Değerlendir:
  • 11 Oy - 2.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları
Yazar Mesaj
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #1
10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları
Yükselen Koç Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. Sizde bu açının etkisiyle oldukça şiddete meyilli ve kontrolcü olabilirsiniz. Özellikle ailenize ve iş yerinizde üstlerinize karşı davranışlarınızda agresif olmamaya sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Babanızla, ailenizde erkeklerle ve patronlarınızla aranızda önemli tartışmalar yaşanabilir. Takıntılı ve sabit fikirli olmanız size zarar verebilir.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Bu dönemde iletişim kurarken net olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz, kardeşlerinizin, komşularınızın ve kuzenlerinizin hayatında belirsiz durumlar oluşabilir. Duyduklarınıza çok fazla inanmamalı ve önemli kararlar almamalısınız. Anlaşma ve sözleşme imzalamak içinde sizin açınızdan pek uygun bir dönem değildir. Kısa yolculuklarınızı dikkatlice planlamalısınız bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gizli saklı her türlü işten uzak durmalısınız ve gerçekçi davranmaya çalışmalısınız. Bu dönemde aşk hayatınızda gizli ilişkilere meyilli olsanızda bu tarz ilişkilerden büyük zarar görebilirsiniz.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle iş hayatınızda uzun süredir üzerinde çalıştığınız projenizi sonlandırabilirsiniz. İş yerinizde ki üst kadronuzda bazı değişiklikler olabilir ve sizde iş değişikliği yapabilirsiniz.

Genel olarak bu hafta ev, aile ve iş hayatınızda bazı gerginlikler yaşanabilir. 16 Temmuzdan itibaren önemli anlaşma ve sözleşmeler imzalamamalısınız.

Yükselen Boğa Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. Sizde bu açının etkisiyle her konu hakkında derin ve detaylı bir şekilde bilgi sahibi olmak istersiniz. Sabit fikirli davranışlardan ve tartışmacı olmaktan uzak durmalısınız. Kardeşleriniz, komşularınız, kuzenlerinizle aranızda sorunlar olabilir. Yolculuklarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz kimseyle tartışmamaya dikkat etmelisiniz. Trafikte gerginlikten uzak durmalısınız.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Bu dönemde arkadaşlık ilişkilerinizde ve maddi konularda net olmayan bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle maddi konularda önemli kararlar almamalısınız ve anlaşmalar imzalamamalısınız. Arkadaşlarınıza karşı fazlasıyla cömert ve yardımsever davranışlarınız sömürülmenize neden olabilir. Maddi konularda kolay para kazanma yöntemlerinden de uzak durmalısınız.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle yolculuklarınızda bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz biletinize ve bagajınıza dikkat etmelisiniz. Yaşadığınız yerden başka bir yere taşınmak gibi bir planınız varsa bu planınızı gerçekleştirebilirsiniz ama taşındığınız zaman oraya adapte olmanız için sabırlı olmanız gerekecektir.

Genel olarak bu hafta iletişiminizde ve yolculuklarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sakin olmaya çalışmalısınız. 16 Temmuzdan itibaren maddi konularda temkinli davranmalısınız ve önemli kararlar almamalısınız.

Yükselen İkizler Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. Sizde bu açının etkisiyle özellikle maddi konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Maaşınızda gecikme olabilir bu yüzden iş yerinizle tartışmamaya dikkat etmelisiniz. Kredi almak için iyi bir dönem değildir. Birinden borç isterseniz alamayabilirsiniz. Ortaklaşa iş yapıyorsanız iş ortağınızla aranızda maddi konular yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Eşinizinde geliriyle ilgili bazı stresli durumlar meydana gelebilir. Para için kendinizi strese sokmamaya ve kimseyle tartışmamaya dikkat etmelisiniz.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Özellikle iş hayatınızda kandırılmaya açık olursunuz. Yerine getiremeyeceğiniz sözler vermemelisiniz. Hayatınızda kariyerinizle ilgili bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda değişiklik yapmanız için iyi bir dönem değildir. Bu dönemde önemli kararlar almamalısınız.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle İş ortaklığınız varsa maddi konularda iş ortağınızın, evliyseniz eşinizin baskın tutumları sizi rahatsız edebilir. Uzun süredir borçlarınızla uğraşıyor olabilirsiniz bunlarla ilgili bir sona erme yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için, kredi almak için uğraşmanız gerekebilir ama 15 Temmuza kadar istediğiniz maddi desteği bulmanız pek mümkün görünmemektedir.

Genel olarak bu hafta hem kendi geliriniz hem de ortaklaşa gelirlerinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Borç almak, kredi almak ve iş değiştirmek için iyi bir dönem değildir. 16 Temmuzdan itibaren iş hayatınızda bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Yengeç Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. Bu dönemde iş hayatınızda yeni ortaklıklar kurmamalısınız, aşk hayatınızda da yeni bir ilişkiye başlamanız için pek doğru zaman değildir. Birinden çok etkilenebilirsiniz ama 15 Temmuza kadar yeni bir ilişkiye başlamak hayatınıza sorundan başka bir şey getirmez. Fazlasıyla kıskanç, sahiplenici ve tartışmacı olmanız eşinizle, partnerinizle aranızda önemli sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Fiziksel görünümünüzdede değişiklik yapmamalısınız.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Yolculuklarınızda ve eğitim hayatınızda bazı belirsizlikler ve sorunlar yaşanabilir. Yolculuğa çıkıyorsanız herşeyinizi kontrol ettiğinize dikkat etmelisiniz. Hayatınızda kimse yoksa bu dönemde sizden uzakta yaşayan ya da sizden farklı bir kültür yapısına sahip birisinden etkilenebilirsiniz. Gizli aşk ilişkilerinden uzak durmalısınız. Partnerinizi aldatmaya ya da onun tarafından aldatılmaya 16-21 Temmuz tarihleri arasında oldukça açık olursunuz.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle evliliğinizde ve iş ortaklığınızda sorunlar yaşıyorsanız bu dönemde onları çözmek için adım atsanızda oldukça soğuk ve mesafeli tavırlarınız sorunlarınızı çözmenize engel olabilir. Evliliğinizde duygulardan çok kendinizi güvende hissetmeye önem vereceksiniz.

Genel olarak bu hafta aşk hayatınızda temkinli olmalısınız. Eşinizle, partnerinizle ve iş ortağınızla aranızda bazı sorunlar yaşanabilir. 16 Temmuzdan itibaren yolculuğa çıkacaksanız biletlerinizi ve bagajlarınızı kontrol etmelisiniz.

Yükselen Aslan Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. İş hayatınızda iş arkadaşlarınızla ve personellerinizle aranızda bazı gerginlikler olabilir. Özellikle iş hayatınızda ki erkeklerle tartışmamaya dikkat etmelisiniz. Her şeyi fazlasıyla detaylı düşünmek ve endişeli olmak size zarar verebilir. Bu hafta sağlığınızada mutlaka dikkat etmelisiniz. Dişleriniz ve kemiklerinizle ilgili bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Görünümünüzdede değişiklik yapmamalısınız.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Arkadaşlarınızla aranızda bazı yanlış anlaşılmalar ve belirsiz durumlar yaşanabilir. Bu dönemde yapacağınız planlarda net olamazsınız. Maddi konularda imza atmamaya dikkat etmelisiniz size fırsat gibi görünen maddi bir durum aslında zararınıza olabilir. Kredi ve borç almak içinde iyi bir dönem değildir.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle iş ortamınızda bir bitiş yaşanabilir bazı iş arkadaşlarınız işten ayrılabilir. Üzerinizde çalıştığınız bir projeyi teslim edebilirsiniz. Çok çalışıyor olmanız sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Kilo vermek istiyorsanız diyet ve spora başlamak için 11 Temmuz tarihi sizin için yılın en iyi dönemidir.

Genel olarak bu hafta sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş yerinizde kimseyle tartışmamalısınız. Özellikle 16 Temmuz itibarıyla arkadaşlarınızla aranızda bazı net olmayan durumlar olabilir. Kimseye borç vermemeye ve kimseden borç almamaya çalışmalısınız.



Yükselen Başak Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. Arkadaşlarınızla, partnerinizle ve çocuklarınızla aranızda bazı tartışmalar ve ego çatışmaları yaşanabilir. Sakin olmaya çalışmalısınız. Partnerinize karşı fazlasıyla sahiplenici ve kıskanç davranmanız onu rahatsız edebilir. Çocuklarınız üzerinde de baskıcı olmamalısınız. Hayatınızda kimse yoksa birinden çok etkilenebilirsiniz ama onunla bir ilişkiye başlamak ve kendi duygularınızdan emin olmak için 15 Temmuz tarihinin geçmesini beklemelisiniz.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Bu dönemde yaratıcılığınız artar, iş hayatınızda tembelleşebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli kararlar almamalı ve anlaşmalar imzalamamalısınız. İş ortaklığı kurmak ve yeni bir işe başlamak içinde iyi bir dönem değildir. Eşinizle olan ilişkinizde bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Eşinize tutamayacağınız sözler vermemeye ve onu gözünüzde büyütmemeye dikkat etmelisiniz.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayı etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle aşk hayatınızda oldukça seçici, soğuk ve mesafeli davranırsınız, partnerinizle olan ilişkinizin ciddiyetini sorgulayabilir daha ciddi bir ilişki olması için adım atabilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa güvenmeden kimseyle bir ilişkiye başlamanız mümkün değildir. Çocuklarınıza karşıda fazlasıyla otoriter davranmamaya dikkat etmelisiniz.

Genel olarak bu hafta aşk hayatınızda partnerinizle olan ilişkinizde dikkatli olmalısınız. Fazlasıyla tartışmacı olmaktan uzak durmalısınız. 16 Temmuzdan itibaren iş hayatınızla ilgili önemli kararlar almamalısınız.

Yükselen Terazi Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. Bu açının etkisiyle ev,aile ve iş hayatınızda bu hafta bazı sorunlar sizi beklemektedir. Ailenizle olan ilişkilerinizde baskıcı ve dediğim dedik bir tavır sergilememeli, tartışmacı olmamalısınız. İş hayatınızda sizin elinizde olmayan bazı değişiklikler gerilmenize neden olabilir. İş hayatınızda özellikle üstlerinize karşı agresif olmanız sorunlar yaşamanıza neden olabilir. İş değiştirmeyi düşünüyorsanız hayatınızda ki değişikliklere direnmemelisiniz ama 15 Temmuzdan önce de siz bir adım atmamalısınız.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Yurtdışıyla bağlantılı konularda ve eğitim hayatınızda bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda bazı belirsizlikler yaşanabilir. Onlarla planlarınızı ve projelerinizi paylaşmamalısınız. İş görüşmeleri yapmak ve yeni bir işe başlamak içinde uygun bir dönem değildir. İş yerinizde aşk ilişkilerinden özellikle uzak durmalısınız. Kötü alışkanlıklarınıza (alkol,sigara) fazla meyilli olmanız sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle ailenize karşı soğuk ve mesafeli davranmanız onlarla sorun yaşamanıza neden olabilir. Onlara karşı otoriter ve dediğim dedik olmamalısınız onlarında düşüncelerini ve fikirlerini önemsemelisiniz.

Genel olarak bu hafta ev ve aile konularında tartışmacı olmamalısınız. 16 Temmuz itibarıyla iş hayatınızda ve sağlığınızla ilgili konularda temkinli davranmalısınız.

Yükselen Akrep Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Plluto arasında zıt açı meydana gelecektir. İletişiminizde sorunlar yaşarsınız. Her konu hakkında derin ve detaylı bir şekilde bilgi sahibi olmak istersiniz. Sabit fikirli davranışlardan ve tartışmacı olmaktan uzak durmalısınız. Kardeşleriniz, komşularınız, kuzenlerinizle aranızda sorunlar olabilir. Yolculuklarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz kimseyle tartışmamaya dikkat etmelisiniz. Trafikte gerginlikten uzak durmalısınız.
16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Bu dönemde riskli yatırımlardan ve şans oyunlarından uzak durmalısınız. Borç almak ve kredi almak içinde iyi bir dönem değildir. Siz kendinizi kar ediyor sanarken aslında zarar edersiniz ve şans oyunlarında para kaybedebilirsiniz. İş ortaklığınız varsa ortağınızla aranızda maddi konularda net olmayan durumlar olabilir. Partnerinizle ve çocuklarınızla ilgili bazı belirsiz durumlar olabilir. Partnerinizi gözünüzde büyütmemelisiniz.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle iletişiminizde daha ciddi bir konuşma tarzını benimseyebilirsiniz. İş hayatınız için kısa yolculuklar yapabilir ve önemli anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Bu dönemde kötümser ve karamsar düşünmeye de meyilli olursunuz.

Genel olarak bu hafta iletişim kurarken kötümser ve agresif olmamalısınız. 16 Temmuz itibarıyla borç almak ve kredi almak içinde oldukça uygun bir dönemde değilsiniz. Aşk hayatınızda da temkinli davranmalısınız.

Yükselen Yay Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. Sizde bu açının etkisiyle özellikle maddi konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Maaşınızda gecikme olabilir bu yüzden iş yerinizle tartışmamaya dikkat etmelisiniz. Kredi almak için iyi bir dönem değildir. Birinden borç isterseniz alamayabilirsiniz. Ortaklaşa iş yapıyorsanız iş ortağınızla aranızda maddi konular yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Eşinizinde geliriyle ilgili bazı stresli durumlar meydana gelebilir. Para için kendinizi strese sokmamaya ve kimseyle tartışmamaya dikkat etmelisiniz.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Bu dönemde ev, aile hayatınızda, eşinizle ve iş ortağınızla olan ilişkilerinizde bazı belirsiz durumlar yaşanabilir. Ev almak, satmak ya da kiralamak gibi bir düşünceniz varsa bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden bu planlarınızı 21 Temmuzdan sonrasına ertelemeniz daha sağlıklı olabilir. Ailenizle ve eşinizle aranızda bazı yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle kendinizi maddi olarak güvende hissetmeye çok önem verirsiniz bu yüzden daha çok para kazanmak için oldukça hırslı davranabilirsiniz.

Genel olarak bu hafta maddi konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Borç almak ve kredi almak için uygun bir dönemde değilsiniz. 16 Temmuz itibarıyla ev ve aile hayatınızla ilgili önemli kararlar almamalısınız.

Yükselen Oğlak Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. Bu dönemde iş hayatınızda yeni ortaklıklar kurmamalısınız, aşk hayatınızda da yeni bir ilişkiye başlamanız için pek doğru zaman değildir. Birinden çok etkilenebilirsiniz ama 15 Temmuza kadar yeni bir ilişkiye başlamak hayatınıza sorundan başka bir şey getirmez. Fazlasıyla kıskanç, sahiplenici ve tartışmacı olmanız eşinizle, partnerinizle aranızda önemli sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Fiziksel görünümünüzdede değişiklik yapmamalısınız.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Bu dönemde iletişim kurarken net olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz, kardeşlerinizin, komşularınızın ve kuzenlerinizin hayatında belirsiz durumlar oluşabilir. Duyduklarınıza çok fazla inanmamalı ve önemli kararlar almamalısınız. Anlaşma ve sözleşme imzalamak içinde sizin açınızdan pek uygun bir dönem değildir. Kısa yolculuklarınızı dikkatlice planlamalısınız bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla önemli planlarınız paylaşmamalısınız. Sağlığınızla ilgili konularda bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle Hayatınızda uzayan sizin için artık sorun olan bir konuyu sonlandırabilirsiniz. Kilo sorunu yaşıyorsanız 11 Temmuzda diyete ve spora başlayabilirsiniz.

Genel olarak bu hafta eşinizle ve iş ortağınızla aranızda sorunlar yaşanabilir. 16 Temmuz itibarıyla iletişiminizde ve iş hayatınızda dikkatli olmalısınız.

Yükselen Kova Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. İş hayatınızda iş arkadaşlarınızla ve personellerinizle aranızda bazı gerginlikler olabilir. Özellikle iş hayatınızda ki erkeklerle tartışmamaya dikkat etmelisiniz. Her şeyi fazlasıyla detaylı düşünmek ve endişeli olmak size zarar verebilir. Bu hafta sağlığınızada mutlaka dikkat etmelisiniz. Dişleriniz ve kemiklerinizle ilgili bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Bu dönemde maddi konularda önemli kararlar almamalısınız. Maaşınız gecikebilir. Riskli yatırımlardan ve şans oyunlarından uzak durmalısınız. Partnerinizle ve çocuklarınızla ilgili konularda bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa bu dönemde birinden çok etkilenebilirsiniz ama bu kişi Venüs ve Neptün arasında ki etki geçtikten sonra size çok etkileyici gelmeyebilir.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle planlarınızı insanlarla paylaşmamalısınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Arkanızdan iş çeviren, dedikodunuzu yapan insanlar varsa onların kim olduğunu bilirsiniz.

Genel olarak bu hafta sağlığınızda ve iş hayatınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. 16 Temmuz itibarıyla aşk hayatınızda temkinli olmalısınız ve riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.

Yükselen Balık Burcu

10 Temmuzdan itibaren 4 gün boyunca Güneş ve Pluto arasında zıt açı meydana gelecektir. Arkadaşlarınızla, partnerinizle ve çocuklarınızla aranızda bazı tartışmalar ve ego çatışmaları yaşanabilir. Sakin olmaya çalışmalısınız. Partnerinize karşı fazlasıyla sahiplenici ve kıskanç davranmanız onu rahatsız edebilir. Çocuklarınız üzerinde de baskıcı olmamalısınız. Hayatınızda kimse yoksa birinden çok etkilenebilirsiniz ama onunla bir ilişkiye başlamak ve kendi duygularınızdan emin olmak için 15 Temmuz tarihinin geçmesini beklemelisiniz.

16 Temmuz itibarıyla Venüs ve Neptün arasında meydana gelecek sert açı kalbı sizi 4 gün boyunca etkisi altına alacaktır. Bu dönemde ev ve aile hayatınızda bazı net olmayan durumlar olabilir. Bu dönemde yaratıcılığınızı kullanarak evinizi dekore edebilirsiniz ama ev satmak, almak, kiralamak gibi bir planınız varsa bu planınızı 21 Temmuzdan sonra yapmalısınız.

9 Temmuzda Oğlak Burcunda yaşanan dolunayın etkilerini bu haftada yaşamaya devam edersiniz. Dolunayın etkisiyle Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça seçici davranırsınız. Bazı arkadaşlarınızın sorumluluğunu alabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı soğuk ve mesafeli olmamaya dikkat etmeli ve sosyalleşmeyi ihmal etmemelisiniz.

Genel olarak bu hafta arkadaşlık ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda sakin olmaya dikkat etmelisiniz. 16 Temmuzdan itibaren ev ve aile hayatınızda bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz bu konularda önemli kararlar almamalısınız

http://www.astrolojikitabi.com sitesinden alınmıştır.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
07-09-2017 10:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #2
RE: 10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları
Ay yükselen ikizlere gene huzur yok. İş bulamıyorum hala belirsiz mi kalıcak onca yerden telefon bekliyorum hey allahım sen hayırlısını nasip et okula 2 bin tl borcum var son iki ay çalışamadığım için taksit ödeyemedim. İşte kimse işten cıkarırken bu cocuk 19 yaşında hangi sorumlulukları üstleniyor diye

Neyse. Yükselen ikizler de yengeçi de okumak zorunda kalıyorum cünkü bazı ev yerleşimlerim yengeçe göre. Mesela dolunay 7. Evimde gerçekleşti. İkizlerdeki 8. Ev yorumu. O yüzden sakin !!!


Hayır bir de ay oğlağı olunca bu dolunaylar fazla vuruyor.

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
07-10-2017 12:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Ahmeedd Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 423
Üyelik Tarihi: Jan 2017

Rep Puanı: 14

Mesaj: #3
RE: 10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları
Hayatımda en nefret ettiğim ay temmuz, en sevmediğim haftası ikinci haftasıdır. nedeni bilinmez zor zamanlardır benim için

Kuzey düğümü'ne gitmeye çalışırken serüvene çıkan kişi.
07-10-2017 04:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kumsal Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 222
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 11

Mesaj: #4
RE: 10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları
Ahmet tereciye tere satıyor gibi olacak ama muhakkak haritanda bir noktaya dokunuyordur. Ay terazini mi irrite ediyor yengeçteki gezegenler?

Ben de artık yengeç zamanı gelince 12. evimden dolayı beni rahatsız ettiğini biliyorum. Ayrıca ayın yengeç,akrep,oğlak geçişi beni deli ediyor resmen.

Mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim forum dostlarım gülücük
07-10-2017 05:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Ahmeedd Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 423
Üyelik Tarihi: Jan 2017

Rep Puanı: 14

Mesaj: #5
RE: 10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları
transitler 3-5 gün en fazla irrite eder, ya sonrası ? hala anlayamıyorum, büyük ihtimalle de anlayamayacağım

Kuzey düğümü'ne gitmeye çalışırken serüvene çıkan kişi.
07-10-2017 05:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #6
RE: 10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları
Benimde nisan ve ağustos iğrenc gecer her sene mi bir olay olur çözemedim hala güneş boğa diğerinde başak.

Jupiter ve kova daki kavuşumuma mı kare oluyor anlamıyorum

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
07-11-2017 12:01 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
say24 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 285
Üyelik Tarihi: Jun 2014

Rep Puanı: 15

Mesaj: #7
RE: 10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları
@Kumsal ben de senin gibi 12. ev geçişlerinde rahatsız oluyorum

Yengeç zamanı beni bu yıl ilk kez rahatsız etti öncü burçlarda gökyüzündeki büyük kare açı kalıbı ve Mars'ın 1,5 aydır Yengeç burcunda olmasından gerek. Bir an önce bitsin üstümde anlamsız bir depresiflik var gülücük

Haritam: https://resmim.net/i/uXiTy
2021-22 Solar Return Haritam: https://resmim.net/i/uXFsU
07-11-2017 11:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #8
RE: 10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları
12.ev geçişlerim çok şükür tahmin ettiğim gibi etkilemedi,depresif filan değilim,sadece her zamankinden daha fazla ve daha net rüyalar görüyorum,hele bu sabahki HD görüntü kalitesindeydi,gördüğüm kişinin kaz ayaklarına kadar gördüm :D (Oysaki gerçekte yok ama ruhu yaşlandı demek ki)

9-10 Temmuz'da biraz dengesizdim o da kedimin ölüm yıldönümü olduğu için,ağladım,unutmak için güldüm,bir şeylere odaklandım filan.Dolunay 6.evimde gerçekleşti zaten,astrolojik açıklaması da bu gibi :/

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
07-11-2017 02:19 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  3-10 Temmuz 2017 Haftalık Burç Yorumları pinknilden 3 10,909 07-09-2017 10:47 PM
Son Mesaj: pinknilden
  Jüpiter Aslan' da - Burç ve Yükselen Burca Göre Etkiler Yakamoz 7 11,304 07-30-2014 12:51 AM
Son Mesaj: Pegasus
  2013 Burç Yorumları zeynepece 19 24,260 02-19-2013 03:56 AM
Son Mesaj: gemini
  20-26 Şubat 2012 Haftası Gökyüzü Gündemi Mahinur 1 5,136 02-26-2012 02:44 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  NİSAN Ayı Burç Analizleri Dinoo 13 16,505 04-13-2011 05:54 PM
Son Mesaj: marskovası
  Mart Ayı Burç Analizleri Dinoo 11 13,989 03-01-2011 02:00 AM
Son Mesaj: Dinoo
  Şubat Ayı Burç Analizleri Dinoo 11 12,657 02-01-2011 02:46 AM
Son Mesaj: Dinoo
  2011 Burç Analizleri Dinoo 14 15,720 12-31-2010 08:38 PM
Son Mesaj: Messa

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir