Değerlendir:
  • 26 Oy - 3.08 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Terazi Burcu ve Özellikleri
Yazar Mesaj
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #11
Cvp: Terazi Burcu ve Özellikleri
TERAZİ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ :

Adil, becerikli, coşkulu, entelektüel, sanatsever, konuşkan birisidir. Bilgisini ve zekâsını kişilik yapısına çok iyi yerleştirmiştir. İstekleri ise diğer burçlardan daha farklı bir ufka yönelmiştir; sevdiği saydığı ve çekindiği insanlara doğru. Yani başkaları ile ortak bir çalışma içindeyse, isteklerini paylaşabiliyorsa eylemleri daha olumlu yönde olur.

Adildir, haksızlığa tahammül edemediği zamanlar, bir de bilgisini göstermek için konuşur. Öte yandan özel yaşamını savunmak için susar ya da konuştuktan ve anlaşıldığından emin olduktan sonra karşısındakinin tepkisini görmek için susar.

Suskunluğunun bir başka nedeni de karşısındakini kırmamak ya da gereksiz bir tartışmaya yol açmamak endişesidir.


islamakar.com

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
01-12-2009 02:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #12
RE: Terazi Burcu ve Özellikleri
Güneş terazi burcuna girerken ekvatorun üstünden geçer ve yeryüzündeki her yerde gece ve gündüzü eşitler. Karanlık ve ışığın bu dengelenmesi, dengeyi yeniden tesis etme çabasının çağrışımlarıyla yüklüdür. Kadim zamanlarda bu dönem olayların mevcut gidişatını değerlendirme, ilerideki ihtiyaçları tahmin etme, önemli sorunları ele alma ve önde uzanan zorlu mevsim için işe yarar bir plan yapmak için ayrılmış bir vakitti. Kadim Mısır terazi hayatın sonunda, ölmüşlerin ruhunun bir kefesinde Hakikat Tüyünün olduğu terazide tartıldığı hüküm gününün güçlü bir sembolüydü. Roman mitolojisinde tanrıça Astraea adaleti yönetiyor, elinde bir terazi tutuyordu. Bu terazi adaleti ve eşitliği getirmek için ne tür karmik müdahaleler gerektiğini tartmanın bir aracıydı.

Bu dönemde doğan ve analiz, hüküm ve denge nitelikleriyle donanmış olan kişiler aşırılıklardan ve uçlardan kaçan semavi bir ortamın çocuklarıdırlar. Teraziler doğal karşılaştırma, ayrıştırma ve tarafsız felsefi akıl yürütme yetenekleriyle haklı olarak Zodyak’ın arabulucuları olarak ün salmışlardır. Teraziler beynin sağ ve sol yarım küreleri arasındaki ince etkileşime dayanan harika iletişim becerilerine sahiptirler. Genel olarak terazilere daha geniş sosyal sonuçları düşünerek kişisel ön yargıları bir kenara koyan adil ve önyargısız hüküm vermeleri konusunda güvenilir.
Teraziler şu ya da bu şekilde bir dene ve adalet konumunu bulma güdüsüyle yaşarlar. Denge ve adalet arayışının içe bakışla başlaması gerektiğini bilir ve kendi duygusal davranışlarını incelemekten veya başkalarının analiz etmesinden mutlu olurlar. Adalet arayışı içinde başkalarının kendilerinden farklı bir görüşe sahip olabilme olasılığını dikkatle gözden geçirir ve olayları alternatif bir bakış açısından görmek için kendiliğinden harekete geçerler. O zaman buradaki güçlük uyum arayışı içinde olan bir insanın birbiriyle çatışan realiteler bolluğunu nasıl ele alacağı meselesidir. Acaba hepsi kaba bir ortak paydada birleştirilecekler mi, yoksa bir uçtan ötekine savuracak şekilde kararsızlık ve istikrarsızlığa mı yol açacaklar?
Kendi güneş burçlarının daha soylu niteliklerine uygun yaşayan teraziler adalet ve ayrıştırma konusunda epey eğitimlidirler. İlk önce analiz ederler, ardından bir çözümde uzlaşıp karar verirler ve sonra yeniden değerlendirmeyi gerektirecek yeni bir bilgi ortaya çıkmadıkça ilke ve kararlarına sadık kalırlar. Hiç kuşkusuz böyle bir tutumun kendi içinde uç bir yanı vardır ve bu yüzden Teraziler kendilerini iyice bir incelemelidirler ve bir insan olarak olgunlaşma süreçlerinde tek çatışmasız durumun atalet olduğunu anlarlar. Huzur ve uyum arayışında bile kişi bir duruşa sahip olmalı ve bu duruşun başka insanlarda ve dolayısıyla kendilerinde neden olduğu rahatsızlığa rağmen duruşunu korumalıdırlar. Terazi burcunun işte bu yüzden güneş burcu yorumlarında yazan şeylerden daha karmaşık olmasında şaşılacak bir yan yoktur. İniş çıkışlarla, gerilim ve zorlanmalarla dolu bir dünyada uyumu bulmak kolay bir iş değildir, birçok terazi gerilimsiz ilişkiler ve kolay bağlılıklar yaşamak yerine gündelik çatışmaların ve kendi görüşleri başkalarınkiyle çatıştığı zaman ortaya çıkan rahatsızlığın acılı bir şekilde farkındadırlar.
Birçok güneş burcu yorumları Terazi burcunu Zodyak kişilikleri içinde en çekici olan diye anlatır, bu bakış açısı Güneş’in geleneksel olarak düştüğü söylenen bir burçtaki konumunun biraz çarpık bir tarifidir. Yaratıcı kendini ifade edişin ve bireyselliğin sembolü olan Güneş’in terazi burcunda düşmesinin nedeni, Terazilerin kendi özel ihtiyaçlarını hiç durmaksızın başkalarına karşı sorumluluklarını hesaba katmak zorunda oldukları karmaşık bir ortamda değerlendirmek zorunda kalmalarıdır. Kişinin kendi gerçek yolunu bulması ve kendi duruşunu başka insanların ne düşündüğüne bakmadan net, doğrudan ve açıkça ortaya koyması açısından gerçek bir zorluktur bu. Teraziler bu konumdan rahatsızdırlar ve kendi kişisel ihtiyaçlarının peşine düşmeye odaklanan sabit bir kararlılığı korumak için büyük güdüsel engelleri aşmak zorundadırlar. Kendi burçlarının daha derin ilkelerine bağlanmayı başarırlarsa, çatışmalardan kaçmak için ödünler vermek zorunda kalmaz, muhalefet ettikleri şeyin karşısında güçlü bir şekilde çıkmak için çatışmanın bir ucunda kararlı bir şekilde durabilirler. Bu anlamda gerçek bir ‘dengeleyici’, evrensel terazinin çocukları olurlar ve diplomasi, nezaket, adalet ve aklı kullanarak olumsuzlayıcı baskıcı güçlere meydan okumaktan korkmazlar. Terazi bir öncü burçtur, dünyada değişiklikler yapmak için güçlü bir güdüsü vardır. Yine de Terazi bütün öncü burçlar arasında en çok hafife alınan burçtur, onların başkalarını zorlamayan kişilikleri bizim yanlış bir şekilde terazilerin amaçlarından kolayca vazgeçebileceklerini düşünmemize neden olur.
Egonun kendini ifadesinin bu doğal bastırılması Terazi’nin Venüs tarafından yönetilmesi yüzünden daha karmaşık hale gelir, çünkü Venüs gezegeni ilişki kurmak, istenmek ve başkaları tarafından onaylanmak isteyen bir gezegendir. Teraziler ilişkiler ve başkalarına sorumlulukların kabul edilmesi kendi dünyalarının ekseni olduğu gerçeğinden kaçamazlar. Bu eksen onlara duygularını verir, onları eylemlere iter; bu yüzden Terazilerin ilişki sorunları içine gömülmüş olması veya bir ilişkiye girmeye çalışmaları ünlüdür. Venüs’ün yönetici olması onların diplomatik ve büyüleyici karakterlerine dair ünlerine ün katar. Teraziler kendilerini başkalarına çekici bir şekilde sunmaları, ince bir sanatsal beğeni ve takdir yeteneğine sahip olmaları ve kendilerini maharet ve nezaketle donatmalarıyla bilinirler. Terazi burcunda Venüs gündüz yöneticisidir; burada açık ve görünür bir şekilde kendini ifade ederler, bu durumda güzellik ve zevki ifade etmek ve çevrelerinde açık bir şekilde zuhur ettiğini görmek istedikleri bir dünyada yaşadıkları için Terazilerin görünüşte hoş olan şeylerden kolay etkilendikleri söylenebilir.
Birçoğumuz kendi güneş burcumuzun üstün niteliklerini sergilemeyi başaramıyoruz ve bu burçla ilişkilendirilen birçok olumsuz özellik – kararsızlık, suçluluk, hata yapıyorum duygusu, ifade edilmeyen içerlemeler, kendini aşırı derecede zevke gark etme, iki uç arasında salınma – günlük yaşayan Terazilerde kolayca görülen şeylerdir, kuşkusuz bunlara ama bu haksızlık ve ama öte yandanları ekleyebilirsiniz. Birçok terazi yüzeydeki uyum içinde yaşamaya kendini öyle kaptırır ki onu rahatsız eden konulardan kaçınmalarıyla insana bıkkınlık verebilir. Tıpkı kocasının onu aldattığından şüphelenmesi için iyi nedenleri olup da bunu düşünmek istemeyen bir kadın gibi veya ilişkiye tümden bağlılığını ifade ettikten sonra ortadan kaybolan aşık gibi, yüzeyde iyi göründüğü müddetçe Teraziler kendilerini her şeyin olması gerektiği gibi olduğuna inandırabilirler. Kelimelerle ilgili doğal bir yetenekleri ve kulağa doğru gelen her şeyin doğru olduğunu varsayma eğilimleri vardır, bu durum Terazilerin başka insanların samimiyeti konusunda aldanmalarına ve bu aldanmanın başka bir samimiyetsizlik olduğunu görememelerine neden olur.
Teraziler ayrıca ‘uzlaşma’ ile ‘müzakere’ yollarının insanlara istedikleri her şeyi verdiği konusunda aldatmada ustadırlar. Kendi isteklerini yerine getirdiklerini kabul etmek yerine, başkalarının da olayları onların gözlerinden görmelerini bekleyerek destek kazanmaya çalışırlar. Teraziler sorgulandıkları zaman kendilerini analiz edip içe bakmaya çalışırlar, fakat aklın sesi – ama daha derin güdülerin görülmesi ve derinden bir farkına varmanın sesi değil – onları hızla adil oldukları ve niyetlerinin makul olduğu sonucuna taşıyacaktır. Teraziler genellikle daha derin bir ahlaki açıyı görmek yerine kendilerini akıllı bir şekilde savunmayla ilgilenirler. Eğer kulağa doğru geliyorsa, doğrudur; eğer cümle zeki bir şekilde tasarlanmışsa bir yalan olamaz.
Bunun net sonucu şudur ki eğer söz konusu Terazi burcu kişi yeterince bilge ve anlayışlı değilse, insanlar onların ahlaki olarak sığ, ilkelere bağlılıkları zayıf ve samimiyetsiz oldukları fikrine kapılırlar. Bir çatışma durumunda başarılı bir şekilde zafere ulaşırlarsa, her zaman arkada bırakılan bir kandırmacanın ağırlığını hissederler. Sırtından vurulan birçok insan yaranın üzerine gülümseyen bir insan yüzü resmi yapıştırmak istemez. Kendisi bir terazi olan Oscar Wilde, şöyle gözlemlemiştir bu durumu:

Hepiniz işitin çünkü

Herkes kendi sevdiğini öldürür
Kimi acı bir bakışla
Kimi övücü bir sözle yapar bunu
Korkaklar bir öpücüğü
Cesurlar bir kılıcı seçer!

Reading Gaol Balatı, 1897.
Evet, teraziler öpücükle öldürür! Çok düşünceli, toplumsal olarak sorunsuz, geçimi kolay görünen bu Zodyak kişiliği, karmaşık duygusal sorunlar ve nahoş zorluklar içinden tatlı dille çıkma çabaları içinde arkalarında derin bir hüsran izi bırakabilirler. Teraziler düşünceli insan olmak amaçlarında kaçınılmaz acılı ‘sona erdirme’ aşamasından kaçınmaya dair doğal bir eğilime sahiptir. Müzakereyi – ve dolayısıyla kendi seçeneklerini – hep açık bırakmayı isteyen terazilerin en büyük yanlışı, başkalarına adil davranmak isterken, adil dışında her şey olabilmektedir.
Bir hava burcu olarak terazi her şey aydınlık, parlak ve olumlu olsun ister. Hava elementi sanguine mizacıyla ilişkilidir, bu mizaç ölçülü, dengeli ve iyimserdir. Sanguine mizaçlar orta yolu bulmaya ç alışır, yenilikçi ve uç tepkilerden ve sıra dışı yaklaşımlardan hoşlanmazlar. Bu yüzden Teraziler her şeyi sunar gibi görünseler de talepkâr ve yoğun ilişkiler için uygun değildirler. Toprak burçları onları hoppa ve sorumsuz olarak, su burçları derin duygusal ihtiyaçlarına tepkisiz olarak görürler. Ateş burçlarıysa terazilerin serinkanlı büyüleyici diplomasilerinden, geride karizmatik bir kişilik ve canlı bir kıvılcım yoksa, hiç etkilenmezler.
Bir insan burcu olarak Terazi medeniyeti, kibarlığı, övücü kelimeler zenginliğini ve kaba kuvvet yokluğunu temsil ederler. Mesleki alanlarda teraziler doğuştan diplomatlar, kusursuz müzakereciler, halkla ilişkilerin her alanında başarılı olabilecek nazik insanlardır. Kendi köşelerini sanat alanında da bulabilirler, ışık renk ve biçimin dengeli ve simetrik bir şekilde bir araya gelmesi, halka çekici gelen eserler üretmelerine yardımcı olur. Stilleri sıradışı, garip veya tutkulu değil, gelenekseldir; çekici, kolayca taktir edilen ‘yüz’ olduklarında, iş dünyasında da başarılı olurlar.
Bununla birlikte bir terazi için ideal iş hukuk, hükümet, devlet ve adalet sistemleri içinde yer almaktır. Terazi, en iyi halinde, gerçek stratejisttir; burada akıl duygulara hakimdir ve eşitsizliği ve adaletsizliği ortadan kaldırma yönündeki daha geniş amaca çok iyi hizmet eder. Teraziler kendilerini kendi evrenlerinin merkezi olarak göremedikleri bir konuma yükseldikleri vakit, kendi sosyal ortamlarının içindeki bir denge unsuru olarak, kendilerine verilmiş olan kozmik kuvveti tümüyle kullanmaya çok yaklaşırlar. Denge sükunette kolay bulunan bir şeydir; ancak gözlerimiz uzaktaki ufka kenetlenmişken en sert fırtınalarda dimdik durduğumuz zaman daha büyük bir amaca hizmet ederiz. Terazi orta noktaya yapışmakla değil, ama İdeallere odaklanarak dikkat dağıtıcı şeylerden korunur ve kendi içsel dengelerini temsil eden bir denge ve uyum yeri bulurlar.

© 2010, BATİNİLER.
12-09-2010 09:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #13
RE: Terazi Burcu ve Özellikleri

Bildiğiniz (veya bilmediğiniz) gibi astrolojide burçlar takılmyıldızlara göre değil, mevsimlere göre bölünürler ve dört öncü burç (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) mevsimleri başlatırlar. Terazi sonbaharı başlatan, gece ve gündüzün eşit olduğu, hava grubu ve öncü (kendi kendine harekete geçen) bir burçtur. Zihinle ilgilidir. Düşünmek, kavramak ve idrak etmek gibi özelliklere sahiptir. Koç ve Terazi burcu birbirine zıt burçlardır. Koç düşünmeden başlatır, Terazi düşünerek başlatır. Koç "ben" der, Terazi "sen" der. Tabii sonra bu "sen"den "biz" oluşur. Dolayısıyla Terazi'nin idrak etmesi ve düşünmesi gereken "sen"dir. Ve bu "sen", "ben", "biz" meseleleri ile uğraşırken, Terazi'nin geliştirmesi gereken dengeleme, ölçüyü tutturma süreci başlar. Bu süreci gerçekleştirebilmek için "iki" gereklidir. Hedef terazinin iki kefesinde dengeyi ve ölçüyü tutturmak olduğu için "bir" burada yeterli değildir. İki sayısı ilişki sayıdır. Bu ilişkiden farkındalık doğar. Bir'e ulaşabilmek ancak bu farkındalıkla olur. Dolayısıyla Terazi burcu olalım olmayalım, hepimiz nasıl ve kim olduğumuzu görmek, kendimizi tanımak için bize ayna tutacak ilişkilere ihtiyaç duyarız.
Güneş Terazi burcunda ilerliyor ve biz yılın "sen" bilincini, dolayısıyla "ben ve sen = biz" bilincini geliştirme aşamasındayız. Michael Lutin ay düğümlerini anlatırken Kuzey Ay Düğümü Terazi'de olan bir erkeğin evlilikte eşinin soyadını seçme durumunda olabileceğini anlatır. Steven Forrest da kendi özünden taviz vermeden kişisel özelliklerinden taviz vermesi gerektiğini söyler. Kısaca, Terazi olmak kendinden bir şeyler vermeyi gerektirir. Özgürlüğüne, otonomisine düşkün olanlar için, bu, kavraması zor bir fikir olabilir, ancak damarlarında Terazi kanı dolaşanlar için o kadar zor olmasa gerek. Yine de vermek öğrenilmesi gereken bir sanattır. "Sen" bilincini geliştirmeden vermek bir kabusa dönebilir. Ben bir sade ekmek isterken, sen bana daha iyi olduğunu düşündüğün için, beni hiç dinlemeden, çikolatalı pasta vermeye kalkarsan, hem beni mutlu edemezsin hem de çikolatalı pastayı almak için kaynaklarını tükettiğin için beni nankörlükle suçlayarak, bana kızabilirsin. Oysa benim tek istediğim sade bir dilim ekmekti, ve bu senin kaynaklarını fazla zorlamayacaktı. Çoğumuz karşımızdaki insanın istek ve ihtiyaçlarını ondan daha iyi bildiğimizi düşünerek, ona ne vereceğimizi saptarız. Oysa, eğer onu dinlersek, onun isteklerinin çok farklı olduğunu görebiliriz. İşte bu noktada o istekleri bizim sağlayıp sağlayamayacağımızı düşünme süreci başlar. Eğer bizde olmayan ya da vermek istemediğimiz bir şeyi vermeye kalkarsak, kendi sınırlarımızı zorlamaya başlarız. Bu da bizi önce iç çatışmaya, sonra da dış çatışmaya götürür ve Terazi'nin barışçı doğası zarar görür.
Terazi zamanlarında deneyimlediğimiz bir şey de ölçülülüktür. Biraz ondan, biraz bundan. Ya hep ya hiç değil. Biraz sen, biraz ben. Hep ben veya hep sen değil. Biraz akıl, biraz duygu. Hep akıl, hep duygu değil. Biraz çalışma, biraz dinlenme. Hep çalışma, hep dinlenme değil.
Kolay gelsin,
astrolojidergisi.com
09-23-2011 02:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #14
RE: Terazi Burcu ve Özellikleri
Geleneksel Terazi Özellikleri
Eşitlik ve adalet peşinde
İlişkiye yönelik, işbirliği yapan
Diğerlerini hoşnut eden
Uyum peşinde, barışçı
Diplomatik ve nazik
Romantik ve cazibeli
Kaygısız ve sosyal


Karanlık Yönleri
Kararsız
Ne pahasına olursa olsun barış diyen
Kolay etkilenen ve yüzeysel
Talepkar, lakayt
Görüntüye takıntılı
Beklenti ile veren
Hesap tutan
Bay ve bayan nazik
astrolojidergisi.com
09-23-2011 02:35 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #15
RE: Terazi Burcu ve Özellikleri
TERAZİ BURCU
ÖNCÜ NİTELİKTE
HAVA ELEMENTİNDE
MASKÜLEN
YÖNETİCİ GEZEGENİ VENÜS
SATÜRN TERAZİ BURCUNDA YÜCELİR
MARS TERAZİ BURCUNDA ZARARLI
GÜNEŞ TERAZİ BURCUNDA DÜŞER
KRİTİK DERECELERİ 0, 13 VE 26
TERAZİ BURCUNUN TARİHLERİ 24 EYLÜL- 23 EKİM



Terazi sembolünde de temsil edildiği gibi adaleti ve adilane davranmaya işaret eder. Teraziler karşılarındakinin haklarına saygılı olmayı ve eşit davranmayı seçtikleri için objektij olmaya çalışırlar. Her iki tarafında fikrini almak istediklerinden bazen karar almakta zorlanırlar ve meşhur bir kararsızlıkları vardır. Davranışları zarif ve tutumları barışçıldır. Diplomasi konusunda özel bir yetenekleri vardır. Girdikleri ortamı yumuşatma konusunda çok beceriklidirler. Tartışmaktan ve çatışmaktan hoşlanmadıkları için, kendi isteklerinden vazgeçme eğilimi gösterebilirler. Terazi aynı zamanda venüsyen bir burç olduğu için güzellikler, sanat, tekstil, moda,evlilik ve ilişkiler alanlarında da kendini gösterir. Bel Arabuluculuk yapmaya bayılırlar. Tembellik etmeyi severler, fazla kendini yoracak aktivitelerde yer almak istemezler. Maazallah pantolonlarının ütüsü bozulacaksa yerlerinden bile kımıldamak istemezler. Sanatsal yaratıcılıkları yüksektir. Uyum ve estetik anlayışları gelişmiştir. Dış görünüşleri ile insanları etkilemeyi isterler. İlk izlenimler onlar için çok önemlidir. Vücutta Terazi böbrekleri yönetir.

ALINTI
03-24-2012 07:40 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Marie Çevrimdışı
Merkury Vip
*****
Merkury Vip
lt=
Mesajlar: 123
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 5

Mesaj: #16
RE: Terazi Burcu ve Özellikleri
Sevdiğini iddia ediyorsa "hele bi soluklan yiğidim" de beklemeye al.
08-23-2014 12:53 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #17
RE: Terazi Burcu ve Özellikleri
Terazi Burcu

Karşındaki insana nasıl bir enerji yansıtırsan hiç kuşkusuz aynı enerji sana geri döner. Bu kural ben ve sen ilişkisine dayanır. Sen benim aynam oluyorsun. Beni bana yansıtıyorsun. O nedenle asabi insanların yansıttığı negatif enerji her daim kendilerine geri döner. Bu sefer ne olur? Zaten sinirli olan bir insan hep onu sinirlendirecek olaylarla karşılaşır. Böyle olmasını istemiyorsak öfke, nefret gibi negatif enerjiler yaratmak yerine sevgi, hoşgörü gibi pozitif enerjiler yaratalım. Aramızdaki buzlar erisin.
10-08-2014 04:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Terazi Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 19 38,967 01-16-2018 12:48 PM
Son Mesaj: esmerkuzen
  Terazi Burcu ve Terazilerin Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,939 02-06-2015 02:19 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Terazi Kadını yaren 19 26,268 02-05-2013 11:44 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Terazi Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 1 5,687 10-17-2012 10:22 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Terazi Burcu Erkeği qulsah 4 9,191 07-14-2012 11:16 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Terazi Burcu & Vedud astrosohbet 39 52,423 04-07-2012 05:20 PM
Son Mesaj: Félicé
  Terazi Burcu ve İlişkiler ( Evlilik , Aşk ) astrosohbet 7 10,783 11-15-2011 01:20 AM
Son Mesaj: Mahinur
  Terazi'den Dersler Yargıç 4 6,852 02-08-2011 02:34 AM
Son Mesaj: Yargıç
  Diger Burclara Göre Terazi Mavisahram 3 6,725 10-09-2010 12:46 PM
Son Mesaj: Nâr
  Gücün Karanlık Tarafı : Terazi raisisset 1 4,455 09-28-2010 11:44 AM
Son Mesaj: gullusutcu

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir