Değerlendir:
  • 22 Oy - 2.95 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Satürn - Kısıtlanma - Ödül
Yazar Mesaj
ginka
Kayıtsız

 
Mesaj: #21
RE: Satürn - Kısıtlanma - Ödül
merkür saturn kavuşumum var benimde... ama eskiye göre merkür daha iyi çalışsada da daha mükemmel olsun istiyorum gülücük
bide yay konularında ki engeller aksilikler azalır umarım gülücük
06-19-2011 11:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
penelope Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 66
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 11

Mesaj: #22
RE: Satürn - Kısıtlanma - Ödül
(06-19-2011 10:01 PM)marskovası Yazılan:  Satürnün zorladığı konularda ilerleyen yaşla (orta yaş) birlikte satürn baskısı azalır ve hatta kişi bu konularda şanslı hale bile gelebiliyor ortayaştan itibaren.

-alıntı-

satürn (venüs+uranüs+neptün ile birlikte kavuşum halinde) 5. evimde. yükselenim aslan.. bu yerleşimlerin yükselenimi olumsuz etkildiğini düşünüyorum umarım etkisi azalır bi an önce...

06-25-2011 12:08 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #23
RE: Satürn - Kısıtlanma - Ödül
Kendisinden daha alacağım çok ders var ama şu ana kadar verdiği dersler için teşekkür ediyorum,en azından ben yine çizgimi bozmadan "Ben" olarak çıkabildim.

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
02-26-2017 07:05 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
say24 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 285
Üyelik Tarihi: Jun 2014

Rep Puanı: 15

Mesaj: #24
RE: Satürn - Kısıtlanma - Ödül
4. evimin sonunda 5. evimin girişinde. Zaten 4. ev etkisini öyle çok hissetmiyordum 5. ev konularında kendini hissettiriyor ve zorluyor Mars haricinde hep olumsuz açıları var, özellikle Neptün ve Uranüs’le.

Bu ev öte yandan çocuklarla ilgili bir ev olduğu için, erken yaşta çocuk sahibi olma düşüncesi beni ürkütüyor diyebilirim. Çünkü yetersiz kalabileceğimi veya onu sevemeyeceğimi düşünüyorum yaşıtlarım erken anne olmak isterken ben orta yaşlarda olmak istemişimdir çünkü büyük bir sorumluluk küçüklüğümden bu yana bunun bilincindeyim. 1 tane çocuğum olsun istemişimdir her zaman. Eğer ki olursa onu herkesten ve her şeyden çok sevebilirim burda Yengeç yönüm devreye giriyor gülücük

Aşkta da hep Uranüs ve Neptün etkili ilişkiler yaşadım zaten açı da yapıyorlar. Nerde dengesiz ve tuhaf tipler varsa hepsi beni buldu. Karşılıklı sevgiyi hiç yaşayamadım beni sevenleri ben sevmedim, benim sevdiklerim de beni sevmedi yüzüm bu konuda hiç gülmedi diyebilirim ama olgunlaştırdı en azından kimseye kolay inanmamayı ve körü körüne bağlanmamayı öğrendim gülücük

Kısıtlamayı dibine kadar yaşadığım tek alan. Belki zor da olsa ödülünü de alırım kim bilir..

Haritam: https://resmim.net/i/uXiTy
2021-22 Solar Return Haritam: https://resmim.net/i/uXFsU
04-15-2018 06:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Cancer61 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 39
Üyelik Tarihi: Jun 2019

Rep Puanı: 0

Mesaj: #25
Cvp: Satürn - Kısıtlanma - Ödül
SATURN 5. EV
Sahne Korkusu veya Oyun Yasak
Engelleri: Kör Talih
Her zaman, her şeyi aşırı ciddiye alır, çok katı, hatta trajik görür. Her oyun (ve her flört) aniden ciddi bir boyut kazanır ve genellikle kötü biter. Gizliden gizliye suçluluk ve (bilinçsiz) bir tövbekarlık arzusu duyar. Ümitsiz durumlarda, hatta oyunu kaybettikten sonra, bile hep aynı karta oynamaya devam eder. fark edilme ve hayran olunma eksikliği çeker. Sevilmeye, hatta hoşlanılmaya layık olmadığını düşünür. Kendini göstermekten, ortaya çıkmaktan korkar (sahne korkusu). Ulaşılmaz, utangaç, çekingen, katı, sert, kıskanç, önemsiz şeylere kafa takan ve soğuk bir insandır. Aşkta hayal kırıklıklarına uğrar.
Saplantısı: Görev Kabilinden Oynamak
Tüm gücüyle dayanıklı olmaya ve hayatı ciddiye almamaya çalışır. Soğukkanlılıkla sahne ışığının tam ortasında çıkmak veya tasasız, neşeli bir hayat ve oyun ustası olmak için deli gibi çabalar.
Güçlü bir örgütleme yeteneği verir.sessiz sakin ama kararlı adımlarla çevresindekilere sözünü dinletir.çocuklar sorun yaratır.onlarla geçinmede başarılı olamaz.aşka duygusal yaklaşmaz.akıllı ve ciddi ilişkiler arar.mutlu kişiler değildirler Başkasının çocukları, ebeveynlerinin ölümü veya ayrılmasından doğan sorumluluklar taşımanız mümkün, çocuklar büyüdükçe tatmin edici olan ilişkileriniz, aşkınız etkilenecek ve daha çok içinize kapacaksınız. Kendinizi bağışlamaz ve cezalandırırsınız.hayattan zevk almak konularında kısıtlanmalar yaşar sanatsal eğilimlerin olsa bile sahneye çıkma korkusu verebilir.. kendini ifade edebilme konusunda biraz kastığını söyleyebiliriz.
İçimizde ki Sevgisiz Ebeveyn Ne Söyler Ne istediğini bilen insanlara hayranım. En çokta kararlı olmalarından ötürü. Hep bilmekteler bundan dolayı atılacak ilk adımları. Ben ise bunda zorlanmaktayım. Özel sorulara girilmedikçe bunda bende epey başarılıyım denebilir, ama ne zaman ki hislerim ve isteklerim soruluyor işte burada karar vermekte zorlanıyorum. Ya karar verdiğim karar yanlış olursa? Ya yanlış kararı vermiş ve başkalarını da bunun ardından süreklemişsem tüm sorumluluk bana binmişse, nasıl göğüslerim bu yanlış kararı herkes adına O kadar çok kavga ve anlaşmazlık söz konusu iken bu dünyada, dengeyi ben sağlayamam ki. Biri merkezde olmalı güneş gibi herkesin etrafında döndüğü, ya güneş yanlış yöne dönerse ve etrafındakilerde ona uyarsa? Biri doğru yolu göstermeli, ışıldamalı en ortada olmalı. O yüzden bir şeyler yapmalıyım. İçten içe genelde huzursuzum, çünkü bir şeyler düşündüğüm gibi gelişmeyebilir. En korktuğum ise hayatımı içinde ben olmadan yaşamak! Başkaları için ben otoriteyim, ama kendi hayatım için durum böyle değil. Çünkü içten içe parçalara ayrılabileceğimi bildiğimden kaçış yolunu seçiyorum ve kaçışta hep öne doğru oluyor bende. O zaman gururumu giyinip gücümü gösteriyorum. Her şey bir oyundan ibaret bir anda kaybedileceğim bir oyun Başkalarının beni hediye ve sevgi adına satın almayı istediğini görüyorum. Bana bir şeyler verip isteklerini yerine getirmemi bekliyorlar. Onları hem kaybetmek istemiyorum hem de bir yandan kendim olmak istiyorum. Hayır dediğimde oyun biter biliyorum. Bir kapıyı tam kapamak ya da tam sınırı koymak beni ürkütüyor.

İçimizdeki Sevilen Ebeveyn Ne der Güveniyorum kendime, kapadığım her kapının yerine bir yenisi açılıyor. Kararımı tam verdiğimde, eksilmiyor bir şeyler tam terse çoğalıyor ve de kalitesi de artıyor. Özgürlük arayışımda anahtarın karar verebilmekte olduğunu gördüm. Artık sahnede ki şaklaban ben değilim birilerini eğlendirmek zorunda değilim. Verdiğim kararlarında sorumluluğunu almaktayım tümüyle. Herkesin artık kendi hayatının merkezinde olduğunu gördüm, ben değilim kimsenin merkezi. Bundan da korkmama gerek yok. Kararlarımda beni doyuran bir şeyler olduğunu gördükçe kabullenmeye başladım.Başka bakış açılarından dünyaya bakmayı öğrendim. Bu bakış açıları da hayatımı zenginleştirdi. Artık anladım, her şey olamayacağımı, her şeyi yapamayacağımı, her şeye yetişemeyeceğimi. Artık eleştirelere bile yapıcı gözle bakabilmekteyim.
Asc trine: kısıtlı aşklar,ciddi aşık imajı gündemdedir.Kişi cok agırbaslıdır burc ne olursa olsun asc'ye ücgen ceken saturn kişiye mesafe,yalnızlık,kazanma hırsı,azim ve saygı kazandırır fakat kişi eglenmek isteyen biridir 5.evinde saturn nerden geldi bu adamı buldu hep hüzün dolu tasalı bir karakter çizer kısaca istemıyor böyle birsey huzursuz olur saturnden dolayı hayatı ıskalayan biriymıs gibi hisseder insanların ona saygı ve itibara duyması bazen cekınmesi hosuna gıder böylede davranmaya agırlasmaya alışır ama içi yanar eglenmek,kafasına estıgı gibi hesapsız davranmak ister yapamaz sebep 5.ev de SATURN+ücgen asc kendi içinde eglenceli ama dışa karsı tutuk,sert,diktatör,otorite biriyle karsı karsıya kalırsınız anlamak için cok derine inmek gerekir

Progress = https://i.hizliresim.com/Z5q6mo.jpg

Kompozit = https://hizliresim.com/P7Mjg5

Placidus = https://www.hizliresim.com/an6PnB

Whole sign = http://www.hizliresim.com/3OnAQA
08-19-2019 06:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Vasilis Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 3
Üyelik Tarihi: Oct 2018

Rep Puanı: 0

Mesaj: #26
RE: Satürn - Kısıtlanma - Ödül
[Resim: 7BaQDv.png] Arkadaşlar bu haritayı yorumlayabilir misiniz karma astroidi de akrepte 26 derecede

[Resim: 7BaQDv.png]
08-20-2019 05:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Hattusas Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 41
Üyelik Tarihi: Mar 2020

Rep Puanı: 0

Mesaj: #27
Cvp: Satürn - Kısıtlanma - Ödül
Satürn'ü Güneş'i ile birebir kavuşan biri olarak tüm hayatım boyunca etkisini hissettiğim güzel bir gezegendir. İlk başlarda zorlu olsa bile zaman ilerledikçe aslında ne kadar güzel bir gezegen olduğunu görüyorum. Bir İkizler olarak uçuk kaçık bir insan olmamdan çok uzakta olarak beni ayağı yere basan ve ağırbaşlı yapıyor. İkizler'deki Satürn konumunu seviyorum zaten güzel bir etki. Kendi burcumu çok sevmeyen biri de olarak böyle bir konum benim burç etkilerimi çoğunlukla yok ediyor. Satürn'ün kişiyi değiştirme ve ideal kişiye ve mutluluğa ulaştırma çabası doğrultusunda birtakım sınavlarla sınanıyoruz. Ben arkadaşlar anlamında çok sınandım ve her seferinde daha güçlendim ve aldığım dersler hayatımda çok işime yaradı. Mesela İkizler'in sosyal yapısı nedeniyle oluşan çok arkadaşlılık ve o yüzeysellik konusunda Satürn bana öyle dersler verdi ki hayatımda az ama çok sevdiğin insanlarla birlikte olduğumda aslında kendimin de daha mutlu olduğunu göstedi. Bu değişimin sonunda aslında bizi gerçekten mutlu eden tutumun bu olduğunu farkediyoruz. Satürn'e bu şekilde yaklaşıp biraz da sorumluluklarımızı bilirsek bu dönemi çok daha keyif verici şekilde atlatabiliriz. Satürn'ün size gösterdiği yolda acele etmeden ilerlerseniz dersleri iyi dinleyen bir öğrenci misali ödüllendirilirsiniz. Bu konuda haritanızdaki Satürn konumu ve hangi konuda ders alacağınızı bilirseniz işiniz daha kolay olur.

Ayrıca Satürn'ün kattığı olumlu / olumsuz etkilerden bazıları şunlar:

OLUMSUZ
-yalnızlık eğilimi
-kronik inat
-otoriterlik / kendini ezdirmezlik
-yönetme hırsı
-hata kabul etmemesi (mükemmelliyetçilik)
-karamsarlık

OLUMLU
-çok sadık bir dost olması
-zor gün dostu
-sağlam adımlar atan ve atacağı adımın öncesini sonrasını önceden analiz eden
-doğuştan kıtlık bilinci
-özeleştiri yeteneği


Hayatımdaki Satürn enerjisini seviyorum. O olmazsa bazı şeyleri göremezdim, iyi ki var. Bu enerjiyi kabullenip kötü olan tutumlardan kurtulmanız ve doğruyu görmeniz dileğimle... Bol Satürnyen günler.

[Resim: 6IVuY5.png]
03-30-2020 07:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Satürn Evlerde Angel 127 207,519 01-30-2019 01:26 AM
Son Mesaj: justicee
  Satürn Döngüsü (29 Yaş Bunalımı) Angel 61 90,836 09-02-2018 07:07 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Satürn Gerilemesi Angel 12 24,907 04-17-2018 01:11 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Satürn yükselenbaşak 71 93,966 04-17-2018 12:59 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Satürn Burçlarda vivienleigh 39 65,904 02-27-2017 12:39 PM
Son Mesaj: Kumsal
  * Satürn ve Tutkal * astrosohbet 36 55,019 12-31-2012 06:02 PM
Son Mesaj: Presence
  Gezegenler ve Metalleri - Satürn Derin 2 8,016 11-02-2012 01:25 AM
Son Mesaj: Arkadaş
  Satürn ve Saklı Süreç Valde_Amor 14 26,867 10-21-2012 09:51 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Bir Satürn Yazısı Zembul 7 15,308 08-11-2012 04:06 PM
Son Mesaj: Presence
  Zen Deyişi ve Satürn plutomania 2 5,703 07-19-2012 02:23 PM
Son Mesaj: ceycey2

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir