Değerlendir:
  • 12 Oy - 2.58 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Anlık Asc. ve Mc. değişimleri
Yazar Mesaj
plutomania Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 60
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 13

Mesaj: #1
Anlık Asc. ve Mc. değişimleri
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.

Yücel Sügen'nin kitabında gün içinde Asc.(yükselen) ve Mc. (tepe noktası) nin burç değişimlerinin olaylara etkisinden bahsediliyordu. Gerçektende saatleri not alarak incelediğimde doğruluğuna şahit oldum. Şöyle ki:


Asc ve/veya Mc burç değiştirirken insanlar olayları başlatıyor. Mesela trafik(Yücel Sügen'in de dediği gibi) bir anda sıkışabiliyor; çoğu kişinin aynı anda dışaı çıkmasıyla veya evde miskin miskin otururken bir anda içinizden yürüyüş yapmak geçiyor, arkadaşınızı aramak geçiyor veya başka birisi sizi arıyor. Ve genelde bu olanlar o anki Asc ve/veya Mc nin burç değişimlerine denk geliyor.

Yine uzun zamandır görüşmediğiniz bir tanıdığınız sizi aradı ve o an cevap veremediniz ama neden aramış olabileceğini merak ediyorsunuz, çıkarın o anın haritasını eğer Asc ve/veya Mc de burç değişiyorsa muhtemelen anlık bir dürtüyle öylesine aramıştır.

Anti Parantezalkis

Normalde böyle etten püften şeylere harita çıkarmak abes olurdu ama bilgi çağının nimetleri bunlar, herşey çağımız insanının elinin altında, büyük nimet. Geriye sadece sorgulayan bir beynin merak ve araştırma çabası kalıyor. Her ne kadar çağımız insanı çağın diğer nimetleriyle! ilgilenip zihinlerini meşgul etsede!



07-14-2012 03:59 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
penelope Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 66
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 11

Mesaj: #2
RE: Anlık Asc. ve Mc. değişimleri
tam o burç değişimi anında doğanlara nasl yorum yapmalı gülücük

07-21-2012 01:25 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir