Değerlendir:
  • 28 Oy - 2.68 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Özcan Deniz
Yazar Mesaj
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Özcan Deniz
Boğa burcu ünlüsü Cem Yılmaz dan sonra, 19 Mayıs 1972 doğumlu Özcan Deniz’in horoskopunuda ele almak istedim. Boğalara azcık torpil geçtim.



Özcan Deniz pek çokları için, Asmalı Konak, Neredesin Firuze ve “Canım” adlı parçası demek. Bu nedenle es geçmedim.



Özcan Deniz Boğa burcu, Ay burcu Aslan, Kuzey Ay Düğümü Oğlak. Buraya kadar Cem Yılmaz’la benzer özellikler gösteriyorlar.



Yaşamın zevkli yanlarına düşkün, güzellikleri ve temel yaşamsal zevkleri seven insanlar her ikisi de. Ünlülerin Aslan burcu ve Kova burcu etkisinde olduğu bilinir. Özcan’ın Ay burcu da, tıpkı Cem Yılmaz gibi Aslan. Bu O’nlara risk alma yeteneği, cesaret, özgüven ve sahne ışıkları altında olma arzusu veriyor.



Özcan’ın doğum haritasında Ay’ın yerleşimi, sık sık seyahat halinde veya iletişim halinde bulunmaya zorluyor.



Yükselen burcu İkizler ve Tepe Noktası Kova olan Özcan Deniz’in doğum haritası müzik kadar, konuşmayı, yazmayı seven, toplumsal konulara duyarlı bir Boğa’yı işaret ediyor.



Horoskopta ilk dikkat çeken, Yükselen burcun( görünüş alanı) içine yerleşen Mars-Venüs kavuşumu. Mars sert ve erkeksi bir görünüm verirken, Venüs yakışiıklı, bakımlı, sevimli görünmesini sağlıyor. Mars-Venüs kavuşumu her zaman seksi ve çekici demektir.



Merkür, Güneş ve Satürn 12. evde yer almış. Güneş’in Plütonla ve Neptünle olumlu açıları var. Bütün bunlar son derece yaratıcı, sanatçı, yetenekli ve çalışkan bir insan ortaya çıkarıyor. Bununla birlikte Plkütondan aldığı enerjiyle kolay kolay yıkılmayan, düşse bile çabuk ayağa kalkan biri olmasına yardım ediyor.



Şimdi sıkı durun! Özcan Deniz’in evlilik alanında Oğlak burcu ve Jüpiter var. İyi bir evlilik yapabilmek için çok büyük bir fırsatı 2008 de bulacak. Uzun sürecek ve mantık evliliği olacak bu ilişki belki de başlamıştır. Ne dersiniz?



Fakat bu şanslı kişiye küçük bir tiyo verelim: Sevgili Özcan aşkta tutkulu, ani tepkiler veren, gösterişçi bir tutum sergiler ve ne yazık ki zaman zaman ilgisiz, bencil görünebilir. Güzel ve bakımlı olanı sever. Görsellik için çok para harcayabilir ve harcanmasından yanadır. Sadık kalmakta zorlanır. Aşk yaşamında fırtınalar her zaman olacaktır!



Bununla birlikte iyi bir aile babası olacağı kesin. Şefkatli, duyarlı, evini ve çocuklarını aşırı seven, doğayla iç içe olmayı seven, sosyal biridir. Gerçek sıkı aşkı ve bağlanmayı çok ister. Başarmakta zorlanıp zorlanmayacağüını 2008 de göreceğiz.



Şimdilerde Jüpiter geriliyor. Muhtemelen O’nun ilişkilerinide etkilemiş, durağan ve tekrar düşünmeye dönük bir bekleme sürecine girmiştir.



Bu gün 19 Mayıs. Özcan Deniz’in doğum günü kutlu olsun. Nice üretken yıllara diyelim.



Kaynak:Su KarakuŞ
06-02-2007 05:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #2
özcan deniz
OZCAN DENIZ
19 MAYIS 1972 ANAKARA D.SAATI;12:33 AM

Bir sarkicinin bir film yildizina dönüsmesini izlerken gözlemci eger bir astrologsa zamanlama konusu daha da merak uyandiran bir baslik oluyor.
Özcan Deniz’i tanimiyorum ve gerek filmi gerekse dizisini bugune kadar hic izlemedim.Bu nedenle sanatçi hakkinda gerçeklerle baglantisiz bir yorum yapmissam kusura bakmayin.Lutfen ,uyarida bulunun birlikte düzeltelim.Yorumlarima kaynak olan bilgiler internette buldugum Özcan Deniz röportajlardir.
Horoskopta ilk göze çarpan sey Toprak burçlarinda olusan Grand Trine.
Özcan Deniz Boga burcundan (Günes’i Bogada sabirli,pratik,inatçi,güvenligini saglama ihtiyacinda,materyalist) ve Basak taki Pluto (Güçlü,etkili,manipülatif) ve Oglaktaki Kuzey Ay Dügümü (topluluklarla ilgili misyon,kitleleri etkileyen,yasamda ulasmak istedigi hedef)ile büyük bir üçgen oluþturuyor.
Bu üçgen açinin toleransi da sadece 1 derece dolayisiyla çok etkili.Mali konularda gelisen ,güvenli bir zemin ihtiyacinda,pratik,somut ve sonuca yonelik bir kisisel egilim mevcut olmali.Tabii çabalarin kolaylikla sonuç vermesi islerin kolay akmasi da bu güzel açinin etkisi.Özcan Deniz’in düsüncelerini aksiyona geçirmekte çaliskan ve yetenekli oldugunu söyleyebiliriz.Nitekim hayati incelendiginde 13 yasinda pavyonlarda sarkicilik yaparak gecimini saglamak icin egitimini birakmis birini goruyoruz.
Özcan Denizin Ay burcu ise Aslan ve Uranus ile sekstil açi yapiyor.Aslan’daki Ay duygusal olarak cömert,hayranlik pesinde,kral pozlarinda ve asiri gururlu birini akla getiriyor.Uranüsle açi ise sanatçi olarak farkli ve cesur olani denemek istegi duyan ,elektrigi yüksek karizmatik bir etki yaratiyor.(Çiplak Poz vermek Uranüsle açi yapan Aslan Ay’in bir icraati olarak görülebilir.)
Venüs ve Mars’in Yengeç burcundaki kavusumu (bu kavusum neptün ile exact 150 dercelik bir açi yapiyor ki Neptün sinemanin yönetici gezegeni) ise Türkiye horoskopunun ASC ‘si üzerinde gerçeklesiyor.Ve Özcan Deniz’i Türk toplumunun cinsel bir erkek figürü olarak benimsemesinin neden bu kadar kolay oldugunu anliyoruz.Toplumun idealindeki erkek figürü Özcan Deniz’le vücut buluyor.
Gerek Burcunun yöneticisi Venüs’ün güçlü konumu gerekse Aslan burcundaki Ay Özcan Deniz’i üretken ve yaratici kiliyor.Hikaye yazmak,sarki söylemek,oyuncu olmak,resim yapmak gibi birçok farkli sanat dalindaki faaliyeti ile bu yaraticiligini ifade ediyor.
Simdi gelelim Özcan Deniz neden bu zamanlama ile bir film yildizi oldu?Bu sorunun cevabi Özcan Deniz’in kisisel horoskobu kadar onun Türkiye horoskopu ile iliskisinde yatiyor.
Özcan Deniz’in biraz önce bahsettigimiz 29 derece toprak grubunda olusan büyük üçgeninin bir kösesi Kuzeyaydügümüydü.Ve kuzeyaydügümü su siralar boga burcunda 21 derecede.Basitçe ifade etmek gerekirse Özcan Deniz Nisan 2000 döneminde hayatinda bir düzeltme hareketi,bir yön degisikligi yasamis olabilir.Bu sanirim müzikten sinemaya agirlik vermek seklinde gerçeklesmis olabilir.
Ve su dönemde Özcan Deniz o dönemde verdigi kararlarin sonuçlarini aliyor.Bu sonuçlar ise son dönemdeki siki çalismalarinin da bir sonucu olarak olumlu yönde gerçeklesiyor.
Günes’inin aldigi Uranüs transiti ise kimliginin yeniden tanimlanmasi (sarkici degil film yildizi) ve ani yükselisini (tek bir dizi ile star oldu) simgeliyor.Bu devam etmekte olan bir transitin son dönemi.Tohumlari 2002 Nisan-Temmuz döneminde atilmis ve 2003 subatta asil carpici etkisini göstermis olmali.
Yaklasmakta olan dönemde ise Özcan Deniz’in 2004 eylül ayindan itibaren kendini bir güç savasinin içinde bulabilecegi ihtimali mevcut.Bu etki özellikle 2005 Ocak-Subat döneminde en üst seviyeye ulasacak.Özcan Deniz kendini tehdit altinda hissedebilir ve zorlanabilir.Sinirlarinin farkina varacagi ,idrak edecegi bir donem olabilir.Kendini cok fazla zorlayacak durumlara girmemeye dikkat etmeli.
Dogum saati tahmini oldugu için Özcan Deniz hakkinda daha fazla gelecek tahmini yapmayi dogru bulmuyorum.
Özcan Deniz’in Türkiye ile composite haritasinda ise Asmali Konak’in galasi tarihinde Composite Venüs transit Jüpiter kavusumu gerçeklesiyordu. Bu mali ,ticari ,popülerlik olarak Özcan Deniz’de büyüme ve ilerleme anlamina geliyor.Ayrica Uranüsyen etki bu horoskopta da gözleniyor.Composite Uranüs transit Uranüs sekstil açisi aliyor.(Ani bir yükselis)
Özet olarak Özcan Deniz’in parlayisi ve popülerliginin temelinde yatan etki Uranüsyen bir etki yani ani,beklenmedik , ivme kazandirici .Bu ivmeyi bilinçli ve uzun vadeli bir anlayisla yönetmek gerekli.
Ancak büyük üçgen açi Özcan Deniz’de çok hos bir koruyucu ve islerini kolaylastirici etki yaratiyor. Özcan Deniz ilerlemesi gereken yolu ve yönü tayin etmekte ve bu yolda yürüyebilmekte oldukça yetenekli.
Basarilarinin devamini diliyoruz.

Önemli not;Sanatçinin dogum saati Astrologa sunuldugu takdirde daha kapsamli ve anlamli bir yorum yapmak mümkün olacaktir.

Astrolog
Elif Gökçe

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
07-28-2008 02:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Atiye Deniz aeon 59 62,766 09-18-2011 07:21 PM
Son Mesaj: aeon

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir