Değerlendir:
  • 7 Oy - 2.57 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
Yazar Mesaj
İkizlerben Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 6
Üyelik Tarihi: Feb 2018

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
Konuyu doğru yere,doğru şekilde açmışımdır umarım..
Haritamda 8. Ev,12. Ev vurgusu fazla yok.4. Evde plüto ve jüpiter kavuşumu var.Başka da spiritüel bir etki,açı yok.
Benim Rüyalarım kesin o gün çıkar yada habercidir.Mutlak gerçeği yansıtır.Çocukken gördüğüm rüyalar bile gerçekleşmeye devam ediyor.
2015 yılında aniden uyumaya çalışırken bedenimden çıkıp kendimi etrafımı ve olayları izlerken buldum kendimi.Ve o yıl boyunca sürekli bu durumu yaşadım.Araştırdıkça astral olduğunu farkettim ve kendi isteğimle çıkabilmek için uğraşmaya başladım.Lücid rüya hiç zor olmadı kontrolüm altında rüyalar astral ise net bir şekilde çıkış gerçekleşip kendi isteğimle dönüşte dahil 1 ay içinde gerçekleşti.Düzenli çıkışlar ve hakimiyeti sağlamıştım ki boyutsal varlıklar görünmeye başladı üstelik her yerde olur olmaz zamanlarda ,gözümü kapattığımda ,uyandığım anda,Rüyalarımda,kıyıda köşede.Fakat korkunç değillerdi.3 taneydi ve badyguard model görünümündeydiler.Belkide bana birşey ima ettiler ben anlayamadım.?Bana zarar vermediler sadece bir defa rüyamda kolumu sıktı ve morardı.Morarmasaydı kolum kendim bile kendime inanmazdım.
Sonra çalışmaları bıraktım ama hala kendiliğinden çıkışlara engel olamıyorum.Devam etmeye de korkuyorum.Uyanma bedene çekilme anında gözümü açmadan bir pencere açılıyor ve bazı görseller ve izletiler hızla izliyorum ama bunun sebebini de maleaef anlayamıyorum.
Yani anlayacağınız bende birşeyler var ama çözemiyorum.Bu anlattıklarım beni asla korkutmadı ,heyecan verdi eskiden korkardım tabi duyduğum için yaşadıkça korku yerini heyecana bıraktı özellikle lucid mükemmel bir olay.
Şimdi bu anlattıklarımı haritamda hangi açı veriyor olabilir?Okuduklarımdan yola çıkarak bu etkileri 8-12. Ev yoğunluğu ile ilişkilendirmek gerwkiyor ,etki var yüzeysel ama yoğun değil.Önsezilerim ve telepati yeteneğim bu anlattıklarımdan daha güçlüdür.Ayrıca göğüs kafesim yarı manyetik metal nesneleri tutuyor mıknatıs gibigülücük
Oldukça uzattım sanırımgülücük

Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi
Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni
12-13-2018 05:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #2
RE: Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
Merhaba gülücük) nasıl önlenebilir veya enerji kontrolü nasıl sağlanır rüya alanında pek bilmiyorum ama astralı bir dönem ben de bayağı bir denedim çünkü 2011-12 yıllarında ben de istemeden çıkış gerçekleştirmiştim birkaç kere gülücük Ve benim de özellikle ay yengeç günlerinde gördüğüm rüyalar çıkar. 12.ev benim de yengeç burcu ve ben de ay ikizlerim. Sizde kad da 12.evdeymiş ve yengeçteymiş, sanki maddesel boyuttan spiritüel dünyaya da bir yürüme var gibi.

Ayrıca 8.ve 12.ev yöneticileri de açı halinde, tamam görünürde çok yoğun bir su etkisi yok ama su evleri arası etkileşim de var. Mesela 4.ev yöneticisi Venüs'ün Plüto ile zıtlığı. Ayrıca konuyla ilgili asteroidler illaki vardır ve zaman içinde kim önce bulursa paylaşırız gülücük

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
12-13-2018 05:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
RE: Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
@ikizlerben çok ilginç. Eskiden olsa bu tür paylaşımları pek dikkate almazdım.
Kristal yatak tedavisi deneyimimden sonra artık her şey mümkün diye bakıyorum.
Doğum zamanın net miydi ? 15 dakika kadar daha erken doğmuş olabilir misin ?
Böyle olursa Yükselenin Yengeç olur ve whole sign için Güneş, Ay, Merkür üçlüsü 12.eve yerleşirler.
Doğum zamanın net ise böyle spritüel şeyleri hiç incelemediğim için pek fikrim yok.
Uranüsyen Yeniay zamanı doğmuşsun gözüme çarpan en ilginç görünüm bu şu anda.

12-13-2018 02:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Gulsen Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 110
Üyelik Tarihi: Feb 2017

Rep Puanı: 12

Mesaj: #4
RE: Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
Daha önce söylenenlere ek olarak 4. Evinizde IC noktanızla kavuşan plüto bilinçaltınızı kontrol edebilmenize ve dönüştürebilmenize olanak sağlamış olabilir mi? Yine dördüncü evinizde akrepte retro jüpiter var, doğuştan bu tür şeylere yatkın olabilirsiniz. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam rüyalar 9. Evle de alakalıydı, 9. ev yöneticisinin hem neptün hem de plütoyla açısı var ayrıca 12. ev yöneticisine de açı yapmış.

Ben de sizinki kadar olmasa da bu tür olaylar deneyimledim. Kendi rüyalarımı belli bir seviyeye kadar kontrol edebiliyordum ve sevmediğim rüyalarda kendimi uyandırabiliyordum. Gerçekleşen rüyalarım çok oldu ayrca telepati de yapabildiğimi düşünüyorum. Astral seyehati lisedeyken denemiştim, kalp atışlarımın hızından korkup bırakmıştımgülücük
Ben rüyalarımı 12. Evdeki aya bağlıyorum biraz. Mars ve plüto ay t karemin apex noktası orası. Ayrıca ay neptün açım var. Gad 8. evde, jüpiter 4te. Şans noktam akrep ve çok fazla plüto açım var gülücük
12-13-2018 03:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
İkizlerben Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 6
Üyelik Tarihi: Feb 2018

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
RE: Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
Bayan kararsız teşekkürler,aslında denemelerle herkesin çıkabileceği birşey astral seyahat.Ama istem ddışı olması bir işaret olabilir.Yani gerçekleşen kişinin birşeyler yapması gerekiyor olabilir ama ne?
Astrosohbet teşekkür ederim.Açıkcası bende pek inanmazdım.Artı din olgusu da dahil sorgulamadan inanmam.Gerçi aile ve toplumun dayattıklaryla yaşamı devam ettiriyıruz ayru tabi.
Açıkcası annem 9,30-10 arası doğduğumu söylüyor.9,45 tam net diyor.Açıkcası görünümüm Aslan özellikleri gösteriyor çevremde bunu teyit ettiği için aslan yükselen olduğum kesin pek yengeç gibi görünmüyorum.
Bu üstteki yoğunlaşma yani yazdıklrım 2015-2017 arası hergün her dakika yoğun bir şekilde gerçekleşti.Şu an ara ara oluyor.O dönem transitlerini açıkcası astrolojiye bir yıldır merak sardım ve o dönemde güneş burcum harici ay burcundan bile bi haberdim.
Bu yazdıklarımın haricinde küçükkende spiritüel olaylar yaşadım aslında onları yazmadım.Onlara değinmedim.Artı ssürekli tanıdığım insanlarda bu anamda bilgili kişiler.Örneğin bahsettiğiniz kristal yatak olayını yapan bir bayan var ve ondan eğitim de almıştım.John of god ın yanına gitmişti.Onunla tanıştıran ortak bir işyeri açtığımız nlp uzmanı ve reiki uzmanları olmuştu.Onlarla tanışmam ise bir bioenerji uzmanıyla birlikte kristaller üzerine başlattığımız çalışmalardı vs vs.O dönemde biriyle tanıştım beynindeki ön iki lobu bitişikti mesela.Biraz konuştuk tanıdığı bir reptilyandan bahsetti ağzım açık kaldı.O zamana kadar reptilyanlara asla inanmazdım.Hermetik illüzyonlar olarak düşünürdüm.Onun annesiinsan aurasını görüyordu ve insanlarında aurasını görebilmesi için yurt dışından öyle bir cihaz getirmişti.Aslında eğitim için sözleşmiştim ama bu yaşıma kadar o kadar çok alanda eğitim aldım ki yarım kalanlar,dondurulmuş bekleyenler,başlanmak üzere not alınanlar.Hala bekliyorum.Yani yalnız yaşadıklarım değil karşılaştıklarımda garip farklı insanlar oluyor genelde.

Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi
Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni
12-13-2018 03:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
İkizlerben Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 6
Üyelik Tarihi: Feb 2018

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
RE: Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
Teşekkürler Gülşen.Evet çok mantıklı bir bakış açısı haklısınız.Gerçi bu olayların üzerine mi gitmem gerekiyor,uzak mı durmam gerekiyor bilemiyorum.!Astral seyahat eğer iyi şekilde işlenirse çok büyük olaylar çıkarabilir kişi.Çünkü zatenhermetiklerin bu konuda çok ilerlediği hatta artık astralde normal dünyayı bile yönettiği bariz ortada.Avatar filmini izledim orada büyük oranda şifreler ve ipuçları var.Olayı farklı işlemişler ama ordan yola çıkılarak çalışma yapılsa büyük olaylar çıkar.
Bence bir defa bile astral gerçekleştirmiş kişilerin bırakmaması gerekiyor.Malum cern deneyinde kısmen bu durumu gerçekleştirmeye çalıştılar.Sırf ışınlanma için.Işınlanmamın temelinde astral ve lücid konusunda uzmanlaşma gerçeği var.Ülkemizde astral dediğimizde gizemli bir olay gibi algılanıyor.Aslında dnya bu şekilde yönetiliyor.Astralde görülenler tüm gzemleri çözebilir.Fakat astral sonrası yaşadığım boyutsal varlık olayı astralden uzaklaştırma için bir uyarı olabilir.Korunma yöntemlerini araştırmak lazım.

Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi
Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni
12-13-2018 03:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #7
RE: Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
@ikizlerben kristal yatak tedavisini Derya hanımdan aldım. O da Jon of God'a gitmişti
hatta onlardan destek alıyor yani ruhsal bir destek.
Reptilian konusuna ise pek inanmıyorum o kadar da değildir gülücük
bunu anlatan kişi eğer reptilianlar uzaylı demişse işin içinde yalan vb olabilir
çünkü dünya düz ve uzaylı diye bir şey yok *_*
ha kubbenin dışında Antarktika ve ötesinde başka varlıklar olabilir mi o mümkün tabii

12-13-2018 04:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #8
Cvp: Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
(12-13-2018 03:28 PM)Gulsen Yazılan:  Daha önce söylenenlere ek olarak 4. Evinizde IC noktanızla kavuşan plüto bilinçaltınızı kontrol edebilmenize ve dönüştürebilmenize olanak sağlamış olabilir mi? Yine dördüncü evinizde akrepte retro jüpiter var, doğuştan bu tür şeylere yatkın olabilirsiniz. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam rüyalar 9. Evle de alakalıydı, 9. ev yöneticisinin hem neptün hem de plütoyla açısı var ayrıca 12. ev yöneticisine de açı yapmış.

Ben de sizinki kadar olmasa da bu tür olaylar deneyimledim. Kendi rüyalarımı belli bir seviyeye kadar kontrol edebiliyordum ve sevmediğim rüyalarda kendimi uyandırabiliyordum. Gerçekleşen rüyalarım çok oldu ayrca telepati de yapabildiğimi düşünüyorum. Astral seyehati lisedeyken denemiştim, kalp atışlarımın hızından korkup bırakmıştımgülücük
Ben rüyalarımı 12. Evdeki aya bağlıyorum biraz. Mars ve plüto ay t karemin apex noktası orası. Ayrıca ay neptün açım var. Gad 8. evde, jüpiter 4te. Şans noktam akrep ve çok fazla plüto açım var gülücük

IC'yle kavuşmuyor ama benim de Plüto 4.evimde ve 9.ev yöneticimle 60'lık,şimdi düşündüm de bu da çok mantıklı olabilir gülücük Ben de telepati yapabiliyorum zaman zaman ve astral seyahati ben de benzer sebepten bırakmıştım. 9.ev bayağı bir mantıklı geldi şu an bana da.

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
12-13-2018 06:40 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Gulsen Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 110
Üyelik Tarihi: Feb 2017

Rep Puanı: 12

Mesaj: #9
RE: Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
@ikizlerben
Bahsettiğiniz konular hakkında çok bir fikrim yok, panik atağım ve karanlık fobim var. Başka boyutlardaki canlıların fikri bile beni korkutuyor maalesefgülücük avatarı yakında zamanda izlemeyi düşünüyorum gülücük bence de korunma yöntemlerini de iyi araştırın, ne olur ne olmaz.
@bayankararsız
Sizin haritanızda da neptün plüto açısı bol, akrep etkisi de yüksek. Harita böyle olunca mistisizme ilgi kaçınılmaz oluyor gülücük
12-13-2018 10:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
say24 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 285
Üyelik Tarihi: Jun 2014

Rep Puanı: 15

Mesaj: #10
RE: Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
Bende de bazı şeyler var ve bunu ilk 2010’da yani 12 yaşımdayken fark ettim. Yaşadıklarımı çok anlatmak istemiyorum çünkü bu tür şeylerin anlattıkça senden gittiğine inananlardanım. Bir dönem hiçbir şey yaşayamadım çünkü.

Rüyaların dışında gerçekten gönül bağı kurduğum bir insanın telepati yoluyla zihnini uyardığımı, onun da beni uyardığını yaşadım. Kendisi hayatımda değil ama hala birbirimizin zihnini uyarıyoruz zaten benim 8. evime Merkür-Venüs kavuşumu düşüyor benim de Merkür’üm onun 3. evindeki bu açıyla kavuşumda. -ayrıca Venüs onun 12. ev yöneticisi.

Kendimde bu tür şeyleri deneyimlememi bunlara bağlıyorum
-8. ev Merkür ile Güneş Yengeç
-8. ev yöneticisinin IC ile kavuşum yapması (Ay)
-12. ev Akrep ve yöneticisinin yine burda olması
-12. evde yükselene yakın Plüto’nun IC’deki Ay’a ve 8. evdeki Güneş’e açı yapması
-ASC yöneticisinin su grubu bir burçta olması (Balık) -gerçi bu ne kadar etkilidir bilmiyorum
-IC ve 8. ev yöneticilerinin karşılıklı ağırlama halinde olması (Ay Koç-Mars Yengeç)

Haritam: https://resmim.net/i/uXiTy
2021-22 Solar Return Haritam: https://resmim.net/i/uXFsU
12-14-2018 01:48 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir