Değerlendir:
  • 19 Oy - 3.32 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Angel doğum analizi
Yazar Mesaj
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Angel doğum analizi
Güneş oğlakta 9. evde:güneş kendisini 9. evde göstermek isteyecek yani yurtdışı isteğin olacak..felsefe merakın ;hak hukuk yani 9. ev konularında kendini göstermek isteyeceksin..ticarete ve  hukuk konularında yeteneğin olacaktır..uzak ülkeleri merak edecek oralara gitmek isteyeceksin..iyi huyların olacak..9. ev yay burcunun ve dolayısıyla yöneticisi jüpiterin sevdiği evdir..jüpiter gezegeninin bağlantılı olduğu konularda yeteğin vardır..oğlak burcusun yani durmadan tırmanan ve dayanan dğ keçisidir..oğlakların yollarına engeller çıksa da onlar engelleri aşmayı bilirler…hayalkırıklıkları yaşarlar arada melankoliye girerler..aslında Satürn burcu olmasına rağmen oğlaklarda kimsenin bilmediği bir hüzün ve melankoli vardir.. …oğlak burcu yöneticidir..10. evin burcudur ve yöneticiliği en çok beceren burçlardan biridir..9. evle bağlantı kurarak hem yöneticilik hem rehberlik hem gezi,gezi içinde yöneticilik ,yabancı kültür gezi organizasyoncusu,hukuk birimi yöneticisi,öyle bir birim var mı bilmiyorum ama artık ben yazınca olmak durumunda kaldı…hep sana uygun durumlar yani yeteneğinin olduğu ilgili iş gruplarıdır…..
oğlak burcuna geri dönelim ;sebat ,inatçılık tuttuğunu koparma,vazgeçmemek ,tutumlu olmak hep burca özgü davranışlardır..iç dünyan tamamen öyle kendi bildiğin ve bizim farkedemediğimiz..bazı durumlar herkesi yıkar ama sizi yıkmaz…..
yükselen boğa:kolay kızmayan ama kızınca bağışlamayan bir tarafları vardır boğaların…rahatlarına düşkün olurlar ,dokunmak onlar için gereksinimdir..biraz rahatlarına düşkün olmaları tembellik etmelerine sebep olabilir…güzel olan heşeyden hoşlanırlar..sanattan ,müzikten,danstan ..hatta dans etmeyi çok severler..maddeyi bilirler …yükselenin de güneşin gibi toprak grubu..her iki taraftanda da maddeyi biliyorsun …tutumlu bir tarafın olmalı…yükselen boğalarda  baba güçlü oluyor ve maddi destek veriyor veya çocuklarına güven veriyor…ay ın da boğada 1. evde anneden de desteğin var …yani sana sahip çıkan bir ailen …sen de toprak grubu olman nedeniyle onların değerini biliyor olmalısın…babanın güçlü biri olması ihtimali var..geri giden gezegenlerin yok …güneş baba ;ay anne;4. ev ve 10 ev güneşin yeri…bunlar’’ bütün’’bir aileye işaret…..
şans noktan dikkatimi çekti:5. evde aslanda çocuklardan yana ,aşkta,şans oyunlarında,sahne sanatlarında şansın var…aslan konuları da senin için şanslı..okuldayken tiyatral faaliyetlere kesin ilgi duymuşsundur..bunlar yetenekli olduğun alanalr..ilerde insanların eğleneceği bir ticari mekan açsan tutar bence…hem 9. ev yani diğer yetenekli olduğun alanla da bağlantısı olur hem de şans noktanla..bir de arkadaşlarından yana talihlisin…
4. evin yengeç: yuvan yani hayatının geçtiği alan çok güzel bir yerde sıcacık mutlu bir ailen var senin…korunaklı huzurlu güvenli…iç dünyanda öyle anaç bir tarafın var sevdiklerini koruyan ..onlara bir zarar gelmesin diye uğraşan hemen endişelenen ,arkadaşlarını koruyan..
6. evin yani sağlık evinin birazı başakta çok büyük bir bölümü terazide kalmış..terazi böbreklerle ilgili bir burçtur..başak da karın bölgesi ve barsak alanıdır..bu alanlara dikkat etmelisin.
Ay boğada 1. evde:ay boğada para kazanmayı sevmeyi,güzelliği,aşkı biliyor sen de bunları biliyorsun..nasıl para kazanacağını biliyorsun…konuşma veya şarkı söyleme sesin güzel olabilir…ay boğada elindeki değerleri korumayı bilir……tat alma ve dokunma duygun gelişmiştir..boğadan ötürü…
Venüs kovada 11. evde:11. ev zaten kovanın doğal evi…kova kendi evinde olduğu için burada güçlüdür…arkadaşlarına çok değer veriyor olmalısın grup çalışmalarına ve gruba yatkınlığın var..venüsün kovada olduğu için ilişkilerin ikili ilişkilerin ve ortaklıkların birlikteliklerin evrensel sevgi içerir.arkadaşlarını çok seversin onlar için her şeyi yapar hediye alıp vermekten hoşlanırsın..11.ev şanslı bir yerdir klasik astrologlara göre..hediyeler,ödüller,arkadaş ve gruplar evidir.aşk hayatında ani değişik beklenmedik şeyler olabilir....ortaklıklarında ve gönül işlerinde aniden değişiklikler olur ..bazen aniden arkadaşlarından  kopma isteğin olur..bambaşka arkadaş ve gruplar oluşturursun.. toplumun her kesimden her insanla dost olursun..
3. evin yengeçte:iletişim kurma biçimin çok içten sevgi dolu nazik ve koruyucu ..kişilerle iletişim kurarken öylesine yüzeysel değil duygusal bağlar da oluşturursun..onları koruma içgüdün vardır..kendine yapılan hiçbir iyi veya kötü şeyi unutmazsın çok da kırılgansın bu konuda..akraba çevrende böyledir birbirine bağlı insanlardan oluşan bir çevrede kozada gibi büyümüşsün sanki..hep korunup kollanmışsın..
Satürn ve Pluto akrepte 7.evde:7. ev kısaca evlilik evidir.pluto burada kendi burcunda güçlüdür.evlilik seni tamamen değiştirecek bambaşka biri olacaksın belki çok güç katacak sana evlilik..ve seni dönüştürecek plutonun yaptığı gibi.satürn akrepte olunca güçlü bir kişilik verir.ağzın sıkıdır..bu 7. evde gösterecektir kendini..özel hayatını pekkimseye anlatmayacağın anlamını taşır..duygularını kontrol etmeye çalışırsın Satürn akrebin dygusal yönü üzrinde baskı oluşturacaktır..bunları serbest bırakmaya çalışırsın..akrep cinsel enerjisini biriktirip güçlü bir biçimde dışarı atmak ihtiyacındadır Satürn de bunu engellemeye çalışır..
Satürn de evliliğine ciddi gözle bakmanı sağlayacak evliliğin içinde sorumluluklarını harfiyen yerine getireceksin ve 7. ev terazinin doğal evi olduğu için Satürn burada denge bulmaya ve adalete büyük önem verecek....7 ev alanında sıkı çalışmaların var..
Merkür ve Uranüs yayda 8. evde..merkür yayda olunca yay burcu gibi dürüstlüğe önem veririsin,sen dürüst ,iyi huylu ,öğrenme isteği güçlü her alana ilgisi olan birisin..8. ev konuları aynı zamanda doğa üstü bilimleri de kapsadığından bu alanlara da merak duyarsın..kendinle ilgili önemli şeyleri anlatmazsın..polisiye romanlardan çok hoşlanıyor olabilirsin..merkür Uranüs kavuşumun bence çok güzel..sana anında güzel çözümler üretmeni sağlayacak.. akıl verecek çokça..aslında sen uyumlu olmaya çalışan ama doğasında farklılık olan  fazla akıllı birisin ..eşini çok iyi anlama kapasiten var..8. ev aynı zamanda partner demek çünkü..bilimsel araştırmala katılsan mikroskopla incelenecek durumlara çok yatkın ve buluşçu olursun..
Mc güneş ve mc jüiter kavuşumun var..mc doğduğun gün güneşin tam tepede ve en parlak olduğu andaki durumudur..MC oğlakta…bu kavuşum da çok güzel bana göre..sen hayatta iyi bir kariyer bekle bence…iş hayatın tüm bu saydıklarımdan verimi olacak..hem insan ilişkilerin de çok hoş ama zaman zaman bu yumuşak ve iyi niyetli tavrını kullandırma kimseye..insanlar iyi niyete kolay inanmazlar ;seni ezmeye çalışacaklarında sakın izin verme gardını al …kendini koy ortaya bu yazdıklarımı kuzey ay düğümünle bağlantılı olarak 1. evine bağlı yazıyorum..biraz da seni tanıdığım ve sevdiğim için çok kolay geliyor aklıma..senin çok kabiliyetlerin var özellikle entelektüel düzeyde düşünce bazında iş hayatında ..güzel bir ailenden de gelmişsin çok şey öğrenmeye hazırsın…ayrıca sen biraz övmek istiyorum harika olduğunu düşündüğüm nadir insanlardansın  sen iyi olduğun için başına hep yi şeyler gelecek bunu sakın unutma..başına gelen her iyi şeyde beni hatırla çünkü bunu hayatına sen çağırıyorsun vivi yazmıştı dersin.gülücük.….
Gelelim MC ile güneş kavuşumuna iş hayatında şöhrete hazır ol..güneş gibi parlayacaksın..jüpiterle olan kavuşumu ise seni hoşgörülü bir yönetici yapacak..yaşamından felsefe uzaklaşmayacak..10 evde oğlaktaki bir jüpiter :seni hırslı sabırlı dayanıklı yapacak..çok güçlü bir haritan var bence bunu kullanmalısın..hem iyi niyetli bir işveren ve yönetici hem de akıllı dürüst manevi güzelliklerin çok fazla..fiziki olarak da sanırım öylesin..venüs açılarına göre..hem burada bir jüpiter oldukça olumlu çalışır çünkü 10 ev oğlağın doğal evi hem köşe ev bingo yani..kariyerini bekle Beyhancığım..öğretim görevlisi olarak da çalışabilirsin bu konuma göre..hiçbirşeyi yarım bırakma Beyhancığım peşine düş ..jüpiter 10 evi ve oğlağın özelliklerini genişletecek…harika bir yerde…aslında burada bir gezegen topluluğu var ama ben toplu yorumlamayı henüz bilmiyorum…başını jüpiterin çektiği biryığın gezegen 8. 9. 10 evlerde toplanmış..burada çalışıyorlar toplu halde..kaderini hazırlamışlar sanki....
Akrep bilgileriyle doğmuşsun 1. evin alanında kendini deneyimleyeceksin sık sık..sen de bir şeyi kana takınca ille onu yapmalısın..kendini özgür bırak çok avantajların var..boğa olumlu özelliklerine yol al..
Venüs yükselen olumlu açın sana hoş bir fizik vermiş sanırım..güzel sesli, güzel fizikli,iyi huylu arkadaşa sevgiler…benden bu kadar…gülücük
05-21-2007 12:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
Cvp: Beyhan doğum analizi
tam bir saattir uğraşıyorum ama msjlarım gitmiyor neyse:( öncelikle çoooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim,emeğin için,güzel yorumların için, beni tamamen anlattığın içingülücük bazı yakınlarımın bile benimle ilgili bilmediği bir çok şeyi sen söyledin,bana onlardan daha yakınsıncicekcicekcicekcicekciçek2

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
05-24-2007 01:15 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
Cvp: Beyhan doğum analizi
beyhan Yazılan:tam bir saattir uğraşıyorum ama msjlarım gitmiyor neyse:( öncelikle çoooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim,emeğin için,güzel yorumların için, beni tamamen anlattığın içingülücük bazı yakınlarımın bile benimle ilgili bilmediği bir çok şeyi sen söyledin,bana onlardan daha yakınsıncicekcicekcicekcicekciçek2

Oh ohhhhhhgülücük) msj gitmez sandım:D:D şimdi tekrar okuyup yorum yapmak istiyorum yazdıklarınla ilgili...

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
05-24-2007 01:16 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #4
Cvp: Beyhan doğum analizi
Şimdi ben parça parça alıntı yapmayı bilmiyorum:D o yüzden içimden geldiği gibi yorum yapmak istiyorum

Öncelikle tekrar teşekkür ediyorum;
Sebat,inatçılık,tuttuğunu koparma,VAZGEÇMEMEK,tutumlu olma;bunlar benim özelliklerim... Çoğunlukla iç dünyamda kendim yaşarım bazı şeyleri...

Yükselen boğa olarak herşeye kızan ,çok sinirli ve kaprisli biri değilim ama kızdığım zamanda beni kimse tutamazgülücük) yani yorum tam isabet


Aile konusunda söylediklerin çok doğru gerçekten,bana çok güven veren ve yaptığım şeylerin arkasında olan bir ailem var. Şans kosnusunda,(yani
okudukça yaaaaa nasıl olur diyorum bu bilgiler böyle ) okul hayatım boyunca ne zaman tiyatro ya da bir koro olsa ya da folklor ben hep en önlerdeydim katılmadığım hiç bir sosyal faaliyet hatırlamıyorum:D ve önemli günlerdede beni hep sunucu yaparlardı...

Arkadaş konusuda tam isabet arkadaş çevresi çok geniş biriyim ve benim için çok şey ifade eder gerçekten ve onlar için yapamayacağım şey yoktur ama bazen okadar sevdiğim insanın yanında kendimi çok yalnız hissederim ve aniden kopabilirim gerçekten...(süreli olarak:D)

8. ev için söyledklerin ise yine doğrugülücük her alana karşı bir ilgi bir öğrenme isteği... Bazen sorarım kendime: "Neden herşeyi bu kadar merak ediyorum bir öğrenmek istiyorum,herşeyide bilmem gerekmiyor" diye ama  gerçekten çok şey öğrendim ve aslında daha hiç bir şey öğrenmedim diyorumgülücük

İyi niyet konusundada annem özellikle küçükken sürekli şöyle derdi: "Evlatlarım içinde bir tek senden korkuyorum Beyhan,bu saflığınla gelecekte çok yara alırsın sen etrafındaki insanlardan." derdi. Ama ben büyüdükçe cadılaştımgülücük)

Ve seni yorumundaki son cümleler araısnda olan bir cümle benim için çooooooooooooook önemli. "İş hayatında şöhrete hazır ol" bu süper
İnşallah kariyer hayatımda istediğim şeyleri başarabilirim Canım Vivi ,çok güzel bir analiz gerçekten.

Veeeeeeeeeeee bu güzel analiz için gerçekten sana çok teşekkür ederim benimle ilgili hep güzel şeyler söylemişsin aslında olumsuz özellikerimde çokturgülücük)Benimle ilgili senin düşüncelerinde benim için çok şey ifade ediyor ve inan çok mutlu oldum,düşüncelerin içinde.

                                                ciçek2                                         

ÇOK AÇIK BİR YORUMMU YAPTIM Kİ:D

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
05-24-2007 02:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
redroseee Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 211
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
beyhanın harıta analızıı
Kısı ıyı karıyer sahıbı olurlar cogunlukla sıyasetle ugrasır tutumlar son derece acıktır
yapıcı ve ıyımser kısılerdır ebeveynlerını ve aılelerını cok ıyı anlarlar cocuklarla da aaraları ıyıdır sosyal acıdan durumları dengelı ve kalıtelıdır ıyı saglıga alamettır.bu kıslerın ruhsal saglıklarıyla bedensel saglıkları uyum halı ıcınde bulunur kendı kendılerını yenıleme kabılıyetlerı vardır
saglam ve guvenılı adımlar atan kımselerdır eldekı degererını korumayı ıyı bılırler.Sadakat ve bagımlıkları ıyı gelısmıstır bu sahıslar yıyeceklerı ve keyıflerıne cok duskundurler sanatta ve bılhassa muzıkte basarılı olabılrıler

duygusal ve cabuk uzulen kısılerdır hayal guzlerı kuvvetlıdır bu sahıslar annelrıne cok duskun olurlar yuvarlak yuzlu olurlar ıstahları ve yemegı cok seven kısıler olduklarından kolayca kılo alırlar ayın bu evde aldıgı acılarda onemlı tabıkı

bıtmez tukenmez enerjılerıyle tuttukları ısı sonuna kadar getırır kazanma durtulerı cok fazldır ev yasamları hareketlı aıle bıreylerılerını ıyı korur saglık yonunden guclusun beyhanngülücük)[/quote]

YILDIZ HARITAM
12-22-2007 03:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #6
Cvp: beyhanın harıta analızıı
Bu güzel sürpriz için çok teşekkür ederim canım, maşşallah açılarımı tamamen açığa çıkarmışsıngülücük) senin yorumlarınıda çok merak ediyorum, bukadar emek verip uğraştığın için çok teşşekkür ederim.askcanımsın Şimdi bir iki saat vaktim var bende kalan analizi bitireyim.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-22-2007 06:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #7
Cvp: beyhanın harıta analızıı
redroseee Yazılan:Kısı ıyı karıyer sahıbı olurlar cogunlukla sıyasetle ugrasır tutumlar son derece acıktır
yapıcı ve ıyımser kısılerdır ebeveynlerını ve aılelerını cok ıyı anlarlar cocuklarla da aaraları ıyıdır sosyal acıdan durumları dengelı ve kalıtelıdır ıyı saglıga alamettır.bu kıslerın ruhsal saglıklarıyla bedensel saglıkları uyum halı ıcınde bulunur kendı kendılerını yenıleme kabılıyetlerı vardır
saglam ve guvenılı adımlar atan kımselerdır eldekı degererını korumayı ıyı bılırler.Sadakat ve bagımlıkları ıyı gelısmıstır bu sahıslar yıyeceklerı ve keyıflerıne cok duskundurler sanatta ve bılhassa muzıkte basarılı olabılrıler

duygusal ve cabuk uzulen kısılerdır hayal guzlerı kuvvetlıdır bu sahıslar annelrıne cok duskun olurlar yuvarlak yuzlu olurlar ıstahları ve yemegı cok seven kısıler olduklarından kolayca kılo alırlar ayın bu evde aldıgı acılarda onemlı tabıkı

bıtmez tukenmez enerjılerıyle tuttukları ısı sonuna kadar getırır kazanma durtulerı cok fazldır ev yasamları hareketlı aıle bıreylerılerını ıyı korur saglık yonunden guclusun beyhanngülücük)
[/quote]

Redrose söylediklerinin hepsi çok doğru, çocukları çok seviyorum ve gerçekten enerjim bitip tükenmiyorgülücük) çok yara aldığım zamanlarda bile yapmam gereken birşey varsa öyle enerjik olabiliyorum ki bu durumu sadece sınava girdiğim zamanlar yapamıyordum cidden kötü şeyler yaşadığım için ama artık bu durumuda yendim sanırım, yemeği çok seven biri değilim aslında ama kilo almaya müsait bir yapım vargülücük) Bu arada sizinle aynı gün doğmuş ünlü birinin haritasını inceleyebiliriz bana söylerseniz hemen yorum yaparız.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-24-2007 01:03 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
redroseee Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 211
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #8
Cvp: beyhanın harıta analızıı
Beyhan Yazılan:
redroseee Yazılan:Kısı ıyı karıyer sahıbı olurlar cogunlukla sıyasetle ugrasır tutumlar son derece acıktır
yapıcı ve ıyımser kısılerdır ebeveynlerını ve aılelerını cok ıyı anlarlar cocuklarla da aaraları ıyıdır sosyal acıdan durumları dengelı ve kalıtelıdır ıyı saglıga alamettır.bu kıslerın ruhsal saglıklarıyla bedensel saglıkları uyum halı ıcınde bulunur kendı kendılerını yenıleme kabılıyetlerı vardır
saglam ve guvenılı adımlar atan kımselerdır eldekı degererını korumayı ıyı bılırler.Sadakat ve bagımlıkları ıyı gelısmıstır bu sahıslar yıyeceklerı ve keyıflerıne cok duskundurler sanatta ve bılhassa muzıkte basarılı olabılrıler

duygusal ve cabuk uzulen kısılerdır hayal guzlerı kuvvetlıdır bu sahıslar annelrıne cok duskun olurlar yuvarlak yuzlu olurlar ıstahları ve yemegı cok seven kısıler olduklarından kolayca kılo alırlar ayın bu evde aldıgı acılarda onemlı tabıkı

bıtmez tukenmez enerjılerıyle tuttukları ısı sonuna kadar getırır kazanma durtulerı cok fazldır ev yasamları hareketlı aıle bıreylerılerını ıyı korur saglık yonunden guclusun beyhanngülücük)

Redrose söylediklerinin hepsi çok doğru, çocukları çok seviyorum ve gerçekten enerjim bitip tükenmiyorgülücük) çok yara aldığım zamanlarda bile yapmam gereken birşey varsa öyle enerjik olabiliyorum ki bu durumu sadece sınava girdiğim zamanlar yapamıyordum cidden kötü şeyler yaşadığım için ama artık bu durumuda yendim sanırım, yemeği çok seven biri değilim aslında ama kilo almaya müsait bir yapım vargülücük) Bu arada sizinle aynı gün doğmuş ünlü birinin haritasını inceleyebiliriz bana söylerseniz hemen yorum yaparız.
[/quote]

bu yorum farklı bı analız bıcımıydı toparlamam uzun suruyo o yuzden tam olarak bakamadım ama devam etcem yanı sagdece gunes ve ay burcunun acılarının toplamıydı ama hepsını yapacam ıns -ok

YILDIZ HARITAM
12-25-2007 01:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #9
Cvp: Beyhan doğum analizi
Yezdanın bana yaptığı ilk analizdi, ayrıca bana yapılanda ilk analizdi forumdan silinmişti ben önemli olduğunu düşündüğm için yeniden ekledim, ilkler unutulmazgülücük daha tuukadayeken yaptığı analizdi, şimdiki forumumuzdan önceki forumdagülücük



haritana ancak şimdibakabiliyorum tekrardan kusura bakma güneş oğlak,ay boğa
yükselen koç,merkür yay venüs kova,mars balık buraya kadar anlatmaya
çalışcam arkadaşım...
güneş oğlakta sert soğuk bir ifade verir,mesafeli çalışkan dürüst,aileye
düşgün kendini bile ailesi kadar düşünmeyen birisi olabilirsin,ayın boğada
annenle çok iyi anlaşırsın annene çok bağlısındır ve anne babanla ailenle
aranda güzel bir bağ vardır,güneşinin bulunduğu ev seni yabancı kültürlere
meraklı yabancı dil öğrenmeye yatkın ve yurd dışında yaşama olanagı
verebilir,ve ordada yaşama ihtimalin yüksek,ayınla güneş üçgen açısı var
bunu yukardada anlatmıştım,kendinle barışık ailenle iyi anlaşan birisi yapar
seni,birde ayının boğada olması zevklere aşırı düşgünlük verebilir birazda
tembellik benim eşimde boğa ondan söylüyorum yani marsla ayında güzel açı
almış buda seni dürüst hırslı ne istediğini bilen duygularıyla isteklerini
ifade edebilen biri yapabilir,merkürün yayda yaydaki merkür çok akıllı zeki
araştırmacı gene yabancı olan şeylere meraklı yabancı dil yabancı ülkeler
öğrenmek araştırmak senin işindir,ama ayn ızamanda çok özgür biriside
olabilirsin yani risk almayada yatkınsın,venüsün kovada şuanda marskovada
seninde venüsteki kovana dokundu biraz tutkulu olmuş olabilirsin:)neyse
konumuza dönelim, venüs kova aşkta özgürlük isteyen rahat çabuk sıkılan
sıradan şeylerden hoşlanmayan aykırı olmaktan hoşlanan farklılık arayan bir
sevgi anlayışın olabilir,zeki akıllı özgür kadınlarda hoşuna
gider,çapkınlıktata üstüne yoktur yani aramızda kalsın kimseye söylemem
venüsünlede marsında birleşmiş çapkın aynı zamanda tutkulu sevdiğindede yani
çok kıskanç olabilirsin ama dur bir etki varki seni böyle kıstırıyor nedense
engelliyor bazı şeyleri satürn dede.den bahsediyorumgülücükbütün isteklerini
engelliyor desem yani seni hep kısıtlıyor desem,sevgini gösteremeyen soğuk
birisi yapıyor desem,heralde yanılmam çünki benim venüsümde aynı etki
altında ama buda seni sevgi anlamında dikkatli yapıyor daha olgun
yapıyor,marsın balıkta,biraz sinirli sabırsız bir yapın olabilir,ani
tepkiler verebilirsin plütonla marsın birleşimide yanii bilmiyorum çok hırs
verir sana acaip yani kafana koyduğun şeyi yaparsın asla önüne kim çıkarsa
ezer geçersin,jüpiterin oğlakta,çalışkan bir yapı verir,iş konusunda kendini
geliştirirsin,yönetmeyi seversin kontrolü elinde tutmak istersin,ama
parayıda seversin satürn akrepte,akrebin kötü etkilerini azaltttığını
düşünüyorum,daha affedici kuralcı bir yapın olabilir,kendine güvenin
vardır,ama fanatik duygularda verir mesela beğendiğin tuttuğun takım için
herşeyi göze alabilirsin yani bu bir dernekte olabilir örnek veriyorum!!!
plüton akrepte biraz tutku verir yani biraz demim bayagı bi tutku verir
7.inci evinde olmasıda beni biraz yani bilmem düşündürdü,satürnde orda
akrepte yani ilişkilerinde çok kontrolcü olabilirsin gerçi venüsünle kötü
açısı yok ama genelde ay erkekler için daha önemli benim düşüncem yani,venüs
gelip geçici hevesler diye düşünüyorum,umarım birlikte oldğun insanlarla çok
zıtlıklar yaşamıyorsundur,hayırlısı olsun diyorum herşeyin hayırlısı
evlensende biraz zorluklar yaşabilirsin ama sonuçta herşey bizler için
insanlar için kötü etkiler varsa bile onları iyiye çevirmekte bizim elimizde
bol şanslar arkadaşım,ama hayallerin inşallah olucak bunu hissederek
söylüyorum..

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-30-2007 08:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
redroseee Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 211
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
Cvp: beyhanın harıta analızıı
selamgülücük)sımdı kendımce yorum yapmaya calıscam sende nedense oglak ozellıklerının bellı tarz seylerın yogun oldugunu gordum vede sans ıyı nıyet ve bollukların oldugunu dusunuyorum sendedını bakımdanda etkılı yonlerın olması muhtemel bı yardımseverlık vb seyler saturn guzel acısı marsın acısıdan sunu anladım sen ısteklerınde tutarlı ve sabırlı davranarak ulasmaya cabayalanlardansın oglaktan dolayı basarılarının olcagını tahmın edıyorum ask dersekgülücük)bence soguk bı goruntunun yanı sıra sıcak bı kalp dıyorum guvende bıraz sorun yasarsın ama cok ıyı nıyetının oldugunu dusunuyorum kıs acaba cok kıskanclık boylee sahıplenmek boylee ne bılem boyle seylerr gülücük)akrep yogunluktaa zeka yonunden modernlık yaratıcılık ılerıye donuk basarı gordumm kıs 6 hıssım arada calısıyoogülücük)boga yukselen boga ay buda sende toprak kokusu hıssedıyomusun gülücük)ıyı yemek yapan keyfıne duskun guzellıklere duskun oglaklar bıraz kendılerıne fazla bakmaz dıye duymustum ama sende boga yukselen ay senın kendınce guzellık yonlerın ve yaptıgın seylerın olması ve dısardan cok sırın bı havan oldugunu dusundum canımsın bu kadar yetmez senı anlatmaya yasanırask

YILDIZ HARITAM
01-01-2008 01:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Doğum haritası hakkında Mayaa 1 20,605 11-20-2020 01:30 PM
Son Mesaj: Rosa
  Doğum haritası yorumu beyzakubra 5 17,735 11-20-2020 01:27 PM
Son Mesaj: Rosa
  Doğum haritam lanetli mi arkadaşlar ? Timeless 21 30,041 09-13-2020 03:36 AM
Son Mesaj: Timeless
  Doğum haritası yorumu josii 87 118,177 05-27-2020 11:19 PM
Son Mesaj: josii
  Evlilik ve ciddi ilişkilerde doğum haritamin önemi. eda_sgnc 3 10,986 12-10-2019 11:13 PM
Son Mesaj: eda_sgnc
  Taze Harita Analizi aquariushead 3 6,821 06-11-2019 11:17 PM
Son Mesaj: Libra
  doğum haritama yorum yapabilirmisiniz koçastroloji 3 10,289 01-22-2019 06:37 PM
Son Mesaj: koçastroloji
  Doğum Haritası Analizinde destek olur musunuz? maia 2 11,499 01-10-2019 12:13 AM
Son Mesaj: maia
  Harita analizi justicee 13 21,478 10-22-2018 01:03 AM
Son Mesaj: kayasran
  Doğum haritası ve ilişkiler beyzakubra 9 17,731 07-31-2018 04:57 PM
Son Mesaj: beyzakubra

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir