Değerlendir:
  • 32 Oy - 2.53 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koç Kadını
Yazar Mesaj
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Koç Kadını
KOÇ KADINI

Koç Burcundan doğan kadınlarda tıpkı erkekler gibi kendilerini üstün gören, enerjik, cesur, kıskanç, cana yakın, cazibeli tiplerdir. Ayrıca çekicilikleri de dillere destandır. Bazen kuvvetli hayal gücü hakikatleri görmesine engel olabilir. Koç Burcu kadını hırslıdır. Erkekte bulunmayan bu hırs, kadının çok yükselmesine yardım eder. Bu kadınlar maddeye, mevkiye ve isme çok önem verirler. Kadın ya eşi vasıtasıyla hayatta başarıya erişmek ister yada kendi çalışır. Bu tip kadın eşini teşvik eder, yol gösterir, destekler ama zaman zaman da istediği sonucu alamaz. Çünkü eşi bu tip zorlamalardan hoşlanmayan biri olabilir.

ÇALIŞMA HAYATI

Onlar için çalışma hayatı, biraz para getirecek ve kendilerini oyalayacak bir vasıta sayılmaz. Çalışma onların hayatta yükselmelerini, bol paraya kavuşmalarını ve isimlerini duyurmalarını sağlamalıdır.

HAVAİLİK

Koç Burcundan doğan kadın çok cazibeli, akıllı, neşeli ve hoştur. Onun içinde etrafına pek çok erkek toplanabilir. Bu tip, bir hayli havai dir ve etrafına toplanan erkeklerle kısa süreli maceralara girişebilir. Etrafında ne kadar hayranı olursa o kadar memnundur. Yükselme hırsına rağmen son derece de hassastır. O daima kendisini mutlu edecek bir eşi hayal eder. Ancak bu eş biraz da masal prensini andırır. Koç Burcundan doğan kadın, idealini bulamadığı için evlennmekden vazgeçebilir.

ARKADAŞLIK

Arkadaşlıkdan pek hoşlanır ve dostluklara da önem verirler. Hediye ve çiçek yollamakdan zevk alırlar. Yardım klüplerine, spor klüplerin üye olurlar. Koç Burcu kadını giyimine de pek meraklıdır. Modayı takip etmekden zevk duyar. O kendisine çok itina etmesine rağmen yine de kusurları olduğunu düşünerek üzülür. Kendisinden şık yada güzel bir kadın görürse çekemez, kıskanır. Bu giyim ve kuşam merakı bazen bir hastalık halini de alabilir. Cömert olan bu tiplerin para tutmaları da zor olur.
GURUR

Bu kadınlar çok gururludur. Onun için düşünmeden sarf ettiğiniz bir sözle onları kırabilirsiniz. Bu durumda gururu incinen kadın ya ağlar yada öfkelenerek bağırmaya başlar. Öfkelenmesini tercih etmelisiniz zira öfkesi saman alevi gibidir. Özür dileyerek herşeyi halledebilirsiniz. Ama ağlarsa korkun. Çünkü onu can evinden vurduğunuz anlaşılır. Koç Burcundan doğan kadın bir süre sonra gözlerindeki yaşı siler. Size bir kelime bile söylemeden çıkıp gider. Bir daha onun yüzünü göremezsiniz.

ACINDIRMAK

Her burcun ve her insanın zayıf bir tarafı vardır tabii. Bu burç kadınların zayıf tarafı da acımalarıdır. Bazı durumlarda çok merhametlidir. Bu sebeple sık sık iyi niyeti kötüye kullanılmaktadır.

SEVGİ VE KISKANÇLIK

Sevgiye çok önem verirler. Evlilik de onlar için kutsal sayılır. Büyük hırsı olan tipler hariç diğerleri sadece bir tek evlilik yapmayı ve ömürlerinin sonuna kadar aynı yuvada kalmayı isterler. Sevgide de inanılmayacak kadar kıskançtırlar. Şüpheci ve kıskanç olan kadın sık sık eşinin ağzını arar, onun başkalarını beğenip beğenmediğini öğrenmeye çalışır.

İDEAL EŞ

Koç burcunda doğan bir kadını seviyor ve onunla hayatınızı birleştirmek istiyorsanız bazı noktalara dikkatinizi çekeceğiz. Onun kıskanç ve şüpheci olduğunu bilin. Sizi sık sık sorguya çekmesine, hareketlerinizden anlam çıkarmaya çalışmasına dayanabilecek misiniz?

ÇOCUK SEVGİSİ

Koç Burcundan doğmuş kadınlar çocukları çok severler. Hem çocuklarla anlaşmasınıda iyi bilirler. Çocuk yetirştirmede kendilerine özel yöntemleri vardır.
(alıntı)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 04:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: koç kadını
Koç Kadini

--------------------------------------------------------------------------------

Onun felsefesi "kendi başının derdine kendin bak" tır. Onun işlerini yaptırmak için peşinde bir erkeğe ihtiyacı yoktur. Liderliği kimseye bırakmak istememesi her konuda ilk hareketi yapmaya yönlendirir onları, konu aşk dahi olsa ilk adımı koç kızı atar. Onu toplumsal kurallar bağlamaz, düşündüğü ve inandığı gibi yaşar, hesap vermez. Eli açıktır, zamanını, ilgisini, parasını cömertçe paylaşır ama sevdiği insanları paylaşma konusunda cimridir. Koç burcu bir eşiniz varsa sekreterinizin erkek olması evliliğiniz için artı bir davranış olacaktır. Bu kızlar evlenmeden önce tamamen özgürdürler ve genelde iş hayatındadırlar. Ve başarılı iş kadınlarıdırlar, konuşmaları akılcı ve hızlıdır. Kesinlikle sıkıcı değillerdir, enerjilerini her an yansıtabilirler. Göründükleri kadar da sert değillerdir, duvarı aşabilirseniz çok sıcak biri sizi bekliyor. Kötü durumlar, hastalıklar gözünü korkutmaz ama yakın ilgi beklerler.

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 04:24 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: koç kadını
Yaşamdan ve doğuştan kadın: Koç kadını

--------------------------------------------------------------------------------

Erkek -Merhaba hayatım.
Kadın -Merhaba...
Erkek -Nasılsın?
Kadın -(Duymamıştır.) Hıı?
Erkek -‘Nasılsın?’ dedim
Kadın –(Meşgalesi vardır.) Şunu... şöyle... hımmm..
Erkek – Cevap versene!
...
Seni zavallı erkek, seni... Gitti gül gibi hatun, ya da bundan sonra “nasılsın” deme, ama bu hatunun benzetildiği o güzel gülün, en güzel yaprağını koparıp, bir tarafa atmanın verdiği acı ile, sana onun inadından geri kalan tarafını yaşayabil sadece.
Böyle evet, böyleler onlar... Alabildiğine İNATÇI.
Geçenlerde, Hackhell’de ilk uzun metrajlı burç yorumumu yazdığımda ve konum kapanmadığında, çok sevinmiş ve pis gaza gelmiştim. “Vallahi yeni bir şeyler yazacağım” dedim kendime.
Sadece şu an bir koç kadınına aşık olduğumdan değil, en iyi betimlenecek yönlere sahip olan kadın nesli olduklarından, sadece forumlarda değil ülkenin ve dünyanın dört bir tarafında bahsetmeliyim (bahsetmeliyiz) onlardan.
“Nedir azizim, onları koç kadını yapan?”
“Zodyak, modyak hikaye; yıldızlar, sadece uzaktan bakar bize, üzerimizde etkisi yoktur” diyenler için bile koç kadını olmanın çok güzel bir bahanesi vardır bence: İlkbaharda doğmak... Bütün bu enerjilerini koskoca bir mevsimden alırlar.
Akrep kadınlarının doğal çekiciliğiyle karşılaştırılamaz elbet onların çekiciliği.
İlk kez görüp “Ay... Allah’ım ne biçim bir güzellik?” dediğiniz dişinin, akrep olma olasılığı çok fazla burası kesin.
“Biz, arzularımızdan ibaretiz” derken Freud, en büyük arzulara sahip olan akrep kadınlarının neden bu kadar çekici olduklarından ket vurur belki.
Koç kadının uzaktan bakılınca görülebilecek bir çekiciliği yoktur elbet. Yerin ve zamanın kadınıdır. Yataksa, yatak; evse, ev; işse, iş...
Üzerlerine kilitlerler arzularını, çıkarlar dışarı. O artık sadece etkileyici bir kadın değil, toplumun çok zaruri bir parçasıdır. İnsanların onlara ihtiyaçları vardır.
Üst tabaka insanıdır.
Kendisi de, çevresi de para yönünden “Maşallah” dedirtecek kişilerdir.
Üzerlerinde güzel bir damga ile doğarlar: “For Men.”
Ne yaşamışsanız, yaşayın; neyseniz, o olun, bu kadının çekiminden kurtulamazsınız, çok hızlı aşık olurlar; çok hızlı aşık olursunuz.
O alımlı, ince, saygıdeğer yönüyle insan; o bitmez tükenmez çekiciliği, ufak esprileri, sürpriz istekleri, başını göğsünüze dayayıp, hüngür hüngür ağlaması ile kadındır, koç kadını.
Her yönünüzü değerlendiren, gözlemleyen biridir. Bu yüzden eğer ona aşıksanız, hayatınızdaki yeni bir olayı vb. yorumlaması için vakit kaybetmeden, annesine, “amca bana para verdi” diye koşan çocuktan farksız olursunuz. İkinci soluğunuzu muhakkak ki onun yanında verirsiniz. Acımasız olur ama... Eleştirileri gerçekçi ve yapıcı olsa da bazen çok sert konuşur. Sizin mevzunuz onun mevzusu olmuştur çünkü. Size değer verir.
Güçlü değilseniz uzak durun. Kendinizi, onun yanında babası tarafından korunan ufak bir çocuk gibi hissedersiniz yine. Girişimci, dinamik, sağlam, eğlenceli olun çünkü o, öyledir. (“Her kadın, uzman olduğunu sandığı bir konuda, kendini alt edecek erkeği bekler.” sözüne dayanarak hareket edin onun yanında) Sert kadındır, sert erkek ister.
“Ben böyle değilim, yapamam” mı diyorsunuz?
Koç kadını tüm erkeklere hitap eden bir kadın olduğundan onun da açık kapısını bırakır: Pohpohlayın. Evet, evet... Mest olur, kendinden geçer arkasındaki tribünden dolayı... Her şeyiyle hazır ve nazır, pofuduk, şirin kadındır artık... Sizindir.
Siz onun için bunca zorluğa katlanırsınız da o, “ben ben” mi diyen biridir? Asla!
Arkanızda koca bir duvar gibi durur, top geçmez.
Arkadaşı veya sevgilisi vb. olun fark etmez sevdiği biri iseniz asla yalnız bırakmaz sizi.
Emin ellerde, size bulaşana bulaşan gizli bir silah gibi durur sevginiz, ama karşılıklı yapar bunu, eğer onun zor bir anında yalnız bırakırsanız onu, en iyi ihtimalle sizi savunmayı bırakır artık. Gerisi onun merhametine ve/veya size olan sevgisine kalır.
Sadece arkadaş olarak etrafında neredeyse hiç erkek olmaz. (terazi burcu kadının aksine) Eğer erkekseniz, eğer civarınızda bir koç kadını varsa ya aşıksınız ya da düşmansınız. Yarışır o. Sevmez geride kalmayı en güzel huyu da bir yarışta pabucu yırtıldı diye geride kalırsa hiç üşenmeden (yakın çevresinin) sizinkini ayağınızdan çıkarıp, yarışa devam eder. “Harcar mı yani yandaşını?” hayır! Borcu, borçtur öder. Ayakkabınızı vermediniz diyelim sözü sözdür ödetir. Kinci değildir, evet... Ama, dedik ya, “toplumda üst tabaka insanı olarak yaşar, güçlü kadındır” diye. Er ya da geç muhtaç olursunuz ona. O da bunu, çok iyi bilir. Yeri ve zamanı geldiğinde, ufak da olsa dil veya fiil darbeleriyle hatırlatır size geçmişi.
Şımarıktırlar tabi ki...
Abi... yani... inatlar be abi!” diye başlarsınız (benim gibi) bir dostunuza yakınırken ondan.
Koç kadınlarının; koç erkeklerinden daha inatçı olduğu bir gerçektir.
Koç kadınının inat ettiği meseleden cayıp, inat ettiğinden farklı hareket etmesinin, 420 beygirlik bir Phorsche’un, 1 litre benzin ile dünyayı dolaşmasından zor olduğu da bir gerçektir.
Elinizde bu kadar “gerçek” varken asla koç kadınına “İnatsın, inatçısın, inat etme” demeyin, onun inat nöbetlerinde. “Tamam. Yapma. Ben pes ettim” de demeyin. Susmayın da...
Ne diyeceksiniz? “Ne yapalım? vb.” diyeceksiniz tabi ki.
Az önceki, beton ve metal karışımı kadın, karşınızda “eheheh” diye gülüp sizi yine mest edecek bir ‘şuh-u meclis’ olur artık. Birliktesiniz yine, anlayacağınız.
Size “tamam senin istediğin olsun” dese bile şaşırmamalısınız.
“My Heard Will Go On” şarkısı ile “single” albüm satışında 100 milyon kopya satıp dünya rekoru kıran koç kadını Celine Dion, ağzından bir kere yanlışlıkla çıkan “Müziği bırakmak” cümlesinin dünya kam oyu tarafından “yapma sakın” diye karşılanmasına “yapmazsam, namerdim” diye tepki verdikten sonra; kendisinden 15 yaş büyük kocasının “Peki, bundan sonra ne yapacaksın?” lafı üzerine “Yeni bir albüm yaparak, bırakabilirim” dediğini düşünürüm ben.
Nasıl olur da, koç kadını gibi inatçı biri bu kadar normal ve sağlam bir psikolojiye sahip olur derseniz, sebebi: Olayların inat ettiğinin tersine sonuçlanması halinde “Aman... inat edecek mesele mi kalmadı?.. İnadımı sallasam ellisi.” diye düşünmesidir. İnatçı olduğunun farkındadır ve bununla gurur duyar neredeyse.
Ne caydırır ne korkutur bu kadını? Tabi ki çocukları.
Onlar için yapmayacakları şey yoktur. Onların mutlu olması için, sinir oldukları erkeğe, çocuklarının babası diye ömrünün sonuna kadar katlanabilir veya çocuklarına iyi bir gelecek veremez diye, çok sevdikleri eşlerini, artlarına bile bakmadan terk ederler.
Özellikle erkek çocuğu olan koç kadınları, gösterdikleri yoğun ilgiden, çocuğun delirmesine senaryo hazırlar resmen.
Koç bir annenin erkek çocuğu iseniz; çarpık bacaklı, şaşı, asosyal, inatçı olmayın sakın. Dünyada, baş edemeyeceği tek erkek, tek insan olduğunuzdan, istediği gibi bir evlat olmazsanız, şimdilerde o, eski günlerin aksine güçsüz bir kadındır. (Yoğun ilgisinden kendi çocuğunu güçsüz hale getirdiğini bilmesine rağmen, sebepleri kurcalar durmadan.) Tüm dünyanın baş eğdiği ulu koç kadını, depresif ve sağlıksız biridir artık.
Bir nebze de olsa, haklıdır da bu durumdan rahatsız olmaktan, doğuştan bir öğretmendir çünkü, çok iyi öğretir.
Onun öğrettiğini anlayamıyorsanız, temeli fizik gücüne dayanan bir meslek seçmelisiniz artık.
Son satır başında, “tezat var” diye düşünebilirsiniz, ama verilen mesaj şudur: “ Koç burcundan bir anneniz olduğu için ve koç burcundan bir anneniz olmasına rağmen, aklı başında biri olmalısınız”
Burçlarınız ne olmalı, bu kadınlarla birlikte olmak için?
Boğa olmanızı tavsiye ederim, değilseniz değiştirin.
Boğa erkeğinin duyarsız gibi görünen, hayla huyla uğraşmayan erkeksi tavırları, bu kadınların, –evlerde- kendilerini evin tek hakimleriymiş gibi hissetmesine neden olur... Koç kadını mutlu olur. (Bu, koç kadınıyla uzun süreli bir birliktelik arzulayanlar için geçerli.)
Boğa burcu haricindekiler armut toplamasın; onu seven ve/veya birlikte olmak isteyen erkek, akrep olsun, cinsel açıdan mutlu olsun; mutlu etsin. Yay olsun, eğlensin; eğlendirsin. Koç olsun, kedini görsün...
Aşkın kadınlarıdır bunlar üstadım, kimin sevdiği önemli değildir, sevilip sevilmedikleri önemlidir onlar için.
"Hiiiiii" deyip şu noktayı da unutmayalım, her huylarının açık kapısı vardır. Ama kesinlikle yalan söylemeyin. Kesinlikle!
Koç kadınının, kadınlarla ilişkileri harikuladedir, çok sıkı arkadaşlıkları vardır. Bilindik, kadın-kadına dostlukların ötesinde bir bağ kurar hemcinsleriyle, sevgilisi de olsanız, arkadaşı hakkında kötü konuşmayın, çarpar.
“Doğuştan feministtir, yanındaki sevgilisinin, önlerinden geçen bir hatuna göz sürmesine, hatta laf atmasına bile ses etmez” diyebilirken; çok sevdiği babasının, kadınlara “bu kadın milleti...” diye başlayan cümlelerine bile tahammül etmez.
Bakımlı insanlardılar, çok dikkat ederler giyimlerine, yeme-içmelerine.
Genel itibari ile düzgün bir fiziğe sahip olurlar.
Bu kadar saydık, saydık.... Bunlar, (inat hariç) koç kadınlarının etleridir.
Koç kadının kemiği, kıskançlıktır. Çok kıskanç olurlar, kendisiyle birlikte olmak isteyen, ama onun tiksindiği bir adamı bile başka kadınların yanında görünce, kıskanacak kadar hem de.
“Çevresindeki tüm erkekleri etkiler, ekseninde dört döndürür” demiştik zaten. Etrafında, ne kadar erkek olursa olsun, hangi birine istediği kadar aşık olsun; ona ilgi duyan veya kendi ilgi duyduğu tüm erkekleri kıskanır, el sürdürtmez.
Ya ulu orta söyler bunu ya da tümden kaçıp, gider.
Meylinin idrakinde olan her erkekten, kıskançlık hormonunun el değmemiş madenlerini bulur sanki.
Aldatmaz lakin, seçer birini ilerleyebildiği kadar ilerler.
Bilinçsiz olarak, onunla ilgilenen erkekleri idare eder resmen. “Gelene, git; gidene, gel” demez.
Sevgilisi olsanız bile onu, başka erkeklerin yanında görmeye alışacaksınız.
Ateş grubundandır. Enerjiktir, doğasında şiddet vardır, fevkalade kızarsa, sille tokat girişebilir hatta.
Size alışırsa; alışırsanız, değmez kimse, sizin mesut bahtiyar gönlünüze.
“Çok sevdim, hemen gidip, bir koç burcu kadını bulayım” diyenler için bile harikadırlar çünkü sayıları çoktur. Eğer size ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa “naz, cilve” diye tabir edilen fiillerin hiçbirine gereksinim duymaz hatta, sizin de dünyadaki şanslı erkeklerden olma şansınız çok yüksektir.
O, beni terk edene kadar ben de öyleyim.
Sürç-ü lisanımız af edile... Saygılar

(alıntıdır)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 04:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: koç kadını
KOÇ KADINI
Koç kadini bir erkekten korunmayi, gözetilmeyi beklemez. O, yasaminda kendi yolunda giden güçlü bir kadindir. Bu yolda ona eslik edecek, kendisi gibi güçlü bir arkadas ister. Ona sunacaginiz romantik bir aksam yemegi, dogal güzellikler içinde dinlenme tesisinde tatil tekliflerine sicak bakmaz. Birlikte izleyeceginiz bir basket maçi veya Bungy-jumping gösterisine ise kosarak gelir. Sefkat ve sevgi yerine ihtiras ve cinselligi tercih eder. Kendisi gibi aktif, güçlü ve özgür erkekleri sever.Bir spor karsilasmasinda takimin as oyuncusuysaniz ve, o da izleyiciler arasinda ise mutlaka size asik olacaktir.
Karsi koyamayacagi teklif: 'Parasütle atlama kurslarina gidiyorum, sen de gelir misin? '

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-21-2007 01:10 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
RE: koç kadını
koç kadınlarıyla ilgili bir iki ilave de ben yapayım ; 12 burç içinde çıkma teklifini erkekten beklemeyen bir tanesi varsa o da koç bayanıdır. ( tabii ay koçunu , venüs koçunu ve mars koçunu da dahil edebiliriz gülücük )
açıksözlü koç bayanı için bakışların önemli olduğunu düşünüyorum. başka bir yazımda söylemiştim , koç bayanının bakışları akrep bayanlarına benzer. oldukça çarpıcıdır. koç burcu aşktada ''avcı'' içgüdüsüne sahiptir. yani koç bayanı sizi avlamalıdır yok eğer erkek onun peşinden umarsızca koşarsa pek ciddiye almaz yada heyecanı çabuk dağılır.
zaten koç burcu en hevesli burçlardandır ve bir ilişkiye hevesle başlama eğilimleri yüksektir. oysa , sevgi emektir gibi cümleleri teoride haklı bulsada uygulamada onun açısından sevgi tutkudur , heyecandır.. bu ihtiyacını sağlayamayan erkekten çabuk sıkılması doğaldır.

07-23-2007 06:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SESAME Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 63
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Koç Kadını
Birde Koç'lar önce ateş ederler, sonra nişan alırlar

Yani önce anlaşmayı imzalarlar, sonra metni okurlar gülücük

Karanlığın en çok arttığı anda, gökteki yıldızları görebilirsiniz.
05-13-2008 11:10 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Soleil Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 23
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
Cvp: Koç Kadını
Bu gune kadar en yakin arkadaslarim bile koctan cikarken, bugun iki koc kadinindan yedigim darbeyi, omrumun sonuna kadar unutmayacagim, cok uzldum. Akrep yapmaz onlarin bana yaptigini, yazik.

Soleil
08-08-2008 01:01 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tarihci Çevrimdışı
Sakaryalı
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 68

Mesaj: #8
RE: koç kadını
Yıldırım Yazılan:koç kadınlarıyla ilgili bir iki ilave de ben yapayım ; 12 burç içinde çıkma teklifini erkekten beklemeyen bir tanesi varsa o da koç bayanıdır. ( tabii ay koçunu , venüs koçunu ve mars koçunu da dahil edebiliriz gülücük )
açıksözlü koç bayanı için bakışların önemli olduğunu düşünüyorum. başka bir yazımda söylemiştim , koç bayanının bakışları akrep bayanlarına benzer. oldukça çarpıcıdır. koç burcu aşktada ''avcı'' içgüdüsüne sahiptir. yani koç bayanı sizi avlamalıdır yok eğer erkek onun peşinden umarsızca koşarsa pek ciddiye almaz yada heyecanı çabuk dağılır.
zaten koç burcu en hevesli burçlardandır ve bir ilişkiye hevesle başlama eğilimleri yüksektir. oysa , sevgi emektir gibi cümleleri teoride haklı bulsada uygulamada onun açısından sevgi tutkudur , heyecandır.. bu ihtiyacını sağlayamayan erkekten çabuk sıkılması doğaldır.

benim biricik abicim verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler gözkýrpma dediklerini yapacam-ok
-bende koç bayanı hakkında bir kaç yorum yapmak istiyorum. özellikle ay burcu da koç olan çok yakından tanıdığım güzel bir bayangözkýrpma valla gerçekten açık sözlü olurlar, lafını esirgemez söylerler, çok cana yakın, konuşkan ve geveze olurlar. yani onun yanındayken canınız sıkılmaz şahsen benim hiç sıkılmıyogözkýrpma bir de çok güzel olurlar onu söylemeyi de unutmuşummelek

- buarada yaren abla sana da teşekkürler maşallah koç kadını ile ilgili ne varsa sayıp dökmüşsün ortalığagülücük) verdiğin bilgiler için tekrar sağol... İNGİLAZCAM birazcık kıttır ama olsun TAHNK YOU-ok

ARTIK DEVİR DEĞİŞTİ TABİ RECEP'TE DEĞİŞTİ verygood
09-13-2008 04:14 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tarihci Çevrimdışı
Sakaryalı
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 68

Mesaj: #9
RE: Koç Kadını
Orçun Yazılan:Koç kadınlarıyla hiç anlaşamam. Karşı tarafların birbirleri için ilgi beklemeleri sonuçta ilişkiyi başlamadan bitirir. Ayrılan tarafta koçlardır zaten. Öte yandan biz oğlaklardan daha soğuklar.

öte yandan biz oğlaklardan daha soğuklarhımm hımm yahu hiç soğuk görmesem yerdim ama ben ne soğuklar gördüm geçirdim arkadaşım hele ki kayserinin soğuğunu yemiş biri olarak sen soğuk insan görmemişsin-ok kayserinin havası da dengesizdir yani günde 4 mevsim yaşıyorsun tabii i ster istemez bu hava insanlarına da yansıyogülücük) yani kızlarında ruh yok bee ot gelmişler ne deyim.

-neyse gelelim koç ların soğukluğuna.. yahuu koçlar kadar sıcak kanlı bir burç varmıhımm sen koçlara soğuk dedin yaa valla bişey demiyorum o zaman ben burçlardan hiçanlamamşım demek kihımm hele ki koç lara soğuk diyosun oğlaklara daha sıcak diyosan ben buna sadece gülerim yahuugülücük)

ARTIK DEVİR DEĞİŞTİ TABİ RECEP'TE DEĞİŞTİ verygood
09-13-2008 03:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Zembul Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 40
Üyelik Tarihi: Sep 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: Koç Kadını
Haritalarında Koç burcu etkisi yoğun olan kadınların özgüvenleri çok yüksektir, abartalı cesur olabilirler.. Ancak bu cesaret kimileyin körü körüne bir cesaret olarak kalabilir. Egoları çok gelişkin olduğu için empati kurma yetenekleri düşüktür. Başkasının ihtiyaçlarını pek göremezler, onlar için dünyada tek gerçek kendi ihtiyaçları, kendi talepleridir. Haritada SU etkileri ya da bunu sağlayacak açıları varsa durum değişebilir.

Maskülen ve aktif enerjiye sahip Mars'ın yönetimindeki bu burcun erkeksi niteliklerini de kadınlar daha çok temsil ederler.. Gördüğüm koç kadınlarında genelde mantıklı hareket yeteneğini pek bulamadım. Sonuçlarını ölçüp biçmeden, ani hiddetli hareketlerde bulunurlar. Onlara laf anlatmak çok zordur. Bence asla soğuk değiller, Orçun'un iddiasına ben de katılamıyorum..

Bir Yay-Aslan-Oğlak-Akrep karışımı olarak ben bu burcun kadınlarıyla çok iyi anlaşıyorum.. Çünkü girişkenlikleri, serbestlikleri, atak davranışları, yüksek enerji potansiyelleri, girişkenlikleri hoşuma gider..

Fakat en önemlisi hiç kimsenin tek bir burcu olmayacağına göre; sırf güneşi Koç'ta diye bir kadının bu nitelikleri tam olarak göstermesi gerekmiyor. Örneğin güneşi Koç'ta ama Güneş-Satürn karesi veya karşıtlığı gibi olumsuz açılar içindeyse, yüksek toprak etkileri alıyorsa, Mars'ı Balık, Yengeç gibi burçlardaysa bu özgüven ve kendinden eminlik hali kendisini yeterince ortaya koyamayabilir..

Bu nedenle burçlarla ilgili düz değerlendirmeler yapmak bana mantıklı gelmiyor.

"Aklınız size hakikati göstermemişse, inancınız sizi koruyamaz"
HARİTAM:
http://www.astrozoom.com/sonuc.php?ISIM=...&x=76&y=17
09-13-2008 04:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir