Değerlendir:
  • 7 Oy - 2.57 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3-10 Temmuz 2017 Haftalık Burç Yorumları
Yazar Mesaj
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #1
3-10 Temmuz 2017 Haftalık Burç Yorumları
Yükselen Koç Burcu

Venüs 5 Temmuz itibarıyla aşk hayatınızı canlandırmaya başlıyor yöneticisi Merküründe 6 Temmuzda Aslan Burcuna geçmesiyle birlikte iletişim hayatınızın odak noktası haline gelmeye başlayacaktır. Bu dönemde aşk hayatınızda partnerinizle kısa yolculuklar yapabilirsiniz bu yolculuklar size oldukça keyif verecektir. Partnerinizle aranızda sorunlar varsa bu sorunlarınızı konuşarak rahatlıkla çözebilirsiniz. Sadece partnerinizle değil kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, komşularınızla ve çocuklarınızla olan iletişiminizde oldukça iyi olacaktır ve onlardan güzel haberler alabilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa Venüs size yeni bir partner hatta partnerler getirebilir ama bu dönemde ilişkilerinizde duygusallık ve romantizmden çok zihinsel uyuma önem verirsiniz. İstikrarlı ve ciddi ilişkiler kurmak yerine daha çok iyi zaman geçirmek istersiniz ve aynı anda bir kaç kişiyle görüşebilirsiniz. 6 Temmuzda Merkürün Aslan Burcu seyrine başlamasıyla aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan iletişiminizde bir artış görünecektir. Bu dönemde zekanıza çok güvenirsiniz ve bazen oldukça kibirli konuşmalar yapabilirsiniz bu tavrınız insanları kırabilir sözcüklerinizi seçerken biraz dikkatli olmalısınız. Özellikle partnerinize ve çocuklarınıza kendi düşüncelerinizi empoze etmeye çalışmamalısınız. Bir yandanda esprili ve neşeli iletişim tarzınız sayesinde insanlar sizinle sohbet etmekten büyük keyifte alacaklardır. Kendi çocuklarınıza öğretmek istediğiniz şeyleri 25 Temmuza kadar rahatlıkla öğretebilirsiniz. Bu dönemde öğretmenlik yapıyorsanız, eğlence sektöründe çalışıyorsanız ve yaratıcılık gerektiren bir işiniz varsa mesleğinizde çok başarılı olabilirsiniz.

7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca kendinizi oldukça huzurlu ve dingin hissedersiniz meditasyon ve yogayla ilgilenmek evde ailenizle zaman geçirmek size çok iyi gelecektir. Yaratıcılığınızın artığı bu dönemde evinizi dekore edebilirsiniz. Ailenizle hoş paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca her şeyin fazlasından uzak durmanızı işaret ediyor evinizi dekore etmeye karar verdiyseniz abartılı ve düşünmeden para harcamaktan uzak durmalısınız. Eşinize, iş ortağınıza ve ailenize tutamayacağınız sözler vermemeli ve evde oturmayı abartıp tembellik yapmamalısınız.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 10.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. Sizin iş ve kariyer hayatınızı etkiyecek olan dolunayın etkisiyle iş hayatınızda uzun süredir üzerinde çalıştığınız projenizi sonlandırabilirsiniz. İş yerinizde ki üst kadronuzda bazı değişiklikler olabilir ve sizde iş değişikliği yapabilirsiniz.

Genel olarak bu hafta 1-2 gün evde oturup tembellik yapmak size cazip gelsede genel olarak hareketli olduğunuz iletişiminizin ve kısa yolculuklarınızın artığı partnerinizle hoş vakit geçirdiğiniz bir hafta olacaktır. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu abartılı davranışlardan, harcamalardan ve tembellikten uzak durmanızdır.

Yükselen Boğa Burcu

Son zamanlarda çekiciliğinizi ve kendinize olan güveninizi artıran Venüs 5 Temmuz itibarıyla paranıza para katmanız için çalışmaya başlıyor. Maddi konularda hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz, geliriniz artabilir. Elinize maaşınızın dışında yine iş hayatınız vasıtasıyla bir para geçebilir ama her ne kadar sizin tarzınız olmasa da düşünmeden para harcamaya da bu dönemde meyilli olursunuz. Maddi konularda ailenizden destek görebilirsiniz ve paranızı eviniz ve aileniz için harcayabilirsiniz. Evinizi dekore etmek ev alıp ve satım işleriyle ilgilenmek için oldukça iyi bir dönemdesiniz. Bu hafta ailenizle olan iletişiminiz özellikle Merkürün 6 Temmuzda 4.Evinize geçiş yapmasıyla artacaktır. Ailenizle aranızda sorunlar varsa bu sorunları konuşarak rahatlıkla çözebilirsiniz. Onlarla sık sık eski günlerinizi ve anılarınızı yad edersiniz. Ailenizle karşı otoriter ve kibirli bir tarzda iletişim kurmamaya dikkat etmelisiniz. Uzun vadeli planlar yapmak içinde bu dönemi kaçırmamalısınız.

7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca özellikle arkadaşlarınıza ve yakınlarınıza karşı oldukça duyarlı olursunuz sezgilerinizin artığı bu dönemde sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan, yakınlarınızından iyi haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli kısa yolculuklar yapabilir, sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz.

8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca iş hayatınızda özellikle iş arkadaşlarınızla olan iletişiminizde dikkatli olmalısınız abartılı konuşmalardan ve iyimserlikten uzak durmalısınız. Bu dönemde iş görüşmesi görüşmede yaparsanız yeteneklerinizi abartmanız sonra zor duruma düşmenize neden olabilir. Canınız işe gitmek istemez, tembellik yapmak istersiniz. Yine bu dönemde çok yemek yemeniz kilo almanıza neden olabilir.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 9.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. Bu dönemde yolculuğa çıkacaksanız bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz biletinize ve bagajınıza dikkat etmelisiniz. Yaşadığınız yerden başka bir yere taşınmak gibi bir planınız varsa bu planınızı gerçekleştirebilirsiniz ama taşındığınız zaman oraya adapte olmanız için sabırlı olmanız gerekecektir.

Genel olarak maddi durumunuzda ve aile hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacağınız bu haftada tembellik yapmamaya ve özellikle yolculuklarınızda dikkatli olmaya özen göstermelisiniz.

Yükselen İkizler Burcu

Venüsün 5 Temmuz itibarıyla burcunuzda hareket etmesi ve size bütün ödüllerini sunmasını sağlayacak. Bu dönemde daha çekici olacaksınız. Fiziksel görünümünüzde değişiklikler yapabilirsiniz, saç modelinizi ve renginizi hatta gardrobunuzu değiştirebilirsiniz. Aşk hayatınız canlanır partnerinizle iletişiminiz oldukça iyi olmakla beraber birlikte keyif alacağınız kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa sizinle ilgilenen bir çok kişi olacaktır ve siz derin ve ciddi bir ilişki kurmak yerine hepsiyle görüşmeyi tercih edebilirsiniz. Yöneticiniz olan Merkürde 6 Temmuzda kendi evi olan 3.Evinize giriş yapıyor ve sizi tam anlamıyla bir iletişim dehası haline getirebilir. İletişim kurarken kendinizi güvenirsiniz, neşeli ve eğlenceli bir tarzda konuşursunuz ve ikna yeteneğiniz artar. Bu dönemde insanlara istediklerinizi yaptırmak sizin için bir nevi çocuk oyuncağı haline gelir. Sadece kibirli ve otoriter konuşmalardan uzak durmalısınız.
İş hayatınızda da yaratıcılığınızı kullanarak 7 Temmuz ve sonrasında ki 5 gün çok başarılı olabilirsiniz karşınıza gelirinizi artırabileceğiniz fırsatlar çıkar ve iş hayatınız size huzur verir. Özellikle sanatla ilgili bir alanda çalışıyorsanız işinizde önemli başarılar elde edebilirsiniz.

8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca sizin aşk hayatınız ve maddi durumunuz üzerinde etkisini gösterecek bu dönemde konforunuz, lüksünüz, aşk hayatınız, çocuklarınız ve eğlenmek için abartılı harcamalardan uzak durmalısınız. Bu 3 gün eğlenmeyi çok abartmanız daha sonra bünyenizin yorgun düşmesine neden olabilir. Partnerinize pahalı bir hediye alabilirsiniz. Kendinizi şans oyunlarında şanslı görsenizde bu geçicidir ilk başta kazanıyor olsanızda günün sonunda kaybedersiniz şans oyunlarından ve riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 8.Evinizde 17° Oğlak burcunda gerçekleşecek. İş ortaklığınız varsa maddi konularda iş ortağınızın, evliyseniz eşinizin baskın tutumları sizi rahatsız edebilir. Uzun süredir borçlarınızla uğraşıyor olabilirsiniz bunlarla ilgili bir sona erme yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için, kredi almak için uğraşmanız gerekebilir.

Genel olarak son zamanların en iyi haftasına giriş yapıyorsunuz keyifli ve eğlenceli zaman geçireceğiniz bu haftada maddi konularda aşırı harcamalardan uzak durmaya dikkat etmelisiniz ki zaten istesenizde borçlarınızı göz ardı edebilmeniz mümkün olmayacaktır.

Yükselen Yengeç Burcu

5 Temmuz itibarıyla Venüs 12.Evinizde hareket etmeye başlıyor 12.Ev Venüs İkizler Burcuna dar gelebilir. Bu dönemde aşk hayatınızda önemli adımlar atmamalısınız ilişkinizde bazı gizli saklı durumlar yaşanabilir. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiye başlarsanız eğer bu ilişkiyi hemen göz önünde yaşayamazsınız hatta gizli bir ilişki bile olabilir. Yine bu dönemde dedikodu yapmaktan ve dedikodulardan uzak durmalısınız. 6 Temmuzda Merkürün 2.Evinize girmesiyle maddi konularda daha çok düşünmeye, plan yapmaya ve konuşmaya başlarsınız. Sahip olduklarınızla ve paranızla övünmemeye dikkat etmelisiniz. Bu dönemde lükse ve konfora olan düşkünlüğünüz bir nevi aşk hayatınızda ki sorunlarınızı bastırmak ve görmemezlikten gelmek için istemsizce yaptığınız bir hareket olabilir. Gelirinizi artırmanızı sağlayacak yeni kazanç yolları bulabilir önemli anlaşma ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz.
7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca özellikle uyumlu, hassas, merhametli olursunuz. Sezgileriniz artar, insanlar sizin yanınızda kendilerini huzurlu hissederler. Bu dönemde inançlarınıza düşkün olabilirsiniz. Yurtdışıyla bağlantılı işlerde, ticari faaliyetlerinizde yaratıcılığınızı kullanarak başarılı olabilirsiniz.

8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca ailenizle olan ilişkinizde daha dikkatli olmalısınız onlara karşı abartılı davranışlardan kaçınmalısınız. Eviniz için düşünmeden para harcarsınız. Ailenize tutamayacağınız sözler verebilirsiniz. Kişisel görünümünüzde değişiklik yapmanız için uygun bir dönem değildir. Düşünmeden çok fazla yemek yediğiniz için kilo alabilirsiniz. İyimser ve tembel davranışlarınız yüzünden bu dönemde mantıklı ve kararlı davranmakta zorlanırsınız.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 7.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. Düşmanlarınız varsa bu dönemde onların kim olduğunu görebilirsiniz. Evliliğinizde ve iş ortaklığınızda sorunlar yaşıyorsanız bu dönemde onları çözmek için adım atsanızda oldukça soğuk ve mesafeli tavırlarınız sorunlarınızı çözmenize engel olabilir. Evliliğinizde duygulardan çok kendinizi güvende hissetmeye önem vereceksiniz. Hayatınızda kimse yoksa bu dönemde size sadık ve sizin maddi olarak isteklerinizi karşılayabilecek birine karşı çekim duyabilirsiniz.

Genel olarak bu dönemde aşk hayatınızda yeni bir adım atmamalısınız, elinizdekileri korumaya odaklanmalı ve soğuk davranışlardan uzak durmalısınız. Maddi konularda planlarınızı ve düşüncelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yükselen Aslan Burcu

5 Temmuz itibarıyla Venüs 11.Evinizde hareket etmeye başlıyor son günlerde iş hayatınızda size harika etkiler sunan venüs şimdide arkadaşlık ilişkileriniz ve hedefleriniz konusunda size destek olacak. Bu dönemde geçen ay ki iş hayatınızda ki başarılarınızı prim ya da bonus gibi ekstra bir gelirle görebilirsiniz. Oldukça sosyal olursunuz yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz, arkadaşlarınızla saatlerce sohbet etmek, onlarla keyifli kısa yolculuklar yapmak sizi mutlu edecektir. Arkadaşlarınızla ortak hedefleriniz olabilir ve onların üzerinde çalışabilirsiniz. 6 Temmuzda Merkür burcunuza giriş yapıyor ve sizi tam bir iletişim dehası haline getiriyor. Bu dönemde istesenizde istemesenizde oldukça sosyal ve sürekli iletişim halinde olacaksınız. Telefonunuz nerdeyse hiç susmayacak. Düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz ve ikna yeteneğinizde artacaktır. Konuşmalarınızda kibirli ve bencil olmamaya, insanlara düşüncelerinizi zorla empoze ettirmemeye de dikkatli olmalısınız. O kadar çok konuşursunuz ki karşınızda ki insanın konuşmasına fırsat vermeyebilirsiniz.

7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca özellikle kendinizi huzurlu ve sakin hissedersiniz, psikolojinizi oldukça iyidir. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizi depresif hissediyorsanız bir psikologla görüşmek için çok iyi bir dönemdir böyle bir görüşmeden çok verim alabilirsiniz. Maddi konularda desteğe ihtiyacınız varsa aradığınız desteği bulabilirsiniz.

8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca iletişim kurarken dikkatli olmalısınız plan ve projelerinizi kimseyle paylaşmamalı ve düşünmeden karar almamalısınız. İletişiminizde abartılı davranmaktan uzak durmalısınız, tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 6.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. Bu dönemde iş ortamınızda bir bitiş yaşanabilir bazı iş arkadaşlarınız işten ayrılabilir. Üzerinizde çalıştığınız bir projeyi teslim edebilirsiniz. Çok çalışıyor olmanız sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Kilo vermek istiyorsanız diyet ve spora başlamak için 11 Temmuz tarihi sizin için yılın en iyi dönemidir.

Genel olarak bu hafta bol bol sosyalleşecek ve eğlenceli zaman geçireceksiniz abartılı herşeyden uzak durmalı ve forma girmek için yılın en güzel tarihi olan 11 Temmuzu kaçırmamalısınız.

Yükselen Başak Burcu

5 Temmuz itibarıyla Venüs 10.Evinizde hareket etmeye başlıyor ve iş hayatınıza çok iyi etkiler getiriyor. İş hayatınızda özellikle iletişim ön planda olacaktır, zekanızı ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak çok başarılı olabilirsiniz ama 6 Temmuzda Merkürün 12.Evinize geçmesi iletişiminizi bir nevi kısıtlayacaktır önemli plan ve projelerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. İş arıyorsanız bu dönemde iş bulabilirsiniz hatta aynı anda iki tane işte bile çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu dönemde oldukça net rüyalarda görebilirsiniz sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak başarılı olabilirsiniz. Kibirli düşüncelerden uzak durmalısınız.
7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca özellikle arkadaşlarınızdan, iş ortağınızdan ve eşinizden her konuda destek görürsünüz. Onlara karşı oldukça uyumlu ve nazik davranışlarınızda onların sizin yanınızda kendilerini huzurlu hissetmelerine neden olabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak hedeflerinize ulaşmanız konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.Sizde arkadaşlarınıza karşı oldukça yardımsever ve cömert davranırsınız ama 8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve maddi durumunuz üzerinde etkili olacaktır. Arkadaşlarınıza borç verirken dikkatli olmalısınız çok cömert davranmamalısınız. Özellikle maddi konularda abartılı davranmamalısınız ve düşünmeden para harcamamalısınız.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 5.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. Bu dönemde aşk hayatınızda oldukça seçici, soğuk ve mesafeli davranırsınız, partnerinizle olan ilişkinizin ciddiyetini sorgulayabilir daha ciddi bir ilişki olması için adım atabilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa güvenmeden kimseyle bir ilişkiye başlamanız mümkün değildir. Çocuklarınıza karşıda fazlasıyla otoriter davranmamaya dikkat etmelisiniz zaten onların bu dönemde kazandığı bir başarı sizi mutlu edecektir. Hobilerinizi bir nevi iş olarak görebilirsiniz.

Genel olarak bu hafta iletişim kurarken biraz daha geri planda kalsanızda iş hayatınızda ve sosyal yaşamınızda oldukça başarılı olacaksınız ve aşk hayatınız için önemli kararlar alacaksınız. Bu hafta fazla müsrif ve cömert davranmamaya dikkat etmelisiniz.

Yükselen Terazi Burcu
5 Temmuz itibarıyla Venüs 9.Evinizde hareket etmeye başlıyor ve sizin yerinizde durmanıza engel oluyor. Bu hafta yolculuğa çıkabilirsiniz. Partnerinizle birlikte güzel bir tatil organize edebilirsiniz hatta bu tatilinize arkadaşlarınızda dahil olabilir. Hayatınızda kimse yoksa sizden farklı bir kültüre sahip biriyle bir ilişkiniz başlayabilir bu kişiyle yaptığınız bir yolculuktada tanışabilirsiniz. Bu ilişki aranızda yoğun duyguların yaşandığı bir partnerden çok zihnen anlaştığınız ve iyi zaman geçirmenizi sağlayacak biriyle olacaktır. Merkür 6 Temmuz itibarıyla 11.Evinize giriyor ve arkadaşlarınız telefonunuzun susmasına izin vermiyorlar. Arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artar onlarla kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Birlikte yeni projelere başlayabilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinize arkadaşlarınızı rahatlıkla ikna edebileceksiniz. Arkadaşlarınıza karşı kibirli konuşmalar yapmamaya dikkat etmelisiniz.
7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca özellikle iş hayatınızda yaratıcılığınızı kullanarak başarılı olursunuz. Özellikle iş arkadaşlarınızla ve iş yerinizde üstlerinizle iyi ilişkiler kurarsınız. Sanatla ilgili bir dalda çalışıyorsanız iş hayatınızda önemli bir başarı elde edebilirsiniz. 8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca sizi oldukça etkileyecektir çok tembel olabilirsiniz, düşünmeden yemek yemeniz kilo almanıza sebep olabilir. Özellikle iş hayatınızda abartılı davranışlardan uzak durmalısınız, tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda 4.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. Bu dönemde ailenize karşı soğuk ve mesafeli davranmanız onlarla sorun yaşamanıza neden olabilir. Onlara karşı otoriter ve dediğim dedik olmamalısınız onlarında düşüncelerini ve fikirlerini önemsemelisiniz. Uzun süredir taşınmayı düşünüyorsanız bu dönemde bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Genel olarak bu hafta partnerinizle ve ya arkadaşlarınızla tatile çıkmak size oldukça iyi gelecektir. İş hayatınızda abartılı davranmamaya, düşünmeden yemek yememeye ve ailenize karşı uyumlu olmaya dikkat etmelisiniz.

Yükselen Akrep Burcu

5 Temmuz itibarıyla Venüs 8.Evinizde hareket etmeye başlıyor maddi açıdan rahat edeceğiniz bir dönemdir elinize para geçebilir. Ortaklaşa iş yapıyorsanız işinizden kazandığınız geliriniz artabilir. Eşinizin maddi durumunda iyi yönde gelişmeler olur. Kredi almayı düşünüyorsanız başvurularınız olumlu sonuçlanacaktır. Cinsel hayatınızda bu dönemde oldukça hareketli olabilir. 6 Temmuzda Merkür 10.Evinize giriş yapıyor iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili daha çok düşünür ve konuşursunuz. İletişim yeteneklerinizi kullanarak iş hayatınızda başarılı olursunuz. İşiniz için sık sık kısa yolculuklar yapabilirsiniz. İş arıyorsanız kendinizi ve yeteneklerinizi oldukça iyi ifade edersiniz ve iş görüşmeleriniz başarılı geçer. İş hayatınızda kibirli konuşmalardan uzak durmalısınız.
7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşarsınız yaratıcılığınızın oldukça artığı bu dönemde sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa sizden farklı kültüre sahip biriyle görüşmeye başlayabilirisiniz bu kişiyle yaptığınız yolculuktada tanışabilirsiniz.Partnerinizle yolculuğa çıkabilirsiniz, tatile gidebilirsiniz ama 8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca sizin yolculuklarla ilgili konularda bazı aksaklıklar yaşamanıza neden olabilir.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 3.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. İletişiminizde daha ciddi bir konuşma tarzını benimseyebilirsiniz. İş hayatınız için kısa yolculuklar yapabilir ve önemli anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Bu dönemde kötümser ve karamsar düşünmeye de meyilli olursunuz.

Genel olarak bu hafta iş hayatınıza odaklanırsınız ve iş hayatınızda başarılı olacağınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yolculuklarınızda dikkatli olmalı abartılı davranışlardan ve karamsar düşüncelerden uzak durmalısınız.

Yükselen Yay Burcu

5 Temmuz itibarıyla Venüs 7.Evinizde hareket etmeye başlıyor ve size aşkı getiriyor partnerinizle ilişkiniz güçlenir evliyseniz eşinizle çok iyi anlaşırsınız. Eşinizle, partnerinizle bir yolculuğa çıkabilir, tatile gidebilirsiniz. Bu yolculuk ikinize de çok iyi gelecektir. Bu dönemde evde oturmamalı mutlaka sosyalleşmelisiniz. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiniz başlayabilir bu ilişki size oldukça keyif verecektir zihinsel olarak uyumlu olacağınız partneriniz sizden farklı kültüre sahip biri olabilir ya da onunla yolculuğunuzda tanışabilirsiniz. İş ortaklığı kurmak içinde oldukça iyi bir dönemdesiniz. 6 Temmuzda Merkür 9.Evinize giriyor ve size kendinizi geliştirmeniz için bir çok fırsat sunuyor. Yüksek eğitim alıyorsanız eğitim hayatınızda başarılı olursunuz, dil öğrenmeye başlayabilirsiniz. Yurt dışıyla bağlantılı işlerinizde ve ticari hayatınızda iletişim yeteneklerinizi kullanmanız size kazanç sağlayacaktır.

7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca bu dönemde ev ve aile hayatınızda güzel gelişmeler yaşarsınız. Ailenizle oldukça iyi anlaşırsınız. Ev almak için kredi almayı düşünüyorsanız bu dönemi kaçırmamalısınız ama ödeyemeceğiniz tutarlarda kredi almamaya dikkat etmelisiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak evinizi dekore edebilirsiniz. 8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca abartılı harcamalardan uzak durmalısınız. Özellikle sosyal hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Arkadaşlarınıza maddi konularda yardım ederseniz dikkatli olmalısınız fazla cömert davranmaktan kaçınmalısınız.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 2.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. Bu dönemde iş hayatınızda disiplinli ve ciddi çalışmalarınızın karşılığını görebilirsiniz geliriniz artabilir. Kendinizi maddi olarak güvende hissetmeye çok önem verirsiniz bu yüzden daha çok para kazanmak için oldukça hırslı davranabilirsiniz.

Genel olarak bu hafta aşk hayatınız sizi çok mutlu edecek maddi konularda aradığınız desteği bulacaksınız ama ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmekten uzak durmalısınız.

Yükselen Oğlak Burcu

5 Temmuz itibarıyla Venüs 6.Evinizde hareket etmeye başlıyor günlük hayatınızda ki işlerinizi yapmak size hiç zor gelmeyecektir. İş ortamınızda, iş arkadaşlarınızla oldukça iyi anlaşırsınız. Onlarla birlikte sosyalleşebilirsiniz. İş arıyorsanız iş görüşmelerinizde iletişim yeteneklerinizi ve zekanızı kullanarak oldukça başarılı olursunuz. Hayatınızda kimse yoksa bir iş arkadaşınızla yakınlaşabilirsiniz. Bu dönemde çok yemek yememeye dikkat etmelisiniz, kilo alabilirsiniz. 6 Temmuzda Merkür 8.Evinizde ilerlemeye başlıyor bu dönemde iş hayatınız dışında gelirinizi artırmanın yollarını araştırabilirsiniz. İş ortaklığınız varsa iş ortağınızla kazançlarınız hakkında daha çok konuşursunuz ve yeni planlar yapabilirsiniz. Kredi almak için görüşmeler yapabilirsiniz.

7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca partnerinizle, eşinizle ve iş ortağınızla olan iletişiminiz artar eşinizle, partnerinizle romantik kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz. 8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca özellikle iş hayatınızda abartılı davranışlardan uzak durmalısınız ve tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. İyimserliğiniz ve tembel olmanız iş hayatınızda sorun yaşamanıza neden olabilir.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 1.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. Bu dönemde ciddi ve sorumluluk sahibi olursunuz. Hayatınızda uzayan sizin için artık sorun olan bir konuyu sonlandırabilirsiniz. Kilo sorunu yaşıyorsanız 11 Temmuzda diyete ve spora başlayabilirsiniz.

Genel olarak bu hafta tembellik yapmamalısınız iş hayatınıza odaklanmalısınız ve elinize geçecek paraları değerlendirmelisiniz. Sizin için sorun olan konuları bitirmek konusunda çekimser davranmamalısınız.

Yükselen Kova Burcu

5 Temmuz itibarıyla Venüs 5.Evinizde hareket etmeye başlıyor ve sizin için aşk dolu günler başlıyor. Partnerinizle çok iyi anlaşırsınız aranızda ki iletişim güçlenir birlikte oldukça keyifli kısa yolculuklar yapabilirsiniz bu dönemde ilişkinizi ciddileştirecek bir adımda atabilirsiniz 6 Temmuzda Merkürün de 7.Evinize girmesiyle evlenme teklifi edebilir, alabilir, nişanlanabilirsiniz bu dönemde gökyüzü aşk hayatınızda mutlu olmanız size çalışıyor. Çocuklarınızla olan iletişiminizde oldukça iyidir. Yaratıcılık gerektiren her işte başarılı olursunuz. Sosyalleşirsiniz ve eğlenceli zaman geçirirsiniz. İş ortaklığı kurmak içinde çok iyi bir dönemdesiniz.
7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca iş hayatınızda, özellikle iş ortamınızda iyi yönde gelişmeler yaşarsınız. Maaşınız geliriniz artabilir. İş arkadaşlarınızla oldukça uyumlu olursunuz. 8 Temmuz itibarıyla Güneş Jüpiter sert açısı 3 gün boyunca işinizle ilgili yolculuk yapmanız gerekirse bazı aksilikler yaşayabilirsiniz yolculuklarınızda, yurt dışıyla bağlantılı işlerinizde, ticari hayatınızda ve dini inançlarınızda abartılı davranışlardan uzak durmalısınız. Özellikle iş arkadaşlarınıza tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 12.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. Bu dönemde planlarınızı insanlarla paylaşmamalısınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Arkanızdan iş çeviren, dedikodunuzu yapan insanlar varsa onların kim olduğunu bilirsiniz.

Genel olarak bu hafta aşk hayatınızda sizi çok mutlu edecek gelişmeler yaşayacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeli ve planlarınız konusunda ketum davranmalısınız.

Yükselen Balık Burcu

5 Temmuz itibarıyla Venüs 4.Evinizde hareket etmeye başlıyor ev ve aile hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşarsınız. Ailenizle olan iletişiminiz artar. Ailenizle aranızda sorunlar varsa bu sorunları konuşarak rahatlıkla çözebilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Evinizde arkadaşlarınızı ağırlayabilir onlarla keyifli zaman geçirirsiniz. Yine bu dönemde evinize iletişim araçları alabilirsiniz. Taşınmayı, evinizi dekore etmeyi düşünüyorsanız bu dönemde bu planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 6 Temmuz itibarıyla Merkür 6.Evinizde hareket ediyor günlük hayatınızda ve iş ortamınızda iletişiminiz artacaktır. İş arkadaşlarınızla iyi anlaşırsınız. Sağlıklı yaşamla ilgili daha çok okuyabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. İş arıyorsanız iletişim yeteneklerinizi rahatlıkla kullanırsınız ve iş görüşmeleriniz oldukça iyi geçer. İşiniz için kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

7 Temmuz tarihinden itibaren Güneş ve Neptün arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek 5 gün boyunca aşk hayatınızda oldukça iyi gelişmeler yaşarsınız. Partnerinizle oldukça romantik bir hafta geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak her konuda başarılı olabilirsiniz. Kendinizi keyifli ve mutlu hissedersiniz. Bu dönemde uyumlu ve nazik davranışlarınız insanların sizinle zaman geçirmekten keyif almasına neden olur. Fiziksel görünümünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Saç modelinizi, renginizi değiştirebilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiniz başlayabilir bu ilişki sizin ayaklarınızı yerden kesecek kadar iyi bir ilişki olabilir ama 8 Temmuzda başlayıp 3 gün kadar sürecek olan Güneş Jüpiter sert etkisini göz ardı etmemeli ve yeni partnerinizi gözünüzde büyütmemelisiniz aşk hayatınız konusunda gerçekçi davranmalı fazla iyimserlikten kaçınmalısınız. Maddi konularda elinize geçmesini beklediğiniz bir para olabilir bu parayı düşünmeden harcamamalısınız, kredi alırsanız ödeyemeyeceğiniz bir miktarda kredi almamaya dikkat etmelisiniz.

Bu ay Dolunay 10 Temmuzda sizin 11.Evinizde 17° Oğlak Burcunda gerçekleşecek. Bu dönemde hedeflerinize ulaşmak için disiplinli ve ciddi bir şekilde çalışabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça seçici davranırsınız. Bazı arkadaşlarınızın sorumluluğunu alabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı soğuk ve mesafeli olmamaya dikkat etmeli ve sosyalleşmeyi ihmal etmemelisiniz.

Genel olarak bu hafta aşk hayatınız ayaklarınızı yerden kesebilir, iş hayatınızda iletişim yeteneklerinizi kullanarak oldukça başarılı olacaksınız. Hedeflerinize ulaşmak için sosyalleşmeyi ihmal etmemeye dikkat etmelisiniz.

http://www.astrolojikitabi.com sitesinden alınmıştır.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
07-06-2017 04:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
dilek8855 Dışarıda
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 359
Üyelik Tarihi: Aug 2014

Rep Puanı: 37

Mesaj: #2
RE: 3-10 Temmuz 2017 Haftalık Burç Yorumları
@piknilden

alıntı yaptığın site kendi siten mi?
eğer kendi siten ise aylık yorumlarda hazırlıyor musun? (sitede göremedim ama yinede sorayım dedim)

yükselen koç burcu için yazılanlar cuk diye oturdu üstüme.. yükslen 1 derece koç olmama rağmen çok uymazdı bana bu günlük aylık yorumlar ama ilk kez bu kadar uyananı gördüm gülücük

ay sonu itibariyle 5.evim gezegenlerle dolacağı için şuan yaşadığım ani gelişmeler havada kalır mı yoksa devamı gelebilir mi merak ediyorum o yüzden sordum gülücük
07-07-2017 02:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
sonbahar96 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 78
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: 3-10 Temmuz 2017 Haftalık Burç Yorumları
Yukselenim 29 derece akrep sizce yukselen yay a gore mi okumaliyim yerlesimler degisiyo çünkü

http://hizliresim.com/EEGMj8
07-08-2017 11:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #4
RE: 3-10 Temmuz 2017 Haftalık Burç Yorumları
Bence Yay burcuna göre okumalısınız ama ben bunları yeni keşfettiğim bir siteden alıntıladım ama sitede detatlı bilgi için mail atın yazıyordu

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
07-09-2017 10:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları pinknilden 7 17,747 07-11-2017 02:19 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Jüpiter Aslan' da - Burç ve Yükselen Burca Göre Etkiler Yakamoz 7 11,305 07-30-2014 12:51 AM
Son Mesaj: Pegasus
  2013 Burç Yorumları zeynepece 19 24,267 02-19-2013 03:56 AM
Son Mesaj: gemini
  NİSAN Ayı Burç Analizleri Dinoo 13 16,507 04-13-2011 05:54 PM
Son Mesaj: marskovası
  Mart Ayı Burç Analizleri Dinoo 11 13,990 03-01-2011 02:00 AM
Son Mesaj: Dinoo
  Şubat Ayı Burç Analizleri Dinoo 11 12,657 02-01-2011 02:46 AM
Son Mesaj: Dinoo
  2011 Burç Analizleri Dinoo 14 15,721 12-31-2010 08:38 PM
Son Mesaj: Messa

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir