Me.Sar.Ra
  Oğlak Burcu uranus 51 59,555 01-03-2016 12:12 AM
Son Mesaj: Babyfacenelson
  Oğlak Burcu ve Oğlağın Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,496 02-06-2015 02:36 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Diger Burclara Göre Oglak Mavisahram 9 13,421 02-21-2012 12:28 PM
Son Mesaj: Kıvılcım
  Oğlak Kadını yaren 36 45,586 12-29-2011 05:47 PM
Son Mesaj: aslankral
  Oğlak ve Edebiyat Derin 0 3,209 01-15-2011 09:43 PM
Son Mesaj: Derin
  Oğlak Burcu ve Psikopatoloji Derin 4 7,548 12-29-2010 03:14 AM
Son Mesaj: misnur
  Gücün Karanlık Tarafı : Oğlak raisisset 10 13,189 09-13-2010 04:58 PM
Son Mesaj: bu şarkı yarınlara

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir