Değerlendir:
  • 30 Oy - 2.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yükselen İkizler
Yazar Mesaj
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
yükselen ikizler
YÜKSELEN BURÇ İKİZLER

Doğum anında ufukta yükselen İkizler burcu akıllı, meraklı ve hareketli bir kişiliğin görülmesinde önemli etkiye sahiptir. Ancak, karakter oldukça çabuk sinirlenen, kolayca sıkılan ve değişiklik ihtiyacı hisseden bir yapıdadır. Bu hayat dolu, hareketli burç ufukta bulunduğu zaman, bireyin mutlaka mental uyaranlara ve aktivitelere ihtiyacı vardır. Aynı durumda kalmak, sürekli aynı şeyleri yapmak ve düşünmek, Yükselen İkizler için kabus gibidir. İnsanların arasında olmayı, birlikte bir şeyler yapmayı ve heyecan yaşamayı sever. Birbirinden farklı olaylarla aynı anda ilgilenebildiği zamanlarda Yükselen İkizler oldukça mutludur. Zekayı sembolize eden Hava elementindeki İkizler, mental olarak oldukça aktiftir. Yükselen İkizler, kendini düşünceleri ile özdeşleştirir ve aklıyla tanınmak ve kabul görmek ister.

Dost canlısı olan Yükselen İkizler, kolayca adaptasyon sağlayabilmesine rağmen, kimi zaman anlık değişen davranış biçimleriyle ve yaşadığı kararsızlıklarla, etrafındaki insanları da şaşırtabilir. Dışarıdan kendine çok güvenli gözükmesine karşın, aslında tereddütlü bir yapısı da vardır. Özellikle sinir sisteminin hassas olduğu dönemlerde bu özgüven eksikliğinin tezahürleri daha net bir şekilde görülür.

Konuşma ve hitabet yeteneği çok güçlü olan Yükselen İkizler, düşünce ve duygularını yazarak ifade etmekte de oldukça yeteneklidir. Yöneticisi Merkür’ün etkisiyle genel olarak iletişim alanında başarı sağlamak, Yükselen İkizler için oldukça kolaydır. Yükselen İkizler, Merkür’ün sembolü olan civa gibi, yakalanması oldukça güç, hızla hareket eden ve farklı alanlara dağılabilen bir yapıya sahiptir. Daldan dala atlamak, konudan konuya geçmek en belirgin özellikleri arasındadır.

Yükselen İkizler burcu insanları, kuvvetli bir bedensel koordinasyona ve hızla hareket edebilme yeteneğine sahiptirler. Sinirsel aktivitenin yoğunluğu genellikle ince bir vücuda sahip olmalarında etkilidir. Değişime merakları ve kolayca adaptasyon sağlayabilmeleri, her zaman genç görünmelerinde ve çağa ayak uydurabilmelerinde etkilidir.
(alıntı)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-15-2007 09:31 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kurby Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: yükselen ikizler
:D Annemin yükseleni ikizler(sanıyorum, sabah doğduğunu biliyoruz) "Otur be kadın!" diye isyan ediyorum bazen, bir insan bu kadar mı hareketli olur.Kendine iş bulur mutlaka, hani 5 dakika popom yer görsün demez.Ancak annemin burcu Koç!Ay burcu ikizler.Belki de bundandır.Ben bunca yıldır enerji kaynağını bulamadım, hani bulsam bir düğme, bir fiş.Bir süreliğine kapatıcam, dinlensin diye.:D
06-16-2007 09:26 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #3
RE: yükselen ikizler
ben bu yükselen ikizler konusunda baya karışıgım.tanıdığım diğer yükselenlerde ortak nokta buluyorum.ikizlerde bulamıyorum.hepsi birbirinden farklı.budamı ikizler karekteristiği hepsi birbirinden farklıgülücük

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
06-16-2007 10:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #4
Yükselen İkizler
Yükselen İkizler ile ilgili bildiklerimizi burada analiz edelim.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-27-2008 11:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #5
RE: Yükselen İkizler
Yeğenimden örnek vereyim, Merkür'ü 3. evde yani doğal evinde ve Yükseleni İkizler,Mars'ı da ikizlerde.. Ana Burcu Balık,ama Balık özelliğini sadece duygusal bağlamda gösteriyor,yoksa içi dışı bir klasik bir İkizler kendisi.. Bıcır bıcır,her yerden haber veren,hiç bilmediği bir konuyu önce bir defa dinleyip başkalarına çok güzel satabilen bir kişidir.Telaşlı,aceleci,işine gelmediği hiçbirşeyi yapmayan aslında maharetli,çok kolay bahane üretebilen,pek çok kişiye söz verdiği için verdiği sözleri yerine getirmekte zorlanan,tabir-i caizse yüzeysel..Ama bir o kadar tatlı dilli,dinlemesi zevkli,neşeli,bazen beklenilmeyecek derecede sakin.. yani bir anı öbürünü tutmuyor..Çok ta kararsız,üniversite sınavlarına hazırlanıyor ama daha bir hedef koyamadı kendine.. Keşke 1 tane seçme hakkım olsaydı diyor .. gülücük)gülücük) Bu bir örnek tabi.
Fiziksel özellik bakımından ince kemikli,dokunsan kırılacak dökülecek birşey olacak diye korkuyorum. ask

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
01-31-2008 09:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #6
RE: Yükselen İkizler
oğlum asc ikizler.kendisi bir aslan olduğu için daha çok bu yanını kullanıyor gibi. oğlum aşırı sosyal,konuşmayı seven,bilgi paylaşımını,öğrenmeyi çok kolay yapabilen bir genç.yükselen ikizlerde gördüğüm ilk özellik hızlı konuşma.bazen oğlum öyle hızlı konuşuyor ki ne söylediğini tekrarlamasını istiyorum.bazen harfleri yutuyor konuşurken.genel olarak bu ikizler karekteristiği.ikizler asc çapkın olur diye biliyorum.ama oğlumun hiç o yanını görmedim.belki bu merküründe aslanda olmasından kaynaklıdır.çok sıcak,samimidir.ben bildim tavırlarıda vardır.aslan olmasına karşı ön planda olmak pek işine gelmez.bu asc ikizler özelliği olabilir.ikizler burcunun bu yönde pek kaygısı olmaz çünkü. zeki,konuşkan,neşeli,esprilidir.her konuda mutlaka bir fikri vardır.tartışmayı çok sever.dosluklara önem veren bir yapısı vardır.ama bir türlü aslanın sabit fikirliliğinden vaz geçmez.bu sene öss hazırlanıyor ve ciddi bir hedefi hala yok.bu ikizlerin bir özelliği gibi olsada şimdiye dek hiçde şu dememiştir.yani sürekli karar değiştirmek değilde daha çok hedef anlamında.

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
02-01-2008 12:44 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tarihci Çevrimdışı
Sakaryalı
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 68

Mesaj: #7
RE: Yükselen İkizler
YÜKSELEN İKİZLER:
-yükselen ikizler burcu insanı, kıvrak bir zekaya ve espirili konuşma yeteneğine sahiptir. kişi aynı zamanda huzursuz ve sürekli zihninin meşkul edecek bir şeylere ihtiyaç duyar.
-yükseleni ikizler burcu olan kişinin ilgisi çok hızla değişir ve bir tek konuya saplanıp kalmaktan nefret eder. bu nedenle sürekli değişik konulara yönelir ve ilgi alanlarını değiştirir. aynı zamanda birden fazla konuyla ilgilenebilir, birden fazla iş yapabilir ve farklı yerlerde de olabilir. zihinsel faliyetleri sürekli hareket halindedir. devamlı fikir üretirler. yükselen ikizler sosyal faliyetlerde başarılı olur. kişi, insan ilişkilerinin en fazla olduğu konulara yönelecek olursa daha mutlu olur. etraflarının sürekli kalabalık olmasını isterler. çok arkadaş canlısı ve neşelidirler. ikizlerin değişken tabiatı burada da devreye girip, kararsızlık ve sık sık değişen ruh halleri sergileyebilir. çevreleri tarafından bu yüzden garipsenirler. ikizler yükselenliler kendisine son derece güvenir görünürken içten içe güvensizlik duyabilir, sakin ve huzurlu davranmayı öğrenmeye ihtiyacı vardır. iletişim konusunda özel bir yeteneğinden dolayı gazetecilik, editörlük, hikaye yazarlığı, reklam ve halkla ilişkiler gibi işlerde çok başarılı olabilirler.zekasının kıvraklığı görünümüne yansıyacak ve son derece hızlı hareket edeceklerdir. neredeyse aynı anda bir kaç yerde bulunabilirler.
-değişikliğe olan tutkusu sayesinde her zaman genç kalacaktır. yükseleni ikiler olan birisinin emekli olup şömine başında oturması beklenemez. birden fazla kişik sergileyebilir ve çok çeşitli görünümlere bürünebilir. haritada olumsuz etkiler varsa kolay yalan söyleyebilir, ayak üstü hikayelerde anlatabilir. aynı anda iki işinin olma ihtimali kuvvetlidir yada iki sevgilisi,,bir konudan diğerine, bir işten öteki işe, bir sevgiliden diğerine atlar durur. bu nedenle başı derde de girer. okumayı çok seven yükselen ikizler kişisi bir nevi yürüyen ansiklopedi gibi dolaşır. fiziksel yapılarına gelince: ince yapılı, düzgün fizikli, açık buğday tenli tiplerdir. elleri ve ayakları ince uzun ve narindir. yazı yazarken sol ellerini kullanabilirler. yüzü ince uzun ve kemiklidir. hareketi seven insanlardır.

YÜKSELEN İKİZLER ÜNLÜLERİ:
-le courbusier, boris yeltsin, MİCHELLE PFEİFFER( burada şunu demeden edemicem. michelle benim XXX aşkımdırgülücük) en çok beğendiğim sinema sanatçısıdır. gözleri benim için yeter. sibirya kurtu gibi gözleri vargülücük) ) miles davis, neil armstrong, pamela anderson lee, steffi graf, burt reynolds, greta garbo...

ARTIK DEVİR DEĞİŞTİ TABİ RECEP'TE DEĞİŞTİ verygood
02-02-2008 12:14 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #8
RE: Yükselen İkizler
Benimde yükselenim ikizler bence ama doğum saatimden tam emin olmadığım için bazen boğa bazen ikizler çıkıyor ama ben kendimi ikizler olarak görüyorum yada öyle istiyorum bende tam bilmiyorum
02-18-2008 05:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alya Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #9
RE: Yükselen İkizler
Benim, babamın hem kendi burcu hemde yükseleni ikizler. Erkek kadın farklı oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Babam acaip espirili ama 10 dakika sonrası belli olmayan biri. Birden gülerken birden en ufak bişeye kızabilir. Aniden suskunlaşabilir. Zaten o anda bişeyler düşündüğünü anlayabilirsiniz kişiyi tanıyınca. Bu bende daha farklı. Ben insanlara çok fazla hissettirmeden kendi iç dünyamda yaşarım gelgitleri. Bence bu çift karekterlilik değil sadece hızlı düşünmekten kaynaklı bir olay.

Yapılan hiçbir iyilik cezasız kalmaz! Bekle gör ki yaptığın iyiliklerin cezasını çektirsinler!
03-11-2008 11:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gizem kara Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 328
Üyelik Tarihi: Apr 2008

Rep Puanı: 3

Mesaj: #10
RE: Yükselen İkizler
bu özellikler benim eşime uyuyor ama onun aslan çıkıyor haritada öz burcu yengeç ay burcuda yengeç bazen acaba doğum saati mi yanlış diyorum gerçi aslan özellikleride var ama fizik olarak ikizlere benziyor orta boy zayıf (ne yapıyorsam kilo almıyor adam) eller ayaklar ince uzun anlamadım gitti nasıl ayırt edebilirim bilmiyorum isterse ikna edemeyeceği kims yok hitabet yeteneği kuvvetli neyse

sevgilerle
04-28-2008 05:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  yükselen ikizler fotoğraflar aeon 11 17,826 08-11-2012 07:15 PM
Son Mesaj: ekinoks
  akrep ve oğlak'ın gölgesinde bir yay, yükselen ikizler.. Zembul 12 17,181 05-06-2011 01:07 AM
Son Mesaj: penelope

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir