Değerlendir:
  • 22 Oy - 2.95 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
Yazar Mesaj
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #11
Cvp: RE: 10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
plutonik Yazılan:10. evimde aslan var,plutom da 1. evde...öyle liderlik vasıflarım var mı pek bilemiyorum;nasıl oluyor 10. ev aslan tüm haritama bakıldığında acabagülücük))

10.ev aslan ve boş olduğu için.yönetici güneşe bakmak gerekli
marstan kare açı ve uranüstende geniş bir kare var.

ama saturn ve ciron gibi el frenleri güneşinle açı yapmışgülücük
ayrıca güneşin balıkta.

mc 90 derecelik bir pluto açısına sahipsin.. kariyerinle ilgili
ve buna paralel seninle ilgili bir dönüşüm söz konusu olabilir.

ben aşırı liderlikten çok kariyerine tutkuyla bağlı bir insan gördüm.1.evinde asc ye 8 orbla kavuşam pluto insanların seni karizmatik algılamasına sebebiyet verebilir.ama , liderlik için güneş , mars , pluto falan hepsi bir arada yorumlamak gerekir.

genel olarak aşırı liderlikten ziyade , işinde söz sahibi ya da işinde otoriterlik gibi bir durum olabilir.özetle ,tek adam olmaktan çok otoritenin bir parçası olmak gibi...
09-16-2009 02:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
plutonik Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #12
RE: 10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
çok teşekkür ederim yorumların için sevgili aeon...aslında şunu söyleyebilirm otorite figürleriyle hep bir sorunum olmuştur;ama dediğin gibi liderlikten öte sanırım söz sahibi olmak daha yakın duruyor bana...işimde öyle veya böyle kesinlikle söz sahibi olmayı isterim;yoksa sönüyorum vallahi...hayat enerjim gidiyo...bunu ilerde işimde söz sahibi olmak olarak düşündüm;şimdilerde ise eğitim hayatıma yordum bunu...istemediğim bir şeyi yapmam çok zor oluyor;hani işimi yapıyorum deyip de devam edemiyorum ışığım sönüyo sanki terkedesim gelio haz alamadığım da...bir de benim güneşimin uranüsle kare açısını bilmiyodum ben... zavallı güneşim yaagülücük))ayrıca şu mc 90 pluto aşırı doğru;yaşadıklarımı dönüşüm saymak doğru mu şimdiden bilmiyorum ama bu açı bana cuk diye oturdu...

[Resim: astro2gw02plutonikhp448.th.gif]

Kimi aradığını yitirir aradıkça,
Kimi de arayandır;aranan onu bulur...Ö.Asaf
09-16-2009 02:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #13
RE: 10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
(07-09-2010 06:20 PM)yasemen88 Yazılan:  10.evimde satürn uranüs neptün ve hepsi oğlakta. gezegenlerin bir evde toplanmaları özellikle de bu evde haritayı nasıl etkiler? sonuçta haritanın tepe noktası diye biliyorum.satürn için belki sorun olmaz ama uranüs ve neptün rahat etmedikleri bir burçta. nasıl yorumlayabilir bunu?
Kolektif, yani, nesilsel gezegenler için, yerleştiği burç, natal sahibinin sadece kendi natalına has bi´konum olmadığından, yorumlandırmada, kayda değer bi´nokta olarak ele alınmaz. 10. evde Satürn yöneticiliğinde stelyuma sahipsin evet, fakat aynı stelyum (yükselenler farklı olduğundan, ev yerleşimi farkıyla) benim natalımda da mevcut...benden iki yaş küçük kardeşimin natalında da vs. Dolayısıyla, bu noktada, öne çıkan şey, söz konusu stelyumun hangi evde yerleşim almış olduğu...ki Satürn yöneticiliğinde olduğu için, kısıtlanacağımız, sınanacağımız yaşam alanlarını (10.ev: toplumsal kimlik, kariyer, otorite figürleri vb.) simgeleyen olacaktır. Satürn, ilgili konularda sorumluluk al, çabala, engelleri aş, ancak o zaman o çok istediğin (ilgili yaşam alanındaki başlıklar ne ise) şey(ler) senin olsun der. Bu noktada; ödül´e giden süreci belirleme açısından, stelyumun, kişiseller (Güneş, Ay, Venüs, Mars, Merkür) ile yaptığı bağlantılar da önem kazanır.

Yasemen, natalında iki adet önemli açı kalıbına rastlıyoruz: Sabit nitelikte T-Kare ve Uçurtma. Bu açı kalıpları, özel formlar kategorisinde değerlendirildiğinden, takdir edersin ki; yorumlandırması kompleks görünümler. Forum içindeki iletilerinin büyük çoğunluğunu, yanılmıyorsam, meslek yaşamını adres almış sorular oluşturuyor. Bu konunun acil olarak incelenmesi gerektiğine inanıyorsan, ilgili konudaki sorularına cevap alma ihtiyacın had safhada ise; Ücretli Analiz Hakkında bölümündeki detaylara ulaşmanı öneririm. Astrolojiye olan ilgin kavramsal ise; o zaman, bu yolda, temel bilgileri (Burçlar, Gezegenler, Evler) araştırmayı, notlar almayı kesinlikle dene derim. Özellikle, Astrolojiye Yeni Başlayanlar İçin ve Ders Notları başlıkları, hazine değerindeki bilgilerle dolu, es geçmemelisin.

Dilersen, analiz listeme de ismini eklerim. Yalnız, yorumlandırma için net bi´tarih veremeyeceğimi, geri bildirimimin müsaitlik durumuma göre şekillenebilir olduğunun altını kırmızı kalemle dil çýkarma çizeyim.

07-09-2010 07:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #14
RE: 10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
Alıntı:Soruldu mu bilmiyorum;10.evdeki gezegenler MC ile kavuşum yapmasa bile yükselen gezegen olarak değerlendirilir mi?



yükselen gezegenin ne olduğunu tam bilmiyorum ; ancak, asc ile kavuşan veya 1.evdeki gezegen olarak değerlendiriliyor diye birşey hatırlıyorum.

aynı mantıktan gidersek , mc ile kavuşmasa da olur. ancak , mc ile kavuştuğunda etkisi daha güçlü olacaktır.

mesela, asc- pluto kavuşumu olanlar ile (pluto-asc ile kavuşumu olmayan ) 1.evinde pluto olanlar arasında fark oluyor. 1.ev plutoları da karizmatik görünse de , yüz hatları ve gezegenin etkisi , asc- pluto kavuşumu kadar etkili olmuyor

aslında şöyle demek doğru olur . köşe noktaları olan 1-4-7-10 evlerde olan gezegen haritada etkili olur. aynı şekilde asc,mc,ıc ve dsc ile kavuşum yaptıklarında etkileri daha fazla olur.
11-28-2011 08:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #15
RE: 10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
(05-17-2012 08:29 PM)Reinarubia Yazılan:  10.evimde hem koç hem de boğa var. Diğer evlerimde de benzer durumlar sözkonusu. 10.evimin değerlendirmesini boğaya mı koça mı göre yapmalıyım?


Haritada yükselen aslan görünüyor.
1 derece Boğa'da Mc- Ay kavuşumunuz var..

Asc ; Yengeçse , Mc koç
Asc ; Aslansa , Mc boğa
05-17-2012 08:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mahinur Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 900
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 50

Mesaj: #16
RE: 10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
(05-17-2012 08:29 PM)Reinarubia Yazılan:  10.evimde hem koç hem de boğa var. Diğer evlerimde de benzer durumlar sözkonusu. 10.evimin değerlendirmesini boğaya mı koça mı göre yapmalıyım?

Ben olsam hem Koç'u hem Boğa'yı alırım.Zira Boğa'da haritadaki en önemli potansiyellerden biri olan Ay var.Koç yöneticisi Mars da maddi kaynakları,kazançları gösteren 2.evde.
05-17-2012 09:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #17
RE: 10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
10. evimde Jüpiter Balık'ta.. Ay Yay'la 90 lık açı yapıyor. Güneş Yengeç, Pluto Akrep, Jüpiter Balık Büyük üçgenim var haritamda güzel etkiler alıyorum ben Jüpi'den. Medikal sektöründe çalışıyorum, Jüp Balığın etkisi...

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
08-11-2016 01:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #18
RE: 10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
Aa tesadüf bende jupiter balık 10. Evde ve mc ye 10 orb uzaklıkta , ben ayrıca şans noktasi ve güneşimi de 10. Evde ağırlıyorum. En güzel etkilerden bri tanesi. Şifa yeteneğim vardır doğru bu. Sağlık alanıdan hep uzak durdum. Kan görünce bayılıyorum birinin ameliyat olma düsüncesi bile bna göre değil. Ama ben çok yüksek şifa enerjişi bi insanım sadece şifa değil ellerimde bir şey var fön cektiren yada bana saçını boyatanlar saçlarında başka bir şey hissetlilerini söyler hep. Birinin sırtı felan ağrır hemen bi koşu ben gelirim. İlerde harila bir kariyer bekliyor gibi beni bakalım yaşayacağız göreceğiz olmazsa aile babası olırım ay oğlak

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
08-12-2016 03:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
idrilhawke Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 64
Üyelik Tarihi: Feb 2018

Rep Puanı: 4

Mesaj: #19
Cvp: 10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
10. evimde ay ve jupiter var yengeçte kavusumda tepe noktasıda yengeçte
mars satürn üranüs neptün sert açı plütondan olumlu açı alıyor galiba mesleki anlamda zorlanmalar çekeceğim gülücük

Pladicus: https://i.hizliresim.com/JDDXJW.png
Whole Sings: https://i.hizliresim.com/lZZL5E.png
03-10-2018 03:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir