Değerlendir:
  • 13 Oy - 2.77 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Burçlar ve Rüyalar
Yazar Mesaj
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #1
Burçlar ve Rüyalar
Açıklama:
Çoğu rüyamda deniz görüyorum Genelde olarak denizi kötü görürüm Bulanık olabilir yüksek dalgalar olabilir vs. Yine rüyamda deniz gördüğüm bir güne uyandım Aklıma bu içeriği oluşturmak geldi İnternette ufak bir araştırma yaparken güzel bir derleme buldum Sizlere sunuyorum utangaç

Koç'un korkuları rüyalarına yansır

Sevdiklerinden uzak kalma korkusu yaşayan Koçlar, bu korkuyu rüyalarına yansıtır. Kabus görmeye yatkındırlar. Ameliyat olmak ve bayılmak en çok gördükleri rüyalardır.

İnsan yaşamını ilgilendiren hiçbir şeyin nedensiz olmayacağını düşünürsek, her şeyin altında derin bir araştırma yattığını kabul etmeliyiz. İnsan günlük hayat içinde çevresindeki olaylardan çok etkilenir ve gece uyku sırasında gün içindeki bazı gerilimlerinden rüya sayesinde kurtulur. Psikologların hala araştırma konusu olmaya devam ederken, bazı hekimler, hastalarının psikolojik sorunlarını rüyalarından, yola çıkarak teşhis koymaya çalışırlar. Bizler, rüyaların mistik yönünün çekiciliğinden kurtulmak istemediğimizden, rüyaya anlam yüklemeye devam edelim.

YILDIZLARIN ETKİSİ...
Yaşamımızın bir parçası haline gelen ve artık her konuda bizi şekillendiren burçlarımızın, rüyalarımız konusunda da, bilinçaltımızı şekillendirmesini asla yok sayamayız. Hepimizin bir öz burcu olduğu gibi, korkularımızın, fobilerimizin, gizliliklerimizin, açıklayamadığımız giz yönlerimizin bir burcu vardır. İşte size bilinçaltı duygularımızın rüyalara yansımasını burçlarımız göre anlatırken, özel rüya yorumlarımızı da sunuyoruz.

KOÇ KABUSA YATKINDIR
Mars etkili enerjik ve deli dolu Koçlar'ın bilinçaltlını Balık Burcu yönetir. Neptün etkisinde olan Koçlar'ın dış dünyalarına yansımayan gizlilikleri vardır. Yaşam içinde cesur gibi görünebilirler. Fakat onlar hâlâ çocuktur. Yaşamlarını paylaşan kişilere garip bir şekilde hayatı zorlaştırırlar. Daha sonra da kendilerine kızarlar. Ömür boyunca sevdiklerinden uzak kalma korkusu yaşarlar. Bu korkularını da rüyalarına yansıtırlar. Kabus görmeye yatkındırlar. Bilinç altından kaynaklanan sinirsel sorunlarını rüyalarda çözümleyebilirler.


Boğalar uykuda mücadele eder

Sorumluluk duygusu çok güçlü olan Boğa Burcu insanlarının iç dünyaları karışıktır. Güçlü olduklarını kabul etmeleri zaman alır. Rüyalarında, dağlara tırmanıp, şelalelerle boğuşurlar.

Boğa Burcu üyeleri, bilinçaltları Mars'ın etkisinde olan insanlardır. İç dünyaları allak bullaktır. Bu kişiler herhangi bir konuda kendilerini savunmak istemezler. Çünkü, bunun oldukça değersiz ve gereksiz olduğuna karar vermişlerdir. Bir şekilde yenilgiyi baştan kabul etmişlerdir. Kendilerine güvenleri azdır ve bunun sorumluluğu da aileleridir. Kötü çocukluk anılarını ileri yaşlara taşırlar. Genelde sahne arkasında olmayı tercih ederler. İç yapıları güçlüdür fakat bunun görmek istemezler. Bunun onlara anlatılması gerekir. Ancak ileri yaşlarda güvenleri kendilerine gelir. Neptün ve Ay'dan önemli açılar almışlarsa, enerjilerini diğer insanların rahatlığı ve mutluluğu için harcarlar. Tüm dünyanın sorumluluğunu üzerlerinde hisseden müthiş duyarlı insanlardır. Başkalarının acılarına kendileri kadar üzülürler ve yardımcı olmaya çalışırlar.

Boğalar en çok bunları görüyor

Dağlara tırmanmak ve sivri tepeler üzerinde yürümek, şelalelerle mücadele etmek, tabiat olayları, gök gürlemesi, kendisini bir toplulukta lider görmek, toprak ve samanlarla uğraşmak, sürekli bir şeylerden kaçmak, baba simgeli rüyalar, birçok kapıdan geçmek ve sürekli karşısına farklı kapıların çıkması. Hayvanlarla ilgilenmek, patlayıcı aletlerle oynamak, ata binerek dolu dizgin dolaşmak, kilisede mum yakmak, yaşlı kişilerle sohbet etmek, gelin olmak, sebzelerin ve meyvelerin dolu olduğu çarşılar ve pazarları dolaşmak, yüksek sesli tartışmalara katılmak, hamile olduğunu görmek, sevdiklerini kaybetmek ve savaş sahneleri


İkizler uyurken doğayla iç içedir

Utangaç yapılı İkizler Burcu insanları, güzelliklere düşkün oldukları için rüyalarında doğayla içiçe olurlar. Geniş bahçeler, değişik hayvanlar ve tabiat olayları sık sık uykularına girer.

İkizler Burcu insanlarının bilinçaltı Venüs etkisindedir. Yalnızlık duyguları ve sosyalliklerini aynı yoğunlukta yaşayan ilginç kişilerdir. Tüm ilişkilerinde gizliliği yeğ tutarlar. Utangaç ve insanlara kapalıdırlar. Duygu ve düşüncelerini başkalarıyla paylaşmak istemezler. Kimse tarafından anlaşılmadıklarından yakınırlar. Hiçbir neden yokken bile moralleri bozulabilir.

FIRSATLARI KAÇIRIRLAR
Romantik olsalar bile duygularını ifade etmeyi bilemezler. Temkinli ve sorgulayıcıdırlar. İlk adımın daima karşısındaki insandan bekledikleri için pekçok fırsatı kaçırabilirler. İkizler, sadece onlarla ilgilenen kişilere ilgi gösterir. Sevdikleri zaman her şeylerini feda edebilecek kadar aşırıya kaçabilirler. Başkaları ile geçinebilseler bile duygusal açlıklarını fiziksel açlıklarıyla karıştırabilirler.

AŞK HAYATLARI KARIŞIK
Çoğu kez zevklerde aşırıya kaçarlar. Aşk yaşantıları oldukça karışıktır. Bazen yanlış idealler yüzünden istemedikleri bir noktaya gelebilirler. İnsanları çok çabuk etkiledikleri için bulundukları ortamlarda ilgi odağı haline gelirler. Kuvvetli iç gerilimleri vardır. Sır saklamaya ve paylaşmaya gönüllüdürler.

İkizler en çok bunları görüyor

İkizler burcu insanları güzelliğe ve doğaya düşkün oldukları için rüyalarında doğa olaylarını, hayvanları fazla görürler. Geniş güzel bahçeler, gökyüzüyle ilgili rüyalar, yabancı memleketlere gitmek, bilmediği yabancı dilleri konuşmak, sebze ve meyve, orijinal takılar, geniş caddeler en çok gördükleri rüyalar arasında yer alır. İkizler, düşme ve çarpma, dans ve bale rüyalarını da sıkça görür. Ayna, balkon, bebeklik dönemi rüyaları, alışveriş merkezleri, hızlı araba kullanmak ve koşmak İkizler Burcu'nun uykularına sık sık giren olaylardır.


Yengeç'in rüya hazinesi zengin

Gizli kapaklı işler yapmayı seven Yengeç Burcu üyeleri, geçmişe özlemlerini rüyalarına yansıtır. Okul yılları, eski evleri sık sık uykularına girer.

Yengeç Burcu üyeleri durgun yapıları ile dikkat çekseler de içsel olarak hareketli kişilerdir. Yaşamın gizini keşfetmişlerdir. Gizli kapaklı işlere karşı sonsuz yetenekleri vardır. Perde arkası işler çevirip ve gizli başarılarını herkesten saklamayı iyi bilirler. Fikirlerinin eleştirilmesinden korktukları için, fazla konuşmayan kişilerdir.

KAFALARI KARIŞIKTIR
Okul yaşamlarında arka sıralarda oturan sınıfın en sessiz öğrencileridir. Bazen suskunlukları, zihinsel karışıklıklarından ve iç dünyalarının çatışma halinde olmasından kaynaklanır. Bu kişiler bir yandan, sosyal ilişkilere bir yandan da yalnız kalmaya ihtiyaç duyarlar.

DETAYLARI GÖRÜRLER
Aniden gelişen olaylar karşısında gerçekleri görmede yanılgılar yaşayabilirler. İnatçılıkları yüzünden başları derde girebilir. Detayları görme konusunda oldukça beceriklidirler. Yalnız kaldıkları zaman çok daha verimli ve mantıklı düşünebilirler. Olayları analiz etmekten hoşlanırlar.

Yengeç en çok bunları görür

Yüksekten düşmek, tartışmak, aşık olmak, ağlamak, parlak taşlı ziynet eşyası takmak, doğum yapmak, ıssız bir adada kalmak, balık tutmak, ölmüş birinin dirildiğini görmek, okul yılları, taşındığı eski evi, mistik rüyalar, dualar, tütsüler ve egzotik yerler. Mezarlık rüyaları, yüzme bilmese bile uzaklara doğru yüzmek ve başkalarına yardım etmek. Savaş meydanları, kendini hemşire ve doktor olarak görmek, ziyafet sofralarında bulunmak, yemek pişirmek, dostlarıyla telefon konuşmaları yapmak.


Başak'ın uykusu su ve aşkla dolu

Sonsuz bir merak içgüdüsüne sahip olan Başak Burcu insanlarının bilinçaltı detaylarla doludur. Uykularında su ile ilgili rüyalar gördükleri zaman sorunlardan arındıklarını sanırlar.

Merkür etkili bu insanlar için yaşam hep sorularla doludur. Dikkatli ve detaycı yapıları asla tatmin olmaz. Felsefi yönleri ve hayata bakış açıları ile kendi akıllarını karıştırdıkları gibi başkalarını da huzursuz ederler. Olayları takip etmekte üstlerine yoktur. Zeki ve akılcı davranışlarının altında sonsuz bir merak içgüdüsü yatar. Yaşama neden niçin geldiklerini düşünürken, mistik olmaktan ziyade bu yaşamda görevlerinin ne olduğunu ve nasıl en iyi şekilde başaracaklarının incelikleri üzerinde dururlar.

FAZLA KONUŞMAZLAR
Bilinçaltları hep detaylarla doludur. Başlarına gelen olaylardan yaşamın gizini keşfettikleri için de garip bir ukalalıkları vardır. Bildiklerini hiç kimseyle paylaşmak istemezler. Fikirlerinin eleştirileceğinden korktukları için çok konuşmayan kişilerdir. Hayatın arka sıralarında oturmak ve öndeki kişileri takip etmekten hoşlanırlar. Kendilerini saklamayı seven ve genelde yalnızlıktan hoşlanan bu kişiler için, yorum yapmak oldukça zordur. Kişilere kendilerini tanımaları için ip ucu verirler fakat kapılarını asla istediğiniz gibi açmazlar. Başkaları tarafından izlenmek gibi takıntıları vardır. Aşklarını da böyle yaşadıkları için, beraber oldukları kişiler için, zor bir tablo çizerler.

SÜREKLİ KAÇARLAR
Gündüzleri içlerinde sakladıkları bu özel duygular, geceleri rüyalarına yansır. Rüyalarında hep birileri tarafından izleniyormuş hissine kapılırlar. Kaçarlar ve kovalandıklarını sanarak, sık sık arkalarına bakarlar. Başaklar, su ile ilgili rüyalarda arındıklarını ve kendilerini rahatsız eden duygulardan yıkanarak kurtulduklarını hissederler.

BAŞAK en çok bunları görüyor

Sabun ve benzeri maddelerle sürekli el yıkmak, çamaşır makinesi, buzdolabı gibi elektrikli aletler, iletişim aletleriyle uğraşmak ve istedikleri kişilere bir türlü ulaşamamak. Eşyaların yerini değiştirmek ve bulundukları alanların dar oluşlarından rahatsız olmak. Asansörde kalmak, uçak ve tren yolculukları, bilinmeyen makineleri tamir etmeye çalışmak. Randevularına yetişememe korkusu ile hep bir yerlere koşturmak. Bilmediği ve kendinden küçük kişilere aşık olmak ve kendini hep yaşından daha küçük görmek.


Terazi'nin düşleri çok renkli

Her ortamda ilgi görmeye alışık olan Terazi insanları, rüyaya daldıkları zaman kendilerini sahnede bulurlar. Alkışlanmak, yarışlara katılmak onların uykularına sık sık giren olaylardır.

Venüs etkili bu hoş insanların bilinçaltlarını Merkür idare eder. Kendilerini her konuda yetenekli görürler. Sanata karşı sonsuz bir sevgileri vardır. Bu yaşamda yapmak istedikleri çok şey vardır. Venüs ve Merkür kombinasyonunu yaşarlar. Güzel konuşurlar ve etkileyici davranmaktan hoşlanırlar. Girdikleri her yerde ilgi görmeye alışmışlardır. Yaşamı farklı yönleriyle görürler. Saygı ve toplumsal düzenin çok önemli olduğunu bildikleri için, düzen ve kalıcı duygulardan yanadırlar.

FANTAZİLERİ GENİŞTİR
Bilinç altlarında sürekli hareketli oldukları için, yarış rüyaları, alkış rüyaları ve beğenilme duygularından dolayı kendilerini sanatçı olarak görürler. Çevresindeki kişilere imza verirler. Sanatçı duyguları onları çok fazla rahatsız ettiği için bulundukları ortamı reddederler ve olağanüstü şartların oluştuğu bol fantezili rüyaların hakim olduğu bir dünyaları vardır. O tıpkı gece prensese dönüşen Külkedisi'nin rüyalarını hayal ederler.


Akrep'in düşleri geleceği anlatır

Akrep Burcu insanları, haberci rüyalar görür. Eğer size rüyasını anlatan bir Akrep varsa söylediklerini can kulağıyla dinleyin. Anlattıkları er geç çıkacaktır!.

Yönetici gezegeni Plüton ve bilinçaltı gezegeni Venüs arasında sıkışan Akrepler için karizmatik ve gizemli tipler diyebiliriz. Çevrelerinde pek çok hayranları olduğu halde, gerçekten sevebileceği kişiyi bulmaları çok zordur. İç dünyaları çok karışıktır. Duygularını ifade ederken zorlanırlar.

GEÇMİŞE BAĞLIDIR
Dengeli bir ilişkiyi sürdürmeleri öylesine zordur ki, çoğu kez düştükleri girdaptan çıkamazlar. Hayatları boyunca kendilerini tanımak için savaş verirler. Zamanlarını sürekli bir şeyler araştırarak geçirirler. Bilinçaltlarında hep geçmişin izlerini taşıdıkları için ruhu tatmin olmaz. Nostaljik duygular içindedir. Her karşılaştığı çehrede, onu eski günlere götürecek anıların gölgelerini ararlar.

DÜŞLERİ KARIŞTIRIR
En ürkütücü ve fantastik rüyaları onlar görür. Bastırdığı duygular rüyalarında su üstüne çıkar. Gerçekle düşleri karıştırdığı bile olur. Haberci rüyaların çoğunu onlar görür. Eğer size rüyasına anlatan bir Akrep varsa, söylediklerini can kulağıyla dinleyin. Anlattıkları er geç çıkacaktır
Akrep en çok bunları görür

Ölülerden haber almak, keşiş rüyaları, dağ başında bir kulübede yalnız kalmak ve gaipten sesler duymak, mezarlık rüyaları, adam öldürmek, kesici ve yaralayıcı aletlerle savaşmak, yangın rüyaları, askerler, polisler veya yüksek rütbeli kişilerle konuşmak. Kendisinin cerrah olduğunu görmek, sürekli rüyalarında ölmek, sürekli koşmak ve asla varacağı yere gelememek. Yüzünün yaralandığını veya yandığını görmek, göğe yükseldiğini ve insanlara tepeden bakmak, kendisini bir asilzade olarak sarayda görmek.

***Alıntıladığım yer güzel derlemiş ama diğer burçlar yok Bu nedenle başka yerlerden aktarıyorum***


Aslan

Lider ruhlu Aslan burcu tedirgin bir uykuya sahiptir. En azından rüyaları güzeldir. Renkli doğaları rüyalarının da renkli olmasına neden olur. Rüyalarında, asla söylemeye cesaret edemedikleri şeyleri söyleyebilirler. Bu nedenle rüyalarını önemsemeleri önemlidir.


Yay

Yay burcunda doğanlar uykucudur. Erken yatmayı ve mümkün olduğunca geç kalkmayı severler. Rüyaları genellikle başlangıcı ve bitişi olan hikayeler şeklindedir. Bu hikayeler çoğunlukla da mutlu bir sona sahip olur. Bu nedenle diğer burçlara göre en mutlu uyananlar da Yay burcu insanlarıdır.

Oğlak

Oğlak burcunda doğanlar canlı bir hayal gücüne sahiptir ve bu özellikleri de rüyalarının çok canlı olmasını sağlar. Uykuları çok derin olduğu halde, gece içinde birkaç kez uyanmaları olasıdır.

Kova

Tüm burçlar içinde en çok rüya görenler Kova burcudur. Genellikle de bu rüyaları canlı bir şekilde hatırlarlar. Rüyaları birçok farklı sembol içerir ve çoğu zaman kendilerini sıra dışı ve karmaşık durumlarda bulurlar. Uykuları huzurlu olsa da, uyurken sıklıkla konuşurlar.

Balık

Balık burcu insanları huzurlu ancak hafif bir uykuya sahiptir. Genellikle suyla ilintili rüyalar görürler. Rüyaları genellikle sanatçıları ve ünlü insanları içerir. Çoğu zaman özendikleri insanları görürler.

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
09-27-2016 09:59 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #2
RE: Burçlar ve Rüyalar
Libra , harika konu dostum bayildim tebrik ederim

Koç tamamen bana göre , rüyalarımda hep korktuklarım. Başıma gelir sürekli bilinçaltından kaçtığım şeylerle yüzleşiyorum

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
09-28-2016 01:48 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #3
RE: Burçlar ve Rüyalar
Teşekkür ediyorum Alihandıro gülücük Yükselen Yengeç olarak yengeç uyuyor bana da gülücük

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
09-28-2016 11:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #4
RE: Burçlar ve Rüyalar
Sanırım ben sorunluyum gülücük Örümcekten korkarım devasa örümcek görürüm,arabayı dayımla ortaklaşa kullanıp onu öne oturtup debriyaj-fren-gaz ı arka koltuğa alıp bastığımı görürüm,sevdiklerimin öldüğünü görürüm,doğurduğumu görürüm,düştüğümü görürüm en sık gördüğüm şeyler böyle tuhaf şeyler,sadece teraziye sığamadım,bir de Burçdaşım yükselenimi okuyayım dedim Aslan'ı bulamadım :S

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
09-29-2016 12:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #5
RE: Burçlar ve Rüyalar
Genelde anansöre bindiğimde duvarların arasına düşüyorum yerin dibine giriroyrum buda alıştığım rüyalardan

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
09-29-2016 12:26 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #6
Cvp: Burçlar ve Rüyalar
(09-29-2016 12:21 AM)libr(a)quarius95 Yazılan:  Sanırım ben sorunluyum gülücük Örümcekten korkarım devasa örümcek görürüm,arabayı dayımla ortaklaşa kullanıp onu öne oturtup debriyaj-fren-gaz ı arka koltuğa alıp bastığımı görürüm,sevdiklerimin öldüğünü görürüm,doğurduğumu görürüm,düştüğümü görürüm en sık gördüğüm şeyler böyle tuhaf şeyler,sadece teraziye sığamadım,bir de Burçdaşım yükselenimi okuyayım dedim Aslan'ı bulamadım :S

Ekledim Arada kaynamış hiç halim yok

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
09-29-2016 12:29 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #7
RE: Burçlar ve Rüyalar
Küçükken sürekli labirentlerde yıkık dökük binalarda bir görev uğruna düşmandan önce vararak tamamlamaya çalışırdım Sonra bu heyecana fazla katlanamadım bırakıyorum bu işi dedim bıraktım Kaç yaşındaydım bilmiyorum Rüyalarımın hemen hemen hepsinde bilincim açık rüyanın farkındayım istediğim şekilde gitmiyor kabusa çeviriyorsa uyanmaya çalışıyorum ve uyanıyorum Genel olarak renkli ve net rüyalar görürüm Sabah hatırlarım Sonrasında unuturum Rüyamda gördüğüm bazı mekanları başka rüyalarımda da görürüm Böyle işte gülücük

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
09-29-2016 12:33 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #8
Cvp: Burçlar ve Rüyalar
(09-29-2016 12:29 AM)Libra Yazılan:  
(09-29-2016 12:21 AM)libr(a)quarius95 Yazılan:  Sanırım ben sorunluyum gülücük Örümcekten korkarım devasa örümcek görürüm,arabayı dayımla ortaklaşa kullanıp onu öne oturtup debriyaj-fren-gaz ı arka koltuğa alıp bastığımı görürüm,sevdiklerimin öldüğünü görürüm,doğurduğumu görürüm,düştüğümü görürüm en sık gördüğüm şeyler böyle tuhaf şeyler,sadece teraziye sığamadım,bir de Burçdaşım yükselenimi okuyayım dedim Aslan'ı bulamadım :S

Ekledim Arada kaynamış hiç halim yok

Hehe teşekkürler,aslında cesaret edebildiğim ama yeri gelmeyip bir türlü söyleyemediğim şeyleri görebiliyorum gülücük Güzel bir konu olmuş gülücük

Ayrıca rüyalarımızı 12.evimizdeki burcumuz da etkilemez mi?Sonuçta gizli kalmış duygularımızı ifade ediyor diye biliyorum.

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
09-29-2016 12:36 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #9
Cvp: Burçlar ve Rüyalar
(09-29-2016 12:36 AM)libr(a)quarius95 Yazılan:  
(09-29-2016 12:29 AM)Libra Yazılan:  Ekledim Arada kaynamış hiç halim yok

Hehe teşekkürler,aslında cesaret edebildiğim ama yeri gelmeyip bir türlü söyleyemediğim şeyleri görebiliyorum gülücük Güzel bir konu olmuş gülücük

Ayrıca rüyalarımızı 12.evimizdeki burcumuz da etkilemez mi?Sonuçta gizli kalmış duygularımızı ifade ediyor diye biliyorum.

Aslında olabilir ama ben o kadar fazla rüya görüyorum ki her burcun rüyasını yaşadım sanki :D

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
09-29-2016 12:40 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #10
Cvp: Burçlar ve Rüyalar
(09-29-2016 12:40 AM)Libra Yazılan:  
(09-29-2016 12:36 AM)libr(a)quarius95 Yazılan:  
(09-29-2016 12:29 AM)Libra Yazılan:  Ekledim Arada kaynamış hiç halim yok

Hehe teşekkürler,aslında cesaret edebildiğim ama yeri gelmeyip bir türlü söyleyemediğim şeyleri görebiliyorum gülücük Güzel bir konu olmuş gülücük

Ayrıca rüyalarımızı 12.evimizdeki burcumuz da etkilemez mi?Sonuçta gizli kalmış duygularımızı ifade ediyor diye biliyorum.

Aslında olabilir ama ben o kadar fazla rüya görüyorum ki her burcun rüyasını yaşadım sanki :D

Aynen gülücük Her evimizden bilinçaltımıza sızan bir şeyler olduğunu düşünüyorum ben gülücük

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
09-29-2016 12:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Burçlar, Planetler ve Evler ile İlgili Kısa Notlar Angel 36 53,419 05-06-2018 11:27 PM
Son Mesaj: Libra
  Burçlar ve Yabancı Dil uranus 31 43,690 07-01-2016 12:04 PM
Son Mesaj: İçimizdeki gökyüzü
  2013 ve burclar uranus 8 10,981 01-12-2013 01:28 AM
Son Mesaj: zeynepece
  Kıstırılmış Burçlar ( Intercepted Signs ) plutonik 26 34,216 11-13-2012 02:55 AM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Burçlar hakkında komik konular :) Arkadaş 38 48,239 05-01-2012 10:15 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  burçlar ve tattoo ilişkisi smoochy 9 16,015 04-10-2012 10:57 PM
Son Mesaj: Derin
  maskülen ve feminen burçlar smoochy 2 12,300 03-27-2012 01:29 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Burçlar ve Esma-ül Hüsna kariyb 4 8,883 03-21-2012 02:27 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  TEST ( Burçlar ) astrosohbet 27 36,599 03-01-2012 04:32 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  burçlar ve makamlar michiru 20 28,184 02-16-2012 11:58 AM
Son Mesaj: eylülmavi

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir