Değerlendir:
  • 18 Oy - 2.56 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Evlilik ve Para Üzerine Notlar
Yazar Mesaj
dilek8855 Dışarıda
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 359
Üyelik Tarihi: Aug 2014

Rep Puanı: 37

Mesaj: #17
RE: Evlilik ve Para Üzerine Notlar
Sevgili arkadaşlar...
Sizlere bu notları kendinizde haritanızdan bakıp sevdiklerinize yardımcı olabiliseniz diye anlatıyorum.. Çünkü bu bilgileri bana veren astrolog bayan çok öğretici bir kadın ve asla dakika hesabı tutup hemen gitmeye çalışan para peşinde olan biri değildi ve bu verici tavrı beni çok etkiledi..

Şimdi sevgili divitsizhokkanın haritası üzerinden gidip tek tek nasıl bulunduğunu anlatıcam ve sizlerden isteğim bunu öğrenerek gerektiğin de çevrenize de yardımcı olmanız, daha yüksek bir bilgi düzeyine çıkmamız.. çünkü bilgi güçtür bilgi kendini güvende hissetmektir.. 30unu geçipte evlenenememiş çocuk hasreti olan bir bayana bir parça moral vermenizdir.. (tam bir 2.ev ikizleri gibi konuştum gülücük


EVLİLİK NE ZAMAN GERÇEKLEŞİR?
Dışsallar dediğimiz büyük olayarın habercisi olan jüpiteri satürn, uranüs, neptün ve plüto gökyüzünde transit halinde gezerken, haritamızda ben(1.ev), yuva(4.ev), eşim(7.ev), toplumsal statüm (10.ev) bu evlerden geçerken (bu 4 evin içinde en verimlisi 7.evden gezegen geçmesi olmakla birlikte) yada girişinde gezinirken içsel gezegenlerimize güne, ay, merkür, venüs,mars'a sıfır dereceye yakın yada max 2 derece kala açı yapıyorsa bizim için evlilikle ilgili önemli bir zamandır..

insan ömründe özellikle 7.evden 15 yaşındada, 20 yaşındada,50 yaşındada gezegen geçer.. ama hangisii evlilik getirecek? 7.evden bir gezegen geçerken diğer dışsallarda içsellere açı yapıyorsa haritada aynı anda en az 5-6 açı varsa demekki çok önemli bir dilim... zaten insan ömründe bu kadar yoğun bir zaman 2-3 kere ancak oluyor.. artık kaç yaşındaysa ona göre yorumlarız.. 40 yaşında bekar birine ya sen 15,20 yaşında evlenme durumun varmış demeyiz bundan sonra geriye kalan 42 yaş senin için muhtemel evilik yaşındır deriz...

kendi haritamda bahsettiğim örneklememi de okumak isterseniz şu linkte yine orada da açıkladım uzun uzun.. bence burayıda okuyun transitlrn üzerimdeki psiolojik etkilerinden de çok bahsetmişim...

http://www.astrosohbet.com/forum/showthr...#pid195310



şimdi alttaki harita astrotheme sitesindeki;
http://www.astrotheme.com/transits_ephem..._chart.php adresindeki sağdaki kutucukta bilgileri girip sağ üstteki (dakika,ay, yıl) olarak ayarlayıp forward ileri, backward yani zamani ileri geri sararak incelediğimiz benim çok pratik bulduğum bir site..

sağ tarafa sevgili divitsizhokkanın bilgilerini yazdım. karşıma bugünün transitleriyle şu ekran geldi..

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZwLjZmR5BGVjZwR1ZQNjBGV5AQHe...QRjBGV5AQH]

büyük olayları getirecek dışsallara bakalm.. plüto tam 1.ve giriş yapmış.. 4 boş 7 boş.. 10 boş.. şimdi 7.evin içine en yakın transit taa 9 yıl sonra jüpiterin gelişi olacak.. 7.ev yönecitisi ay 12.evde.. kapalı evde olması biraz sıkıntı.. evlilik aşaması zor olabilir.. evlilik gizli saklı yapılmak zorunda kalabilir.. yada eşin hastalık yani 6.evi sayıldığı için eşin hastalıkları uğraştırabilir..
(bu arada hiç bir harita öyle el bebek gül bebek haritası değildir.. illaki kötü göstergelerde olacaktır.. karşınızdakine pes pembe tablolar çizemezsiniz.. olduğu gibi dosdoğru söyleyin.. )

7.evdeki ilk transit jüpiterin gelişi 2026da diğer içseller aşağıda görüldüğü gibi açı alamadığı için evlilik demekki o yıla kalmıcak gibi...

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZwLjZmR5BGVjZwR1ZQNjBGV5AQHe...QRjBGV5AQH]

o zaman yakın tarihe dönüp 4 yada 10 ev ne zaman zorlanacak onlara bakalım.. 10.ev ilk zorlanıcak olan.. jüpiter ile 2017 yaz sonu.. 4.evde uranüs ile 2019 başı..

şimdi bundan sonrası kritik.. en keskin açısı ay güneş karesi 5 derece, venüs 14, mars 28.. birbirlerine uzak rakamlar... sağ üstteki butondan 1 yıl ilerleterek açıları yakalamaya çalışçaz..

29 mayıs 2018.. çok güzel bir dönem bakalım..

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZwLjZmR5BGVjZwR1ZQNjBGV5AQHe...QRjBGV5AQH]

tr jüpiter venüse sekstil yapmış, aynı anda venüsün üstünde neptün var.. aşk aşk aşk... gülücük
tr satürn oğlaktaki ayın üstünde kavuşumda güneş, merkür kavuşumununa kare bakıyor..
tr uranüs marsına 60 lık yapmış..
tr plütodda 1.evinde takılıyor..

yine yakın bi tarih.. 27 ağustos 2018de uranüs bu sefer boğa burcundan ayına yani 7.ev yöneticine açı yapıyor.. yine evlilik üzerine güçlü bir vurgu..

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZwLjZmR5BGVjZwR1ZQNjBGV5AQHe...QRjBGV5AQH]

25 kasım 2018de bu seferde jüpiter yay burcundan açı yapıyor.. yine evlilik vurgusu.. (belkide bu tarihlerde, nisan ayında nişan, ağustos nikah falan olcak kimbilir.. gülücük

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZwLjZmR5BGVjZwR1ZQNjBGV5AQHe...QRjBGV5AQH]

sonraa haritay 2019 ve 2020 yılı boyunca ilerlettim jüpiter 7.ev yöneticisi ayın üstünden geçsin.. satürn venüse sekstil yapsın kavuşum yapsın.. (öneli evlilik zamanalrı yine..)


ama hiç biri istediğim yoğun gök trafiğini vermedi.. güneş ve ay açı alsa venüs mars yok.. venüs açı alsa ay yok...

bir tek şu dikkatimi çekti.. 20 aralık 2019.. jüpiterin aya açısı harita sahibi kadınsa, 5.ev çocuk evini yöneticisi merkürde açı aldığı için doğum yapacağı zamanıda gösterebilir..

zaten ilrtlete ilerlete jüpiter 7.eve geçti.. yıl oldu 2025.. hatta 5.evi ikizlerin yöneticisi 6 derece koç merküre kare açı yaptı.. tr uranüs 5.eve girdi.. bence çocuk yada çocukların ilk okula başlayacağı (7.ev 5.evin 3.evi.. yani ilk öğrenimi temsil eder.. gülücük bile düşünülebilir..

umarım yeterince açıklayacı olmuşumdur..
aruvarrr ask

KARM IS BITCH!!!
10-20-2016 10:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Evlilik ve Para Üzerine Notlar - dilek8855 - 10-20-2016 10:55 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Kadınlar ve Evlilik yezda 23 30,890 08-04-2009 11:50 PM
Son Mesaj: uranus

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir