Değerlendir:
  • 13 Oy - 3.08 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Alışkanlık ve bağımlılık
Yazar Mesaj
UquRx Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 72
Üyelik Tarihi: Jun 2011

Rep Puanı: 3

Mesaj: #3
RE: Alışkanlık ve bağımlılık
Neptünün etkilerisiyle mantık ve zihin devre dışı kalır, kişi kalbine yöneldiği zaman pek çok şeyi anlayabilir ve o zaman sis perdesi aralanır.Burada görülenler ise ancak bilinç üstü ile algılanabilir.
Neptün getirdiği farklı bilinci dağıtarak ya da zorlu hayat dersleri yaşatarak gösterebileceği gibi meditasyon yaparken şarkı dinlerken ya da bir grup insanla sohbet ederken de gösterebilir.Bu kişinin dualiteyi nasıl kullandığına bağlıdır biraz da.
Ben de özellikle müzik dinlerken ortaya çıkıyor bence ki hergün de müzik dinlerim diyebilirim.Çünkü müzik dinlemeyince çok çabuk sıkılıyorum yaptığım işten.. Ama bir anlamda da konsantrasyonum dağılıyor müzikle de . Çünkü her şarkıya eşlik etmeye çalışıyorum.. :D Sonra tabi kaybolmuşum,tabi sadece müzikle değil,beraberinde sürüklediği başka şeyler de var.Yani burada müzik sorunu yaratan değil ,sadece kurgunun ön ayağı.

Neptün kişinin benliğinden ayrılarak bir bütün içinde kaybolmasını ister.Egoysa ben buyum diyerek kişiye sınırlar çizer ve İlahi Yaratıcıya ulaşmayı engeller. Özellikle genç yaşlarda Neptün enerjisiyle uğraşmak zormuş aynı zamanda.Tıpkı bendeki gibi..
Benliğinden ayrılıp seni ona ulaştırmaya çalışan Neptünü ,fazla uçarak başka bağımlılıklarda Allah'tan uzaklaşarak kullanmak belki de..

O zaman şimdi olgunlaşma kararı alıyorum çünkü ben istersem herşeyi değiştirebilirim,dağılmaya başladığımda içsel sezgilerimden ve dürtülerimden uzaklaşmayı seçiyorum ve etrafımdaki sis perdesiyle bilincimin kapanarak beni stresten uzaklaştıran ve rahatladığımı zannettiren o vakitlerin beni geçici olarak rahatlattığını ama uzun vadede hayatımı ,bu durumu benim yaptığım gibi değerlendirdiğimde daha çok kaosa sürüklediğinin farkına vararak, böyle bir durum başıma geldiğinde bunu doğru kullanmak adına kalbimin sesini dinleyeceğim,Allah'ı hatırlıycam yani bir anlamda güçlü bir şekilde..Zeten benim istediğim de hep bu değil miydi..

pladicus
http://imageshack.us/f/338/astro2gw01uqq6178321.gif/

whole sign
http://imageshack.us/f/13/astro2gw01uqqhw69312354.gif/
11-04-2012 04:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Alışkanlık ve bağımlılık - zeppi - 11-04-2012, 05:13 AM
RE: Alışkanlık ve bağımlılık - UquRx - 11-04-2012 04:12 PM
RE: Alışkanlık ve bağımlılık - Derin - 11-04-2012, 08:05 PM
RE: Alışkanlık ve bağımlılık - Arkadaş - 11-05-2012, 01:40 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir