Değerlendir:
  • 6 Oy - 2.83 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ay 1.Evde-Tüm Haritalarda
Yazar Mesaj
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #1
Ay 1.Evde-Tüm Haritalarda
Natal

Sizi duygularınız yönetir…Çok hassas ve alıngan birisiniz. Ruh haliniz sık sık değişir. Çevrenizde ki insanların ruh halinide sünger gibi üzerinize çekersiniz bu yüzden olumsuz insanlardan uzak durmalısınız. Bazen oldukça huysuz hatta mızmız davranırsınız. Genel olarak duygularınızla hareket ettiğiniz için mantıklı davranmakta zorlanırsınız. İnsanların sizin hakkınızda düşüncelerini önemsersiniz takdir edilmediğiniz zaman kendinize olan güveninizde azalabilir.

Transit

1-2 gün süren bir etkidir. Bu bir kaç gün enerjiniz yükselir. Kendinize güvenirsiniz ve işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz. Bu günlerden duygularınızın fazlasıyla etkisi altında kalmamaya, mantıklı davranmaya ve düşünmeden hareket etmemeye dikkat etmelisiniz. Hassas ve alıngan olmanız yaşadığınız sorunları abartmanıza neden olabilir. Meditasyon ve yoga yapmak için iyi bir dönemdir.

Yeni Ay

Bu dönemde fiziksel görünümünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Saç modelinizi, renginizi değiştirebilir, gardrobunuzu yenileyebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artar ve kendinizi iyi hissedersiniz. Hayatınızda yenilikler yapmak konusunda motivasyonunuz oldukça yüksektir ve karşınıza fırsatlar çıkabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Hassas ve alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz.

Progress

Bu dönemde duyarlılığınız ve sezgileriniz artar. Hayatınızda yeni girişimlerde bulunmanız için bir çok fırsat çıkabilir. Doğru şartlar ve hatta doğru insanlarla karşılaşırsınız. İşinizi, evinizi değiştirebilirsiniz. Kendinizi genel olarak iyi hissedersiniz ama ruh haliniz sık sık değişir. Duyarlı ve hassas olmanız insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Bu dönemde çok yemek yiyerek kilo alabilirsiniz. Spora, diyete, sağlıklı yaşamaya başlamanız gerekebilir. Ev ve aile hayatınıza daha çok odaklanabilirsiniz. Ailenizle aranızda sorunlar varsa sorunlarınızı çözebilirsiniz. Aile hayatınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz.

Solar Return

Bu yıl duygularınızın daha farkında olursunuz ve duygusal ihtiyaçlarınızın sizin için her şeyden daha önemli bir hal alır. Daha duyarlı ve duygusal olmanız sık sık alınganlıklar yaşamanıza neden olabilir. Oldukça hassas olduğunuz için bu yıl normalde olduğunuzdan daha kolay ağlayan biri haline gelebilirsiniz.Önemli kararlar alırken çok dikkatli olmalısınız bu yıl sizi duygularınız yönettiği için mantıklı düşünemez ve davranamazsınız duygusal kararlar alırsınız ve sonra bu yüzden pişman olabilirsiniz. Bu yıl hayatınızda ki bazı sorumluluklarınız sizi duygusal olarak rahatsız etmeye başlayabilir örneğin yeni bebek sahibi olmuş ama çalışmak zorunda olan bir anne olabilirsiniz bebeğinizi bırakıp işe gitmek sizi üzer. Ailenizden özellikle annenizde bu yıl her konuda destek görürsünüz onlarla iyi anlaşırsınız, onlarla birlikte olmak sizi mutlu eder. Kadınlarla daha iyi anlaşırsınız.Huysuz ve alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz.

Lunar Return

Bu ay düşünceleriniz duygularınızın etkisi altındadır bu yüzden mantıklı düşünmeniz ve karar almanız oldukça zordur. Hassas be alıngan olabilirsiniz.

Sinastri

Aranızda oldukça yoğun bir duygusal bağ söz konusudur. Birbirinize her zaman güvenirsiniz ve birlikteyken her ikinizde kendinizi oldukça rahat ve huzurlu hissedersiniz. 1.ev sahibini ay sahibinin görmemesi mümkün değildir ay sahibi ev sahibine karşı yoğun bir çekim duyar. Ev sahibide ay sahibiyle birlikteyken daha duyarlı ve hassas biri olur.

Özellikle aile ilişkileri ve evlilik için çok iyi bir konumdur.

Composite

Birbirinize karşı oldukça yoğun duygular beslersiniz ve duygularınızı rahatlıkla ifade edersiniz. Birbirinize karşı oldukça duygusal davranmanız ki bazen duygu sömürüsü de yaparsınız.Sahiplenici ve kısıtlayıcı davranmanız aranızda sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

http://www.astrolojikitabi.com sitesinden alıntıdır.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
06-30-2017 08:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir