Değerlendir:
  • 1 Oy - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Billie Eilish
Yazar Mesaj
Hattusas Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 41
Üyelik Tarihi: Mar 2020

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Billie Eilish
Aynı yıl doğmuş olduğumuz için haritamız benziyor biraz. Çok çekici geliyor, aşırı sanatsal ama sanki böyle karanlıkların efendisi gibi bir imajı var. Akrepleri bakışından tanıyan biri olarak gördüğüm anda Akrep diyip dumura uğradığım insandır. Tarzının Akrep olmama imkanı yok diyordum Yay çıktı üstelik Akrep'te tek bir gezegeni yok.

Haritasında Yay, Balık ve Kova burcu baskın. En dominant gezegeni de Venüs zaten Güneş-Venüs kavuşumu var. Venüsyen bir kişiliği var. Sanatsal klipleri bunu gösteriyor.

Ayrıca araştırdığım kadarıyla kendisinde "Tourette sendromu" varmış. O yüzden istemsiz hareketler yapıyor. Doğıştan gelen nörobiyolojik tür bir sendrom. Kısaca ne olduğunu buldum, yazayım. Belki yorumlarınız ile bağdaştırırsınız.

Tourette sendromu genellikle çocukluk yaşlarında başlayan bir tür tik hastalığıdır. Bu hastalık “nörobiyolojik” kalıtsal bir rahatsızlıktır. Beyindeki gelişimsel bozukluklarlar ve her hastalıkta olduğu gibi nörokimyasal dengesizlikler hastalığın muhtemel sebebidir. Kişide istemsiz bedensel tikler vardır. Bunlar göz kırpma, omuz silkme, kafa sallama şeklinde olabilir. Tikler vücudun herhangi bir bölgesinde aynı biçimde tekrar tekrar meydana gelen istemsiz, hızlı, ani hareketlerdir.

[Resim: CBSf7V.png]
04-22-2020 01:26 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Hattusas Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 41
Üyelik Tarihi: Mar 2020

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
Cvp: Billie Eilish
Fotoğrafı:
[Resim: billie-eilish-was-depressief-en-had-suic...achten.jpg]
Bir adet de şarkısı:



6 tane Grammy adaylığı koyup 5 tanesini almış ayrıca bu şarkı ile bu yıl (2020).
04-22-2020 01:31 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Frederico Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 28
Üyelik Tarihi: Nov 2018

Rep Puanı: 8

Mesaj: #3
RE: Billie Eilish
Bu hanım abla bana çok ikizler burcu ve ikizler stelyumu olan insanları hatırlatıyor (hatta davranışları ikizler burcu ve ikizler stelyumu olan arkadaşlarıma benziyor) ama ikizler de hiçbir kişisel gezegeni yok.

Fakat bu hanımefendi de Merkür ve (ikizler burcu yöneticisi) Güneş-Venüs kavuşumu var, sanırım bu yüzden İkizler burcu gibi geldi.

Ben normalde Billie Eilish gibi uçuk-kaçık ve marjinal tipleri (Uranüs-Merkür Kova kavuşumlu biri olarak) severim, ama bu kızda bana itici gelen bir şeyler var. Müziklerini de pek sevemedim (biraz abartılıyor bence).

Bu arada Merkür'ün beyni, nöronları ve sinapstaki elektriksel iletişimi sağladığı ve akımları da yönettiğini düşünürsek Billie Eilish'te Merkür-Chiron kavuşumu var. Tourette sendormunun nereden geldiğini Astrolojik olarak da görebiliyoruz.

Bunun haricinde Güneş medikal Astroloji de "Kalp, kan dolaşımı, vücut ısısı, sırt bölgesi, omurilik, safra kesesi" gibi yerleri de yönetir, Billie Eilish ablamız Güneş-Chiron kavuşumu da olduğu için bu organlarla ilgili bir sorun yaşayabilir ileride.

Güneş-Chiron kavuşumun diğer etkileri de "EGO'nun zarar görmesi ve buna bağlı olarak AŞIRI EGO, kişiliğini yansıtamama" gibi bir problemleri olabilir.

04-22-2020 02:52 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
beyzakubra Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 28
Üyelik Tarihi: Jan 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: Billie Eilish
Bana da yay akrep etkisi yoğun gelmişti. Videolardan izlediğin kadarıyla eğlenceli ve rahat bir insan olmasından yay etkisi vardır diye düşünmüştüm ama müzik videoları ise daha çok uranüs ve pluto etkisinde gelmişti. Zaten haritasında venüs pluto kavuşumu varmış mcyi etkileyecek konumdaymış. Ve ay burcu da kovaymış şaşırmadım çünkü alışılmışın dışında farklı bir tarzı var. gülücük
05-04-2020 04:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir