Değerlendir:
  • 22 Oy - 2.68 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

YÜKSELEN BALIK DEKANATLARI
Yazar Mesaj
tribalstyle Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 5
Üyelik Tarihi: Jun 2014

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
YÜKSELEN BALIK DEKANATLARI
Derin romantik, mistik, içe dönük, barışsever, dini, bencil, melankoli, hülyalı, marazi, hileli psikopat, ve bazen güvenilmez Neptün - "psişik" içgüdülerini uyandırır gezegen - cephe kuralları, dış ego, ve Balık yükselen doğanlar kişilik. Yaratıcılık için potansiyel büyük bir varlık olduğunu, ancak doğru kullanıldığında yalnızca. Ne yazık ki, genellikle sadece hayal ve nadiren haline gelebilir önemli ve heyecan verici gerçekleri içine vizyonlar yapmak.Gündelik ortamında bol gerçek gerçeklerden kaçmak için değil, yaratmak için hayal.

Sanatsal potansiyeli büyük ve güzel sanatların birçok excel olabilir - vb resim, müzik, heykel, tasarım, Eğer sanatsal niteliği ve mizaç uygun daha verimli "vuruş" ile "adım olsun" için yönetebilirsiniz eğer ilerleme yardımcı olabilir ritim doğal bir duygusu var. Huzurlu ve yaratıcı uyarıcı bir ortamda olmak için çalışıyoruz.

Yüksekliği, daha sık değil, ortalamanın altında olacaktır. Bazı nadir durumlarda size birkaç ancak fiziksel özellikler (yüz, eller, ayaklar), bazı nadir durumlarda neredeyse bebek gibi, küçük olabilir, genel olarak uzun boylu olabilir.Vücut biraz etli olabilir ve bir armut şekli olabilir.Uzuvların genellikle kısadır.Ayak bir şekilde ya da başka bir vurgu olabilir - Küçük, büyük, iyi biçimlendirilmiş veya bir şekilde tutulmuş ya.Saç dokunmak için gayet iyi.Alın çok kemerli olabilir.Gözleri sık sık rüya, güzel duygulu vardır; Onlar, siyah, kahverengi ya da koyu yeşil olabilir.Yüzüne genel bir yuvarlaklık ve dolgunluk vardır.Dişler bazen ekstra bakım gerektiren, çok güçlü olmayabilir.

Eğer size yakın olan bu taklit eğilimi o kadar duyarlı olduğunu bir bukalemun şey vardır. Sen emer ve çevrenin bir parçası olmak için bir eğilim var.Temel doğa, içe dönük uysal ve büyük olasılıkla duyguların hakim olduğunu. Bu temelde, idealist, fedakar ve iyi niyetli. Çünkü tüm insanlar için her şey olmak arzusu, sık sık kendi kötü düşmanıdır. Sen son derece sezgisel ve son derece yaratıcı vardır. Bazen matematik ve son derece soyut ve ilgili düşünme için bir yetenek var. Ancak, hayatında ana kılavuz yerine mantık daha içgüdüsü gibi görünüyor. Bellek, zaman zaman, kesinlikle kötü olabilir - dalgınlık işaretli ile.

Duygu ve duygular her şeyi kapsayan vardır. Sen, duygusal sevgi ve romantik. Siz de genellikle çok kolay aşık aşık edebilirsiniz. Sizin ruh aşırı bir ve başka arasında değişebilir. Sen çok değişken ve bildiğiniz her kişi için tamamen farklı duygusal yönünü gösterebilir. Escapism içsel bir çekingenlik, özgüven eksikliği ve günlük sorunları ve gerçekleri ile başa çıkmak istediğiniz bir arzusu kısmen sonuçlanan, büyük bir eksiklik olabilir. Bazen karakter zayıflığı yalpalamakla, erteleme, hatta yalan yol açar. Neyse ki, sizin yollarını düzeltmeye çalışmak hiç hazırız.

Sen oldukça emici anayasaya sahip ve başkalarının rahatsızlıkları biraz duyarlı olabilir. Self-hoşgörü - alkol, ilaçlar, nikotin, kafein, cinsiyet, ve akılsızca diyet - sağlık ile altüst edebilir. Olumlu bir tutum, hafif ve havadar çevresi ve neşeli ortakları sizin iyi sağlığı korumak için çok önemlidir.İnsanın mânevî tarafını tatmin de sigificant olduğunu. Yaşam deneyimleri bazıları, hatta acıklı kaotik olabilir. Yedi yıllık döngüleri çok hayatınızda pronouneed edilir.

Bir arzu doğanın temel özellikleri ve nitelikleri aşağıda ifade edilmiştir: ilham, idealizm, konsantrasyon, konukseverlik, hizmet, huzur, arıtma, sanatsal yetenek, saflık, algı, sırası ve yöntemi. Düzeltme için özelliklerini belirten kelime ve terimler negativism, çekingenlik, hayalcilik, uyuşukluk, dikkatsizlik, tembellik, kararsızlık, teslimiyeti, değişebilirlik, aşağılık duygusu, çekingenlik, kendine acıma, kaçma ve eleştiri vardır.



(10.00 - 00.00 derece) BALIK İLK dekan Rising


Bu Balık / NEPTUNE dekan, tabii ki, en tipik bir örneğidir. Çok yukarıda kaplıydı ne kadar tam olarak geçerlidir, ama daha var. Balık çok yönlülük ve adaptasyon için yapar, ve ritm duygusunu arttırır. Hayatın "dövmek" için alıştırılır. Neptün'ün etkisi sizin kişilik ve görünümünü yumuşatır. Eğer günlük konularda ele hakkında gitmek gibi nadiren agresif veya saldırgan vardır. Sen iyilik ve nezaket gösteren genellikle gerçekten istediğiniz ve ne gerek alırsınız biliyorum. Ne sen iyi yanıt ya da sizinle ilgili nezaket ve nezaket kullanmak ihmali olanların takdir ediyorum.

Sen Yükselen Balık diğer decans tüm olanların en cazip arasında olabilir. Karanlık, belki de kıvırcık saçlı; Derin, havuz gibi ve anlamlı gözler; pürüzsüz bir cilt; genellikle narin özellikleri ortaktır. Neptün'ün etkisi görünüm ve ifade hayalcilik belirli bir türü ekleyebilirsiniz. Sizin hareketleri, pürüzsüz, yumuşak, ritmik ve iyi koordine, normalde zarif vardır. Sizin gülümseme sokulgan ve tüm yüzü kaplar.

Neyse ki, bu ilk Decan ek alt etkiler enerji katıyorlar ve gündelik konularda başarı yardımcı sürebilirsin.Onikinci evi etkisi gizlilik hakkınızı değer neden olarak kendini gösterir. "Pillerinizi şarj" için yalnız biraz zaman var; aksi takdirde, gergin, sinirli, huzursuz ve tatsız olma eğilimindedir. Eğer onlardan önemli bir şey saklıyorsun da kötüsü ya, - Ancak, diğerleri bir münzevi olarak size düşünmeye başlar noktasına gizlilik hakkınızı aşırıya kaçmayın. Eğer bolca sanatsal yeteneklerini olabilir gibi, yaratıcılık için bir çıkış bulmak gerekir; Ancak, bunları kendi ifadesi üzerine nakit öğrenmek gerekebilir.

(- 20.00 derece 10.00) BALIK İKİNCİ dekan Rising


Bu Decan için alt etkiler Kanser / MOON vardır. Kanser - ana üs, aile ve güvenlik dördüncü evin doğal cetvel - olasılıkla bu yakınlık bir pozitif veya negatif etkisi değişir olup olmadığını, aile üyelerine çok yakın olması neden olur. Bunu biraz zor ebeveyn bağları kırmak ve bağımsız olmak için bulabilirsiniz, ancak potansiyeli daha gerçekleştirmek istiyorsanız bunu yapmanız gerekir. Annen ve / veya babasıyla yakın fiziksel benzerlik tipiktir. Bu sizin kendi çocukları, aile birimi oluşturmak ve sağlamak ve hayatınızın önemli bir parçası olanlar seviyorum ebeveyne sizin için önemlidir.

Kanser alt etkisi son derece duyarlı olmaya eğilimlidir. Bu nedenle, dikkatli çevre ve ortakları seçmelisiniz; Aksi takdirde, size çıkıp eğer sadece daha fazla zarar olacağım korkusuyla duygusal kabuğuna çekilen çok fazla zaman geçirmek olabilir. Sorunlara uzak çalışan bunları çözmek değil unutmayın.Kanser etkisi genellikle yuvarlaklığını ve yalnız Balık'ta daha fazla şişmanlık eklemek eğilimindedir. Çoğu zaman, gövdenin orta kısmında boyutu ilave edilir.Baş, yüz, eller ve ayaklarda yuvarlaklık yaygındır.Yüz profili belirgin bir çene ile sonlandıran, bir "çanak" şeklinde gösterebilir. Eğer dikkatli değilseniz, size sahip olmak tercih ediyorum daha çeneleri elde edebilirsiniz!

Ay'ın alt etkisi huzursuz olmanızı eğimleri - ve huzursuzluk memnuniyetsizliği çok kolay yol açabilir. Eğer verimli alanlara bu enerjinin bazı kontrol ve yeniden kanal öğrenmek gerekir. Beriye uçuşan yon sahip özlemek güvenliğine çok eklemek olası değildir. Birçok değişiklikler - residence, işgal, dernekler - Bu etkisi ile gidebilirsiniz. Her bir değişim için daha iyi bir yapmak için çalışın. Eğer çevre yansıtıcı konum; olumlu bir birini tercih etmeye çalışın.

(- 30.00 derece 20.00) BALIK ÜÇÜNCÜ dekan Rising


Bu Decan için alt etkiler Akrep / Plüton vardır. Akrep - arzu, irade, sürücü ve kararlılıkla sekizinci evin doğal cetvel - hemen size sunuyor size girişimi çoğu başarının ile itmek için gereken tüm - Eğer olumlu bir şekilde bu potansiyel gücün bazı kullanmak durumunda. Yalnız Balık etkisi eğim olsa da "mırın-sululuk," Bu az-daha-verimli etkisi ile engellenmiş olması gerekmez. Sen Balık / Neptün sanatsal yaratıcılığını sahip; ancak ilk dekan arkadaşlar çok farklı, sizin ilham maddi dünyada gerçekler haline yapmak için yeterince uzun devam edebilir.

Sen bütün zodyak tüm üyelerinin seksi biri olabilir. Akrep / Pluto sizin duyusallığı ve seksilik artırabilirsiniz olurken, koyu renk gözleri, genellikle dalgalı veya kıvırcık saçlı, yumuşak özellikler, petiteness, zarafet, çekicilik - Neptune sizin iyi görünüyor ve tavırları çok çok katkıda bulunur. Hatta yakından, daha iyi bilmek istiyorum olanlardan görünüyor ve övgü hayran alabilirsiniz. Bazen, ne yazık ki, kendi iyiliği için çok seksi olabilir ve bazı öneriler, gelişmeler, ve sadece gerekmez önermeleri alabilirsiniz.

Doğal meraklı bir kişi olarak, size hitap eden ne olursa olsun altına almak istiyorum. Özellikle sanat, kariyer / iş araştırmacı yeteneklerini kullanarak maddi kazanç olabilir. Bu, zaman zaman, kim yanlış veya sizi rahatsız edenlere karşı kindar olabilir kuvvetle muhtemel bulunuyor; Bu istediğiniz olumlu sonuçlar getirebilir olmayabilir. Balık sizin yumuşatmak için izin "darbeler." Sirke fazla bal ile daha çok sinek yakalamak, unutmayın.
07-24-2014 03:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
elifcik Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 46
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: YÜKSELEN BALIK DEKANATLARI
bende soluk ten hafif çekik gözler bide uzun kirpikler var bu yükselen balıktanmı bide çok duygusalım hemen ağlarım sizce ben yükselen balıkmıyım??
07-25-2014 07:17 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
elifcik Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 46
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: YÜKSELEN BALIK DEKANATLARI
içe dönük derler hep benim için aslında eğlenceliyimdir ama yerine göre susarım yerine göre konuşurum.BU DURUM YÜKSELEN BURCUMUN SU GRUBU OLMASINDANMI KAYNAKLANIYO SİZCE
07-26-2014 09:38 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Yükselen Balık Angel 33 61,907 01-17-2019 01:24 AM
Son Mesaj: koçastroloji
  yükselen balık fotoğraflar aeon 23 27,928 02-20-2017 04:10 PM
Son Mesaj: Nin.Me.Sar.Ra
  Yükselen Balık ve yıldızı Neptün NinMeSarRa_ 18 25,073 02-06-2013 09:06 PM
Son Mesaj: nisan15

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir