Değerlendir:
  • 26 Oy - 3.15 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
Yazar Mesaj
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #1
Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
[Resim: 4M1XLJ.gif]

Çocuklar duymasının yeniden başladığını gördüğümde çok heyecanlandım çünkü ben onlarla büyüdüm meltemin kuralları , haluğun baskınlığı , emre ve duygunun yaramazlıklarıyla ... Arada açar açar YouTube dan izlerim eski bölümlerini Atv de yayınlanan. Şöyle bir tüplü monitör kullandığımız 2003 yıllarına giderim benim 5-6 yaşlarım ama gayet net hatirlarım.

Herneyse her şeyi hatırladığım gibi o seneler annemin pınar altuğu görünce hızlıca kanalı değiştirmesi aklıma gelir çünkü o sene magazin haberleri ile sıkça gündemdeydi kaldı ki oturdum kendim araşırdım hal böyle olunca o yıllar yaşadığı transitlere bakmak istedim.

O olaylar nedir merak edene anlatmak isterdim ancak pınar altuğu bilirsiniz bu konuda her işin başına düşer siteyi dava eder diye korkuyorum ama ufacık çınlatmak gerekirse.

2003 yılında tamda çocuklar duymasın'ın tv rekorları kırdığı sene (Atv den Star'a transfer olmuştu) o sene kariyerindeki zirveyi yaşarken birden hali hazırda devam eden evliliğinin sonlanması gündeme geldiğinde diziden ayrılıp yerine başkası gelmişti (belki hatırlarsınız meltem amerikaya gidip gelmişti dizide)

Boşanmanın ardından 3.5 yıl kadar bir süre sevgili olup 2006 yılında bu ilişki bitmişti.

Son olarak 2008 de şuanda kızının babası olan Yağmur atacan için bırakıp evlenmiştir ve ardından çok mutlu bir evlilik devam ettirmiştir. Hep derim bir de bu kadın yaşlanmıyor.

Şimdi bu yılları dikkate aldığımda 2003 - 2008 yılları arasında çok ama çok önemli bir transit geçirdiğini merak ediyorum yaşadıkları çok ilginç ve açıkcası merak konusu tabiki burda kötü eleştiri yapmıyoeum ama kendisini çok da severim meltem ablamız o özel hayatı bir yana işi bir yana tabiki .. ayrıca çok yetenekli bilirsiniz aksesuarları var kendi tasarladığı altın temalı. Üretken kadın .. buda haritasında açıkca görülebilir.

Doğum haritasına gelirsek ;

Yükseleni ni röportaj da da yükselenin kova olduğunu belirtmişti. O yüzden saati 6 aldım. Ya 6 yada 6.30 dur en geç 7 dir ama böylecs eşit ev sistemine göre de olmuş oldu.

Bir kere önemli düzeyde bir güneş ay karşıtlığı var ve başak balık aksında gerçekleşmiş. Bence sıradışı bir düşünce yapısına sahip olmasında bu etkili olabilir. Duyguları hiçe saymak olabilir.

Güneş ve venüs 7. Evde. Buda gayet önemli sayılabilcek bir konum. Güneşi 7. Ev de olan imsanlar genelde bilirsiniz güçlü bir komuta sahibi yönetici karakterler olurlar. Venüsü 7.evde olması da şöyle açıklanabilir. Yağmur atacan boğa burcu gülücük yani eşinin boğa burcu karakterinde olacağı çok belliymiş.

8. Ev vurgusu var buda dikkat çekiyor.

Ay jupiter kavuşumda , 1. Evde. Gayet de bu kadın her istediğini elde eden , zevk sahibi bir kadın hatta bir röportajında "ben mutlulukla beslenen bir kadınım" demesi bunu çok iyi açıklıyor. Evliliği mutsuzluğun bitirdiğini de belirtmişti...

Bilirsiniz pınar altuğ harika saç renkleri kullanmıştır, saçlarıyla daima ön planda olmuştur. E buda venüs aslana borçlu bence. Gayet tabi bir venüs aslan kendisi. Kuaförü de çok başarılı ayrıca.

Aslında birazda tipik mars başak kadını. Mantıklı erkek seviyor demek... acaba partneri tamer karadağlı ile nasıl anlaşıyordu?? Bu kadar başak etkisi yüksek birinin ikizler burcuyla başrolü yıllarca paylaşması ilginç.


Yinede severim Pınar Altuğu .. siz ne dersiniz ? O yıllarki transitlere bakalım mı ?



----- BÜYÜK DÜZELTME ------- ;

Pınar altuğ'a instagramdan sordum ve sağolsun bizi kırmadı cevap verdi ancak verdiği doğum saati değişti buraya yeni haritayı yüklüyorum. Tekrar yorumlayalım.

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
06-25-2017 09:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #2
RE: Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
Ekrana çok yakışan bir kadın Omuz omuza dizisinde de iyiydi gülücük

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
06-25-2017 11:35 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kumsal Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 222
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 11

Mesaj: #3
RE: Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
Kendisi ile ilgili farklı doğum tarihleri vardı. Resmi açamıyorum o yüzden göremiyorum. Bir tarihte ay-uranüs veya venüs-uranüs akrep kavuşumu vardı ve bu yaşananlar ona yorulmuştu. Bana da bazen bakışlarından dolayı ay akrep geliyor bu kadın. Ama venüs aslan olması mantıklı habire saç değiştiren, aç kalır gene kuaföre giderim diyen biri. Bir de organize başak olunca hem evi düzenli tutuyor hem böyle bakımlı olunca, hem de sosyal olunca dışarı çıkınca diğer erkekler karılarına ama Pınar yapıyor diyormuş, kendi beyanı. Erkeklere de bahane lazım, herkes aynı olmak zorunda sanki.Bir delerim bitmiyor ama bu kadın yaz kış minili bir de. Soğuk kış günü kısacık miniyle gördüm bir kez. İlgi çekme isteği var.
Ay-jüpiter kovaya gelirsek, haritayı göremiyorum, ay balık dedi Ali, yükselen kova, jüpiter kova, ay la da kavuşuyorsa kadının kimseleri takmadan istediğini yapmasını açıklar. Ünlü de olsa bunu yapamayan, en azından böyle sallamadan yapan çok kişi yok herhalde. Hala kadının mevzusu genç kocadan çıkıyor.
8. evde hangi gezegenleri var? Anne ve babasını genç yaşta kısa aralarla kaybetmiş biri. Şu 8. evi dolu olanlar erken yaşta ölümle sınanmadan, ya da benzeri dönüştürücü etkiler yaşamadan hayata atılmıyorlar galiba. Ay-jüpiter etkisi mi, başak rasyonelizmi mi, bu kadını hiç bir şey yıkamaz gibi geliyor bana. 17 yaşında babası 24 yaşında annesi ölmüş ve anlatırken soğukkanlılıkla anlatıyor, ne olursa olsun, insan bir fena olur.
Bu kadın bir de ticaret kafası iyi olan biri. Her şeyden bir ekmek kapısı çıkarıyor. Kimse yemek programı yapmazken ilk o başlamıştı. İlk olaylar olduğunda bile yemek kitabı çıkardı, tanıttı. Perde yaptı, mücevher yaptı. Bunun haritada etkileri ne acaba? Tabii bir de kocasıyla sinastrileri.
Eyyorlamam bu kadar.

Mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim forum dostlarım gülücük
06-25-2017 03:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gökyüzü Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 201
Üyelik Tarihi: Jul 2014

Rep Puanı: 7

Mesaj: #4
RE: Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
Oyunculugunu ve oluşturduğu meltem karakterini çok befeniyorum. Çocuklar duymasın yanılmıyorsam tgrt de yayinlanmisti sonra atv ye geçmişti sırf çocuklar duymasın izleyebilmek için ödevlerimi erkenden bitirirdim geçenlerde fox ta çıkıyordu hala da izlenir sıkmayan bir dizi. Özel hayatına gelince atlatiigi o dönemleri çok iyi hatırlıyorum internetten biriyle yazisiyordu baya bi olay olmuştu ya tabi gozumuzuden de bir nebze düştü. Bir röportajında hatırlıyorum 26 yaşında evlencem 28imde çocuk sahibi olacagim diye çok planlı kontrollü. Güzelliği ise ben çocukken güzeldi 27 yaşıma geldim kadın hala güzel ve genç
06-25-2017 05:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #5
RE: Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
@Libra ;

Omuz omuza yı da hatırlarım ah ne günlerdi ya internet yoktu o zamanlar varsa da gidip ev telefonu kesiliyordu.. new yorkdaki halamla mailleşmiştik hic unutmam 1. Sınıftayım ozaman..durun ağlicamm



@Kumsal ;
Ben direk google da belirtilen tarihten aldım. Bu konuda şanslıyız ki Pınar Altuğ instagramda ona soru soran herkese cevaplıyor. Doğum tarihi ve saatinde bie sorun varsa net cevabı ondan alabiliriz . Bu kadın gerçekten bir ay balık . Bir jupiteri ve mc si balıkta kavuşumda olan biri olarak söylüyorum bende de bu var herkese yardım edeyim , faydam dokunsun modu. Pınar altuğ da bu şekilde kadın aslında başak burcunun eksik ve gölge yönlerini ayındaki başakla tamamlamayı başarmış biri. Bu açıdan karakteri çok güçlü , e ay jupi kavuşumda bu kadın tabiki de cesurca hee şeyi yapar sonrasında da evet yaptım kime ne der. Benim çıkardığım haritaya göre uranüs plüto mars Merkür 8. Evde. Ailesi ile ilgili anılarını bilmiyordum ama bu kadın gerçekten soğuk kanlı. bu kadın çok iyi rol çekiyor .. Ama üretken mi üretken takı yaptı onu bunu yaptı

Ha bide kuaförü 7-8 yıldır aynı hep söyler instagramda da paylaşır çok başarılı bir yere gidiyor öyle amanan aman pahalı da değil annemde eskiden 8-9 yıl önce o kuaföre giderdi annem birr kere demişti
Ben çıktığımda pınar altuğ uzaktan geliyor diye. O kadın cidden öyle aç kalsın genede gider saçını boyatır. Ama hep sıradışı ve güzell şeyler denemiştir. Ters ombre mesela türkiyede deneyen ilk ünlülerden. Üstleri açık platin sarı ucları çikolata kahveydi ...

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
06-25-2017 06:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #6
RE: Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
şimdi Libra hanımcığım ile görüştüm onunla detaylıca biraz haritasına baktık çünkü çok ilgi çekici bir harita...

bu arada bahsettiğin gibib kumsalcım bir harita var bktım ama 1973 olan harita ve ozaman ayyı akrepte oluyor evet doğru ancak yaşadığı transitleri düşününce 1974 haritası daha doğru çünküüüü

2003 de satürn yengeçe geçmesiyle haayatı ddarmaduman oluyor e bu olay 6. evinde gerçekleşmesiyle işini kaybetmesi çok üzücü olsa da gayet açıklıyor libranın da dediği gibi sorumluklar alıyor sonuçlarına katlanıyor kararlar alıyor..

onun en baskın açılarından biri de benim haritamda da olan mars merkürün başakta 8. evde kavuşumu .. bilirsiniz pınar altuğ ellerinin resmini koyduğğunda büyük tepki çekmiişti .. hatta yükselen yönetiicisi uranüs ve satürn birbirine kare halinde ....

haritası gerçekten çok güzel ve bol yorum yapılabilcek güzel bir harita incelemenizi tavsiye ederim..

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
06-26-2017 12:31 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #7
Cvp: Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
(06-25-2017 05:57 PM)gökyüzü Yazılan:  Oyunculugunu ve oluşturduğu meltem karakterini çok befeniyorum. Çocuklar duymasın yanılmıyorsam tgrt de yayinlanmisti sonra atv ye geçmişti sırf çocuklar duymasın izleyebilmek için ödevlerimi erkenden bitirirdim geçenlerde fox ta çıkıyordu hala da izlenir sıkmayan bir dizi. Özel hayatına gelince atlatiigi o dönemleri çok iyi hatırlıyorum internetten biriyle yazisiyordu baya bi olay olmuştu ya tabi gozumuzuden de bir nebze düştü. Bir röportajında hatırlıyorum 26 yaşında evlencem 28imde çocuk sahibi olacagim diye çok planlı kontrollü. Güzelliği ise ben çocukken güzeldi 27 yaşıma geldim kadın hala güzel ve genç

bu konuda sana katılıyorum çok bakımlı kendine aşık bir kadından da bahsediyoruz ayrıca venüs aslan ..

o zamanlar evet gündeme çok gelirdi .. şimdi google yazın arşivler var

kız bi yandan da korkuyorum he bulucak bizi dava edicek beni ondan habersiz haritasını yorumladım ..

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
06-26-2017 12:36 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kumsal Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 222
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 11

Mesaj: #8
RE: Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
Haritayı şimdi görüyorum. Aman Tanrım görüyorum! gülücük
Şaka bir yana venüs aslan gayet uyuyor kendisine. Genç eşi veren yerleşim nedir sizce? Bir de ilişkide dominant olan o gibi sanki, siz ne dersiniz? Ben dediğim gibi sinastrilerini merak ediyorum. Bir de bu kadın 17 yaşından beri çalışıyor. Üretken olmak bir etken ama nice üretkenler var. Bir o bir Çağla Şıkel ekmek kapıları kapanmadı. Bunu etkileyen yerleşimler nelerdir acaba?
Bir de güneş-neptün karesi varmış. Bu açıya sahip insanları görünce içimden otomatik olarak ay yazık duygusu geçiyor.

Mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim forum dostlarım gülücük
06-26-2017 01:28 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #9
RE: Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
Kumsal 7.eve bu saatle bakınca 2 yönetici oluyor,Güneş ve Merkür,Merkür'ün genç eş verdiğini bir yerde okumuştum zaten.

Ayrıca Pınar Altuğ'dan öte sanırım benim de aklımda "Meltem" karakteriyle yer etmiş durumda.
Belki yükselen Aslan olduğum için bilmiyorum,bana da sempatik biri olarak geliyor.Oysaki ekranlarda filan Çocuklar Duymasın dışında çok da izlemem.

Serinkanlı oluşu da 8.evinde kendi yöneticisinde olan Merkür'den dolayı olabilir,üstüne Merkür-Neptün uyumlu açısı var ve özellikle 8.ev konularını mantık çerçevesinde soğukkanlılıkla ele almasını sağlıyor olabilir.

Alihan yaptığın analizin sonunda İkizler olan Tamer Karadağlı ile rolü paylaşırken anlaşmasını merak ettin sanırım,ben de ettim ve kendimce şöyle yorumladım:

Setteki anlaşma düzeyleri neydi bilemem ama yükselen Kova ise 5.ev İkizler olur;5.ev illa aşkı değil,eğlenceyi de temsil ettiğinden Tamer Karadağlı'yı belki de eğlenceli bir iş arkadaşı olarak görüyor olabilir,kaldı ki İkizler'in de yönetici gezegeni Merkür ve kendisinin yükseleni Kova olduğundan entellektüel düzeyde anlaşma sağlamış olabilir.Daha detaylı yorum yapmak için sanırım Tamer Karadağlı'nın haritasına ulaşmak lazım.

Daha geçen gün 360 diye bir kanalda Çocuklar Duymasın'ı izlerken haritaları aklıma geldi,benden önce davranmışsın,zamanım olursa Tamer Karadağlı'yı da olmadı ben eklerim gülücük

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
06-26-2017 01:39 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kumsal Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 222
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 11

Mesaj: #10
RE: Pınar Altuğ'un Doğum Haritası
Ben iyi anlaşıyorlar diye biliyorum. Kanka olmasalar da araları iyi. Adamın haritasına bakmıştım. Hatırlamıyorum ama uyumlu öğeler olması lazım.
Ya esas elele verip imece usulü Şükrü Özyıldız'ın yükselenini bulsak ya gülücük Güneş kova, ay balık. Bir röportajında yükseleni kova demişti ama ben yükselen kova göremiyorum. Siz görebiliyor musunuz? Buranın konusu değil biliyorum da idare edin. gülücük
Nin nerelerdesin sen bilirsin bir el at sevabına gülücük

Mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim forum dostlarım gülücük
06-26-2017 01:48 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Seren Serengil'in Acı dolu hayatı ve Doğum haritası Alejandro 7 38,792 12-01-2021 03:59 PM
Son Mesaj: Rosa
  Haritası Bize En Çok Benzeyen Ünlüler Dark Lord 51 67,813 07-31-2019 03:51 AM
Son Mesaj: say24
  Bülent Ersoyun Doğum Haritası Alejandro 22 40,348 11-09-2016 02:35 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  İSA'nın Doğum HAritası aslında 21 32,438 06-01-2014 08:53 PM
Son Mesaj: ayşe kara

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir