Değerlendir:
  • 22 Oy - 3.18 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Terazi Kadını
Yazar Mesaj
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Terazi Kadını
TERAZİ KADINI

Bu burçdan doğan kadınların eşsiz sayılabileceklerini söylemekle işe başlayalım. Venüsün etkilediği bu çok cazibeli, hoş, güzel kadın tam anlamıyla da bir "Dişi" dir. Özellikle aşk konusunda başka burçdan olan tipler bu kadınla kolay kolay ölçüşemezler.

Terazi burcundan doğan kadın güzel olsun olmasın daima cazibelidir. O kendi çekiciliğinin farkındadır. Siz terazi burcunda doğan bir kadını seviyorsanız bazı noktalarda çok dikkatli davranmak zorundasınız. Çünkü bu kadının ilgisini çekseniz bile etrafınızda sizin gibi çok erkek olacaktır. Ona hayran olduğunuzu sık sık ve değişik şekillerde açıklamalısınız.

LÜKS

Bu kadın aynı burçdan doğan erkeğin aksine paraya önem verir. Para ona hayatta istediği pek çok şeyi sağlaması için lazımdır. Lükse çok düşkündür. Çünkü lüks olan şeyler sayesinde de cazibesini arttıracağını, daha güzel olacağını da bilir.

DEĞİŞİK BİR TİP

Zaman zaman terazi burcundan değişik bir tip çıkar. Bu kadın, maddi değil tam aksine cömerttir. Onda mantık, akıl ve zeka dan çok hisleri hakimdir. Yani bu kadın sever bağlanır ve herşeyinide kalbindeki erkeğe verir. Hisle hareket eden kadını etkilemek de kolaydır.

MANTIK VE HİS

Bu kadın dengelidr. O mantıkla his arasında denge kurmuş, kişinin de değerini bilen bir tiptir. Sevgi bu kadına hava veya su kadar gereklidir. Sevgi olmayınca hayatın anlamıda kalmaz. Rastgele aşık olduğu pek görülmemiştir. Kadın beğenilmeye önem verir. Hoşlanacağı, güzel ve zarif hediyelerle ona sürprizler yapmalısınız. En beklemediği anda hediye vermeniz çok hoşuna gidecektir. Kadın, itina ettiğinizin, üstüne düştüğünüzün farkında olmalıdır. Hem onu şımartmalısınız. Böyle ihtimam görmek onu size bağlanmasını sağlayacaktır. Şımartılan kadının isteklerinin çoğalıcağını sanmayın. O aşık oldukdan sonra tamamiyle değişebilir ve sadece sevgi ve ilginizi isteyebilir.

RAHAT HAYAT

Bu kadın rahat bir hayat sürmek istemektedir. Kendisini göstermek, beğendirmek istediği zaman çok gayret sarfeder. Aynı şekilde kılığı, kıyafeti, evi ve çocuklarıyla da uğraşır. Ancak bir tarafdan da tembeldir. O sevmediği, kafa dengi olmayan bir erkekle evlenmeyi reddeder. Buna karşılık parasız bir erkeği sevme ihtimali de azdır
(alıntı)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 02:45 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: terazi kadını
Terazi burcu kadını 24 Eylül-22 Ekim :

Çok güzel, kibar ve narin sesli, ipekli dantelli giysiler içinde mis gibi kokan hoş bir yaratıktır terazi kadını. Buna rağmen erkek gibidir. Erkek gibi düşünür ve ince zekasını gülüşlerinin ardına gizlemeden tartışır. Teraziyle tartışmaktan kaçarsanız o oturup kendi kendine tartışacaktır. Genellikle haklıdır, açık bir mantıkla sizi ikna eder. Doğru ve dengeli kararlar vermeye çalışır. Onlar güzel şeyler satın alabilmek için çalışmak ve para kazanmak isterler. Onlar yalnız yaşamayı sevmez, arkadaşlara ihtiyacı vardır. Ve hayatında gerçekten seveceği bir erkek olmasını ister. Tipik terazi zeki bir kadındır ve eşinin problemlerini çözmede gönüllüdür. Sevecen ve duygusaldır. Konuşmayı sever yanı zamanda iyi bir dinleyicidir de.

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 02:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: terazi kadını
TERAZI KADINI
Terazi kadini uyumlu bir beraberlik ister. Beraber olacagi erkegin karakteri, aile yapisi, egitim düzeyi, boyu, kilosu kendine uygun olsun ister. Sayet uzun boyluysa siz de orta boylu, bu, onun için problem teskil eder. Futbol maçi seyrederken bagirip çagiran, konusurken sesini yükselten erkeklere tahammül edemez. Kendine uygun oldugunu düsündügü erkekle hemen evlenmek isteyebilir. Çünkü onun için uyumlu beraberlik evlilik demektir. Sanatçi veya sanata ilgi duyan erkekleri sever. Sanatçi olmasaniz bile ara sira resim yapip bir enstrüman çaliyorsaniz, size hayranlik duyar.
Karsi koyamayacagi teklif: 'Benimle evlenir misin? '

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-21-2007 01:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #4
Cvp: terazi kadını
O ZEKI, CAPKIN, NESELI, COCUKSU BIR DISIDIR

Eglenceli bir yasam icin yaratilmisttir. Ask her seyden once gelir.

Cocuklara ozgu bir bencilligi vardirr. Ama rahatsiz etmez. Egitime cok onem verir.

Goze hitap etmek onun icin cok onemllidir. Hersey duzenli ve yerli yerinde olmalidir.



Bir kez çocuğun biri bana yanıtlaması pek kolay olmayan bir soru sormuştu: "Neden hanımlar pantolon giyiyor ve erkekler güzel kokular kullanıyorlar?" Tipik bir Koç'a yakışır şekilde ve çocuğun daha başka yüz kızartıcı bilmeceler düşünmesine fırsat vermeden, çabucak, "Şey" dedim, "çünkü her erkekte bir parçacık kadınlık, her kadında da bir parçacık erkeklik vardır da, ondan. Haydi şimdi seninle dama oynayalım."
Şimdi geriye bakıp bu olayı anımsayınca, Merih'e has hazır cevaplığımla gurur duyuyorum. O verdiğim cevap bütün Burçlar için bir dereceye kadar geçerli, ve Terazi için süper doğru. En erkekçe, en kaba saba Terazi erkeğinde bile karşı cinsin izine rastlayabilirsiniz; Venüs aynı oyunu kadın Terazi'de de oynar.

Terazi burcu kadını; yumuşacık, bembeyaz bir tavşan kadar nefis bir yaratık olabilir, kibar bir inandırıcılıkla fısıldayarak konuşabilir, ipekler ve danteller giyebilir ve saçları mis gibi parfüm kokabilir. Hattâ tek elinizle kaldırabileceğiniz bir yapma bebek gibi görünebilir (yükselen burcu Boğa veya Yay olanlar çok daha ağırca olabilirler). Ancak, tüm kadıncalığına, tatlı tavırlarına ve nefis zarafetine karşın, bu kız şaşırtıcı bir rahatlıkla pantolonlar giyer ve bunlar da O'na bayağı yakışır. Kafası erkekçe bir mantıkla çalışır ve her tartışmada sizinle başabaş yarışabilir. Hattâ bazen sizi geçebilir de; bununla birlikte, Terazi burcu kadının kadınca yanı, genellikle, balayım güvenle geçirinceye dek size yetişmesine izin vermeyecek kadar akıllıdır. Balayında sizi satrançta yenmemeye dikkat edecektir, ama keskin zekâsını sonsuza kadar o yumuşacık gamzelerinin arkasına da gizlemeyecektir. Eninde sonunda, nasıl olsa beyin gücünün ne düzeyde olduğunu size gösterecektir.

Terazi burcu kadınlarının çoğu, karşılarına en ufak bir fikir tartışması olanağı çıktığı zaman kesicin zekâlarını göstereceklerdir. Bu, neden düğmeli yaka giymemeniz gerektiğinden, işinizde terfi etmenize engel olan şeyin ne olduğuna kadar herşey olabilir, (işinizde yükselmenize engel olan şeyin kısmen kendi hatânız, kısmen de âmirinizin hatâsı olduğunu düşünecektir. Teraziye göre herşey sonunda eşitlenir.) Eğer O'nunla tartışmaya girmek istemezseniz, O kendi kendisiyle tartışacaktır. Terazi kızı kendi başına bir kavgayı başlatabilir, büyük bir gösteriş içinde kendi başına sürdürebilir ve kendi başına bitirebilir. Sizin tek katkınız "Ama neden?" veya "Ben öyle düşünmüyorum," demeniz olabilir, ama bu sözünüz bazen O'nun bir saat veya daha fazla süren parlak bir monologa başlaması için aradığı şeydir. Ne var ki, bu monolog süresince O'nun çekiciliği karşısında ölebilirsiniz. Her üç cümlede bir o dayanılmaz tatlı gülümseyişiyle gülecek ve siz sonunda kolayca fikrinizi değiştireceksiniz; tıpkı O'nun kolayca erkeğin ayrıcalığını elinden alarak cinsiyet değiştirdiği, ve sonra da gene o yumuşacık aşk tavşanına döndüğü gibi. Açık, berrak bir mantıkla sizi kendine inandıracaktır. Fazla bir kaybınız olmaz-gururunuzdan başka; o tatlı Terazi tebessümünün büyüsü altında zaten ona da pek aldırmayacaksınız. O genellikle haklıdır, çünkü son kararlarım hep Yargıtay kararlan gibi dikkatle düşünerek verir. Terazi burcu kadınla-n iki görüş arasında sözlü bir karşılaştırma yapmak için fazla teşvik istemezler. Politik yönden aktif bir mevsim, tumturaklı söz söyleme ve tartışma yeteneklerini geliştirmesi için O'na pek çok olanak sağlar. Terazi kadını, hangi tarafı ve hangi adayı tutacağına karar verince, harika bir siyasi propagandacı olur.

Tipik Terazi insanının hiçbir noktayı gözden kaçımsadığından emin olmak için herşeyi iki kez tartma merakı bir yana, romantik aşk veya arkadaşlık ya da her ikisini birden arayan bir erkek için O, ideal kadındır. O'nun tartışma merakı, içtenlikle âdil bir karara varma arzusuna dayanır. Daha kötüsü de olabilirdi. Hiç olmazsa, başka burçlarda doğan bazı kadınlar gibi tartışırken yalnızca kendi koyduğu kuralları geçerli saymıyor veya inatçılıkla bütün fikirlere karşı çıkmıyor. Ayrıca O, kendi fikirlerinin çoğunu, havayı biraz yumuşatacak şekilde diplomatik bir nezaketle savunuyor.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
07-23-2007 04:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
Terazi Kadını Aşk ve Evlilik
Bu burçta doğan kadın tam anlamıyla dişidir. Çok cazibeli, hoş ve güzeldir. Özellikle aşk konusunda başka burçtan olan kadınlar bu burcun kadınıyla kolay kolay baş edemezler. Bu ahenkli, rahat, güzellikler ve sevgiyle dolu hayat isteyen kadın üstelik çok yönlüdür. Terazi burcu kadını kendi çekiciliğinin farkındadır. Bununla neler yapabileceğini de iyi bilir. Çevresine hayranlık uyandıran bir tiptir ve bundan zevk alır. Terazi burcu kadını, aynı burcun erkeğinin aksine paraya önem verir. Para ona hayatta istediği pek çok şeyi sağlaması için lazımdır. Güzelliklere ve sevgiye düşkündür. Bunu elde etmenin pek kolay olmadığını bilir. Ama bu, sizin onun cimri birisi olduğunu zannetmenize neden olmasın. Çünkü tam aksine cömerttir. Terazi burcu kadının da mantık, akıl ve zekadan çok hisler hakimdir. Sever, bağlanır ve her şeyini kalbindeki erkeğe verir. Seveceği adamı dikkatle seçer. Rastgele birine aşık olduğu pek görülmemiştir. Eğer karşısındaki kişiyi sever ve bağlanırsa çok fedakar olabilir.Evde sizin rahat etmenizi, huzurlu ve ahenkli bir hayat sürmenizi sağlayacaktır. Fakat çok kırılgan olduğu için, ihmale hiç gelmez. Karşısındaki kişiye hemen kırılıp gücenebilir. Terazi burcu kadınlarının çoğunun vücutları güzeldir. İnce kemiklidirler ve giydiklerini yakıştırırlar. Ayrıca çokta zevklidirler. Her şeyi kendilerine yakıştırmayı bilirler. Fakat modayı takip ettiği pek söylenemez. O kendine yakışanı seçer.

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
10-28-2008 03:29 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Vulcan
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: Terazi Kadını
http://www.astrotheme.com/portraits/W2W6P3G5hh87.htm

Terazi kadını dendiği zaman aklıma hemen Rita Hayworth gelir.
11-21-2008 09:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #7
RE: Terazi Kadını
Arkadaşlar Terazi hakkında yazmış olduklarınızın hepsine katılıyorum, gerektiğinde en alımlı, en estetik ve en narin (ki bunları çoğaltabiliriz), bir kadından daha da kadınsı olabilirler, gerektiğinde de bir erkekle, adabını bozmadan her türlü konuda yarışabilecek kadar da kuvvetlidir, unutmayın ki terazi çok hoş bir kadife eldivenin içinde saklı olan demir bir yumruk gibidir
11-12-2009 04:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Serena Çevrimdışı
Firebender
**
Kayıtlı

Mesajlar: 862
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #8
RE: Terazi Kadını
erkek olsam, terazi kadınından korkarım. haritada kova, 12. ev vurgusu gibi etmenler yok ise, hayatlarında tek gerçek, bir ilişki sahibi olmak gibi davranıyorlar. yani, ikili olmak ve aşk o kadar önemli ki, ilişki ortağının kim oldugu da bir süre sonra önemini yitiriyor sanki. giden sevgilinin yerine bir yenisini koymak konusunda bir hayli hızlılar. hepsine de sonsuz bir aşk besliyorlar, pes :D


Gülersen, herkes seninle güler. Ağlarsan, tek başına ağlarsın.
07-14-2010 01:19 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Nâr Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 341
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 2

Mesaj: #9
RE: Terazi Kadını
ilşki peşinde koşma, hayatının anlamını ilşkilerde arama konusunu geçiyorum,ben sevgili değiştirme konusunda koçları daha hızlı biliyordum dil çýkarma

Yüzde ısrar etme,doksan da olur.İnsan dediğinde
noksan da olur.Sakın büyüklenme,elde neler var,Bir ben varım deme,yoksanda olur!...

HZ Mevlana!!!

http://a1108.hizliresim.com/11/8/16/17364.gif
07-14-2010 01:40 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
wigo Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip
lt=
Mesajlar: 51
Üyelik Tarihi: Sep 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: Terazi Kadını
Çok iyi hoştur terazi kadınları fakat değişik bir inatları vardır.Fazla sabırlıdırlar ve gereken yerde gerektiği tepkiyi vermezler.Biraz denge içinde dengesizlik yaşarlar.Zor beğenirler.Onlarla alışverişe çıkmak bir kabustur.Herkese uyan ayakkabı onlara uymaz,herkesin beğendiğini beğenmezler vs.
07-14-2010 04:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Terazi Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 19 38,962 01-16-2018 12:48 PM
Son Mesaj: esmerkuzen
  Terazi Burcu ve Terazilerin Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,939 02-06-2015 02:19 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Terazi Burcu ve Özellikleri ay_se 16 21,213 10-08-2014 04:14 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Terazi Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 1 5,687 10-17-2012 10:22 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Terazi Burcu Erkeği qulsah 4 9,190 07-14-2012 11:16 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Terazi Burcu & Vedud astrosohbet 39 52,421 04-07-2012 05:20 PM
Son Mesaj: Félicé
  Terazi Burcu ve İlişkiler ( Evlilik , Aşk ) astrosohbet 7 10,783 11-15-2011 01:20 AM
Son Mesaj: Mahinur
  Terazi'den Dersler Yargıç 4 6,852 02-08-2011 02:34 AM
Son Mesaj: Yargıç
  Diger Burclara Göre Terazi Mavisahram 3 6,724 10-09-2010 12:46 PM
Son Mesaj: Nâr
  Gücün Karanlık Tarafı : Terazi raisisset 1 4,455 09-28-2010 11:44 AM
Son Mesaj: gullusutcu

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir