Değerlendir:
  • 37 Oy - 3.38 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
Yazar Mesaj
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
ONİKİ EV
1..kendini sunuş
2.kaynaklar
3.bilgi
4.kişisel mit
5.kendini ifade oyun
6. yeterlik
7.ortaklık
8.içgüdü
9.keşif spekülasyon
10.toplum
11.yön
12.kendini aşma
Venüsünüz ve marsınız nerede
Venüs ateş grubunda
Ateş grubundaki Venüs insanları ne kadar eğlenceli ,ne kadar renkli ,yürekli ,maceraperest ve asil ruhlu olduklarını göstererek başka bir deyişle ateş özelliklerini ortay koyarak –insanı cezbederler.eğer bunları göz ardı ederseniz,ilişkilerle ilgili reklamları özel bir şeyler kaçıracağınızı söylerler ..bu kadar cüretkar ve kayıtsız bir cesarete nasıl karşı koyarsınız?
Koçtaki Venüs kendisini hayata öncü bir ruhla saldıran aynı ruhla darbeleri atlatan ve hatta bu darbelerle gelişen bir savaşçı veya bir amazon olarak ilan eder.bakın ben ne kadar cesurum .ben sade bir flört değilim bir macerayım .ben denetlenemez tutkuyum .koçtaki Venüs sizin dürtüsel arzularınızla sürüklenmeye hazırdır.hızlı bir şekilde ilişkiye girebilir ve aynı hızla ilşkiyi bitirebilir..koçtaki Venüs size kendisini fethe davet eden romantik bir çağrı gönderir.beni en iyi atışınla vur ..koçtaki Venüs bağımsızlığı ,yürekliliği ve doğruluğu takdir eder.bunlar risk alan insanlardır.özellikle sonuçta kendileri kazanırlarsa sağlıklı rekabete bayılırlar ..marilyn Monroe nun ve elizabeth taylorun tüm zamanların en çok kur yapılan ve en çok kovalanan iki kadınının Venüsleri koçtadır..jack nicholson Venüs koçtur
06-12-2007 01:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
Cvp: VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
Venüsü aslanda olan insanlar ya maskaralıklarıyla kalbinizi fethederler ya da görkemli aristokrat tarzlarıyla sizi etkilemeye çalışırlar eğer işini biliyorsan benden hoşlanırsın ..dikkatinizi çekmek için gösteriş yapar azametli tavırlar takınırlar ..takdir dolu bir seyircinin de hiçbir zararı yoktur ,ama sizin en ön sırada yerinizi aldığınızdan emin olmak isterler ..’tüm hayranlarım içinde sen bir tanesin ..dünya bir sahne sen ve ben afişlerde başroldeyiz.hadi gösterinin tadını çıkaralım ..aslandaki Venüs ne kadar olağandışı ve asil ,ne kadar cömert ,ne kadar yaratıcı ,ne kadar eğlendirici olduğunu ,ne kadar saygı hakkettiğini ve nasıl şapkanızdaki tüy olabileceğini gösterir.hele bir de siz onun için uygun bir adaysanız harika olur.kendi öz saygılarının ne kadar desteklendiğine veya kösteklendiğine bağlı olarak bu insanlar aslan yürekli Richard veya önemsiz bir zorba gibi davranabilirler.
06-12-2007 01:39 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
Cvp: VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
Yaydaki venüsün çekim sanatına karmaşık bir yaklaşımı vardır ve bu yaklaşım kendi arketipleri içinde –gezgin öğrenci ,filozof kaşif ve antropolog –değişkendir.gezgin ve kaşif bak ben ne kadar maceracı ve kaygısızım ..herşeyi bırak ve benimle avrupaya gel der.öğrenci asırların bilgelik birikimine anlık bakışlarla sizi kışkırtır.filozof spiritüel yolunuzun ona doğru yönlendiği konusunda sizi ikna eder ..antropolog sizi nefes kesen insan tiplemeleri koleksiyonunda ilgi çekici arkadaşlar ve tanıdıklar çeyizinde vals yaparak dolaştırır..yayı tanrıların kralı kanun koyucu ve çapkın jüpiter yönetir.bu özellikler elbette venüsü yayda olan herkeste yoktur ama bunlar bu insanların deneyim macera ve çeşitlemeye olan muazzam iştahlarını ve bazen ideal ve prensiplere çelişkili bağlılıklarını gösterirler .onları asla sıkmayın onların inançlarını asla küçümsemeyin ve safarinin zevkini çıkarın ..grubuna gezginler grubu diyen olağanüstü gitarist jimi hendrix in venüsü yaydaydı.jane fonda joan baez federico fellini Venüs yaydır..
gökyüzü ortaklıkları
06-12-2007 02:03 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
Cvp: VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
Mars ateş grubunda :korkak bir kalp asla hoş bir kadını elde edemez deyişi ateş grubundaki bir marsa açıklık getirir.bu insanlar dolaysız aktif bir kovalamayı tercih ederler;ateşle yanarlar..inisiyatif almak onlar için kolaydır..ateş grubundaki mars dayanılmaz bir güçtür.
Koçtaki mars hayır diye bir cevap kabl etmiyorum diyerek gelir..rock yıldızı pete townshnend in marsı koçtadır ve şarkılarının isimleri bunu açıkça gösterir :’seni elde edceğim’,’sıkı çocuklar’,ve ‘ben bir hayvanım’coşkulu ve fevri savaşçı arketipli mars insanı kalbinizi kazanmak için mücadele eder..haritanın geri kalanı çok yumuşak değilse ,tutku ve açıklık onun için bir taktiktir.rekabet koçtaki marsı tetikler ..o iz sürmenin heyecanına bayılır.clint eastwoodun’ hadi kaç beni mutlu et ‘marsı koçatadır..yoğun bir ilginin merkezi olamak isterseniz bu harikadır..hemen yumuşamazsanız ,yumuşayınca daha da harika olur.duygular karşılıklı değilse bir kuşatmaya hazır olun ve kapitülasyon olarak algılanabilecek hiçbir mesaj vermeyin ..namzedinizi savaşın ümitsiz olduğuna inandırabilirseniz ,koçtaki mars sonunda daha alıcı bir hedefe razı olma dürtüsünü takip eder..
gökyüzü ortaklıkları
06-12-2007 02:29 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
memati Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 45
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
Cvp: VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
mars ve(ya)koç 12.evde:
kişinin iç dünyası allak bullaktır.bu kişiler herhangi bir konuda kendilerini savunmak istemezler,çünkü bunun oldukça gereksiz olduğuna karar vermişlerdir.bir şekilde yenilgiyi baştan kabullenmişlerdir.kötü çocukluk anılarını ilerki yıllara taşırlar.genelde sahne arkasında olmayı tercih ederler.iç yapıları güçlüdür ama bunu görmek istemezler.bunun onlara anlatılması gerekir.ancak ilerki yaşlarında kendilerine güvenleri yerine gelir.neptün veya ayla iyi açıları varsa bütün enerjilerini diğer insanların rahatına veya mutluluğuna harcarlar.müthiş duyarlı insanlardır.başkalarının acılarına kendilerininki kadar üzülürler.cerrahların ve atletlerin haritalarında bu konum başarı getirir.
bu arada yaren benim de marsım 12. evde ve vivi ve kurby 12. evde marsın kendi enejisini göstermek istemediklerini ve bu yüzden bu kişilere karşı düşmanlık yapılamayacağını söylemişlerdi.ve bu doğruydu en azından benim için.
venüs ve(ya)boğa veya terazi 12. evde:
venüsün 12. evde olması sevglerini göstermekte oldukça başarısız bir kişilik göstergesidir.romantik olsalar bile duygularını ifade etmeleri uzun sürer.ilk adımın karşılarından gelmesini beklerler.bu durumda da pek çok fırsatı kaçırdıkları görülür.bu utangaçlıklarından kaynaklanır.ancak kendi üstlerine düşen biriyle ilgileneceklerdir.sevdikleri zaman herşeyi feda edebilecek derecede aşırıya kaçabilirler.başkalarıyla iyi geçinirler ama içe dönük denebilecek bu sevecen kişiler duygusal açlıklarını fiziksel açlıkla karıştırarak gereğinden fazla yiyip içebilirler.satürnden sert etkiler varsa yakınlarından ciddi darbeler alabilirler.
kaynak:ASTROLOJİ ATLASI evler ve placidus ev tabloları

Sen yıldız ol,ben yumruk, Fatsa'da buluşalım...
06-12-2007 03:51 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
Cvp: VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
mematide güzel yazmış eline sağlık ben de ekleme yapayım
MARS ım 12. evde ve koç ta,VENÜS ÜM 12. evde ve balık
ta.demişsin yaren
haleti  ruhiyen hayatım mars koç bayanı ilişkilerde atak olsada burada 12. evde gömülü olması sana duyarlılık da verecek ve heyecanını gizlemeye çalışacaksın ..mars koçta ve 12. evde bazen bir işi tutkuyla yapmanı sağlarken bazen de boşvermene sebep olabilir kendini aşmaya çalışmak istersin 12. ev kendini aşmadır aynı zamanda ama fiziksel enerjini de bir yere akıtma zorunluluğu verir yoksa bu kişiyi zayıf düşürür..bazen başkalarının senin için birşeyler yapmasını istersin..mars 12. evde marsla ilgili korkular verebilir kişiye cinsel  korkular vahşi hayvan korkuları gibi birtakım değişik fobiler verebilir ama nedenini bilmiyorum cesaretin gömülü kalmasıyla ilgili olabilir bu fobiler..öfkesini de kontrol altına almaya çalışır mars 12. ev bu da kişide bastırılmış öfkenin vücut direncinin düşmesine sebebiyer verebilir ...mesela mars 1. evde olsaydı kişi enerjik ve fiziksel sağlık konusunda talihli olabilirdi ama buraı 12. ev olduğundan mayınlı bölge dikkatli kullanman gerek enerjin mutlaka spor yapman veya hobilerinle enerjini boşaltman gerekiyor..mars 12. evde koçta şöyle bir tasvir akılda kalır...ıslanmış kibrit 12. ev ıslaklık kibrit ise koçtaki mars kibritin burada alev alması için kurumaya ihtiyacı var bir alevin var hatta kuvvetli bir alev mars koç--ama bunun doğru kullanılması işe yarar ...
venüs 12. evde balıkta aşık olamaya izin vermeyen bölgedesin çünkü kırılgansın balık ve 12. ev yine balığın kanalı-eğer seversen aşık olusan incinme korkun var ve eğer seversen bunu göstermekte bile zorlanırsın hatta bu sesine yansır çünkü sesinle bile sevgini göstermeyi engellersin sert bir konuşma sesin olabilir sevgini örtbas etmek adına kullandığın bir yöntemdir ..venüs 12. evin tasviri gizli sanatçı veya gizli aşk tır bu senin sanatı çok sevemne ragmen evinde gizli olarak yaptığın anlamına gelir tıpkı sevdiğin zaman içine atman gibi..venüs sanattır aşktır erotizmdir ..iyi bir ressam olsan bile beğenilmeme korkun(12.ev) olur..çekingenlik veren bir konum olduğu için fırsatları kaçırmana sebep olabilir..almanın vermekten zor olduğu bir alandasın sevgi vermek istersin almaya da korkarsın ..diyorum ben -ok
06-12-2007 11:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #7
Cvp: VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
venüs boğa burcunda güven arayışı içindedir. bir erkeğin haritasında venüs erkek için ideal kadını gösterir.karşı cinste en çok güvene önem verir.sakin ve adım adım ilerlemek ister.hiç acelesi yoktur.karşı tarafta güzellik onun için önemlidir.güzellik kadar doğallıkta tabi.ayagını yere sağlam basan güçlü,pratik,maddi gücüde iyi kadınlar arar.boğazına düşkün olduğu için iyi yemek yapan kadınlar (yengeç mesela) kalbini kazacanacaktır bu erkeğingülücük)

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
06-12-2007 10:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #8
Cvp: VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
Aslandaki mars kralların ilahi haklarıyla kur yapar.aşkta kur yapmayı aşar.özlellikle şahitler önünde kendinden geçerek parıltılı zırhlar içindeki şövalyeyi oynar.aslandaki mars kur yapmanın tiyatrosal etkisini diğer burçlardan çok daha iyi bilir.sahne dekoruna ve aksesuarlarına çok önem verir.krallar göz koyduklarına armağanlar yağdırırlar.marsı aslanda olanlar da güçleri yetse de yetmese de böyle yaparlar.eğer pratik toprak grubundansanız bu sizi ürkütebilir..aslandaki mars ofisinize güller gönderir .aslandaki mars kalabalık bir asansörde size evlenme teklif eder.reddederek bu tabloyu nasıl bozabilirsiniz ki ?bu insanlar gerçekten asil ,sıcak dürüst sadık ve sevgi dolu olsbilirler.karşılığında siz de doğru olun ve onurunu kırmayın yoksa aslan kükreyiverir.şov dünyasının bazı sevilen isimlerinin marsları aslandadır..robert redford,Bruce springssteen,frank Sinatra .aşk şiirleriyle ve arketipsel yüce tanrıça çalışmalarıyla meşhur olan Robert gravesinde marsı aslandadır.gökyüzü ortaklığı ;
sinastri yani ilşkiler analizi üzerine bir kitaptır
06-13-2007 11:28 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
Cvp: VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
Yaydaki mars:bu burcun arketipleri kanalıyla peşinizden koşar .öğrenci sizi bir şiir okuma matinesine davet eder.filozof ve antropolog kendi perspektifini sunarak dünyanızı daha anlaşılabilir daha az karmaşık kılar.gezgin ve kaşif deneyimsel ,romantik ve cinsel maceralar sunar.yaydaki mars özgürlük aşkı sorgulayan aklı ,idealizmi ve ileri görüşlü özellikleriyle sizi etkiler.bu mars burcu koç ve aslandaki marstan daha dürüst ve dobradır ve kovalayarak veya gösterişle vakit kaybetmektense ,hemen konuya girmeyi tercih eder.siz de açıksanız bu özelliği takdirle karşılarsınız .eğer hassassanız ve daha yumuşak bir tarzda kur yapılmasını tercih ediyorsanız incinebilirsiniz.bu burç acı verebilecek kadar dürüst olabilir ve size veya başkalarına duyduğu çekim konusunda zarif olmayabilir.açık sözlü rock yıldızı janis joplin
Mars yaydı.br şairin tüm duygularını deneyimle boğarak kendisini bir akhin haline getirmesi gerektiğini iddia eden Fransız şairi Arthur rimbaud un ve aktif sporcu prens charlesin marsları yaydadır..
gökyüzü ortaklıkları kitabından
06-13-2007 11:29 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kurby Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
Cvp: VENÜSÜNÜZ VE MARSINIZ NEREDE?
vivienleigh Yazılan:Aslandaki mars kralların ilahi haklarıyla kur yapar.aşkta kur yapmayı aşar.özlellikle şahitler önünde kendinden geçerek parıltılı zırhlar içindeki şövalyeyi oynar.aslandaki mars kur yapmanın tiyatrosal etkisini diğer burçlardan çok daha iyi bilir.sahne dekoruna ve aksesuarlarına çok önem verir.krallar göz koyduklarına armağanlar yağdırırlar.marsı aslanda olanlar da güçleri yetse de yetmese de böyle yaparlar.eğer pratik toprak grubundansanız bu sizi ürkütebilir..aslandaki mars ofisinize güller gönderir .aslandaki mars kalabalık bir asansörde size evlenme teklif eder.reddederek bu tabloyu nasıl bozabilirsiniz ki ?bu insanlar gerçekten asil ,sıcak dürüst sadık ve sevgi dolu olsbilirler.karşılığında siz de doğru olun ve onurunu kırmayın yoksa aslan kükreyiverir.şov dünyasının bazı sevilen isimlerinin marsları aslandadır..robert redford,Bruce springssteen,frank Sinatra .aşk şiirleriyle ve arketipsel yüce tanrıça çalışmalarıyla meşhur olan Robert gravesinde marsı aslandadır.gökyüzü ortaklığı ;
sinastri yani ilşkiler analizi üzerine bir kitaptır


Mars aslan iyidir, hele de 19.derecede olursa, tadından geçilmez valla!gülücük

Benim mars koçta ve 7.evde, insan ilişkilerinde biraz ön plandayım, severim tanışayım, konuşayım.:)Venüsüm aslan 11.evde, çevremde güzel insanları barındırmayı severim.Albenileri olmalı.Kendilerini ortaya koymayı bilmeliler.Birşey daha dikkatimi çekti, hoşlandığım erkeler genelde gösterişli, varlığını farkettiren kişiler.Genelde de iri yapılılar, sosyal insanlar.(evde pinekleyenlerden nefret ederim.Gecenin bir körü kalk şuraya gidelim dese, koşa koşa giderim)Annem sinir oluyor buna, ufacıksın ne işin var dev gibi adamlarla diye.:D Venüs işte, ne diyim.Anne, venüsüm aslan ondan, benim bir suçum yok valla!gülücük)
06-13-2007 11:53 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir