Değerlendir:
  • 20 Oy - 2.75 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yay Erkeği
Yazar Mesaj
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Yay Erkeği
YAY ERKEĞİ

Yay burcunun çok yönlü erkeğini pek çok kadının cazip bulduğu doğrudur. Yay burcundan doğan erkek, neşeli, hareketli, cana yakın, hayatı seven bir tiptir. O merakı yüzünden pek çok konuya ilgi duyar ve dolayısıyla da geniş bilgisi vardır. Hangi konuyu açarsanız söyliyecek bir kaç laf bulunur. Ayrıca sözleri çok eğlenceli ve ilginçtir. O aklına koyduğu zaman karşısındakini oyalamasını da iyi bilir. Ama kendisi çift karakterli bir burçtandır. Bu da onun birçok yöne birden gitmeyi istemesine, yeniliklerden hoşlanmasına, çabuk bıkıp sıkılmasına neden olur.

Aslında o çapkındır ama aynı zamanda kadınlarla dostluk etmesini de sever. Onun için pek çok kadın arkadaşı vardır. Siz kıskanç bir tipseniz bu erkeğe yaklaşmayın. Çünkü o sizi sevsede dostlarından vazgeçmez, hele öyle kısıtlanmaya hiç gelmez.

Bu erkek, size türlü şeyler anlatacak, oyalanmanızı, eğlenmenizi sağlayacaktır. Onun sözlerini büyük bir dikkat ve ilgiyle dinlemelisiniz. Ama başınızı sallamakla ve "Evet" yahut "Hayır" gibi sözlerle başarıya erişeceğinizi sanırsanız yanılırsınız. O sizin fikirlerinizi de öğrenmek, merakını tatmin etmek isteyecektir.

Bu oldukça havai erkek güzellikden hoşlanır. Sizde güzelliğinizle veya yeni biri olduğunuz için onun dikkatini çekmişinizdir. Ama güzellikden daha önemlisi cazibedir. Onun için cazibeli kadın, başka erkeklerin peşinde koştukları şık, havalı, hareketli, zarif kadındır. İşte böyle biri olmaya gayret edeceksiniz. Kendinizden çok eminmiş gibi davranmalısınız.

EĞLENCE

Bu erkek, kolaylıkla çalıştığı gibi eğlenceyede çok düşkündür. Sizi türlü lokantalara, gece klüplerine, maçlara, yarışlara götürecek, yürüyüş yapmanızı, kürek çekmenizi, yelkenliye binmenizi teklif edecektir. Enerjisi fazla olan bu tip sporuda eğlence sayar. Yelkencilik, binicilik, golf vs. gibi şeylerden büyük zevk alırlar.

Yay burcunda doğanlardan çoğunun talih oyunlarında şansları açıktır. Eğer doğum anında kötü yıldız etkisi yoksa onlar her oyunda kazanırlar. Sevdiğiniz erkek sizi at yarışlarına götürür ve her yarışta para kazanır yahut kaybederse hiç kılınızı kıpırdatmayın. Onun kısıtlanmaya gelmediğini artık öğrenmiş olmanız gerekir. Bu erkek kumarda oynayabilir.

AİLE
Bu burçta doğan erkek bağımsızlığına düşkündür. Onun içinde genç yaşta ailesinin yanından ayrılarak yalnız oturmayı tercih edebilir. Ailesinin aleyhinde bulunursanız size kızıp çatabilir. Bu neşeli, nazik, tatlı konuşan erkek kızdı mı birden sesini yükseltiverir. Siz daima sakin olmalı ve onun sevdiklerini çekiştirmemelisiniz. Ateş gurubundan olan burçlarda doğan erkeklerde bu duruma sık sık rastlanır. Bu erkek sizi sevdiğini birdenbire söyliyebilir. Üstünüze çok düşer. Sizi memnun etmek için pek çok şey yapabilir.

AŞK

Sizin eşsiz bir kadın olduğunuzu kabul edelim. Daha doğrusu bu erkeğin eşsiz bulduğu kadın olabilirsiniz. O cazibenize kapılarak size aşık olabilir. Bu adam hayatı sevdiği, eğlenceye yeniliklere düşkün olduğun için size de büyük bir ilgi duymuştur. Ama acaba sahiden aşık mıdır ? Onun ki şiddetli bir arzuda olabilir. Zira bu burç insanı elde edemediği şeyleri çok arzular.

DOSTLUK

Bu talihli, kolaylıkla başarıya erişebilecek ve çok bakımlardan hoş erkek herşeyden önce sizin arkadaşınız olmalıdır. Dertlerini, düşüncelerini, problem ve hayallerini size anlatmalıdır. Hem hareketlerinide kısıtlamayın.

(==alıntı=)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 04:30 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: yay erkeği
YAY ERKEK

HUZURSUZ, COK TECRUBE EDINMEK ISTEYEN YAY ERKEGININ DURULUP

KOK SALMASI BIRAZ ZAMAN ALIR.

Bir sporcu, kumarbaz, filozof ve macceraperesttir.Neselerini surekli muhafaza ederler..

Hemen her konuda soyleyecek bir iki kelimeleri vardir. Isine gercekten titizdir.

Baglanmaktan kacar. Cogunlukla ilgisiz ve cocukca davrannir.

Idealist, sevecen, iyimser bir romantik.

Cesaretinizi kırmak istemiyorum ama, Yay Burcu erkeklerinin garip bir huyu vardır. Bunlar büyük beyaz bir ata biner, dörtnala caddelerden geçerken, kılıçlarını sallar ve davalarını savunurlar. Başka bir garip huylan daha vardır. Sirkteki palyaçolar gibi taklalar atar, fillerle kaba sakallı hanımı ayırdedemeyerek birbirine karıştırır, sonra sevinçle pamuk helvalarını yerler.

Bu adam belirli manevralarla ele geçirilebilir. Ama önce onu beyaz atından indirmeniz, şu fillerden uzaklaştırmanız ve tabii o sakallı hanıma da yol vermeniz gerekiyor. Davalar ve sirklerden aile hayatı yaşamağa zaman kalmaz, kaldı ki duygusal el tutuşmalara.
Hemen yapacağınız birşey var. Ortalıkta dört nala giden veya yaşamın içinde taklalar atan öyle çok Yay var ki, içlerinden birini seçebilirsiniz. Victor Herbert'in şu dizelerim hatırlayın: "Bana bir kaç erkek verin, yiğit erkekler olsun, tapındığı hak için dövüşsün; onbin yiğit olup size dönsün!" iste aynen böyle, Yay erkeğinin idealist heyacanı ve merakı bulaşıcıdır. Kuşkusuz, bazen O'nun o masum coşkusu biraz ölçüyü kaçırabilir. Örneğin, o çılgınca neşesi içinde sizi havaya atar — ve tutmayı unutur.

Hemen hemen her zaman O'nun çevresinde bir kalabalık bulunur. Bu da başka bir engeldir. O'na yaklaşmak için bütün bu insanların arasından kendinize yol açmak zorunda kalacaksınız. Ama karamsar olmayın - çünkü bu adam son derece iyimser bir insandır. O kadar iyimserdir ki, düşmanları kendisine bir kutu at gübresi gönderseler, hiç alınmaz. Atı göndermeyi unuttuklarını düşünür. Bu çeşit bir iyimserlik tehlikeli olabilir.

Bu da, gerçekten körükörüne inancın başka bir şeklidir. Yay erkeğinde bunlardan yığınlarla vardır. Şimdi, körükörüne inanca bir diyeceğim yok. Kendim de bir ateş burcundan olduğum için, bunu anlarım. Ancak, böyle safça bir inanış Yay'ın sık sık çamura düşmesine neden olabilir. Elinde yay ve okla sürekli gökyüzüne bakarak ve hiç kimsenin ulaşmağa cesaret edemiyeceği bir hedef arayarak koşarken çamura düşmek kolaydır. Aslında hiç kimse böyle bir hedefe ulaşmağa çalışacak kadar sağduyudan yoksun değildir.

Güvenmek çok iyi bir şeydir, ancak yanlış insanlara güvenmek, bir y an ş atını bile yavaşlatabilir. O, kelimenin tam anlamıyla gözü kapalı bir hayalci değildir. O'nun hayalleri her zaman Jüpiter'in zeki mantığının ve merakının süzgecinden geçer. Eğer bunlar Yay'ın dürüst kontrolü altında bulunursa, herhalde çılgınca oldukları kadar yararlı da olacaklardır; henüz dünya bunlara hazır olmasa bile. En ufak bir gerçekleşme umudu olduğu zaman, Yay boyalarını çıkarıp hayallerini en canlı ve cesur renklerle boyayacaktır. Ancak, ileriye yönelik fikirleri ezmek için bekleyen ve kendilerini kanıtlama şansını tanımadan bunları boğan geri kafalılar her zaman bulunur, ve ortalıkta ne çok geri kafalı bulunduğunu biliyorsunuz.

Yükseklerde dolaşan hayal gücü O'nun düşmesine veya iflas etmesine neden olabilir. Ama çok şükür ki, şans Perisi her zaman O'nu tam zamanında kurtarır. Bu adam genellikle o kadar şanslıdır ki, bu kadarı haksızlık gibi görünebilir. O, dağ başına maden aramaya gitse ve bir torba kaya parçasıyla dönse, bunların altın olmayışına bir süre ağladıktan sonra uranyum olduklarını keşfeder. Metronun girişinde ayağınızın dibinde parlak bir şey görüp de alsanız alüminyum jiklet kağıdı olduğunu görürsünüz. Onu Yay eğilip alsa, Haıry Winston'un taksiye el sallarken düşürdüğü Hope Elmasının parçası çıkar.
Bu çeşit bir talihi olunca, Yay doğal olarak iyimserdir. Her zaman kayanın kaya, alüminyum kağıdının da alüminyum olduğu günler vardır, ancak tipik yay böyle ezici darbelerin etkisinden çabuk kurtulur. Sizin Jüpiter erkeğinin aşktaki şansı da aynen böyledir. O şanslıdır. Şansı yaver gitmediği zaman, çabucak kendini toparlar. O, dürüst olmayan insanları diğerlerinden ayırır, çevresinde bu kadar arkadaşı ve dostu olmasının nedeni de budur, insanların dış görüşlerinin ötesine bakarak aldatıcı olmayan gerçek değerleri arar. Bu, düşmanları olmaması demek değildir. Kuşkusuz düşmanı da vardır, ama başka burçlardaki insanların düşmanlarına oranla, Yay'ın düşmanlarının sayısı daha azdır. O'nun içtenlikle söylediği sözlere gücenenler boğazını sıkıp boğmak isteyebilirler, ancak genellikle eninde sonunda kötü niyetli olmadığını anlarlar. Yay erkeğinin günahı hiç bir zaman kasten acımasızca kötülük etmek değildir, sadece nezaketsizlik ve düşüncesizliktir.

Artık anlamış bulunuyorsunuz ki, Yay'ın konuşması, sembolik oku kadar direkttir. Çirkin şeyler söyleyebilir ve eğer O'na aşıksanız, bu sözleri yanına kar kalabilir. Ancak, henüz tanıştığınız bir Yay erkeği parlak, dikkatli bakışlarım yüzüne dikerek size, tam bir erkeğin metres olarak seçeceği kız olduğunuzu söylediği zaman O'na ne kadar içerleseniz haklı olursunuz. Bütün gücünüzle suratına bir tokat indirmeğe hazırlanırken, yüzüne o masum, çocukça ifadeyi takınarak silahınızı elinizden alan bir içtenlikle, asıl söylemek istediği şeyin şu olduğunu açıklar; ona çağdaki krallar ve aristokratlar çıkarlarım düşünerek evlenirlermiş ve bu yüzden eşleri çoğunlukla asil kan taşıyan çirkin ve sıkıcı yaratıklar olurmuş. Öte yandan metresleri, kurallar el verse aşık olup evlenmek için seçecekleri, çok güzel ve zeki kadınlarmış. Yay bunları okumaktadır, çünkü özellikle o çağda olup bitenleri merak eder. Siz bu sözleri dinleyince sakinleşirsiniz ve hatta kendinizi biraz mağrur hissedersiniz. Öyle ya, mecbur olmadıkça kaç erkek tarih okumak için saatlerim harcar? O bir dahi olmalı. Düşünün bir kez, bir entellektüelin eşi olabilirsiniz! Yanlış. Bir entellektüelin metresi olabilirsiniz. Siz O'nun beynini böyle değerlendirmeğe başlayınca, farkında olmadan asıl teklif ettiği şeyi olumlu karşılamış olacaksınız — bunun ne olduğundan hiç kuşkunuz olmasın ~ O da hemen harekete geçecek ve siz düşmüş bir kadın olacaksınız.

Tabii her kadın, göz göre göre verilen bir pasın böyle beceriksizce açıklanmasını kabul etmeyecektir, ama zararı yok. Kurbanları öfkeyle parlasalar bile, nasıl olsa öfkeleri geçince gene Yay'ın yakın arkadaşları olacaklardır. Ancak bu size, bu zararsız görünüşlü adamla ne kadar büyük bir tehlike içinde olduğunuzu göstermeli. O masum, çocukça tebessümüyle kurta benzer hiç bir hali yoktur. O, daha çok Erkek îzci takım liderine benzemektedir. Ama O, romantik ilişkilerde, mert erkek izci değildir. Sizden uzun yürüyüşlere çıkmanızı istediği zaman, bunu hiç aklınızdan çıkarmasanız iyi olur.

Yay erkeği romantik hayatını yüzeysel- düzeyde yaşar, ama bu konuda dürüsttür. (Ne de olsa, kulaklarınızdaki şu duygusal örümcek ağlarım temizlerseniz, metres dediğini hatırlarsınız. Eş demedi. O bir kral değil. Ve bu çağ da Orta çağ değil.) Yay rastgele ilişkiler peşindedir ve bazen o kadar rastgele olur ki, düpedüz her önüne gelenle ilişki kurar. Hatta bazen Yay'ın yaramazlıkları Akrebin bile yüzünü kızartabilir ve emin olun kolay kolay herşey Akrebin yüzünü kızartamaz.
Gelelim Yay'ın dürüstlüğüne. Bu daha tehlikesiz bir konu. Eğer başka erkeklerin ömür boyu bağlılık yeminlerinin ne kadar güvenilmez olduğunu acı bir deneyimle öğrenmiş bulunuyorsanız, Yay'ın açık sözlülüğünü hoş karşılayacaksınız. Hatta size kaç gönül ilişkisi geçirdiğini ve sizinle kurduğu ilişkiden ne beklediğini açıkça ve mantıklı olarak söylediği zaman kılınız bile kıpırdamayacak. Kalbinde veya dudaklarında bir yalan varken, bilerek yasak bir bağa düğüm atmaya yanaşmayacaktır. Ama her nasılsa kendini evlenme teklifine götürecek bir flörte kapıldığı zaman (teklif herhalde kızdan gelecektir, kendisinden değil) nikah masasına oturmaktansa, arkasına bakmadan kaçmak zorunda kalacaktır. Biraz dikkatsiz olduğu için, yolculuğa heveslenebilir, siz de O'nu gitmeden yakalarsınız. Böyle bir olayda O, durumu bir kez daha düşünür ve fiziksel olarak ya da kafaca, O'na bir şekilde hitabedebiliyorsanız, sonunda diğer şekilde de hitabedeceğinize mantıksızca karar verir. Teslim olur; evlenirsiniz ve böylece bir Yay boşanmasının daha tohumlan atılmış olur; O, romantik bir tuzağa düştüğü zaman, normal olarak güvenilen mantığı sanki kendisim terkeder.

Kadınlar çoğunlukla Yay'ın davranışlarını yanlış yorumlar ve aralarındaki ilişkiyi gerçekte olduğundan daha fazla ciddi zannederler. Aynı şekilde; hafif, fiziksel olmayan bir arkadaşlık, sadece arkadaşça dolaşacağı bir kız ararken de, karanlık emeller peşinde koştuğu samla-bilir. Her iki şekilde de Yay zararlı çıkar. Ama O gene de şanslıdır ve bütün bu karışıklıklar düzelir. O bir flörttür, bu inkar edilemez, ancak yalnızca seks aramamaktadır. O değişiklikten ve kafaca uyarılmaktan hoşlanır. O sadece kendisini oyalarken, bir kadın O'na yapışacak olursa, aralarında geçen herşeyin şakadan başka birşey olmadığını anlatmaya çalışacaktır. Bu durumda kızcağızın yapacağı hiçbir şey kalmaz. (Tipik Yay'ın şaka yapmakta nekadar başarısız olduğunu unutmayın.) Yay'ların çoğu her güzel resepsiyoncu kızla, ya da gördükleri her kızla flört etmekle suçlanırlar. Hatta bazen köşe başında gazete satan yaşlı kadınla veya bir kadın polisle bile flört ettiği söylenir. Şimdi elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, aklı başında hangi erkek görev başındaki bir kadın polisle ciddi şekilde flört etmeğe kalkışır? Bu bakamdan, böyle aslı olmayan kuşkuların Yay' ı rahatsız ettiğini anlayabilirsiniz. Aslında, çoğunlukla O sadece arkadaşça davranmaktadır.

Gelelim Yay'ın dürüstlüğüne. Bu daha tehlikesiz bir konu. Eğer başka erkeklerin ömür boyu bağlılık yeminlerinin ne kadar güvenilmez olduğunu acı bir deneyimle öğrenmiş bulunuyorsanız, Yay'ın açık sözlülüğünü hoş karşılayacaksınız. Hatta size kaç gönül ilişkisi geçirdiğini ve sizinle kurduğu ilişkiden ne beklediğini açıkça ve mantıklı olarak söylediği zaman kılınız bile kıpırdamayacak. Kalbinde veya dudaklarında bir yalan varken, bilerek yasak bir bağa düğüm atmaya yanaşmayacaktır. Ama her nasılsa kendini evlenme teklifine götürecek bir flörte kapıldığı zaman (teklif herhalde kızdan gelecektir, kendisinden değil) nikah masasına oturmaktansa, arkasına bakmadan kaçmak zorunda kalacaktır. Biraz dikkatsiz olduğu için, yolculuğa heveslenebilir, siz de O'nu gitmeden yakalarsınız. Böyle bir olayda O, durumu bir kez daha düşünür ve fiziksel olarak ya da kafaca, O'na bir şekilde hitabedebiliyorsanız, sonunda diğer şekilde de hitabedeceğinize mantıksızca karar verir. Teslim olur; evlenirsiniz ve böylece bir Yay boşanmasının daha tohumlan atılmış olur; O, romantik bir tuzağa düştüğü zaman, normal olarak güvenilen mantığı sanki kendisim terkeder.

Kadınlar çoğunlukla Yay'ın davranışlarını yanlış yorumlar ve aralarındaki ilişkiyi gerçekte olduğundan daha fazla ciddi zannederler. Aynı şekilde; hafif, fiziksel olmayan bir arkadaşlık, sadece arkadaşça dolaşacağı bir kız ararken de, karanlık emeller peşinde koştuğu samla-bilir. Her iki şekilde de Yay zararlı çıkar. Ama O gene de şanslıdır ve bütün bu karışıklıklar düzelir. O bir flörttür, bu inkar edilemez, ancak yalnızca seks aramamaktadır. O değişiklikten ve kafaca uyarılmaktan hoşlanır. O sadece kendisini oyalarken, bir kadın O'na yapışacak olursa, aralarında geçen herşeyin şakadan başka birşey olmadığını anlatmaya çalışacaktır. Bu durumda kızcağızın yapacağı hiçbir şey kalmaz. (Tipik Yay'ın şaka yapmakta nekadar başarısız olduğunu unutmayın.) Yay'ların çoğu her güzel resepsiyoncu kızla, ya da gördükleri her kızla flört etmekle suçlanırlar. Hatta bazen köşe başında gazete satan yaşlı kadınla veya bir kadın polisle bile flört ettiği söylenir. Şimdi elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, aklı başında hangi erkek görev başındaki bir kadın polisle ciddi şekilde flört etmeğe kalkışır? Bu bakamdan, böyle aslı olmayan kuşkuların Yay' ı rahatsız ettiğini anlayabilirsiniz. Aslında, çoğunlukla O sadece arkadaşça davranmaktadır.
Kafasını, saç kurutma makinasının altına sokmaktan başka yerlerde de kullanan akıllı bir kusanız — umarım öylesinizdir, çünkü bu adam ısrarla kadında zekâ arar — durumu kavramış olacaksınız. Kıskanç olmayın. Kuşkucu olmayın. Sonunda O'nu elde etmek istiyorsanız, kemendinizi hazırlayın, o'nu sorguya çekmeyin; ağlayıp sızlayıp dırdır ederek, bırakıp gitmekle korkutmaya çalışmayın. O'nu özgürlüğe boğun. Düşünün, bu O'nun için ne kadar rahatlatıcı olacak. Eğer yaşamı O'nunla aynı espri içinde alırsanız ve insanları oldukları gibi kabul ederseniz, O'nun kendisine eş olacak kadında aradığı başlıca özelliklere sahip olacaksınız. Birbirinize esasta dürüst davrandığınız sürece, birlikte uçurtma uçurmak çok eğlenceli olabilir. Uçurtmalar yere çakıldığı zaman, neden üzülmeli? Gökyüzünde yükselirken ne kadar güzel ve özgür görünüyorlar. Hayır, bu adama elde etmek istediği herşeyi vermek zorunda değilsiniz. Sadece O'nun istediği gibi olun. Çok uyanık olun -- bırakın sizin enerjinizi ö yönlendirsin. Sporu sevin. O'nunla kamp yapmaya gidin ve St. Bernard'ını şaperon olarak yanınızda götürün. Cömert, müşfik, hevesli olun ve her gece O'nu şekerleme yapmak için kilere kapatmaya kalkışmayın. O'nun da sizi tamamiyle esir alamayacağını açıkça belirtin. Sizin de tıpkı kendisi gibi özgür bir insan olduğunuzu O'na anlatın. Hiç bir zaman O'nun ateşli fikirlerine su katmayın, o dışarda olmayacak hedeflere ok atmakla meşgulken, siz de kendinize uğraşacak başka şeyler bulun. Böylece, bir gece tüm içtenliğiyle size bir Kadında aradığı herşeye sahip olduğunuzu söyleyecektir, ö bu kadar ileri gidince, siz de O'na tüm İçtenliğinizle kendisinin de sizin kitabınıza uyduğunu, ancak artık bir karar verme zamanının geldiğini anlatın. Eğer özgürlüğünüze karışmayacağına söz verirse kendisini, evlenmeyi düşünecek kadar çok sevdiğinizi belirtin. Yoksa, O'nunla bir daha kampa gitmeğe hiç vaktiniz olmayacak. Ne yazık, birbirinize bu kadar uygun olduğunuz halde, siz aklınızı çocuk sahibi olmaya takmışsınız. Annelik, uçurmak istediğiniz yeni bir uçurtma. B unlan O'na söylerken, tam sözünüzün ortasında eski bir erkek arkadaşınızın size telefon etmesini sağlayın. Yay'ın önünde arkadaşınızın buluşma önerisini fazla önemsemeden kabul edin. Telefonu kapatınca, parlak bir tebessümle, aranızdaki bu güzel arkadaşlığı sürdürmemeniz için hiç bir neden bulunmadığını söyleyin. Sonra arkadaşınızla buluşmanıza o'nu davet edin; öyle ya, ne diye orada yalnız başına oturacak? Bunun yararını göreceksiniz. (Bir şey değil.)

Evlendikten sonra herhalde eşinizin ailesiyle aranızda bir sorun
olmayacak. Yayların bir çoğu aile bağlarına şaşılacak kadar ilgisiz kalırlar. Sevilmeyi hak etmek için kan bağı olan akrabaları sevmek gerektiği teorisini kabul etmezler. Anne — babalarını, erkek ve kız kardeşlerini seven Yaylar bile kendileriyle sağlıklı bir mesafeyi koru
mayı başarırlar. Onları ziyaret eder ve kendilerine sıcak bir şefkat gösterirler, ancak onların özel yaşamlarına karışmasına asla meydan vermezler. Sizin kendi yakınlarınızın da karışmamalarına dikkat ederseniz, iyi olur.

Bavulunuzu her zaman hazır bulundurun. Pek çok yolculuk yapacaksınız. Kampa giderken gene St. Bernard'ınızı yanınızda götürmek isteyeceksiniz — artık şaperon olarak değil, yeni kocanız hayvanları sevdiği için. (Köpeğe, artık çadırın kapısında nöbet beklemek zorunda olmadığını anlatın.) Kendinize uğraşlar bulun ve kocanızı istediği zaman özgür bırakın. O'nun dürüstlüğünden hiç bir zaman kuşku duymayın. Kızdığı zaman Yay duvarı yıkabilir veya yumruğuyla duvarda bir delik açabilir. O böylece içinde biriken enerjiyi boşaltmaktadır, bayağı işe de yarar, ama her seferinde sıvacıyı çağıramazsınız ki? Düşünürseniz, herkesin sinirlerine hakim obuası, ve O'nu dürüst olmamakla suçlamamanız bundan çok daha kolaydır. O yanlış birşey yaptığı zaman, hemen hemen mutlaka size söyleyecektir. Hayali şeyler için üzülmeden bunu kabul etmek çok zor olacaktır. Eğer beklediğiniz yarına kavuşursanız, O'nun açık sözlülüğüne katlanmaya çalışın ve bugünkü uydurma söylentilerin peşine düşeceğinize, O'nun halâ sizi sevdiğine inanmaya hazır olun. insanların duygulan konusunda O'nun kadar rahat olun. Böyle dürüst bir toprakta nasıl güçlü bir sevginin yeşerdiğini görerek şaşıracaksınız. Dürüstlüğün, ilişkilerde sürekliliği sağlayan bir etkisi vardır.

Birçok saatlerinizi O'nunla paylaşmak zorunda kalacaksınız. O bir spor meraklısı olduğu için, herhalde önemli spor karşılaşmalarını televizyonda kendisiyle birlikte seyretmenizi bekleyecektir. Güzelseniz, neşeliyseniz ve insanları seviyorsanız, katıldığı bir çok sosyal faaliyete sizi de yanında götürecektir. Yaylar, insanların arasına karışmayan, erkeğine asılıp kalan kadınlara tahammül edemezler. Özel yetenekleriniz varsa sizinle gurur duyacaktır, bir iki özel yeteneğinizi geliştirmeye çalışın. Çok kitap okuyun. O'nun davalarından bazılarını, özellikle kaybettiklerini savunmağa hazır olun.

Eğer tipik bir Yay'sa biraz müsrif olabilir; arada sırada şans oyunları oynamaktan hoşlanacaktır, ancak aynı dürtü, sizin harcamalarınızı da cömertçe karşılamasını sağlayacaktır. Eğer kendinize fazla birşeyler almak için çalışmak isterseniz, herhalde buna karşı çıkmayacaktır.

Çoğunlukla acı bir şekilde nezaketten yoksun, dobra dobra eleştiriler yapacaktır. Bunlara şimdiden alışmanız gerekiyor. Aldırmayın. Arkadaşlarıyla bozulan ilişkilerini düzeltmek için zaten yeterince uğraşacaksınız. Sizin onu anlamanız gerekiyor, unuttunuz mu? O'nu size evlenme teklif etmek zorunda bıraktığınız gece, bu hakkı O'na verdiniz.

Çocuklardan, büyüdükleri zaman daha çok hoşlanacak, ancak bebekler ve yeni yürüyenler O'nu biraz şaşırtacaktır. Yay burcundan babalar genellikle çocuklarını açık havada gezmeye götürmeye bayılırlar. Belki erkek çocuklarına daha yakın olacaklar, yaptıkları sporları veya diğer faaliyetleri onlarla paylaşacaklardır. Ama kızlara da şefkat göstereceklerdik. Çocuklar O'nda bir baba imajından daha çok arkadaş bulacaklardır. Çocuklar büyüdükçe babalarına daha yakınlaşacaklardır. Zaman zaman, yalnız kalmak istediklerinde babalarının fazla yakınlığı onları rahatsız edebilir. Çocuklar sırlan konusunda hassastırlar', babalarının meraklı soruları ve açık sözlü gözlemleri onların duygularını incitebilir. Gençliğe özgü kaçamakları O'nu kızdırmaktan çok eğlendirecektir. Ancak yalan söyledikleri zaman herhalde sert davranacaktır. Bu O'nun hoşnutsuzluk gösterdiği bir kaç davranıştan biri olacaktır. Çocuklar küçükken kocanızı ihmal etmeyin. Kendisiyle birlikte uçurtma uçurmanızı istediği zaman, çengelli iğneleri ve talk pudrasını elinizden bırakın, bir bakıcı çağırın (kendi annenizi değil) ve gidin.

Yay hem kalbiyle, hem de kafasıyla düşünür. Her zaman akıllı olmayacaktır. Bazen akılsızca cesur davranacaktır. Sendeleyip düşecek, sonra kalkıp tekrar deneyecektir. Ama hemen hemen herşey için O'nu affedeceksiniz, çünkü çok büyük bir armağanla kalbinizi serbest bırakacaktır dürüst ve gerçek bir aşk.
(ALINTI)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 04:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: yay erkeği
Yay Erkeği

Gurubu Ateş
Uğurlu Günü Perşembe
Uğurlu Ayı Ekim
Dost burçları Kova
Düşman burçlar Balık
Uğurlu Sayısı 8
Uğurlu Taşı Zümrüt, Elmas
Uğurlu Renkleri Mavi, Sarı
Uğurlu Çiçekleri Leylak, menekşe
Uğurlu Kokuları Nergis, Menekşe
Uğurlu Müzik Pop müziği
En Belirli Özelliği Canlılık
En Büyük İdeali Dünya çapında ün
En Büyük Hatası Alaycılık
En Büyük Arzusu Gezip görmek

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 04:36 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: yay erkeği
Yay Erkeği Ne ister?


"İnsanın yaptığı en iyi yatırım kendine olanıdır" felsefesine çok yatkın olan Yay, kendini ilerletmek, donanımını geliştirmek için hiç bir harcamadan kaçınmaz. İleri yaşlar da bile, fırsatını yakalarsa, para kazanmayı bir yana bırakarak, eğitime başlayabilir. Macerayı sevmesi, uzun yolculuklarla kişiliğini entegre etmeyi amaçlaması nedeniyle, uzun seyahatlere büyük paralar harcamaktan hiç çekinmez. Yay'ın birlikte olduğu insanlara karşı sorumluluk duygusu çok yoğun olmadığı için, aile üyeleri mali anlamda ciddi problemler yaşayabilir. Parayı hayatı tanımak, kendini geliştirmek, eğlenmek için bir araç olarak gören Yay, gerek biriktirmekte gerekse, zor günler için yatırım yapmakta çok zorlanır.

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 04:37 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #5
Cvp: yay erkeği
Yay burcu erkeği

İdealist, dava peşinde koşan, savaşçı bir insandır. Körü körüne olmasa da hayalcidir, kimse inanmasa bile gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Azıcık bir umudu olduğunda ise hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçecektir. İnsanların dış görünüşünün ötesinde onlardaki samimi ruhu arar ve çevresinde birçok dostu vardır. Biraz nezaketsiz ve düşüncesiz davranabilir ama kötü niyetli değildir. Yüzeysel bir romantizmi vardır ama dürüsttür. Sizi aldattığında bile gerçeği söyleyecektir. Kadında zeka arar, arkadaş canlısı olması kadınlar tarafından çoğu zaman yanlış anlaşılabilir. Tipik yaylar oldukça müsrif ve cömerttirler. Açık sözlülüğüne ve özgür tavrına, nezaketten yoksun eleştirilerine katlanmaya çalışın, kendinize uğraşacak bir şeyler bulun, hatta kitap okuyabilirsiniz, o entelektüel bir insandır. Hem kalbiyle hem de kafasıyla düşünür. Cesur davranışlarının karşılığını her zaman alamasa da yeniden ayağa kalkıp devam edecektir

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
07-20-2007 12:38 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
luci Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 45
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: yay erkeği
iki tane yay erkek tanıyorum.biraz farklılar.biri yurt dışında gezmelerde ( tam kendine uygun olduğu gibi) ve tabiki yabnacı kadınları çok seviyor ve yine tabiki evlenmeye kesinlikle karşıgülücük
diğeri evlenmeyi istiyor daha içine kapanık sakin.hatta ben onun yaylığından şüphe ediyorumgülücük
ama en büyük özellikleri saf olan kalpleri.

[Resim: astrosohbetlm7.gif]
07-20-2007 10:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
memati Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 45
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
RE: yay erkeği
benim en yakın arkadaşlarımdan biri yay ve tam bir anarşist her türlü ideolojiden nefret ediyor ve evliliğe kesnlikle karşı ve kendinden çok bahsediyo yani kül tablasıyla veya sert bi cisimle kafasına vurmazsanız saatlerce birbirinden ilginç(!!!) ve komik (!!!) anılarını anlatır durur tek sahip olduğu düşünce "ben var ya ben süperim" ama o benim arkadaşımgülücük 4 yılllık üniversite hayatımda ödevlerimin çoğunu yapıp yurduma kadar getirmiştir

Sen yıldız ol,ben yumruk, Fatsa'da buluşalım...
07-20-2007 10:32 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
Cvp: RE: yay erkeği
lucifer Yazılan:iki tane yay erkek tanıyorum.biraz farklılar.biri yurt dışında gezmelerde ( tam kendine uygun olduğu gibi) ve tabiki yabnacı kadınları çok seviyor ve yine tabiki evlenmeye kesinlikle karşıgülücük
diğeri evlenmeyi istiyor daha içine kapanık sakin.hatta ben onun yaylığından şüphe ediyorumgülücük
ama en büyük özellikleri saf olan kalpleri.

evet luci ; yay erkekleri saf oluyor gülücük)

07-21-2007 04:53 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Garavu Çevrimdışı
Parola61
********
Webmaster
lt=
Mesajlar: 286
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 169

Mesaj: #9
RE: yay erkeği
bitane yay tanıyorum oda yıldırım. oda bitane zaten. gülücük)


ver coşkuyu... ver gazı... gülücük)
07-21-2007 09:28 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
luci Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 45
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
Cvp: RE: yay erkeği
Yıldırım Yazılan:
lucifer Yazılan:iki tane yay erkek tanıyorum.biraz farklılar.biri yurt dışında gezmelerde ( tam kendine uygun olduğu gibi) ve tabiki yabnacı kadınları çok seviyor ve yine tabiki evlenmeye kesinlikle karşıgülücük
diğeri evlenmeyi istiyor daha içine kapanık sakin.hatta ben onun yaylığından şüphe ediyorumgülücük
ama en büyük özellikleri saf olan kalpleri.

evet luci ; yay erkekleri saf oluyor gülücük)

saf değiller gülücükgülücük temiz kalpliler demek istedimgülücük

[Resim: astrosohbetlm7.gif]
07-21-2007 10:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir