Değerlendir:
  • 11 Oy - 3.45 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum..
Yazar Mesaj
dilek8855 Dışarıda
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 359
Üyelik Tarihi: Aug 2014

Rep Puanı: 37

Mesaj: #1
Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum..
Kendisine mesaj atmak istedim ama site sürekli hata verdi.. bende başlık açmak istedim...

öncelikle temmuz ayında beklentinin ne olduğunu bilmediğim için astrotheme sitesinde bulduğum bütün transitleri buraya ekleyeceğim.. kendi hayatımla bütün önemli gelişmelerin transitlerine baktığım için eh az buçuk transitlerden anladığımı düşünüyorum.. nacizane bir kaç yorumum olur umarım.. daha sonra soru cevap şeklinde gideriz ;)




Tr. Jüpiter natal Jüpiter’le açıları; Olumsuz açılarda, kişinin kendisine güven duymasını ve bu güvenin kişiye yanlış yaptırdığı görülebilir. Bir kaç yolda, birkaç işte çalışabilir fakat bu işlerin sonucu alınmayabilir. Bu dönmede kişi tembel olmamalı, yeni bir şeyler öğrenmeli, yeni bir işe başlamalı vb. Tedbir alınmalı her konuda.

Tr. Jüpiter’in natal Pluto ile açıları; Olumsuz açılarda, kişide inanç veya kişisel arzu konusunda
Fanatiklik oluşmasına neden olabilir. Herhangi bir kursu bitirmek için doğru zamandır, Bazı olaylarda yanlış karar verme, gereksiz ya da yanlış kişi ve işlerle meşgul olma görülebilir

Transit Satürn 7. Evinizden Geçerken : Burası evliliğin ve ortaklığın evidir. Satürn buradan geçerken burası aynı zamanda boşanmanın da evi olabilir. Satürn transitleri ilişkileri bir dönüm noktasına taşıyacaktır. Bir keresinde kocası ve aynı zamanda sevgilisi olan bir müşterim vardı. Satürn 7. evine girmek üzereydi. O’na bir karar vermek zorunda olduğunu söylediğimde bana her şeyi olduğu gibi sevdiğini bu yüzden bir karar vermesine gerek olmadığını ve bunu istemediğini söyledi. 2 hafta içerisinde Satürn 7. eviyle çarpıştığında bu bayan her iki erkeğini de kaybetti. Birden bire artık kocasına dayanamadığını fark edip evden ayrıldı ve sevgilisine gittiğinde adam ona kadının bu kararı vermek için çok fazla zaman harcadığını ve bu süre içinde kendisinin başka birini bulduğunu söyledi. Asla ama ASLA bu transit süresince kararları uzatmayın, her şeyi oluruna bırakmayın. Çünkü bu Satürn’ün sizin yerinize karar vermesini istemek gibi bir şey olacaktır ve siz sonuçlardan muhtemelen hiç de hoşnut kalmayacaksınız. Olumlu tarafından bakacak olursak, Satürn’ün 7. evinize girmesi zirveyi yarılamış demektir. Bu da geçen 7 senenin 14 sene sürecinde ödüllerini almaya başlamanız anlamına gelir. Diğer sert transitler ya da progresyonlar müdahale etmedikçe bu hayatınızın olumlu bir diğer safhasıdır. İçsel ve tamamen kişisel meseleler yerine daha çok kariyeriniz ve dışsal sorunlarla alakadar olma eğilimi görülür. İronik olarak karşıtlıklarla bu süreç içinde yüzleşmeniz daha olası. Çünkü 7. ev evlilik ve ortaklık dışında açık düşmanları da yönetir. Satürn transiti evlilik olmasa da karşınızdakini eşiniz gibi gördüğünüz ilişkilerde de etkisini gösterebilir. Transit Satürn bu evden geçerken ani ve aleni şekilde başarılı olmanızı sağlayabilir çünkü başkalarını size imrendirme ve kıskandırma eğilimi gösterir. Arkanızı kollamaya hazırlıklı olun. Satürn’ün bu evden geçerken evliliklerin büyük stres altında olma nedenlerinden biri de partnerin diğer partnerin başarısı altında ezilmesi ya da kıskanmasıdır. Bu durumda eşinizin egosunu yatıştırmak için daha fazla efor sarf edebilir ya da bu kadar dar kafalı oldukları için onları iğrenç bulabilir ve terk edersiniz.

Transit Satürn’ün Natal Ay’a Açıları :

Ay hisleriniz, iç aleminiz ve iç güdülerinizdir. Satürn ise özellikle stresli açılar altında (kavuşum, kare, karşıt) depresyondur. Ama her zaman bunu minimize etmenin bir yolu vardır. Kendinizi ev dışında meşgul etmeye çalışın. Sadece oturup beklemeyin. Ay’ın bulunduğu evi kontrol edin ve Satürn’ün hangi evde hareket ettiğini inceleyin. Bunlar hayatınızdaki normal sorunların şu an için oldukça sinir bozucu, bunaltıcı görüneceği yaşam alanlarını gösterir. Örneğin 3. evdeki bir Ay yerleşimiyle doğduysanız transit Satürn’den stresli bir açı kardeşlerle ve komşularla ilgili problemlere neden olabilir. 3.Ev aynı zamanda iletişim, nakil ve taşıtları yönettiği için bu konular da mutlaka etkilenecektir. Belki de toplum içinde bir konuşma yapıp panik atak geçirebilirsiniz. Yada yeni bir araba almanız gerektiğinde birden eskisinden vazgeçecek olmanız sizi oldukça üzebilir. Her hangi bir durumda bu süreçteki tepkileriniz mantıktan daha çok duygusallık eğilimi gösterecektir. Ah evet tabi bu arada kadınlarla olan ilişkilerinizde bu transitler boyunca oldukça zorlanabilirsiniz. Bu sadece erkekler için değil, herkes için geçerlidir. Bu transitlerle başa çıkmanın en iyi yolu duygularınızı kabullenmektir. Onları bastırmayın. Daha sonra durumun gerçekliğini kontrol edin. fark edeceksiniz ki duygusal tepkileriniz olan olaydan bağımsız ve orantısız gelişiyor. Elbette mantıklı olup doğru karar verin. Ama daha sonra duygularınızı yatıştırmak için kendinize küçük şeylerle ödüllendirin. Genelde bu durumlarda dondurma benim işime yarar. Uyumlu açılar (60′lık ve üçgen) çoğu zaman ev ve emlakla ilgili meselelerle başa çıkmak için daha olumlu süreçlerdir. Aslında rasyonellikle çeliştiğiniz bu zamanlarda hisleriniz etkisini yitirdikçe git gide her şeyle daha kolay başa çıkabildiğinizi göreceksiniz. Doğum anınızda Ay’ın bulunduğu ev de aynı şekilde etki altındadır. Ve Ay yöneticisi Yengeç Burcunun haritanızdaki konumunu ve evini incelemeyi de unutmayın.

Transit Satürn’ün Natal Mars’a Açıları :

Mars enerjinizdir. Satürn transitinde enerjinizi oldukça düşürebilir yada sizi tüketecek kadar çok çalışmanıza neden olur. Bu daha çok stresli açılar altında meydana gelir(kavuşum, kare ve karşıt). Sekstil ve üçgen gibi uyumlu açılarda bu transitle baş etmek daha kolaylaşır. Enerjiniz daha fazla odaklanmış ve disipline edilmiştir. Bu şekilde işlerinizi normalden daha fazla başarılı bir şekilde sonuca vardırabilirsiniz. Aynı olumlu etkiler sert açılar altında da görülebilir. Ama bu durumda çaba göstermeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Transit Satürn’ün Natal Jüpiter’e Açıları :

Satürn ve Jüpiter gerçek karşıtlıklardır. Satürn kısıtlar, Jüpiter genişler. Satürn pesimisttir. Ve Jüpiter optimist. Transit Satürn natal Jüpiter’inize açı aldığı zaman Jüpiter etkileri engellenecektir. Zorlu açılar altında (kavuşum, kare ve karşıt) iyimser duygularınızı yok etme eğilimi gösterecektir. Eğer bir süredir şanslı hissediyorsanız, artık parti bitti demektir. Artık ceremesini çekme zamanıdır. Satürn transitlerinde her zaman geçerli olan kuralı unutmayıp Satürn’ün bu sefer ne zaman ne şekilde geleceğine bakıp ilerisini planlayın. Eğer Satürn’ün Jüpiter’e stresli açıları altında tamamlamayı düşündüğünüz bir takım projeleriniz varsa zamanını yeniden planlamayı deneyin. Eğer bu mümkün görünmüyorsa fazla mesai yapıp daha sıkı çalışın. Unutmayın, Satürn “Murphy Yasası” nın gezegenidir. “Bir şeyin ters gitme ihtimali varsa ters gidecektir.” Hem de genelde en uygunsuz zamanlarda. Uyumlu açılar yapan transitler ise fazladan çalışmak/çabalamak için iyi zamanlardır. Mecbur olduğunuz için değil, ama bunu istediğiniz için. Satürn natal Jüpiter’e 60′lık ya da üçgen açı alıyorken ilerleme kolaylaşır. Sert açılar altında aynı yöne gidiyor olsanız da yolun engebeli olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Transit Uranüs On İkinci Evde

Uranüs' ün on ikinci evdeki transiti en önemli geçiş evrelerinden biridir. Uranüs' ün etkisi altında zihin karışıklığı ve yanlış hareketler söz konusu olabilir. İç duygu ve hislerinizdeki artış nedeniyle bu dönemde istek ve arzularınızda önemli değişiklikler olur. Hayatınızda gizlilik içeren ilişkiler yer alabilir. Doğum haritanızda olumsuz etkenler var ise karamsarlık oluşabilir, sinirsel gerilim sonucu yaşanan sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Sorunlar genellikle fiziksel olmaktan çok düşünce gücü ile ortaya çıkan rahatsızlıklar olacaktır. Yaşanan sorunun niteliği altıncı evde ve on ikinci evde yer alan burç ve planetlerin konumu ile anlaşılabilir. Transit Uranüs' ün bu konumu gizli düşmanlıkları açığa çıkarabilir. Bu dönemde yalnızlık hissi ve karışık düşüncelerle savaşmanız ve gizli düşmanlıklar konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Sosyal değerlere uygun hareket etmeniz ve sakin bir hayat sürmeniz etkisini hafifletecektir.

Uranüs n.mars sekstil

artık hayal kurmak seni tatmin etmez hayatında iyi değişiklikler yapmak için gereken pozitif enerjiye ve hırsa sahipsindir bu dönemde çevrendeki bazı insanlarla artık görüşmeye bilirsin bu değişiklikle baeraber sende bunu istersin.kendi güvenin artar.özgürlüğün senin için çok önemlidir seni kısıtlayan şeylerden ve insanlardan uzaklaşırsın.iş görüşmelerin iyi geçer iş hayatın bu dönemde iyidir.çok çalışırsın ama alışılmamış bir yolla olabilir bu bir arkadaşın iş ortağın olabilir.

Uranüs n.jüpiter trine

hayatında çok iyi gelişmeler olur kariyerinde ki problemler çözülür.enerjin artar yenilikçisin birşeyi tamamen farklı yaparsın daha önce yapmadığın bir şekilde özgürlüğüne çok önem verirsin.seni kısıtlayan kişilerden ve olaylarda uzaklaşırsın.ama bencilce davranmazsın.beklemediğin fırsatlar gelir bu fırsatlar senin beklediğin şansdır aslında yeni arkadaşlıklar kurarsın.şimdi herşey çabucak olur kararlı olamlı ve risk almalısın.beklediğin bir miras varsa bu sonuçlanır yasal konularda problemler çözülür.borsadan para kazanabilirsin bir yatırımından para kazanırsın.cömertsin

Uranüs n.neptün square

bireysel hedeflerde karışıklık, hoşgörüsüzlük,hassasiyet ve bazı alışkanlıklara karşı eğilim,ruhsal sorunlar,alışılmışın dışında ilşkilere yönelme Kendinle mücadele ederek hayallerini devirebilirsin yada ideallerin ve gerçekçi hayallerin belli bir düzeye kadar gerileyebilir. Görüş alanın kısalabilir. Arınmaya çalışarak her ihtiyacını gideremezsin.Bu yüzden asiliğe yönelinebilirİçsel gerginlikler ve ruhsal ihtilaflar yaşayacaksınız alışılmışın dışında ilişkilere girebilirsiniz az olan karşı koyma gücünüzün başkaları tarafından daha da zayıflatılması olabilir ismin kötüye çıkması ve kayıplar görülebilir hastalıklar (zehirlenme tehlikesi) Kendinle mücadele ederek hayallerini devirebilirsin yada ideallerin ve gerçekçi hayallerin belli bir düzeye kadar gerileyebilir. Görüş alanın kısalabilir. Arınmaya çalışarak her ihtiyacını gideremezsin.Bu yüzden asiliğe yönelinebilir.iş yaşamımla ilgili değişiklikler hatalı bir yönede çekilebilirim dikkatli olmalıyım.saklanan sırlar şimdi açığa çıkabilir.yakın bir arkadşın ailenin bir üyesi yada partnerin aklı karışık hisseder seni bırakabilir.seni aldatabilir yada aldatmışsa bu ortaya çıkar sana karşı ikiyüzlü davranır güvenini kötüye kullanır bu dönemde Uranüs transitinde beklenmedik olaylar, yenilikler ve değişiklikler yaşayabiliriz. Bunlardan elde edilecek deneyim ise oldukça serttir. İlk karesini 21 yaşında yaşarız ve hayata ilk adımlarda bizi büyük bir aşk sarsabilir. Bunun çekiciliğine kapılıp sonu mutsuz bitecek bir evlilik yapabiliriz. Transit Uranüs hangi evden geçiyorsa evin temsil ettiği yaşam alanlarında ani ve sarsıcı değişikler olur
02-27-2015 11:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
mashameral Çevrimdışı
Yasaklanmış
lt=
Mesajlar: 110
Üyelik Tarihi: Feb 2015

Mesaj: #2
RE: Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum..
Benide yorumlayinn
02-27-2015 11:26 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gökyüzü Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 201
Üyelik Tarihi: Jul 2014

Rep Puanı: 7

Mesaj: #3
RE: Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum..
Dilek çok çok teşekkür ederim gülücük gülücük yorumlayan güzel yüreğine sağlık gülücük uranüsün güzel açıları varmış neptün karesini saymazsak tabi. ben de bi siteden buldum sınava gireceğim günlerdeki transitlerin haritama olan açıları. o gün sınavda başarılı olmam için merkür açıları çok önemli galiba. 2 senedir satürn bana çok şey yaşattı ama en güzel dönüşümü de bu 2 senede öğrendim. bu da transitler:

Sun Opposition Saturn 0°24' -267
Moon Conjunction Mars 2°35' 134
Moon Sextile Jupiter 0°36' 246
Mercury Trine Sun 1°45' 141
Mercury Trine Moon 0°59' 149
Mercury Opposition Uranus 1°15' -189
Mars Trine Mercury 1°31' 113
Mars Opposition Neptune 0°05' -159
Mars Sextile Ascendant 0°31' 287
Uranus Square Saturn 0°39' -62
Neptune Conjunction Moon 0°54' 400
Neptune Trine Mercury 1°07' 86
Pluto Conjunction Neptune 2°06' 95
Pluto Trine Ascendant 1°31' 89
02-28-2015 12:44 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gökyüzü Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 201
Üyelik Tarihi: Jul 2014

Rep Puanı: 7

Mesaj: #4
Cvp: Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum..
(02-27-2015 11:26 PM)mashameral Yazılan:  Benide yorumlayinn

Yorumlarım gelecek yalnız birazcık bekleteceğim boş kalan vaktimde daha da yazma şansı bulurum sana çiçek
02-28-2015 12:45 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gökyüzü Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 201
Üyelik Tarihi: Jul 2014

Rep Puanı: 7

Mesaj: #5
Cvp: Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum..
(02-27-2015 11:07 PM)dilek8855 Yazılan:  Kendisine mesaj atmak istedim ama site sürekli hata verdi.. bende başlık açmak istedim...

öncelikle temmuz ayında beklentinin ne olduğunu bilmediğim için astrotheme sitesinde bulduğum bütün transitleri buraya ekleyeceğim.. kendi hayatımla bütün önemli gelişmelerin transitlerine baktığım için eh az buçuk transitlerden anladığımı düşünüyorum.. nacizane bir kaç yorumum olur umarım.. daha sonra soru cevap şeklinde gideriz ;)




Tr. Jüpiter natal Jüpiter’le açıları; Olumsuz açılarda, kişinin kendisine güven duymasını ve bu güvenin kişiye yanlış yaptırdığı görülebilir. Bir kaç yolda, birkaç işte çalışabilir fakat bu işlerin sonucu alınmayabilir. Bu dönmede kişi tembel olmamalı, yeni bir şeyler öğrenmeli, yeni bir işe başlamalı vb. Tedbir alınmalı her konuda.

Tr. Jüpiter’in natal Pluto ile açıları; Olumsuz açılarda, kişide inanç veya kişisel arzu konusunda
Fanatiklik oluşmasına neden olabilir. Herhangi bir kursu bitirmek için doğru zamandır, Bazı olaylarda yanlış karar verme, gereksiz ya da yanlış kişi ve işlerle meşgul olma görülebilir

Transit Satürn 7. Evinizden Geçerken : Burası evliliğin ve ortaklığın evidir. Satürn buradan geçerken burası aynı zamanda boşanmanın da evi olabilir. Satürn transitleri ilişkileri bir dönüm noktasına taşıyacaktır. Bir keresinde kocası ve aynı zamanda sevgilisi olan bir müşterim vardı. Satürn 7. evine girmek üzereydi. O’na bir karar vermek zorunda olduğunu söylediğimde bana her şeyi olduğu gibi sevdiğini bu yüzden bir karar vermesine gerek olmadığını ve bunu istemediğini söyledi. 2 hafta içerisinde Satürn 7. eviyle çarpıştığında bu bayan her iki erkeğini de kaybetti. Birden bire artık kocasına dayanamadığını fark edip evden ayrıldı ve sevgilisine gittiğinde adam ona kadının bu kararı vermek için çok fazla zaman harcadığını ve bu süre içinde kendisinin başka birini bulduğunu söyledi. Asla ama ASLA bu transit süresince kararları uzatmayın, her şeyi oluruna bırakmayın. Çünkü bu Satürn’ün sizin yerinize karar vermesini istemek gibi bir şey olacaktır ve siz sonuçlardan muhtemelen hiç de hoşnut kalmayacaksınız. Olumlu tarafından bakacak olursak, Satürn’ün 7. evinize girmesi zirveyi yarılamış demektir. Bu da geçen 7 senenin 14 sene sürecinde ödüllerini almaya başlamanız anlamına gelir. Diğer sert transitler ya da progresyonlar müdahale etmedikçe bu hayatınızın olumlu bir diğer safhasıdır. İçsel ve tamamen kişisel meseleler yerine daha çok kariyeriniz ve dışsal sorunlarla alakadar olma eğilimi görülür. İronik olarak karşıtlıklarla bu süreç içinde yüzleşmeniz daha olası. Çünkü 7. ev evlilik ve ortaklık dışında açık düşmanları da yönetir. Satürn transiti evlilik olmasa da karşınızdakini eşiniz gibi gördüğünüz ilişkilerde de etkisini gösterebilir. Transit Satürn bu evden geçerken ani ve aleni şekilde başarılı olmanızı sağlayabilir çünkü başkalarını size imrendirme ve kıskandırma eğilimi gösterir. Arkanızı kollamaya hazırlıklı olun. Satürn’ün bu evden geçerken evliliklerin büyük stres altında olma nedenlerinden biri de partnerin diğer partnerin başarısı altında ezilmesi ya da kıskanmasıdır. Bu durumda eşinizin egosunu yatıştırmak için daha fazla efor sarf edebilir ya da bu kadar dar kafalı oldukları için onları iğrenç bulabilir ve terk edersiniz.

Transit Satürn’ün Natal Ay’a Açıları :

Ay hisleriniz, iç aleminiz ve iç güdülerinizdir. Satürn ise özellikle stresli açılar altında (kavuşum, kare, karşıt) depresyondur. Ama her zaman bunu minimize etmenin bir yolu vardır. Kendinizi ev dışında meşgul etmeye çalışın. Sadece oturup beklemeyin. Ay’ın bulunduğu evi kontrol edin ve Satürn’ün hangi evde hareket ettiğini inceleyin. Bunlar hayatınızdaki normal sorunların şu an için oldukça sinir bozucu, bunaltıcı görüneceği yaşam alanlarını gösterir. Örneğin 3. evdeki bir Ay yerleşimiyle doğduysanız transit Satürn’den stresli bir açı kardeşlerle ve komşularla ilgili problemlere neden olabilir. 3.Ev aynı zamanda iletişim, nakil ve taşıtları yönettiği için bu konular da mutlaka etkilenecektir. Belki de toplum içinde bir konuşma yapıp panik atak geçirebilirsiniz. Yada yeni bir araba almanız gerektiğinde birden eskisinden vazgeçecek olmanız sizi oldukça üzebilir. Her hangi bir durumda bu süreçteki tepkileriniz mantıktan daha çok duygusallık eğilimi gösterecektir. Ah evet tabi bu arada kadınlarla olan ilişkilerinizde bu transitler boyunca oldukça zorlanabilirsiniz. Bu sadece erkekler için değil, herkes için geçerlidir. Bu transitlerle başa çıkmanın en iyi yolu duygularınızı kabullenmektir. Onları bastırmayın. Daha sonra durumun gerçekliğini kontrol edin. fark edeceksiniz ki duygusal tepkileriniz olan olaydan bağımsız ve orantısız gelişiyor. Elbette mantıklı olup doğru karar verin. Ama daha sonra duygularınızı yatıştırmak için kendinize küçük şeylerle ödüllendirin. Genelde bu durumlarda dondurma benim işime yarar. Uyumlu açılar (60′lık ve üçgen) çoğu zaman ev ve emlakla ilgili meselelerle başa çıkmak için daha olumlu süreçlerdir. Aslında rasyonellikle çeliştiğiniz bu zamanlarda hisleriniz etkisini yitirdikçe git gide her şeyle daha kolay başa çıkabildiğinizi göreceksiniz. Doğum anınızda Ay’ın bulunduğu ev de aynı şekilde etki altındadır. Ve Ay yöneticisi Yengeç Burcunun haritanızdaki konumunu ve evini incelemeyi de unutmayın.

Transit Satürn’ün Natal Mars’a Açıları :

Mars enerjinizdir. Satürn transitinde enerjinizi oldukça düşürebilir yada sizi tüketecek kadar çok çalışmanıza neden olur. Bu daha çok stresli açılar altında meydana gelir(kavuşum, kare ve karşıt). Sekstil ve üçgen gibi uyumlu açılarda bu transitle baş etmek daha kolaylaşır. Enerjiniz daha fazla odaklanmış ve disipline edilmiştir. Bu şekilde işlerinizi normalden daha fazla başarılı bir şekilde sonuca vardırabilirsiniz. Aynı olumlu etkiler sert açılar altında da görülebilir. Ama bu durumda çaba göstermeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Transit Satürn’ün Natal Jüpiter’e Açıları :

Satürn ve Jüpiter gerçek karşıtlıklardır. Satürn kısıtlar, Jüpiter genişler. Satürn pesimisttir. Ve Jüpiter optimist. Transit Satürn natal Jüpiter’inize açı aldığı zaman Jüpiter etkileri engellenecektir. Zorlu açılar altında (kavuşum, kare ve karşıt) iyimser duygularınızı yok etme eğilimi gösterecektir. Eğer bir süredir şanslı hissediyorsanız, artık parti bitti demektir. Artık ceremesini çekme zamanıdır. Satürn transitlerinde her zaman geçerli olan kuralı unutmayıp Satürn’ün bu sefer ne zaman ne şekilde geleceğine bakıp ilerisini planlayın. Eğer Satürn’ün Jüpiter’e stresli açıları altında tamamlamayı düşündüğünüz bir takım projeleriniz varsa zamanını yeniden planlamayı deneyin. Eğer bu mümkün görünmüyorsa fazla mesai yapıp daha sıkı çalışın. Unutmayın, Satürn “Murphy Yasası” nın gezegenidir. “Bir şeyin ters gitme ihtimali varsa ters gidecektir.” Hem de genelde en uygunsuz zamanlarda. Uyumlu açılar yapan transitler ise fazladan çalışmak/çabalamak için iyi zamanlardır. Mecbur olduğunuz için değil, ama bunu istediğiniz için. Satürn natal Jüpiter’e 60′lık ya da üçgen açı alıyorken ilerleme kolaylaşır. Sert açılar altında aynı yöne gidiyor olsanız da yolun engebeli olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Transit Uranüs On İkinci Evde

Uranüs' ün on ikinci evdeki transiti en önemli geçiş evrelerinden biridir. Uranüs' ün etkisi altında zihin karışıklığı ve yanlış hareketler söz konusu olabilir. İç duygu ve hislerinizdeki artış nedeniyle bu dönemde istek ve arzularınızda önemli değişiklikler olur. Hayatınızda gizlilik içeren ilişkiler yer alabilir. Doğum haritanızda olumsuz etkenler var ise karamsarlık oluşabilir, sinirsel gerilim sonucu yaşanan sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Sorunlar genellikle fiziksel olmaktan çok düşünce gücü ile ortaya çıkan rahatsızlıklar olacaktır. Yaşanan sorunun niteliği altıncı evde ve on ikinci evde yer alan burç ve planetlerin konumu ile anlaşılabilir. Transit Uranüs' ün bu konumu gizli düşmanlıkları açığa çıkarabilir. Bu dönemde yalnızlık hissi ve karışık düşüncelerle savaşmanız ve gizli düşmanlıklar konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Sosyal değerlere uygun hareket etmeniz ve sakin bir hayat sürmeniz etkisini hafifletecektir.

Uranüs n.mars sekstil

artık hayal kurmak seni tatmin etmez hayatında iyi değişiklikler yapmak için gereken pozitif enerjiye ve hırsa sahipsindir bu dönemde çevrendeki bazı insanlarla artık görüşmeye bilirsin bu değişiklikle baeraber sende bunu istersin.kendi güvenin artar.özgürlüğün senin için çok önemlidir seni kısıtlayan şeylerden ve insanlardan uzaklaşırsın.iş görüşmelerin iyi geçer iş hayatın bu dönemde iyidir.çok çalışırsın ama alışılmamış bir yolla olabilir bu bir arkadaşın iş ortağın olabilir.

Uranüs n.jüpiter trine

hayatında çok iyi gelişmeler olur kariyerinde ki problemler çözülür.enerjin artar yenilikçisin birşeyi tamamen farklı yaparsın daha önce yapmadığın bir şekilde özgürlüğüne çok önem verirsin.seni kısıtlayan kişilerden ve olaylarda uzaklaşırsın.ama bencilce davranmazsın.beklemediğin fırsatlar gelir bu fırsatlar senin beklediğin şansdır aslında yeni arkadaşlıklar kurarsın.şimdi herşey çabucak olur kararlı olamlı ve risk almalısın.beklediğin bir miras varsa bu sonuçlanır yasal konularda problemler çözülür.borsadan para kazanabilirsin bir yatırımından para kazanırsın.cömertsin

Uranüs n.neptün square

bireysel hedeflerde karışıklık, hoşgörüsüzlük,hassasiyet ve bazı alışkanlıklara karşı eğilim,ruhsal sorunlar,alışılmışın dışında ilşkilere yönelme Kendinle mücadele ederek hayallerini devirebilirsin yada ideallerin ve gerçekçi hayallerin belli bir düzeye kadar gerileyebilir. Görüş alanın kısalabilir. Arınmaya çalışarak her ihtiyacını gideremezsin.Bu yüzden asiliğe yönelinebilirİçsel gerginlikler ve ruhsal ihtilaflar yaşayacaksınız alışılmışın dışında ilişkilere girebilirsiniz az olan karşı koyma gücünüzün başkaları tarafından daha da zayıflatılması olabilir ismin kötüye çıkması ve kayıplar görülebilir hastalıklar (zehirlenme tehlikesi) Kendinle mücadele ederek hayallerini devirebilirsin yada ideallerin ve gerçekçi hayallerin belli bir düzeye kadar gerileyebilir. Görüş alanın kısalabilir. Arınmaya çalışarak her ihtiyacını gideremezsin.Bu yüzden asiliğe yönelinebilir.iş yaşamımla ilgili değişiklikler hatalı bir yönede çekilebilirim dikkatli olmalıyım.saklanan sırlar şimdi açığa çıkabilir.yakın bir arkadşın ailenin bir üyesi yada partnerin aklı karışık hisseder seni bırakabilir.seni aldatabilir yada aldatmışsa bu ortaya çıkar sana karşı ikiyüzlü davranır güvenini kötüye kullanır bu dönemde Uranüs transitinde beklenmedik olaylar, yenilikler ve değişiklikler yaşayabiliriz. Bunlardan elde edilecek deneyim ise oldukça serttir. İlk karesini 21 yaşında yaşarız ve hayata ilk adımlarda bizi büyük bir aşk sarsabilir. Bunun çekiciliğine kapılıp sonu mutsuz bitecek bir evlilik yapabiliriz. Transit Uranüs hangi evden geçiyorsa evin temsil ettiği yaşam alanlarında ani ve sarsıcı değişikler olur
Bi de hani yukarıda demişki satürn 7. evde diye o örnek mi yoksa benim 7. evime mi geliyor. bi de başka evlere gelen gezegenler nasıl bunu sormak istiyorum gülücük
03-02-2015 03:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Chiron coolhandsome 47 95,049 01-17-2020 08:03 PM
Son Mesaj: Pozitifterazi15
  Transit etkisi merkür_yen 1 4,488 09-20-2019 05:45 PM
Son Mesaj: dilek8855
  en iz bırakan transit ve etkilediği ev? bu şarkı yarınlara 33 44,307 02-18-2019 07:37 PM
Son Mesaj: elizya
  Kişisel bakımlar ve dış görünüşde değişiklikler için uygun transitler ? Alejandro 18 28,029 09-13-2017 11:12 AM
Son Mesaj: Laremme
  Sigarayı bırakmak için uygun zaman zorlamak 0 4,438 01-20-2015 11:22 PM
Son Mesaj: zorlamak
  Transit Analizi Hakkında Pratik Öneriler astrosohbet 46 71,465 06-20-2014 12:36 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 337,809 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Transit Analizi Hakkında Pratik Bilgiler aeon 18 47,677 07-15-2011 10:58 PM
Son Mesaj: aries86
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 668,515 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Transit Etkilerinden Farkettiklerimiz Venüs 54 65,812 04-30-2011 01:43 PM
Son Mesaj: lylymn

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir