Değerlendir:
  • 21 Oy - 2.86 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

İkizler Burcunun Özellikleri
Yazar Mesaj
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #1
İkizler Burcunun Özellikleri
Elementi : Hava

Özelligi : Zeki

Yönetici Gezegeni : Merkür

Metali : Civa

Ugurlu Günü : Çarsamba

Ugurlu Sayisi : 5

Ugurlu Tasi : Akik ve Inci

Ugurlu Renkleri : Sari, gri, açik mavi

Ugurlu Çiçekleri : Mimoza, çigdem

Ugurlu Kokulari : Gardenya, yasemin, sümbül

Ugurlu Müzik : Modern bati müzigi

En Belirli Özelligi : Sezgi gücü

En Büyük Ideali : Yazarlik

En Büyük Hatasi : Gevezelik

En Büyük Arzusu : Edebiyatta isim yapmak

En Büyük Yetenegi : Duygularini yaziya dökebilme





Bu burçta dogan kisiler degiskendir. Ikizler burcundan bir insan giysilerini, isini, ask hayatini ve evini düsünceleri kadar çabuk degistirebilir ki bu konuda oldukça hizlidir.

Kadin olsun erkek olsun, Ikizler insani, tutucu, ilerlemeyen veya belirli konularda nerede durduguna, tutumunun ne olduguna karar veremeyen kimselere sabir gösteremez. Ikizler hiç olmazsa o an için, nerede durdugunu bilir.

Karisik bir yildiz etkisi olmadikça, Ikizler'in yapisi ince çevik ve normalin üstünde uzundur. Ciltleri oldukça beyazdir, ama güneste çabuk ve kolay yanarlar.

Ikizler'de bir canlilik, çabuk, sempatik bir dostluk ve olaganüstü çabuk, ama zarif hareketler vardir. Saçlari açik veya koyu renk, ya da meç yapilmis gibi her ikisi de karisik olabilir. Burun uzun, düz veya küçük zarif olabilir, her ikisi de güzel biçimlidir.

Genellikle Ikizler'i bir yere veya bir fikre bagli tutmaya çalismak yanlis bir davranistir. Onlarla zeka yarisina kalkismak her zaman için yanlis bir istir, çünkü onlar konunun içini disini büyük bir rahatlikla konusabilirler. Keskin bir hiciv yetenekleri vardir.

Rutinin her çesiti tipik Ikizler'in kendisini kafese kapatilmis ve kanatlari kesilmis zavalli kus gibi hissetmesine neden olur. Bu insanlar köle gibi yasamaktan ve monotonluktan nefret ederler. Dakkik insanlar degillerdir. Sürekli heyecan ve degisiklik ister, yoksa mahzun ve huysuz olurlar.

Çok ikna edicidirler. Elinden gelen herseyi yapar ve çekiciligiyle sizi koza sarar gibi sarar. Öyle hizli konusur ve öyle bastan çikarici bir tebessümle güler ki, bir süre sonra her istegine razi olursunuz.

Bütün Haziran dogumlularda çok güçlü bir, gerçek niyetini saklama ihtiyaci vardir. Ikizler arzularinin tam aksi seklinde davranma zorunlulugunu hissederler. Ama bu burcun insani doganlar hayret edilecek konusma kabiliyetleri sayesinde harika politikaci olurlar; insanlarla iliskiler konusunda uzman olduklarini söylemeye ise hiç gerek yok...

Ikizler, en inatçi sekilde inandiginiz seylerden sizi nasil saptiracagini çok iyi bilir.

Ikizler'in yazi yazma konusuyla arasinda tuhaf bir sey vardir. Bu burç dogrudan dogruya yazma yetenegine hükmeder. Pekçok Ikizler burcu, birden fazla dil konusur, anlar veya okur; bu durum onlarin dünya kültürlerine duyduklari büyük ilgilerinden kaynaklanir.

Is adamligina gelince, tüm Merkür insanlari bu alanda kesinlikle olaganüstüdür. Koçlar bile Ikizler'le asik atamaz.

Ikizlerin, çok çalisan beyinlerini, herkesten iki kat daha fazla uyuyarak dinlendirmeye ihtiyaçlari vardir. Ikizler insani fazla faaliyetten çok, sikinti ve evde kapali kalmak yüzünden ruhsal çöküntüye ugrar.

Ikizler, arastirici, sabirsiz yapisinin derinlerinde, kendisine bir ideal arar ve asil sorun da, bu idealin ne oldugunu bilmemesindedir. Hayal gücünde sinir tanimadigindan dolayi; para, ün, servet, ask ve meslek hiçbir zaman onlari tatmin etmeye yetmez. Merkür, Ikizler'i hep daha yüksege çagirir. Yolun karsi tarafindaki çimen her zaman daha yesil görünür. Ikizler kafaca bir kasiftir.

O'nun gözleri keskin ve yetenekleri çesitlidir. Parlak bir espri yetenegi, zerafeti, diplomasisi ve el hüneri vardir, ancak gene de sebat ve sabirdan yoksundur.

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
06-14-2007 07:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
Cvp: ikizler burcunun özellikleri
Çevremde en çok bulunan burçlardan biri ikizlergülücük ve biraz zor bir burç; uğraştırıcı,kesinlikle saniyede bile karar değiştirirler,çok kararsızlık yaşarlar,siz inatsanız ve ikizler burcuyla inatlaşıyorsanız işiniz çok zor, oda inatla inatlaşır:D
Çokta merhametlidirler gerçekten,çok sevgi dolu ve öğüt vermeyide çok severler,aynı zamanda çokta zekidirler geneligülücük

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
06-28-2007 04:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
Cvp: ikizler burcunun özellikleri
İkizler Burcu

Yöneticisi:Merkür
Güçlü: yok
Zararlı: Jüpiter
Düşük: yok
Elementi: Hava
Niteliği: Değişken
Karakteristiği: Ilık ve nemli
Cinsiyeti: Erkek
Huyu: Sıcakkanlı( iyimser)
Sembolü: Gündüz ile geceyi, bütünlüğün bölünmesini, özne ile nesnenin farkını, erkek ile dişiyi, bilinç ile bilinçdışını,, aydınlık ile karanlığı, gökyüzü ile yeryüzünü, vb. temsil eden bir tapınağın iki yüzü
Fiziksel Bağlantıları: Ciğerler, bronş tüpleri, köprücük kemiği, kollar ve eller.
Arketipi: Tüccar ve entelektüel
Motivasyonu: Merak ve aracı olma zevki.
Yaşamdaki işi: Sürekli şüphe ederek doğrularla yalanları birbirinden ayırmak.
Modelleri: Büyük düşünürler ve evrensel bilginler.
Mevsimsel Bağlantıları: Sürgünlerin gövde, yaprak ve tomurcuğa bölünüp diğer filizlerden ayrıldığı mevsim.
Gölgesi: Alaycı
Açlığı: Bilgi ve çeşitlilik
Kusuru: Katı bir rasyonellik (Akılcılık)
Yönlendiren Prensibi: Düşünüyorum. Şüphe ediyorum.
Mitolojik Bağlantıları: Birbirine benzemeyen tüm kardeşler. Kastor(castor) ve Polluks(Polydeuces), Herkül ve İplikhes, Prometheus ve Epimetheus, Kabil(Cain) ve Habil(Abel) Gılgamış ve Enkidu, Parsifal ve Feirefiz, Osiris ve Seth, İsis ve Nephtys, İnana ve Ereshkigal.


Temel Düşüncesi:

İkizler çok yönlülüğün ve becerikliliğin burcudur. İkizler insanı, yüzeyde homojen gibi görünen şeyleri tüm çehreleriyle algılamayı sever. Entelektüel güdümlü bir insan olarak, her şeyi çok farklı biçimlerde görmekten büyük zevk duyar, özellikle zihinsel konularda. Bu yetenek ikizler burcu insanlarını farklılıkları ortaya çıkartmakta usta yapar, ama aynı zamanda en yüce ve kutsal değerlere bile hiç çekinmeden kuşkuyla yaklaşan bir röletivist veya şüpheci olmalarına da yol açabilir. Yeni düşünce ve fikirleri alıp başkalarınada iletme arzusu duyarlar, buda iyi bir tüccar ve aracı yapar. Bu özellik bilhassa haber yayma konusunda geçerlidir, ama sürüm yapan ticari malları da içerir.



Davranışları

Güçlü Yönleri: Zeki insan. Kavramlara düşünüp taşınarak, iyi planlayarak, net bir algılama ve eleştirel bir değerlendirmeyle akılcı biçimde yaklaşır, ama duygusal olarak işin içine girmez. Zeki, akıllı ve kabiliyetlidir.
Problemli Alanı: Gelgeç gönüllü insan.Her şeye el atar, hiçbirini bitirmez. Sürekli bir şeylerle meşgul olur, ama gücünü israf eder. Derinlikten yoksundur.


Düşünceleri

Güçlü Yönleri: Filozof. Becerekli, üretken, pratik,mantıklı, kesinlikle entelektüel Güçlü bir yaratıcı zeka. Dikkatli ve kesin analiz yeteneği. Hızlı birleştirme ve bağımsız düşünme yetkinliği. Atik, uyanık, çabuk kavrayan, hünerli ve gelişmiş.

Problemli Alanı: Yüzeysel insan. Çok yüzeysel,yağcı, içten pazarlıklı, yapmacık ve alaycı. Gönülden bir katılımda bulunmadan sırf “akıl bilgisi” ile yetinen. Sürekli her şeyden şüphe eden.



Duyguları

Güçlü Yönleri: Kelebek. Canlı, tasasız, mutlu,meraklı, çarpıcı ve neşeli, hafifçe ironik, sevimli ve çekici, sosyal ve eğlendirici. Her zaman adil olmaya çalışır.

Problemli Alanı: Kaçak. Yüzeysel, kaypak duygular taşır, gelip geçici aşk oyunları ve flörtler yaşar.Kıpır kıpırdır, her zaman yeni bir şeyin peşindedir. Her şeyi açıklamaya, akla uydurmaya ve entelektüel açıklamalarda bulunmaya gayret eder. Duygusal derinlik yaşamaktan korkar, entelektüel dünyaya sığınır veya dikkatini dağıtacak başka şeyler arar.



Tipik Uğraşı Alanları

Aracılık; özellikle borsa simsarlığı, emlak komisyonculuğu,veya satış temsilciliği. Ticari meslekler; en başta iletişim alanında, yayıncılık, kitapçılık, yazarlık,ticari işler,muhabirlik, yorumculuk,gazetecilik, öğretmenlik. Entelektüel güdümlü meslekler, örneğin matematik,filoloji ve edebiyat.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
10-29-2007 02:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #4
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
İkizler'i nasıl tanıyacaksınız?

İkizler'in en belirgin özelliği rüzgar gibi sürekli değişken olmasıdır.İnsan ilişkilerinden yaşadıkları yere ve yaptıkları her işe kadar bu özelliklerini gözlemleyebilirsiniz.Olan biten herşeye karşı sonsuz bir merak ve öğrenme istekleri vardır.

Hareketli ve Değişken

Giyim Stili


Modayı yakndan takip eden İkizler,özel dizaynları tercih eder,Gördüğünü ve sevdiğini satın aldıkları için,gardroplarında birbirine uyumlu kombinasyonları bulmaları güçtür.Aceleci ve sıkılgan tavırlarından dolayı düşüncesizce satın aldıkları çok kıyafetleri vardır,ama sabah sokağa çıkarken giyecek birşey bir türlü bulamazlar.Her şeyin uyumu birbirine karışmıştır.Aksesuar tutkunudurlar,moda çantalara,güneş gözlüklerine,kemerlere,tokalara ve takılara düşkündürler.Her rengi severler ama sarı favorileridir.


Vücut

İkizler'in vücutları genellikle ince ve uzundur.Metabolizmaları hızlı çalışır,bu nedenle kilo almaları zordur.Formlarını genelde muhafaza ederler.Eller ve bacaklar da göze çarpacak kadar uzundur.Bazı ikizler zayıflılarından dolayı sağlıksız görünebilirler.Hafifçe öne doğru eğik duran omuzları,pek geniş sayılmaz.Yaylanarak ve vücutlarını öne doğru vererek yürüdükleri için İkizler'i uzaktan tanımak hiç zor değildir.Ayrıca ellerini ve kollarını kullanarak anlatmaya ve konuşmaya da bayılırlar.Ani hareketler yapamazlar fakat hızlı,atik ve refleksleri kuvvetli olur.

Yüz yapısı

Dolgun dudakları ile dikkat çekebilirler ama çok konuştukları için antipatik de bulunabilirler!Çoğu İkizler'in saçları kolay şekle girer ve genelde kısadır.Büyük gözleri,hareketli bakışları ve geniş alınlarıyla zeki bir görüntüleri olur.Bıktıracak kadar çok konuşabilirler.Dudaklar etli ve alımlıdır.Köşeli veya oval çenelerinde onlara çekicilik katan bir gamzeye rastlamak mümkündür.

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
02-12-2008 01:17 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
lou_salome Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 21
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
İkizler burcu zeki, akıllı, çekici insanların burcudur. ikizler insanıysanız entelektüel, iletişim kurmakta becerikli, çabuk düşünüp çabuk hareket eden, bilgiye ve öğrenmeye önem veren birisiniz. bilgiyi kitaplardan edinebileceğiniz gibi, basın yayın yoluyla da öğrenme yoluna gidebilirsiniz. televizyonda yapılan sohbetler, açık oturumlar, sinema ve tiyatro ilginizi çeker. aynı anda birkaç işi birarada yapabilirsiniz. ruh haliniz çabuk değişir. neşeli, mutlu bir ahvanız varken birden somurtkan ve hüzünlü bir görünüme bürünebilirsiniz. her şeye ilgi duyar, olayların gerçek nedenini araştırır, öğrenir, rahatlarsınız. bazıları sizi anlaşılmaz bulabilir. kendinizi satmayı iyi bilir, her konuda bilginiz varmış gibi davranırsınız. konuşma yeteneğiniz gelişmiştir, uygun sözcükleri bir anda bulur sıralarsınız. etkilediğiniz kişileri kolaylıkla sürükleyebilirsiniz. başınız sıkıştığında kolaylıkla yalan söyleyebilir, konuşmalarınızla ortalığı birbirine katabilirsiniz. eliniz, aklınız her işe yatkındır. ideal sevgiyi aradığınız için aşk konusunda şıpşevdi ve değişken davranırsınız. anlama kabiliyetiniz gelişmiştir. leb demeden leblebiyi anlar ve gereği neyse onu yaparsınız. ruh halinize göre zekanızı iyi veya kötü işler için kullanabilirsiniz. başarısızlığınızın temel nedeni kararsız oluşunuz ve çabuk sıkılmanızdır.

parlak zekanız sayesinde işleri kısa yoldan halletmeye çalışırken hileli yollara da başvurabilirsiniz. hergün aynı işi yapmak sizi sıkar. bir yere, bir işe bağlı kalmaktan sıkılır, yenilik peşinde koşarsınız. fırsatları değerlendirmesini iyi bilirsiniz. kavgacı biri değilsiniz ama tartışmaktan da çekinmezsiniz. sosyal faaliyetlerde ve toplantılarda aranan kişisiniz. vücudunuzun en çekici yeri omuzlarınız, kollarınız ve ellerinizdir.

genel özellikler açısından burçlar kuşağında en yakın olduğunuz burç terazi, en uzak olduğunuz burç ise yay'dır.

güneşiniz 0-10 derece arasında olan ikizler ise merkür etkisinde, zeki, iletişim kurmakta becerikli, konuşma ve yabancı dillere karşı yeteneği olan birisiniz. düşünceleriniz dağınıktır. fiziksel ve zihinsel olarak sürekli hareket halindesiniz. rutin işlerden sıkılabilirsiniz.

güneşiniz 10-20 derece arasında olan ikizler ise venüs etkisinde sevimli ve sempatik, iletişim kurmakta becerikli, aranılan birisidir. fiziksel yönden etkileyici ve çekicidir. halkla ilişkiler konusunda ve basın - yayın dallarında başarılı olabilir.

güneşi 20-30 derece arasında olan ikizler ise uranüs etkisinde, evrensel düşünce gücüne sahip, özgürlüğüne düşkündür. konuşmaları ve davranışları daha ölçülüdür. bilge görünüşlü, araştırmacı, hareketli yapıya ve işlek zekaya sahiptir.

BURÇ DERGİSİ
06-01-2008 09:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Sahinde Hülya
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
-benim pekde zayif oldugumu söylenemez, son yillarda hatta fazlacigimda var ama bunun ilerleyen yasa baglayabiliriz saniyorum, zayirlmak zorlasiyor cünkü...
-ben double ikizler olarakdan cok uzunda degilim, hatta 1 santim kücüldüm bile gülücük) ama ben kilomdan memnun olmasamda boyumdan memnunum ama gamzem yok, konusurken elimi kolumu kullanirim, bos konusmam ama konusmayi sevdigim kadar dinlemeyide severim...
-gözlerim cok iri degil, ama dudaklarim hakkindaki yazilanlar dogru, cenem köseli... ya beni bekarken sezencigime benzetiyorlardi... hayarani oldugumdan sac modelimide ona benzetirdim... nerde o günler ....

-hile yapmaya karsiyim, burda inancim beni koruyor olabilir diyecegim ama degil, önceleri inancim zayifkende hileye karsiydim... iletisimde ustayim, sosyal alandada ama son zamanlarda herkesden uzagim...

-ben burda verilen günes ile olan acilari anliyamadim, yardimci olan olursa ögrenmek isterim...

-ben kimseyle dargin durmam ve görüsmesemde bile sevgim saygim vardir KIN turmam... bunu hangi burca/gezegene/neye baglarsiniz soruyorum size...
-en sevmedigim yönüm kararsiz ve aceleci olmamdir, bazi konularda sabirsizim, sabri nasil ögrenmeliyim tavsiyesi olan varmi?
-bazi yorumlar kesin uymuyorsada bazilari hic uymuyor... mesela : Problemli Alanı: Yüzeysel insan. Çok yüzeysel,yağcı, içten pazarlıklı, yapmacık ve alaycı.

-neyse bugünlük bu kadar... görüsünceye kadar selam ve dua ile kalin... .)
06-03-2008 11:11 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
Bir İkizler'e mi aşıksınız?

Sadece kendiyle olabileceği, sadece kendine hesap vereceği, sizin asla girmeyeceğiniz ve bunu talep etmeyeceğiniz bir alanı olmak zorundadır İkizler'in.

Bu burç insanının duyguları yerine düşüncelerini dinlediğini göz önüne alarak onu kendinize bağlayabilirsiniz ancak ne olursa olsun tamamen, her şeyiyle sizinle olmasını bekleyemezsiniz. Tam tersine ne kadar özgür olursa ilişkiniz için o kadar iyi olacaktır.

Görünüşünüzü sık sık değiştirişiniz, rutinden uzak bir yaşam vaadi ve gözlerinde gördüğünüz ufacık bir pırıltının ardından bir anda "Hadi kalk, bütün işlerini bırak, güneye gidiyoruz!" deyişinizle onu kolayca kandırabilirsiniz.

Unutmayın ki ikizler ikiliklerin burcudur; kendinizi aynı bedene sahip iki bambaşka insanla birlikte gibi hissedebilirsiniz. Birinden birini daha çok sevmek gibi bir şansınız da olmayacaktır zira hangisinin ne zaman karşınıza çıkacağından emin olamadığınız gibi onda sevmeniz gerekenin bu belirsizlik ve çatışma olduğunu er geç anlarsınız. Gerekli sabrı diğer türlü göstermek mümkün olmayacaktır.

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
10-26-2008 11:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SoL@RÎ$ Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 197
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 2

Mesaj: #8
Cvp: İkizler Burcunun Özellikleri
İkizler Burcuna Göre Diyet&Fitness
Hareketli yapısından da anlaşılacağı gibi, İkizler’in metabolizma hızı oldukça yüksektir. Spontan yaşama kolay adaptasyonları en büyük avantajlarıdır.Ancak İkizler genellikle kötü beslenme alışkanlıkları geliştirir.Gerekli malzemeleri evde bulundurmayı ihmal ettiği ya da değişiklik arayışı öne geçtiği için hazır gıdalarla ve fast-food ile yoğun şekilde beslenir.Her zaman birden fazla şeyi, birarada yapmayı seven İkizler, yemek yerken de ya televizyon seyreder, ya kitap okur, dolayısıyla ne yediğinin farkında olmaz.İnce bir yapıya sahip olmasına rağmen, bu alışkanlığı yüzünden İkizler kilo alır.Zayıf kalabilen İkizler’in de sağlıklı olduğu garanti altında değildir.Daha fazla taze gıda tüketimi, hem sinir sisteminin güçlenmesine hem de daha iyi bir fiziksel sağlığın oluşmasına neden olacaktır.Sinirsel hassasiyeti yüksek olan, İkizler’in şişmanlama nedenlerinden bir tanesi de sinirlendiği anlarda yemek yemesi ya da hızlı yemek yeme alışkanlığıdır.Bu alışkanlık sindirim sisteminin yorulmasına neden olurken, kilo da aldırır.Abur-cubura ve değişik mutfaklara olan merakı da diğer ana nedenler arasında sıralanabilir.Ciğerler ve bedenin üst kısmı İkizler’de hassas bölgeler olduğu için, geliştirilme ihtiyacındadır.Aerobik ve jogging bunun için en uygun spor dalları olacaktır.İkizler hız gerektiren, aktif sporları sever.Ancak solunum sisteminin zafiyetini gözönünde bulundurarak, terleme konusunda dikkat etmek gerekir.Psikosomatik kaynaklı, fiziksel rahatsızlıklara eğilimli olan İkizler’in, öncelikle sinir sistemini güçlendirmek için B vitamini içeren bir gıda rejimine önem vermesi gerekir.Alternatif teknikler arasında, İkizler’i rahatlatacak, grup halinde yapılan faaliyetlerdir.Özellikle psikodrama eğlenmesine, eğlenirken de rahatlamasına ve kendini tanımasına yardımcı olacaktır.Kalori saymak, hiç bir İkizler’in tahammül edebileceği bir sistem değildir.Tek gıda rejimi de bir İkizler için cehennem azabı haline gelebilir.Dolayısıyla, çeşitli kombinasyonları olan, mümkün olduğunca çabuk hazırlanacak, ama her gün farklı gıdaları içeren bir rejim, İkizler’in kilo vermesine yardımcı olacaktır.Bunun yanında gıda rejiminin, İkizler’in sosyal ve mesleki hayatında problem yaşatmayacak bir düzeninin olması da temel gereksinimdir.

Alıntı

<3<3<3<3 Değişmeyen Tek Şey "" Degişimin"" Kendisidir <3<3<3<3


ємѕαℓѕiz ∂üşℓєя ask
12-01-2008 08:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
Cvp: İkizler Burcunun Özellikleri
İkizler insanı canlı, uyumlu, her işe yatkın, entelektüel, çabuk kavrayan, konuşkan, hareketli, yazmaya ve yabancı dillere yetenekli, zamana ve şartlara uyum sağlayan, duygusal olmaktan ziyade mantıklı birisidir. Geçmişten edinilen deneyimlere dayanarak sorunlara çözüm bulmaya meyillidir.

İkizler kişiliği her işe yatkın ve çift karakterlidir. Çabuk düşünürler, çabuk hareket ederler. Bir an neşeli bir an mutlu olabilirler ve başkaları onları anlamakta zorluk çeker.

Yönetici gezegeni Merkür iletişimi ve zekayı temsil eder. Akıl ve zeka özellikleri arasında yargı gücü, mantık, entelektüellik, gerçekleri kavramak ve idrak keskinliği sayılabilir. Merkür ayrıca sesi kontrol eder ve güçlü Merkür etkisinde olanlar konuşmada, şarkı söylemede ve nutuk atmakta çok başarılı olurlar. Merkür yolcuları himaye eder, eğitim ve araştırma yapanları ödüllendirir.

Bu burcun insanları için sevmek zor bir duygusal meseledir. Başkalarına kendilerini kolayca sevdirirler ama onların hevesi çabucak geçebilir. İkizler burcu çift karakterli olduğundan çift kısmetlidir. Harita da uygunsa birden fazla evlilik yapma olasılığı mevcuttur. Tek evlilikte kalsalar bile çeşitli ilişkiler onları epey oyalar. Zeki ve işlek bir kafaya sahip olan İkizler insanı eğitimde de başarılı olurlar. Aralarından oldukça başarılı öğretmenler çıkar. Burcun bir yönü de konuşmak ve gevezelik etmektir. Düşüncelerini yazıya dökmekte usta olan İkizler, aynı zamanda başarılı yazarlar ortaya çıkartır. Eğlenceyi sevdiğinden gezip dolaşmayı da sever. Bunlarda bilgi ve deneyimi arttıran unsurlardır. Bu insanların uykusuzluk nedeniyle sinir sistemini hırpalamaktan çekinmeleri gerekir.

Kişiliğin olumlu taraflarından biri de inanılmaz bir satış gücünün bulunmasıdır. Başkalarına planlarını kabul ettirmekte ustadır. Bunun zararlı bir sonucu da işlek zekasını kötüye kullanabilme olanağıdır. Hayali bir projeden çıkar sağlamasını becerenler İkizler burcundan çıkabilir. Bu insanların zarif ve biçimli elleri olacak ve onları konuşurken kullanmasını bilecek. Ayrıca dostluğa önem verecek ve dostlarının bilgili, akıllı, kültürlü, aydın insanlar olmasını isteyecektir. Merkür bu burcun insanlarına entelektüel bir tabiat verir ve insanları aynı anda bir kaç işi yapabilen kimselerdir. Neşeli ve mutlu oldukları bir sırada, huysuz ve suratsız bir maskeye bürünebilirler.

İkizler kişiliği gevezelik, çekingenlik, kararsızlık, yüzeysel olmak, kurnazlık ve bencillik, ve de vefasızlık karşısında korunmayı becerebilmelidir.

(astromistik.com)

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
12-22-2008 03:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
Cvp: İkizler Burcunun Özellikleri
Hayret duygusuna erişmek - İkizler'in hedefi budur.

İkizler algılamak ve kendisini gözlemle tıka basa doldurmak için doğmuştur. Her zaman hareket halinde bulunmalıdır. Uyanık bir akıl İkizler’in temelidir.

Merak, yerinde duramamak, bunlar İkizler’in kaynaklarıdır. Fiziksel canlılığı akılda da sürer, bu da ona bir başka kaynak sağlar: öğrenme, anlama yeteneği. Bu hızlı zihinsel faaliyetler yargı ve mantık gücüne sahip olmaya yönelik değildir. Ham algılamaya yöneliktir. Düşünmek değil, görmek önemlidir. Sadece dünyaya şahit olmak ister.

İkizler’in ana stratejisi deneyimdir. Aynı anda birden fazla hayat yaşamak onu tembellikten uzak tutar. Diğer insanların deneyimlerinden öğrenmek için dinler. Açık fikirli ve şaşırmaya gönüllüdür.

Bilgiyi toplar, bağlantılar kurar ve yayar.

İkizler’in sürecinin aşırı hızlanması onun gölgesidir. Bu süreç yüzeysellikle sonuçlanabilir. Tatsız gerçeklerle yüzyüze gelmeye zorlanırsa bilgiyi yeniden yapılandırabilir. Ayrıca fazla yayılma, dağılma, sinirlilik ve her şeyin sürekli krize dönüştüğü, anlamsız, heyecanlı ve kararsız yaşam tarzı da söz konusudur. Aşırı yorgunluk, derinlikten yoksunluk ve nihayet duygusal tükenme yaşayabilir.

Öğrenmesi gereken; durup biraz nefes almak, sırf "akıl bilgisi" ile yetinmeden gönülden bir katılımda bulunmaktır.

Ayşem Aksoy

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
01-01-2009 05:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Diger Burclara Göre Ikizler Mavisahram 9 18,268 04-07-2020 08:45 PM
Son Mesaj: Hattusas
  İkizler Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 24 29,795 08-18-2017 06:52 PM
Son Mesaj: Merau
  İKİZLER ERKEĞİ yaren 33 47,805 03-25-2015 05:37 PM
Son Mesaj: say24
  İkizler Burcu ve Diğer Burçlarla Uyumu ve Uyumsuzlukları ay_se 1 6,689 02-20-2015 11:57 PM
Son Mesaj: Екетарина
  İkizler Burcu ve İkizler Burcu'nun Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,207 02-06-2015 01:51 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Gücün Karanlık Tarafı : İkizler raisisset 10 16,162 07-15-2012 12:19 AM
Son Mesaj: gemini
  İkizler Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 5,406 05-05-2012 10:58 PM
Son Mesaj: Jackal
  ikizler için hediyeler smoochy 1 4,164 03-14-2012 02:19 AM
Son Mesaj: DEMET
  Edebiyatta İkizler Luli 2 5,773 01-23-2012 04:21 AM
Son Mesaj: smoochy
  İkizler Kadını yaren 15 20,476 08-28-2010 07:16 PM
Son Mesaj: sessizgidiş

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir