Değerlendir:
  • 18 Oy - 1.94 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Astrokartografi ( İkamet Astrolojisi)
Yazar Mesaj
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #3
RE: Astrokartografi ( İkamet Astrolojisi)
Temel kavramlar ve astro çizelgeleri
astrokartografya haritanın astrolojik ve Coğrafi işaretlerini inceleyen astroloji dalıdır. Koşullara göre yaşam şeklimizi belirleme amacıyla nerede ne zaman çalışmalıyım, yaşamalıyım gibi sorularımıza cevap bulmak için astrolojik çizelgeleri dikkate alarak toplanan verilere göre kararlar almamıza yardımcıdır.bu yazıda kişisel haritanızla birlikte hangi şehir yada ülkede yaşamanız sizin için verimli olacağına dair yardımı olacaktır.
Gezegenlerin Geçişleri nakit işlemler, kazanç ve kayıplar ile bağlantılı olarak güzel ya da kötü olayları, olumlu ve olumsuz anları getirir, düğün, ayrılıklar, başarı ve başarısızlıklar gibi..gezegenlerin ve burçların dört temel noktaları vardır , böylece doğum haritasındaki ile dünya haritası kümesi gezegenlerin yörüngelerini hesaplarken özel bir yöntem kullanılır, Asc - yükselen , bu nokta Immum Coeli (dördüncü astrolojik evin ekseni - Evdeki sembolü) bizim kişiliğimizi, egomuzu ifade eder, dsc (yedinci ev evliliğin sembolü, ortaklıklar, ) ve kariyeri sembolize eden (10.astrološke ev), burç güneydeki noktası

Astrokartografiye göre evlilik örneği
Böyle bir harita üzerinde ne görüyorsunuz?

Ör. kişinin doğum tarihi 12 15.7.1979. Belgrad
bu kişi Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayabilme potansiyelini bilmek istiyor. Özellikle Kaliforniya'ya veya Kanada'ya gitmek istediğini belirtiyor. örnek kişinin doğum haritasında baktığımızda kariyerinin onuncu evin ekseninde güneşi (başarı, tatmin) ve Jüpiteri (şöhret, servet, yabancı ülke) ile yurt dışını sembolize ettiğini görebiliyoruz dokuzuncu ev görülebilir. çıkan sonuç kişi Belgrad'da hiçbir iş imkanının olmaması şansının yabancı ülkede olduğudur.

Eğer kalmak ya da gitmek istiyorsanız?
Belgradan daha iyi bir yere gitmek için örneğin Berlin gibi MC üzerindeki (burç) güneş ve Roma da dahil olmak üzere Berima kuzey ve güney tüm şehirleri olmak üzere , kuşkusuz büyük bir kariyer imkanı vardır ,Avrupa, Cezayir, Londra batı ve Fransa genelinde İngiltereyi tercih ederse Pluto (kişisel karizma) yörüngesini görüyoruz. Sonuç olabilir Evet, ama bu Plüton "tehlikeli" onikinci evdeki yerleşimi (bir sembol olarak tehlikeli düşmanı olabilir) ve kuzeye baktığında Ay'ın Kuzey Düğüm (karmik borç) yolu ile ve Faroe Adaları üzerinde kesişir. Ne olur? Bu kişi Faroe Adalarına gitmemelidir, ama bazen sadece burada iş için bağlantıları olabilir, ve o zaman iyi bir iş şansı yakalayabilir. Ayla Venüs uyumlu değildir ve kişi Avrupa'da aşkı bulamaz. Sadece San Francisco karşısında, Amerika Birleşik Devletlerine dönersek genelinde olumlu ancak Venüs IC yörüngesine geçer - Sonuç kendini dayatır.

Nereye gitmeliyim?
ailesel bağlantıları (IC) ve Venüs e bakarsak amerka birleşik devletlerinde aşık olabilir gibi, sevgi gezegeni, 11.evde bir arkadaşınızın aracılığıyla tanışabilirsiniz.
Jüpiterin yükselene açısı ABD genelinde yerleşebilir - yükselen ve dördüncü evinin ekseninde Ay'ın Kuzey Düğüm ile kesiştiği (orada yerleşmek gerekir kalmak için iyi bir fikir, bir ev kurmak gibi) veörneğin Kenzas City yakınlarındaki gibi. En azından Amerikalıları, il ve kültürlerini merak ederek kişi orada ne olup bittiğini merak edebilir. Belki onun gelecekteki kocası orada olabilir, toprak satın alabilir, ailesi bu yere gelebilir ve onu ziyaret edebilirler.

Kaçınılması gereken şehir ve ülkelerin göstergeleri neler olabilir ?
Eğer astrokartografya görünümünlerine baktığınızda, Ic Satürn, Plüton, Uranüs geçtiği şehirlerden uzak durmanız iyi olur - sıkıntılar ortaya çıkabilir. Yeni evliler bu yollardan (şehir yaada ülkelerden)balayına giderseniz, daha balayı keyfini çıkarmadan kavga etmeleri olasıdır. Onlara bir tsunami ya da daha küçük deprem isabet edebilir, konaklamaları yüksek ihtimalle kötü olacaktır.

Eğer Venüs Dsc den geçiş yapıyorsa. bir noktada güneş veya Jüpiter Dsc. yolu ile, size iyi bir ortaklık-iş yapatıbilir ya da sizin için ideal bir eş bulmak için..
kiminle zenginliğe giden bir ortaklık için
heyecan ve erotizm (Mars ve Uranüs) ile (Ay ve Venüs) gezegenleri duygu gezegeni kapısı geldiğinde bazen unutulmaz ilişkiler yaşatabilir bu özellikle doğrudur .
hayır getirebilmesine rağmen tamamen zıt açılarda ise gezegenlerin kesişen noktalarından kaçınılmalıdır. batı veya doğu, kuzey veya güney olumlu yönü, her zaman akılda dikkat etmenizi gerektiren ayrıntıdır. herzamanki kural haritadaki bir gezegenin mevcut geçişinin olup olmadığıdır. aynı şekilde kötü yönleri doğum ve güneş burç vurgulanan şehirler veya Dsc Mars, Satürn, Uranüs ve Plutonun geçtiği bir ülkeye seyahat olmaz. - finansal kayıplar ve rahatsızlıklar olabilir. Her zaman dikkatli olmanız gerekenler; gezegenin mevcut durumunu bir evin belirli yerleşimlerinin yanı sıra doğum pozisyonu ile karşılaştırmanız gerektiğidir. Eğer bir dış kredi, tıbbi tedavi gerekiyorsa sekizinci veya onikinci astrolojik ev (hastalık) Ay veya Neptün varsa ülkede yardım istemek zorlaşır üzerinde ay ya da Neptün Dsc yörünge. -size yanlış tanı getirebilir, tam tersine, orada insanlar yardımcı olmayacaktır



çeviri.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
03-10-2017 02:48 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Astrokartografi ( İkamet Astrolojisi) - zeynepelif - 03-10-2017 02:48 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir